sekerim benim gördüğüm çift çizgi ovulasyan testindeki bi kere görebildiğim yarım yamalak çift çizgiydi. sonrasında onu bile göremedim :roflol: görüp görceem çift çizgi buydu herhal kaydirigubbakcemile3. tü bak keske atmayaydım da saklayaydım arada bakar bakar bööle kendimi settiriridim
hihoyyyt
Nesecim okumaz olur muyum okurum tabi ki, sen iste yeter ki:)) Haftasonumu yazmasam daha iyi olur.Çünkü kırmızılar beni hafta sonu apansız yakaladı:)) 5 gün erkenden geldi sağolsun umut etmeye vakit bile buldurmadı sağolsun:))
Neşecim,
güzel bir hafta diliyorum bütün arkadaşlara ve sana..
ben de varım yasin okuyanlar arasında beni de yaz..
bir de loveli ile konuşmalarınız tam tersi bize mutluluk veriyor yüzümüzü güldürüyor başka topiğe gitmeyin bence de burda kalın ben de çok sevdim burayı ve umutluyum..1 mart gibi regl olmam gerekiyor bakalım neler olacak..bu ay muntazam incir kürünü uyguladım ve yumurtladığımı inanılmaz iyi hissettim uzun zamandır ilk defa..tutmasa da en azından yumurtladığımdan eminim buna da şükür..
librarian, su kızancıklar gelse dert gelmese dert.
annemin büyük annesi vardı rahmetli, kadının ömrü küloduna bakmakla geçiyor derdi..:roflol:
ne kadar dogru. çocuk istemessen gelsin diye bakarsın, çocuk isteyince de gelmesin diyee.
Rahmet istedi şimdi:)
loveli cim.amin canım Allah büyük..herkesin gönlüne göre versin inşallah..hepimizin anneliği hakettiğini ve çok iyi anne olacağını biliyorum..gönülden isteyen herkese nasip etsin Allahım..aminnn..
ne güzel bi tasvir :)
yap yap. takvim makvim canın ne istiyrsa yap. çok bekledin hakkın.
hamis fotosu gönderen arkadas da epey bi düşüncesizmiş ya. söylesene ona..
benim bi arkadasım da ikinciye hamile kaldığında beni aramıstı kürtaj için. kendi doktorumu arayıp bisiler sormamı istemisti. pko su var ilki de zor olmustu onun. ama beni aradığı gün ben iptal olmustum ağlamkatan.. hala daha içimden gelmiyor onunla görüsmek.. insanlar düsünemiyorlar..
yasin için söz veremem ben. bir okurum sonra okuyamam filan.sory
amin amin..
inslh senin de güzel haberlerini alırız
teker teker herkesin güzel haberini alalım... cemreler düsüo.. bize de cemre düssün artık :)
burası ümit dolu bi topik.. içi kararmıo insanın. loveli de nese de süpriz yaptılar. ne güzel..
göbeği açık bir de tentation yaa..hani normal foto gondersene valla onemli değil. sadece gobeğe odaklanılmıs ve acık..benim de canım aramak istemiyor onu zatenn..
fırsat bulursam da soylucem. bilsin hatasını.
ben de mukemmel biri değilim, ama bir arkadasım kac sene tedavi gordu, hep onu arar dinlerdim, birlikte dısarı bile cıktık. güldürmeyi başarmak için ugrasırdım. en azından karsımdaki insanı anlamaya calısıyordum benarkadaslık kotu gunde de birlikte olmak değil midir? burada ki gibi ..
