30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende medsmart diye bir test aldım adetimin 9cu günü çift çizgi gördüm 1 yıldır gördüğüm ilk çiftçizgiydi sevinçeten uçtum ve o testi çöpe atmıştım sonra giidp çöpten aldımzemuszemus eğer idarra testindede çiftçizgi görürsem saklayacağım ikisinide :)))

günaydınn kızlarr,
canlarım sağolun ama bu kasık ağrıları aynı regl oncesi gibi. umutlanmıyorum artık.
gelmezse ilk buradan haber vericem söz. gelirse de zırlamak için damlarım buraya zaten sempatiksalakcinni

Kızlar maşallah ne çok ilerlemişsiniz. Oku oku bitiremedim. Öncelikle şunu belirteyim Yasin okumada herhengi bir zaman, sayı yok, kim kaç tane okuduysa söyleyecek listeye yazıcaz, 1 tane bile olsa bizim hepsine ihtiyacımız var. Okuyup bitirdiğimiz sayıyı yazarsak daha kesin bir sayım olur bence. Yine de siz bilirsiniz. Patron sizsiniz:)))

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-12
loveli
Serpil02507
çılgınkız
librarian
sezen10
belenay
masal0663

Canım üzülme, bazı aylar oldu benim gelmesi için ilaçlar içtim, gelmesi de güzel..Gelecek gelecek sonra bir ay gelmeyecek annesi...Bir bakmışsın bebişin göbişinde inşallah...

Buna da şükür canım. yalnız incir uzun süre kullanınca kist yapabiliyormuş, adetin başlayınca istersen biraz da soğan kürü yapıp dengele. İnşallah gerek kalmaz. Ben bu ay adetim gelmeyince soğan kürü yapmaya başlamıştım, iyiki devam etmemişim..Soğan ne var e yok temizliyor aklında olsun...

anneannen süper tespit yapmış, Allah rahmet eylesin canım...

loveli cim.amin canım Allah büyük..herkesin gönlüne göre versin inşallah..hepimizin anneliği hakettiğini ve çok iyi anne olacağını biliyorum..gönülden isteyen herkese nasip etsin Allahım..aminnn..

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

tentation canım ne zaman okursan bize yazacaksın "nesem 1 tane okudum" diyeceksin ben o zaman yazacağım, böyle olur mu?

sanki kendi az edebi, cadı tentation...Şu cemre lafına bittim, inşallah herkese bir bir cemre düşer de bahar dallarımız çiçek açar diyelim hayırlısıyla...

Çılgınım o göbişini göndermiş sen bebişinin resmini göndereceksin inşallah, hıh, çatlasın da patlasın...

belenayım hiç süresi yok Yasin ne zaman okursan bize yazacaksın, şu kadar okudum diye ben de ekleyeceğim, kimseyi zorlamıyoruz, sana uyar mı? Yer elması şekeri düşürüyor kızlar ama çiğ yenince. İnsan en duysa yapmaya çalışıyor dimi? Dün bir kanalda hayıt tohumunun kadınların tüm hormonlarını düzenlediği söylenmiş, bence bunu da dene derim..

:roflol: yüreği zengin arkdaşım...

merhaba..
loveli ve nese, güzel hamişlerimiz nasılsınız.... çok yazmışsınız hepsini okuyamadım, umarımn her şey yolundadır..

kahvelokumum ismini yazmasam iyi olacak bu ara burnuma kahve kokuyor ama tehlikeliymiş içemiyorum. iyiyim canım sadece 2 gündür afedersiniz kabız ve basur oldum( çok canım yanıyor...hayırlısı sanırım artık yemem ve yememem gerekenleri tespit edip ona göre davransam iyi olacak..

benim de regl im yaklastı. karnım marnım halım ruhum her bisiyim bi tuhaf. of ya nedir çektiimiz ha. bi hafta gelmeden bi hafta gelince..

