30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet canım haklsın neşeyi düğer topicelrdde okudum şu test muhabettii :) evet o bize umut olacak canım ben yarın yada bugün meryem suresine başlayacağım hepimiz için okuyucam tatlım allahım kabul eder inşallah

bahsetmis miydim hatırlamıyorum. ihtiyacı olan bir velimiz için arkadaslar çevre filan aramızda üç bes bisiler toplayıp bebek esyaları malzemeleri filan alalım demistik.hiç bisiyi yokmus. iki sefer alısverise çıktım. anam anam ne pahalı hersey. en uygununu arayıp en fazla esyayı almaya çalısmamıza rağmen epey bi zorlandık.. şampuanları bile ayrı pahalı. bezi ise hiç demiyorum. geri malzemeyi siz dünüsün. ben vazgeçtim bu işten kaydirigubbakcemile3

saka bi yana o kadar şeker şeyler var ki. bi kız bebek. oy oy oyy neler çıkarmıslar..en azından bebek alısverisi keyfini yasadım. ... :roflol: hani benim olmazsa içimde kalmaz artık :sm_cool:

serpilcim,benim de yumurtlama günümde göğüslerimde ağrı oldu sanki adet olduğumda ağrıdığı gibi..

neşem, lovelim nasılsınız???
haber verin güzel haberler...
neşem sana bir soru sorucam??
hayıta ne zaman başladın???adetinin belli bir gününde mi yoksa herhangi bir zamanda mı????
opuyorumnanaktan

güzellerim nasılsınız hastamız vardı oraya gittik ondan gelemedim hepiniz iyisiniz kızlar dimi öptümm sizi

ben de iyiyim canım sağol,. regli zamanı yaklaştı iyice..gerginlik başladı bende..:bbo:

Cnım sakin olmaya çalış, aslında bir Çılgından sakin olması nasıl beklenir bilmiyorum da opuyorumnanaktan..Senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun...

Canım umut hiç bitmesin, umut Yaradan'a güvenden geliyormuş yeni öğendim. Yaşadığımız hiçbirşey boşuna değil, hiçbirşey tesadüf değil. Serpilim Canım Alah kabul etsin. Ben de sizin için Yasin okuyorum hepimize dua ediyorum. "Rabim hamişlere hayırlı hamilelikler ve doğumlar, hamiş olmak isteyen candostlarıma hayırlısıyla hamilelikler ver, bekar olup da evlenemk isteyenlere de kendisi, ailesi, çevresi hayırlı eş ver" diyorum..

Size bir öneri; 500 Yasini tek başıan okumak çok zor, hele ezbere bilmiyorsanız. Gelin isterseniz hep birlikte hepimiz için okuyalım, herkes günlük kaç adet okuduysa yazar, birimiz görevli olur, çetelesini tutar. Bakmışsınız 500 tamamlandığında topiğimizde göbişi bebişsiz kimse kalmamış inşallah..Ne dersiniz? Kimler var????

Canım Yaradan ol dedi mi belirti falan olmasa da oluyor, bende hala belirti yok. Hayırlısı, belirtilere kafayı takmayın...

tentation nesenin dediği sitelerde daha ucuz..kız bu işi biliyoryerimseniben

Canım 2,5 sene dile kolay, neler öğrendim de size en özetinden anlatıyorum. İşe yarayanları söylüyorum. Dikkat edin bazı yerlerde günü geçmiş testleri gönderiyorlarmış, günü geçince de çift çizgi çıkabiliyor ve hayalkırıklığı ile bir teste bir kendinize bakakalabilirsiniz. 3 kuruşun hesabını yaparken bazı şeyleri gözden de kaçırmamak gerek..Çok şükür benim aldığım yerler hep güvenilir çıktı. Dikaktli olun. Şu anda gerek tüp bebek piyasasında gerek testlerde büyük bir pazar oluştu. Kendinizi yem etmeyin...

Serpilim bu yumurtlama herkesin kendine özgü. Çatlamaya çok yakın olabilir, dikkatli ol. En emin yolu test yap..

