hah benim de oyle..habire benden cok umutlu doktor:) ama nerde. hormon sorunu yok, kanal sorunu yok, yumurta kalite sorunu yok, rahim problemi yok, kist yok..Çok şükürrrrr tabii olmasın da nazar da değmesin..ama bebiş yokk benim de sendeki gibi anlamıyorumm bilmiyorumkismile
sorma sebebim o zaman da erken mi yumurtlamıştım yani hep boyle mi ooluyor yoksa bu sefer olsun diye Allah'ın bir işareti mi?? mıyerimseniben
neşe de oyle umutsuzdu ama bak çok şükür hamiş..her an her şey olabilir :)
serpilcim,benim de yumurtlama günümde göğüslerimde ağrı oldu sanki adet olduğumda ağrıdığı gibi..evet canım haklısn sendede yumurtlama döneminde göğüslerinde ağrı oluyormu benim bugün çok ağrıyorda kafam karıştı ben bu ay 1 gün adet olmuştum sğoan kürü uygulamıştımve erken yumurtladım evetttt o atlayan sperm bize ciddi umut
ben de iyiyim canım sağol,. regli zamanı yaklaştı iyice..gerginlik başladı bende..:bbo:
evet canım haklsın neşeyi düğer topicelrdde okudum şu test muhabettii :) evet o bize umut olacak canım ben yarın yada bugün meryem suresine başlayacağım hepimiz için okuyucam tatlım allahım kabul eder inşallah
nazar değmesin..hep iyi ol güzelim:)
preseedi sen demiştin bir kere daha ya o topiğe de girmiştim hemen:) hayıt, preseed, bal+çörekotu aklımda..bu ay adete yaklaştım artık bakalım. bişiye başlamıyorum su an..
kuruluk problemi yok galiba ama akıntı anlamında bişi gelmiyor bende son 1 hafta. hatta accık gelse de hamileliğe heveslensem diyorum ama :)
zaten benim ne problemim oldugunu bilsem ben.bilmiyorumkismile belki de bişi yok zamanı gelmedi.
tentation nesenin dediği sitelerde daha ucuz..kız bu işi biliyoryerimseniben
nesemese sen bu konuda deneyimlisn canım ben medsmart aldım adetimin 6cı günü yaptım nefatifti dün duş alırken o uzayan yapışakan akıntıyla karşılaştım bugün eve gidince testi uygulayacağım yani benim adetimin bugün 9 cu günü kafam karıştı sen medsmartı bayağı kullanmışsın topicde okudum yani bu uzayan akıntı ne anlamda yaaraştırdım ıslak günler diyor yani ben adetin 8ci günümü ıslak günlere geçtim yada bu çatlama göstergesimi offff arapsaçına döndüm
iyi akşmalr arkadaşlar gündüz sorup kaçmış gibi oldum ama işyerinden yazmak zor oluyor eve geldim bi bakayım dedim ayrıca erdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bende alayım bakalım bir onu denememiştim onuda deneyelim bakalım
hamişler nasılsın bakalım loveli ve neşemeşe ve hamiş olma yolunda ilerleyen diğer 30 luk çıtırlar siz nasılsınız ay ne güzel ya 30luk çıtır sevdim bunu ben :))
iyi akşamlar ,
hamiş olma isteğindeki 30 luk çıtır(kıtır) olan bendeniz sporunu yaptı geldi, oyle internette dolanıyorr
cilginkiz
verdiğin link için tşk.
yararlı bigiler edinmiş olduk
yalnız kafama takılan yine sorular oldu..bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama verdiğin linkte şöyle birşey yazıyor:Akıntının Niteliğini İzlemeye Dayalı Yöntem
Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.
Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
ikinci pragrafta yazılan bilgi doğrultusunda yumurtlama günü tam olarak o gün mü oluyor yoksa 3. pragrafta yazılan mı oluyor...bi de yumurtanın çatlaması hangi zamanda gerçekleşiyor...bunun takibi benim için öenmli çünki eşim de yoğun olduğu için belirli zamnalarda vaktimiz oluyor ...belki bu yumurtlama takibiyle inş. bizlere hamiş kalabilirz...bide şunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama düzenli olmayan birlikteliklerde yumurtlama ve sperm kalitesi düşüyormuş...bunu nasıl halledecez bilmiyorum ....verdiğin bilgişer için şimdiden tşk...sevgiler
kızlar ben dün test yaptı medsmarta çift çizgi hemen çıktı zaten o gün çalışmamamı yaptım eşim görevli olarak bugün şehirdışına giitii acaba yakalayabildimii .( ve rüyamda bir at yavurlamış ve ikiz o kadar tatalılardıki anlatamam ve ben gelinlik giyinmiştim ya tabbii bilinçaltı rüyadır ama bu test çift çizgiyi gösterdi sizce şansım varmı eğer spermler 72 saat yaşıyorsa bende pazartesi gününe kadar yaşayacak anlamında bu değilm bu testin faydasını görücem galiba ben 28 günde regl olurum ama bu çizgi adetimin 9 cu günü görmüş oldum erken yumurtlamamı oldu bir akıl verin bana
sanırım erken yumutlamışsın canım..ama normal tabiki ...inşallah gebelik işilemi gerçekleşmiştir...
rüyan da hayırla karşına çıksın..ikizler geliyor diye yorumlayalım ikiz bebişler gelsin
2. çizgi daha koyuydu di mi serpilcim. o zaman erken yumurtluyorsun. bu koyu çizgiyi gordukten tahmini 36 saat sonra yumurtlama oluyor. dediğin gibi spermler uzunca yasıyorlar. şansın var yani:)
bir de canım doktor yumurta takibi yaptı mı sana??
gebeliğin hayırlı olsun..Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah ben de hayıtı yeni bıraktım ama çok ta umutlu değilim kaç yıl sonra....senağlama
canım benim ya :) evet ikiz gelecek bugün sabahtan beri ikiz doğuracağim deyip duruyorum hani birini buldumda kaldı ikiz annemi aradım sıkı dur ben ikiz doğuracağım dedim :)) benim annem 5 aylık ikiz bebek düşürmüştü teyzeminde ikiz bebekleri olmuştu ama sonra rahmetli olmuşlardı anneme söyle dedim sülallaede kaç kilşide var ikiz :) annemde var hepimizde ikiz dedi bende eeeeeeeeee bende doğuracağım dedim hayali bile güzel )
canım bende dün değil ondan önceki gün uzayan akıntı olmuştu o gün test yapmadım nedense ertesi günü yaptım çiftçizgi şok oldum beklemiyordum artık iş şsnsa kaldı artık koyu çıkıp çıkmamması 36 satte çatlamsı önmeli olmayacak ayın 27 sine kadar yalnızm:umursamaz: hımmm hamilelik olursa sürpriz olur
hah benim de oyle..habire benden cok umutlu doktor:) ama nerde. hormon sorunu yok, kanal sorunu yok, yumurta kalite sorunu yok, rahim problemi yok, kist yok..Çok şükürrrrr tabii olmasın da nazar da değmesin..ama bebiş yokk benim de sendeki gibi anlamıyorumm bilmiyorumkismile
sorma sebebim o zaman da erken mi yumurtlamıştım yani hep boyle mi ooluyor yoksa bu sefer olsun diye Allah'ın bir işareti mi?? mıyerimseniben
neşe de oyle umutsuzdu ama bak çok şükür hamiş..her an her şey olabilir :)
bahsetmis miydim hatırlamıyorum. ihtiyacı olan bir velimiz için arkadaslar çevre filan aramızda üç bes bisiler toplayıp bebek esyaları malzemeleri filan alalım demistik.hiç bisiyi yokmus. iki sefer alısverise çıktım. anam anam ne pahalı hersey. en uygununu arayıp en fazla esyayı almaya çalısmamıza rağmen epey bi zorlandık.. şampuanları bile ayrı pahalı. bezi ise hiç demiyorum. geri malzemeyi siz dünüsün. ben vazgeçtim bu işten kaydirigubbakcemile3
saka bi yana o kadar şeker şeyler var ki. bi kız bebek. oy oy oyy neler çıkarmıslar..en azından bebek alısverisi keyfini yasadım. ... :roflol: hani benim olmazsa içimde kalmaz artık :sm_cool:
neşem, lovelim nasılsınız???
haber verin güzel haberler...
neşem sana bir soru sorucam??
hayıta ne zaman başladın???adetinin belli bir gününde mi yoksa herhangi bir zamanda mı????
opuyorumnanaktan
güzellerim nasılsınız hastamız vardı oraya gittik ondan gelemedim hepiniz iyisiniz kızlar dimi öptümm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?