tentationum inşallah belirtilerin hayırlı haberin öncüleridir. Ben hala adet olacakmış gibi sancı çekiyorum..O yazılan hamişlik belirtilerinden hiçbiri yok. Sanırsın ki adetim bugün gelecek...

dogru canımm..aslında hep oyle oluyorr.
gene de kimse üzülsün istemem, herkes iyi olsun, mutlu olsun bu hayatta..
:1hug:

çılgınım, yüreği güzel arkadaşlarım beni, kıyamadı da..Hepiniz öyle iyisiniz ki...

al benden de o kadar..kasık ağrım başladı.
neyse elbet biz de görücez çift çizgiyii bir gün..
çizgi demişken neşe kız, çerçevelettin mi bakiim testi :smiley-cool:

canım çerçeveleteceğim de şu kese ve kalp atışlarını da duyayım hayırlısıyla, şimdilik korkuyorum..

ayy ben deee. ne sevinmiştim ovulasyon testindeki çift çizgiyi gorunceee. neşem yerine gelmiştii..doğum günümdü hatta o gün:))

çılgınım ben de ovulasyon testlerinde çift çizginin diğer testte olduğunu hayal ederdim hep(

canım çok anlayışlısınız çok teşekkür ediyorum..Yasin ne zaman okursan yazarsın eklerim canım. 1 taneye bile ihtiyacımız var..İnşallah mutlaka birimizinki kabul olacak, ne kadar çok kişi okursak o kadar iyi...

yok daha olmadım bir iki gün içinde normalde olmam lazım. ama olacakmış gibiyim (

çılgınım olsan da olmasan da bize haber ver canım meraklanıyoruz burada..

canım, okulda vaktim olmuyor.. benim laptop bozuldu serviste...eşimde çok izin vermiyor onun bilgisayarından girmeme....regl olmayı bekliyorum... puffff...

şu eşleri birgün bir araya toplayıp ıslatıp ıslatıp dövelim...

ben de oyle işte, tuvalete gitmeye korktuğum zamanlar geldi..
ben su an esimin bilgisayarındayım :1rolleyes:
kandırdım onu bişi bakıcam accık diye

kadının fendi :)) bizim burada dertleşmemizi bile kıskanıyorlar

masalım ne güzel demişsin, gelmesi de güzel, gelmeyince şişiyor insan bomba gibi dolanıyor her an patlamaya hazır..

canım ben bir umut her ay en az 2-3 gebelik testi yapardım, her defasında eşim görmeden çöpten alır bakardım acaba sonradan bir çizgi belirir mi diye..Her defasında yapmayacağım deyip gene yapardım..Canım inşallah o günleri de göreceksin hayırlısıyla...

günaydın Çılgınım, bence çok emin olma..Zırlamak ne demek, elbette zırlama hakkını da kulalnacaksın. Biz de dostların olarak burada yanında olucaz. İstersen tekme tokat girişebilirsin bile, canın ne istiyorsa yap. Yeterki iyi ol..

tatlı neşemiz bizim..hoşgeldin.. ne zaman gideceksin doktora?
kalp atışını duymak dedin ya, inşallah o güzel güçlü kalbini duy bebişinin, bize de haber ver.
gözlerim doldu. yani bir de duysam demek ki doğrudan salya sümük ağlıcam:)))

Çılgınım daha bu cuma inşallah keseyi görmeye gidicez, kalp atışına daha var, dr ne zaman çağırırsa artık. Bunca zaman bekledim onu da beklerim yeterki sağlıklı iyi olsun..Çılgınım senin regl belirtilerin de inşalalh bebiş belirtilerin çıkar:))

ahh be güzelim keşke.. ne kadar isterdim şöyle kendiliğinden olmasını, süpriz yapmasını bana..ama sadece çok istemek yetmiyor.
o kadar hazırım ki anneliğe Neşe ruhen, Allah hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallahh..
boyle doktoru da beklemek stresli valla. cuma günü habersiz bırakma bizi..merak ederiz ..gerçi bırakmassın biliyorum ama:)

