Neşecim,Çılgını insanız bazen ince düşünemeyebiliyoruz. Karşımızdakinin duygularından çok kendimizi merkeze alıyoruz, bu biraz da bu günlerde moda "önce ben" modası. Ben de yapıyorum bunu bazen, eğer sizi kıracak, üzecek ufacik birşeyim olursa hemen uyarın, olur mu? Hepiniz şimdi gelincik yaprağından daha narinsiniz, biliyorum. Arada Loveli ile bebiş muhabbetlerine dalabilirz, inşalah hepiniz yakında bize katılacaksınız , başka bir topiğe gidip yazmak da içimden gelmiyor o yüzden burada soryorum Loveli'ye. Sizi kendimden çok düşünüyorum bugünlerde, dualar ediyorum. Hep birlikte şu listeyi tıklım tıklım dolduralım inşallah...Rabbim hamişlere de hayırlısıyla tamamına ermeyi nasip etsin..
Librarian seni de yazıyorum bak Yasin grubuna, sen kitap okumayı çok seviyorsun biliyorum, kitaptan önce 1 tanecik de Yasin okuyuverirsin yatmadan olmaz mı? Emrivaki yapıyorum ama...
loveli cim.amin canım Allah büyük..herkesin gönlüne göre versin inşallah..hepimizin anneliği hakettiğini ve çok iyi anne olacağını biliyorum..gönülden isteyen herkese nasip etsin Allahım..aminnn..librariancım sağol Rabbim tez zamanda tüm arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar biz de hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Serpilim canım senin de haftaların ayların yılların çok güzel geçer inşallah, sağlıka, huzurla, mutlulukla...
Toplu cevap vermek için cevap vermek istediğin mesajın sağ alt tarafında "MQ gibi bişi yazıyor, ona bas. Kaç mesaja cevap vermek istiyorsan hepsine bas. En son bitince işaretliyeceklerin sayfanın sol alt tarafında CEVAP YAZ butonu var, oraya bas, hepsi sıra sıra sana gelir. Düzenlerini bozmadan hepsine cevap yazabilirsin...
Yasin için 3 kişi olduk bile maşallah. Başka kimler bize katılmak ister???
Senin eşin de benimki gibi birazgıcık galiba, benimki de iptal ettiricem deyip duruyor.
Hepiniz şimdi gelincik yaprağından daha narinsiniz, biliyorum. ..
loveli cim.amin canım Allah büyük..herkesin gönlüne göre versin inşallah..hepimizin anneliği hakettiğini ve çok iyi anne olacağını biliyorum..gönülden isteyen herkese nasip etsin Allahım..aminnn..
ne güzel bi tasvir :)
yap yap. takvim makvim canın ne istiyrsa yap. çok bekledin hakkın.
hamis fotosu gönderen arkadas da epey bi düşüncesizmiş ya. söylesene ona..
benim bi arkadasım da ikinciye hamile kaldığında beni aramıstı kürtaj için. kendi doktorumu arayıp bisiler sormamı istemisti. pko su var ilki de zor olmustu onun. ama beni aradığı gün ben iptal olmustum ağlamkatan.. hala daha içimden gelmiyor onunla görüsmek.. insanlar düsünemiyorlar..
yasin için söz veremem ben. bir okurum sonra okuyamam filan.sory
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?