göbeği açık bir de tentation yaa..hani normal foto gondersene valla onemli değil. sadece gobeğe odaklanılmıs ve acık..benim de canım aramak istemiyor onu zatenn..
fırsat bulursam da soylucem. bilsin hatasını.
ben de mukemmel biri değilim, ama bir arkadasım kac sene tedavi gordu, hep onu arar dinlerdim, birlikte dısarı bile cıktık. güldürmeyi başarmak için ugrasırdım. en azından karsımdaki insanı anlamaya calısıyordum benarkadaslık kotu gunde de birlikte olmak değil midir? burada ki gibi ..
bence de umut dolu bir topiğizz..buradaki herkesin anne oldugunu gormek istiyorum..insallahh
yuh artık..klava:
"keser döner sap döner gün olur devran döner" kişi içini temiz tutuyosa eğer kırgınlıkları kıranların karşısına öyle ya da böyle çıkıo. bi sekilde kıran kişi senin yaşadığın duygu durumunu yaşıo.. ben çok yaşadım, şimdi onlara böle uzaktan bakıorum sadece fakir ama gururlu genç edasıyla :roflol:
benim de regl im yaklastı. karnım marnım halım ruhum her bisiyim bi tuhaf. of ya nedir çektiimiz ha. bi hafta gelmeden bi hafta gelince..
al benden de o kadar..kasık ağrım başladı.
neyse elbet biz de görücez çift çizgiyii bir gün..
çizgi demişken neşe kız, çerçevelettin mi bakiim testi :smiley-cool:
sekerim benim gördüğüm çift çizgi ovulasyan testindeki bi kere görebildiğim yarım yamalak çift çizgiydi. sonrasında onu bile göremedim :roflol: görüp görceem çift çizgi buydu herhal kaydirigubbakcemile3. tü bak keske atmayaydım da saklayaydım arada bakar bakar bööle kendimi settiriridim
hihoyyyt
Yasin için 3 kişi olduk bile maşallah. Başka kimler bize katılmak ister???
Senin eşin de benimki gibi birazgıcık galiba, benimki de iptal ettiricem deyip duruyor.
kızlar sizin yaşadıklarınızı biz de yaşadık ki biz öyle bir takvim yapsak nispet mi yapmış olurduk...Teşekkürler canım, inan öyle zor oturuyorm ki bugün. Canım yazılarının altına takvim ekleyecek misin? Hani şu bebişlilerden..Ben buradaki arkadaşalrıma ayıp olacak diye eklemeye çekiniyorum, sanki nispet yapar gibi olur mu ki???
masalcım hoşgeldinnn
canım, okulda vaktim olmuyor.. benim laptop bozuldu serviste...eşimde çok izin vermiyor onun bilgisayarından girmeme....regl olmayı bekliyorum... puffff...
güzeller bana iyice yorgunluk çöktü..hepinizi öpüyorum..
iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan
yok daha olmadım bir iki gün içinde normalde olmam lazım. ama olacakmış gibiyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?