30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Lovelicim aslında dr çarşamba gibi falan çağırdı ama eşim cuma gidelim hayal kırıklığı yaşamayalım diyor, bilmiyorum dayanabilir miyim, sen ne zaman gideceksin? Daha çok yolumuz var, kese görücez, pıt pıtları duyacaz inşallah...Bir de oturabilsem, aynen benim de tuvaletimi yaparken kan geliyor, aklım çıkıyor bebişe zarar vericem diye..
Serpilim nereye gittin huuuuu????

Lovelim bilmiyordum bunları ben çok teşekkür ediyorum...ınşallah hepsini okuyacağız bir bir. Bi de bebiş düşmesin diye okunan dualar varmış, sen onu biliyor musun? Bulursak haberleşelim..Sadece karnına elini koyup 99 defa Ya Mubdiu (Allah C.C. ismilerinden) okunursa hergün bebiş düşmez diye okumuştum kitapta..Başka bir dua daha varmış..

Loveli bir de SAT ile benim hafat tutmayabilir çünkü geç yumurtluyordum ben, bilmiyorum nekadarlıkım. Keseyi ölçüp söylerse dr öğrenicez ınşallah..

günaydınn fıstık arkadaşlar..
güzel hamişlerimiz de buradaymış..
Neşecim nispet filan olmaz hiç olur mu? birlikte sayarız.. ben senin bu topiğini görüp, damladım, ne güzel insanlar tanıdım burada. o kadar sıkıntı çektiniz. benim dertlerimi dinlediniz.

Yasin ben de okumaya çalışıyorum. Her gün olamıyor benim, çok geç gidip sızıp kaldığım günler oluyor :kedi: Ama elimden geleni yaparım hepimiz için.

Süper Çılgınım, 4 kişi oldk desene şimdiden, daha açamayan arkadaşlar var üstelik. Öyleys ebugün başlayalım, hem zaten hiçbirimizin bir günü diğerine uymuyor.
Çılgınım takvim konusunda da ben çok hatırlıyorum böyle takvimlere bakıp iç geçirdiğimi, sizin kalbinize küçücük bir üzüntü gelsin istemem. Çekindiğim bu sadece. Canlarım benim. O kadar topik açtım galiba en devamlısı burası olacak, biz anne olsak da devam edeceğiz, başka 30luk çıtırlara yol göstericez inşallah hep birlikte. Süper bir takım olduk maşallah..

yok lovelicim ben çalışmaya başladım bile:)))
gerçi gözlerim pek açılmıyor..hafta sonu da yatılı misafirlerim vardı. gece de çalıştım biraz.
benim bellerim kasıklarım ağrımaya başladı sanırım bu ayki çalışmalar da boşa gitti heralde(
bir ay için de çok iyi oluyorum ama su regliye 1-2 gün kala stres sarıyor :bbo:

kabızlık hamilelerde cok olan bir sorun değil mi?? hemen başlar mıymış böyle?

Loveli Canım tebrikler..Neşemeşe canım tekrar gözünaydın...Kızlar bizim için de dua edin.Güzel hamilelerin güzel duaları kabul olur:))Öpüyorum...yerimseniben

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese
loveli
Serpil02507
çılgınkız

Librarian kız gel buraya, özletiyorsun kendini...Napıyorsun, haber ver kendinden, meraklandırma, haftasonun nasıl geçti?

Loveli Canım tebrikler..Neşemeşe canım tekrar gözünaydın...Kızlar bizim için de dua edin.Güzel hamilelerin güzel duaları kabul olur:))Öpüyorum...yerimseniben

Biz de sni öpüyoruz, sen de bizlere dua et ama burayı ihmal etme kızarım bak lmaz:

Çılgınım kendinde belirti arama, adetle aynı, kafana bunalrı takma şimdiden, bakarsın bebişin sürpriz yapar annesine..

canım sen bizim halimizden anlarsın, nispet yapmadığını bilirim..

mesela cok yakın bir arkadasım var, biliyor da ugrastığımı, sıkıldığımı.. hamiş göbeğini açıp açıp fotograflar yolluyor bana..cok da cabuk hamile kaldı. onun için seviniyordum, mutluluğunu da anlıyorum ama sanırım o benim için üzülmüyor.. ben olsam hayatta boyle bişi yapmazdım.. :sinifsinif:

ya insan biraz düşünceli olur yaaa
arkadaşın hiç beklememiş canım beklemiş olsa neler hissedebileceğini bilirdi
belirti arama ben lekelenme yaşadım adet olacağım zaman olurdu ateşim düştü düşün arkadaşlara söz verdim diye yaptım ben ve çıktı hayırlısıyla sağlıkla gelişir inşallah

Çılgını insanız bazen ince düşünemeyebiliyoruz. Karşımızdakinin duygularından çok kendimizi merkeze alıyoruz, bu biraz da bu günlerde moda "önce ben" modası. Ben de yapıyorum bunu bazen, eğer sizi kıracak, üzecek ufacik birşeyim olursa hemen uyarın, olur mu? Hepiniz şimdi gelincik yaprağından daha narinsiniz, biliyorum. Arada Loveli ile bebiş muhabbetlerine dalabilirz, inşalah hepiniz yakında bize katılacaksınız , başka bir topiğe gidip yazmak da içimden gelmiyor o yüzden burada soryorum Loveli'ye. Sizi kendimden çok düşünüyorum bugünlerde, dualar ediyorum. Hep birlikte şu listeyi tıklım tıklım dolduralım inşallah...Rabbim hamişlere de hayırlısıyla tamamına ermeyi nasip etsin..

Librarian seni de yazıyorum bak Yasin grubuna, sen kitap okumayı çok seviyorsun biliyorum, kitaptan önce 1 tanecik de Yasin okuyuverirsin yatmadan olmaz mı? Emrivaki yapıyorum ama...

inşallahh kızlar..
umarım bir süpriz olur. neyse ya napalım süpriz olursa çok seviniriz, olmazsa da accık üzülürüz ama umudumuz sürer..:)

librariancım sağol Rabbim tez zamanda tüm arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar biz de hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…