Belenayım iyiyiz şükür malum ahftasonu evde işler bitmiyor, gece gece gelip yazıyorum size bakın. Yarın fırsatım olmayabilir diye..

iyi akşamlar ,
hamiş olma isteğindeki 30 luk çıtır(kıtır) olan bendeniz sporunu yaptı geldi, oyle internette dolanıyorr

Çılgınım ne güzel sporu hiç bırakma güzelim, ben hala hipotezime inanıyorum yakında sin ahberini de alıcaz inşalalh.

Lalehan Çılgına sormuşsun ama ben de burnumu sokayım; yumurtlama öncesi 3. pararaf, akıntı hep var amaa özelliği değişiyor. Sen kaliteye, çokluğa falan da takılma 1 yumurta1 sperm yeterli:))

Canım çift çizgi çıkysa LH hormonun çok yükseldi yani yakın bir vakitte yumurtan çatlayacak demektir inşallah. Görür görmez başla alışmaya 2-3 gün devam et. Ne zaman yumurtlayacağını kim bilebilir?
Canım rüyan da hayır olsun. Erken yumurtluyor olabilirsin canım bu çok büyük avantaj, benim yumurtlamam çok düzensizdi. Erken yumurtlarsan adete kadar geçen süre uzun demektir bu da bebişinin tutunması için daha çok şans demektir. hayırlısı olsun, sen bolca dua et çok bu işleri kafana takma. Düşün tüp bebekte dr'lar döllenmi yumurtayı elleriyle rahme koyuyorlar da tutmayınca tutmuyor. Yaradan en iyisini bilir.

Rüyalar güzel yorumlanınca güzel çıakrmış Masalım, hatta şöyle diyelim; topikteki tüm bayanların göbişleri bebişlerle dolacakmış, bereket gelecekmiş:))

Çıgınım 36 saat sonra değil, 36 saat içinde. Aman yanlış bilgilendirme olmasın. Düşün aşılama için çatlatma iğnesi veriyor dr'lar aşıla için ertesi gün çağırıyorlar ve de 2-3 gün hergün ilişki diyorlar. Demekki bir sınır yok. Spermler de bilimsel olarak7 güne kadar kadın vücudunda canlı kalabiliyor. Benim ismim Ukala Biyolog olmalıymış ya..Kendine hayır olmayan ukala...

gebeliğin hayırlı olsun..Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah ben de hayıtı yeni bıraktım ama çok ta umutlu değilim kaç yıl sonra....senağlama

Ezine nerelerdesin sen? klava: Ceza kesicem bak..Amin diyorum dualarına ama çok kzıgınım birkaç kişiye. Onalr kendilerini biliyor. Ezinecim hayıtı düzenli kullandın mı? Ne kadar içtin?

Serpilim genetik olarak şansın büyük, anne tarafından gelir bu gen. Hayırlısı bence olabilir.

Sen testte koyu yakaladın mı? Sonrasında çalıştın mı? Yumurtan çatladığında orada sperm olma olasılığı yüksek. Bence umutlu ol, ben umutluyum. Hayırlısı. Dualarını eksik etme bitanem..

Çılgınım doğru dedin,kim bilebilir kimin duası tutar? Bana burada çoka rkadaşım dua etti, saolsunlar doğumlarında bile bana dua ettiler. Benim tek bildiğim Yaradan herşeyi kararlaştırmış, bize düşen verdiklerine şükretmek. Aksi halde kndimizi hırpalamaktan başka birşeye yaramıyor. Tv de izlemiştim. Doğacak bir bebek için %100 mükemmel diyorlar çocuk özürlü doğuyor, bir arkadaşıma Down Sendromlu olabilir dediler, maşallah aslanlar gibi sağlıklı. Bilim bir yere kadar..
Görelim Mevlam neyler neylerse en güzel eyler...

Tentation klava:sana da oklava geliyor, nasıl sözler bunalr? Gelrsem saçını başını yolarım bak. Senin ufaklığı küstürücen böyle konuşma...

neşem, lovelim nasılsınız???
haber verin güzel haberler...
neşem sana bir soru sorucam??
hayıta ne zaman başladın???adetinin belli bir gününde mi yoksa herhangi bir zamanda mı????
opuyorumnanaktan