bence de umut dolu bir topiğizz..buradaki herkesin anne oldugunu gormek istiyorum..insallahh
iyi akşamlar kızlar şöle bir geçmişi okuyayım dedim yarım yamalak okudum ama yasin okuyormuşsunuz sürsi varmı ne kadar zamanda okunacak ben hastayım bitince okuyabilirim neşe canım takvimi bence yap senin bebişin büyüdüğünü takip etmekte hoş olur ben bir çok arkadaşımın bebekleri kaç haftalık doğuma ne kadar kaldı ordan takip ediyorum bence nispette olmaz arkadaşlar acıyı paylaşacakta güzellikleri paylaşmıyacakmı
kızlar dün biriyle konuştum bana yer elmesından bahsetti yumurta geliştiriyormuş akrabalarından bir çok kişi bol bol yer elmesı yiyerek hamile kalmış tabi önce rabbimin izniyle sebeblere sarılmak lazım denemeyi düşünüyorum ben çokda severinm yer elmasını
yuh artık..klava:
"keser döner sap döner gün olur devran döner" kişi içini temiz tutuyosa eğer kırgınlıkları kıranların karşısına öyle ya da böyle çıkıo. bi sekilde kıran kişi senin yaşadığın duygu durumunu yaşıo.. ben çok yaşadım, şimdi onlara böle uzaktan bakıorum sadece fakir ama gururlu genç edasıyla :roflol:
merhaba..
loveli ve nese, güzel hamişlerimiz nasılsınız.... çok yazmışsınız hepsini okuyamadım, umarımn her şey yolundadır..
benim de regl im yaklastı. karnım marnım halım ruhum her bisiyim bi tuhaf. of ya nedir çektiimiz ha. bi hafta gelmeden bi hafta gelince..
dogru canımm..aslında hep oyle oluyorr.
gene de kimse üzülsün istemem, herkes iyi olsun, mutlu olsun bu hayatta..
:1hug:
al benden de o kadar..kasık ağrım başladı.
neyse elbet biz de görücez çift çizgiyii bir gün..
çizgi demişken neşe kız, çerçevelettin mi bakiim testi :smiley-cool:
ayy ben deee. ne sevinmiştim ovulasyon testindeki çift çizgiyi gorunceee. neşem yerine gelmiştii..doğum günümdü hatta o gün:))
kaydirigubbakcemile3
en kısa zaman çerçeveleteceğin bir sürü testin olur da en koyu olanı çerçevelersin inşallah canım....
neşecim ben çok iyi okuyamıyorum...yani çok yavaşım...1 taneyi 20 dakikada ancak okuyabiliyorum...ama beni de yaz..okudukça yazarım...
kızlar sizin yaşadıklarınızı biz de yaşadık ki biz öyle bir takvim yapsak nispet mi yapmış olurduk...
koyun ki biz de rahat rahat gelişmelerini görelim bebişlerimizin :ecrin_bebek:
yok daha olmadım bir iki gün içinde normalde olmam lazım. ama olacakmış gibiyim(
canım, okulda vaktim olmuyor.. benim laptop bozuldu serviste...eşimde çok izin vermiyor onun bilgisayarından girmeme....regl olmayı bekliyorum... puffff...
ben de oyle işte, tuvalete gitmeye korktuğum zamanlar geldi..
ben su an esimin bilgisayarındayım :1rolleyes:
kandırdım onu bişi bakıcam accık diye
beklemeyin bir de bakalım...
hep bekliyoruz o da sağolsun aratmıyor hani...sempatiksalakcinni beee diyor
sadece gebe olduğumuz için gelmesin 9 ay boyunca...:CüvCüv:
onun dışında da buyursun gelsin...şükrederiz yani...
bende medsmart diye bir test aldım adetimin 9cu günü çift çizgi gördüm 1 yıldır gördüğüm ilk çiftçizgiydi sevinçeten uçtum ve o testi çöpe atmıştım sonra giidp çöpten aldımzemuszemus eğer idarra testindede çiftçizgi görürsem saklayacağım ikisinide :)))
günaydınn kızlarr,
canlarım sağolun ama bu kasık ağrıları aynı regl oncesi gibi. umutlanmıyorum artık.
gelmezse ilk buradan haber vericem söz. gelirse de zırlamak için damlarım buraya zaten sempatiksalakcinni
neşecim sen eskiden mutlaka soğan kürü yapmışsındır nasıl yaptın bana yazabilirmisin müsait olduğunda teşekkürler..
canlarım antalyada hava pek güzel ama nedense benim havam güzel değil ( hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?