Çılgınım bende bu çene varken evvelAllah hiç habersiz kalmazsınız:) canım bak ben önümüzdeki aya tüp düşünüyordum. Sen hiç umudunu yitirme. Ne demiştiniz "gelmeyen adetten ümit kesilmez" :)

günaydın çıtırlarım nasılsınız
neşem ben dün okudum bir tane
çılgınım dur hele adet günün gelsin ben de bu ay olayım aşılamaya geçecektim Rabbimin bebeğimizi gönderdi çok şükür her gün duamdasınız inanın
zırla bağır çağır rahatla dostlar bugünler içindir

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-12
loveli-1
Serpil02507
çılgınkız
librarian
sezen10
belenay
masal0663

Lovelicim ben çok feci durumdayım, korkunç kabız ve basurum. Napıcam bilmiyorum. Krem kullanmaya da korkuyorum. bana bir akıl ver ne olur..Kanıyor ve çok canım yanıyor, şuanda oturamıyorum...

kaysı ye akşamları ben dün öyle yaptım bi de malum bölgeye peçeteyle zeytin yağı sür o da iyi gelir
bi de ben zeytinyağı yiyorum ekmeği banıp barsaskları yumuşatır ve bol su iç
yoksa feciydim bi de kan sulandırıcılar kullanıyorum kan revan bi de ağrısı cabası ayaklarım uyuşuyor artık ama bugün rahatım
kaysıyı yatmadan ye 4 tane falan bir bardak su öyle yat her sabah aynı saattte wcye çıkmaya çalış
b,işeyler öğrendikçe yazarım sanı a

Lovelim çok teşekkürler hemen deneyeceğim akşama. Biz de sizi öpüyoruz teyzesi. Bizde mama yemeye gidiyoruz...

neşecim sen eskiden mutlaka soğan kürü yapmışsındır nasıl yaptın bana yazabilirmisin müsait olduğunda teşekkürler..

neşecim sen eskiden mutlaka soğan kürü yapmışsındır nasıl yaptın bana yazabilirmisin müsait olduğunda teşekkürler..

Canım sabah ve akşam aç karınla bir ortaboy soğanın kabuklarını soyup yıkadıktan sonra 4'e böl ve kaynayan 1 bardak suyun içine koy, 5 dk kaynatıp 20dk bekliyormuyduk nasıldı tam hatırlamıyorum. Saraçoğlu Hocanın sitesine bir baksana canım oradan bakıp yapmıştım ben. Ilık içeceksin. Taze yapıp içeceksin. adetin 1. günü başlayıp 15 gün falan içeceksin ama benim midem hassas olduğu için pek devam edemiyordum. Midene dikkat et.

canlarım antalyada hava pek güzel ama nedense benim havam güzel değil ( hepinizi öpüyorum

Neden bitanem? Yolunda gitmeyen birşeyler mi var? Yoksa sen de benim gibi arada depreşif mi oluyorsun???

merhaba arkadaslar,

Kırmızılar hayal bile kurdurmayıp erken geldiler bu sefer. umut dünyası her seferinde kötü oluyorum. Alısamadım hala mafoldumben

herşeyin hayırlısı.

Nesecim sizler benim için umut oldunuz. O nedenle buradan konuşmanız taraftarıyım, sizleri okudukça mutlu oluyorum. Hem bizde hamiş olucaz inşallah, öğrenmiş oluyoruz:1rolleyes:

güzel bir hafta olur inşallah. Hamişlerimizde rahat bir ilk dönem geçirsinler inşallah.

Ani canım lütfen yapabileceğimiz bişi varsa söyle, dualarına amin diyorum. Sen de ağla sızla ama kendini hemen toparlamay çalış. üzülme desem bir faydası olmayacağını biliyorum. Her ay aynı şeyleri yaşıyor insan. Şunu hayal et birgün bir bakmışsın adet olamıyorsun, bebiş gelmiş. Hayalle başlar herşey, mesela odasını nereye kuracağını düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…