canlarım antalyada hava pek güzel ama nedense benim havam güzel değil ( hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaslar,
Kırmızılar hayal bile kurdurmayıp erken geldiler bu sefer. umut dünyası her seferinde kötü oluyorum. Alısamadım hala mafoldumben
herşeyin hayırlısı.
Nesecim sizler benim için umut oldunuz. O nedenle buradan konuşmanız taraftarıyım, sizleri okudukça mutlu oluyorum. Hem bizde hamiş olucaz inşallah, öğrenmiş oluyoruz:1rolleyes:
güzel bir hafta olur inşallah. Hamişlerimizde rahat bir ilk dönem geçirsinler inşallah.
hah şöyle serpilim geri döndüüü hihoyyyt
canlarım bugün karanlıksa yarın güneş doğar canlarım benimm dualarımızdasınız unutmayın
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor.Ben size hikayemi anlatayım.2yıl önce evlendik.ogünden beri bebek istiyorduk.1 sene boyunca olmayınca dr gittik.Eşimin tüm testleri normal benim ise bir tüpüm tıkalı çıktı.Bu arada 33 yaşında evlendim.Dr yaşın geçiyor seni 35e kadar doğurman lazım dedi,bizi endişelndirdi ve aşılama yapalım dedei.Kabul ettik.3 kere arka arkaya tabletli 2 tanede iğneli aşılama yaptırdık ama olmadı.bu tdaviler beni çok yordu ve çok üzdü.ben hep bebeğimin olacağına inanıyordum inancımı kaybetmemiştim.aradan 1 yıl daha geçti geldim 35 yaşına.Eşimle karar verdik tüp bebek yaptıralım diye 9 şubata gün aldık.Benim adetimin 3.günü olacaktı ve bahçeci kliniğine gidecektik.o da ne adet olmadım.1 gün,2 gün,3gün,5 gün test aldım evet inanamadım ama hamileyim.allahım sen çok büyüksün...bu arada benim toplantılarımdan dolayı eşimle 2 kere birlikte olmuştuk.bende geç döllenme olmuş...hep derler yumurtlama 13-17 dir diye ..inanamayın 20.günde hamile kaldım ben.Darısı başınıza.bebişim simdi 6 haftalık.Allah size de versin inşallah...yemek olarak neler yedim hangi vitaminleri aldık isterseniz anlatırım....
tresorcum maşallah hikayen o kadar tanıdık ki buradaki arkadaşlara seninle benzer şeyleri yaşadık
allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin
ben de arkadaşım neşe de tam aşılama tüp bebek yaptıracağımız zaman bebek haberlerimizi aldık şimdi duamız sağlıkla hayırlısıyla doğurabilmek ve dğer arkadaşlarımızın da tez zamanda anne olması
Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:
nesemese-12
loveli-1
Serpil02507
çılgınkız
librarian
sezen10
belenay
masal0663
Lovelicim ben çok feci durumdayım, korkunç kabız ve basurum. Napıcam bilmiyorum. Krem kullanmaya da korkuyorum. bana bir akıl ver ne olur..Kanıyor ve çok canım yanıyor, şuanda oturamıyorum...
canlarım antalyada hava pek güzel ama nedense benim havam güzel değil ( hepinizi öpüyorum
evet her inişin bir çıkışı olduğu gibi her geceninin gündüzü gibi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sallayın gitsin kocalarınıza iyi davarnın hemen hemen hergece olmasada arada bir verin :)) ya yalnış anlamayın yani bir kitapta verebilirsiniz bir börekte ama verin :))) ne verirseniz verin biliyorsunuzki veren el alan elden üstündürlülülülülülü
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor.Ben size hikayemi anlatayım.2yıl önce evlendik.ogünden beri bebek istiyorduk.1 sene boyunca olmayınca dr gittik.Eşimin tüm testleri normal benim ise bir tüpüm tıkalı çıktı.Bu arada 33 yaşında evlendim.Dr yaşın geçiyor seni 35e kadar doğurman lazım dedi,bizi endişelndirdi ve aşılama yapalım dedei.Kabul ettik.3 kere arka arkaya tabletli 2 tanede iğneli aşılama yaptırdık ama olmadı.bu tdaviler beni çok yordu ve çok üzdü.ben hep bebeğimin olacağına inanıyordum inancımı kaybetmemiştim.aradan 1 yıl daha geçti geldim 35 yaşına.Eşimle karar verdik tüp bebek yaptıralım diye 9 şubata gün aldık.Benim adetimin 3.günü olacaktı ve bahçeci kliniğine gidecektik.o da ne adet olmadım.1 gün,2 gün,3gün,5 gün test aldım evet inanamadım ama hamileyim.allahım sen çok büyüksün...bu arada benim toplantılarımdan dolayı eşimle 2 kere birlikte olmuştuk.bende geç döllenme olmuş...hep derler yumurtlama 13-17 dir diye ..inanamayın 20.günde hamile kaldım ben.Darısı başınıza.bebişim simdi 6 haftalık.Allah size de versin inşallah...yemek olarak neler yedim hangi vitaminleri aldık isterseniz anlatırım....
"romantik komedi" film. tavsiye ederim. türk filmine sinemada gitmem pek. hatta doğru dürst gidilcek film yok die sinemaya da gitmem aslında :) . arkadaslar anlata antala bitiremedi. aldım kocamı gittim. ii iki de gitmisim.. insan pek bi relaks relaks çıkıo sinemadan. :1rolleyes: hele de antalyadaysan hava da günestir filan. tam bööle sabun köpüü kıvamında raat raat izlencek bi film. :) bu aksam gittik. sanırım bi hafta yeter bana.hihoyyyt
yaz gelsin artık günes açsın. bööle tiril tiril giyinelim cıvıl cıvıl dolanalım.. lingir lingir gezelim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?