Masalım haberler iyi şükür önümüzdeki hafat kese görmeye gideceğiz , inşallah hayırlsıyla herşey yolunda gider. Aslında çarşamba görebiliriz ama eşim cuma gidelim, umutlanıpda göremzsek kötü oluruz diyor, haklı da. Hayırlısı bakalım. Veren de alan da O. Rabbim neylerse güzel eyler.
Hayıtı burada prolaktini ve diğer hormonlar düzenlediğini okur okumaz ertesi gün alıp başladım. Adetimden sonraydı. 3 hafta içtim baktım adet gelmiyor, topik açtım hayıt adeti geciktiri mi diye, aklıma bile gelmiyor bebiş düşün artık. Bence hemen başla ama bil ki hayıtta, başka şeyler de vesile...

güzellerim nasılsınız hastamız vardı oraya gittik ondan gelemedim hepiniz iyisiniz kızlar dimi öptümm sizi

Canım geçmiş olsun, kim hastaydı? Aman ndine dikkat et canım..

Kızlar yarın açamazsam kızmayın, topluca cevaplamaya çalışıcam. Bu Yasin okuma işini düşünün derim. Burada kaç kişiyiz maşalalh herkes günde 1 tane okusa ki fazla olur, inşallah tez vakitte hayırlı haberler yağmaya başlar...Meryem Suresini okumayı unutmayın aman ha..Bir de bulabilirseniz hergün 1 hurma. Hem gebeliği kolaylaştırıyor hem hamilelikte bebişiçin gerekli herşey varmış. Benden söylemesi..

Hepiniz Yaradan' emanet olun. Çok ama çok öpüyorum..

ben varım hergün bir kere okuyorum
ben meryem süresini okumuyordum onu da okuyayım her gün bir tane
ben iyiym rüya gördüm korktum biraz umarım hayra geçer ama korkuyorum gene
Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Loveli canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşucaz hepimiz. Birlikten kuvvet doğar şimdilik okuyabilecekler 2 olduk. Canım ya bişi sorucam ben tüm gece uyuyamadım öyle kötü (afedersiniz) kabız ve basur oldum ki, popomun üstüne oturamıyorum. Çok sıvı tüketiyorum, nerden çıktı şimdi bu? Gece ıkınmaktan mahvoldum, bebişe bişi olacak diye çok korktum. Doğal mı bu? Bir de ekim anneleri topiğine yazıyor musun? Orada ortam nasıl?

günaydın canlarım sizleri okumak ne güzel şu toplu cevap vermeyi öğrenmeliyim :)) şu yasin işi bana uyar güzeller yapalım bende 500 yasin okusam diyordum ama gözümü korkutmuştum hep beraber okuyunca güzel olur kolay olur kızlar dün giremedim evde neti eşim iptal ettirmişti ofisten yazıyorum hepinizi kocaman öpüyorum ya iyiki varsınız mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx haftanız güzel geçsin

Serpilim canım senin de haftaların ayların yılların çok güzel geçer inşallah, sağlıka, huzurla, mutlulukla...
Toplu cevap vermek için cevap vermek istediğin mesajın sağ alt tarafında "MQ gibi bişi yazıyor, ona bas. Kaç mesaja cevap vermek istiyorsan hepsine bas. En son bitince işaretliyeceklerin sayfanın sol alt tarafında CEVAP YAZ butonu var, oraya bas, hepsi sıra sıra sana gelir. Düzenlerini bozmadan hepsine cevap yazabilirsin...
Yasin için 3 kişi olduk bile maşallah. Başka kimler bize katılmak ister???
Senin eşin de benimki gibi birazgıcık galiba, benimki de iptal ettiricem deyip duruyor.

neşecim ben de de başladı kabızlık fenayım valla kanama bile oldu makatta zaten çatlak vardı şimdi bi de kabızlık oldu her gün aç karna kaysı yiyeceğiz düzenler inşallah

Teşekkürler canım, inan öyle zor oturuyorm ki bugün. Canım yazılarının altına takvim ekleyecek misin? Hani şu bebişlilerden..Ben buradaki arkadaşalrıma ayıp olacak diye eklemeye çekiniyorum, sanki nispet yapar gibi olur mu ki???

yapacağım da hele kalbinin attığını göreyim ondan sonra
nispet yapmayacağımız biliri bizim kızlar bizimle sayarlar günleri sonra biz onlarla sayarız yapmak istersen yap neşecim doyasıyla yaşa bugünlerini

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.
ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur
neşecim bunları buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…