30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım işe başlamadan bir kaçamak yapim dedim 2 gün önce gazetede okudum 240 kiloluk kadın doğum yapmış sancılrı tutunca ambulans çağırmışlar ambulansa sığmayınca itfaiyeden yardım istemişler doğumu yapmış kendisi ve bebeğide çok sağlıklıymış 2kilo800gr kız çocuğu dünyaya getirmiş bu bebeği çok istiyordum diyor demekki neymiş Allahtan umut kesilmez bu işler kloyla yaşla alakalı değil rabbim ol dedimi oluyor elbet bizlerede ol diyecektir yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleklerimiz amiiiiiiiiiiiiiiiin

gününüz aydın yüzünüz gülücük dolsun Rabbim duaları kabul eder zamanını biliyor aylardır hep bunu dedim beynime ama kalbim ağladı dışarıya hamile kaldığım ay aktı sadece çok ağladım sarıldım kocama olmadı diye çünkü tüm adet belirtilerim olmuştu arkadaşlarım test yap dediler kırmamamk için aldım öyle ümitsizdim heyecan bile yoktu yaptım ve çıktı çok şaşırdım kan testi yaptırdım kan testini ancak ertesi gün aldım hamileydim inanamadım ama korkum bittimi hayır kalp atışı olacak mı diye bekliyorum her gece Rabbime beni evlat acısıyla ikinci defa sınama evlat hasretiyle sınama diye yalvarıyorum dualar ediyorum uykumda bile dua ediyorum inanın
ay çok duygusallaştım pardon güzeller yani Rabbimin ol demesi yeter biz sadece aracıyız mucizedir bebek Rabbimin mucizesi

evet kızlar işte allahın bir mucizesi hani kilosu fazla olan hanımlara daktorlar zayıflayacaksınız diyorlarya aaa 250 kloluk kadın nasıl bebek doğuruyor işte yeterki rabbim ol desin bu kadar .) kızlar hepinize mucux

Çılgınım ben testi yapmadan önce düşünmüştüm, ya bebiş gelse ama eşimi kaybetsem ne düşünürüm diye? Bunlar daha da çoğaltılabilir. Rabbim şükür ve sabırla beklememizi istiyorsa yapacak başka birşey kalmıyor. Şu internetin bir tuşuna ömrü boyunca basamamış nice kadın var, düşünün biz hiç değilse burada rahatlıyor, paylaşıyoruz..Rabbim verdiğin ve vermediğin tüm nimetlere şükürler olsun...

Az adet olamayınca şişip kalıyoruz, afakanlar basıyor dimi ama? Şükür halimize..Ay birden durumumu unutuverdim:))

Serpilim, en tecrübeli ve şirin hanımlarından biri desek? Biliyorsun kadınlar şarap gibiymiş..

canlarım bugün karanlıksa yarın güneş doğar canlarım benimm dualarımızdasınız unutmayın

Hepimiz için böyle dimi canım?

:roflol::roflol::roflol:

tresor canım benim de geç döllenme sanırım. Yaptıklarını arkadaşalra anlat bence de, belki birine faydası olur. Bu arada keseyi gördün mü?

aminnnnnnnnnn aynen öyle canım ben de tüp düşünüyordum..

dokturunu aradın mı ki? kayısı filan yiyosundur muhakkak da
çok geçmis olsun ya. berbat bisidir o

canım dr aramadım, yiyorum ama sanırım biraz da hormonal, inşallah şu yaraları atlatabilirm. Dikakt etmem gereken çok şey varmış.

yaaaaaaaa bende sinemaya gitmek istiyorum

:roflol::roflol: :roflol:

tantation canım bu kocalar öyle zamanı kollar zaten..

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn belenayım

canım ya inşallah herşey yolunda gidecek...

neşemeşe harbi şarabım galiba :))) ya ne yapalım bebeiş yaşamda geyikde olmasa kavgalarımızın üzerinden nasıl gelebileceğiz ki :)) canlarım bakın ben bu ay hamile kalıcam serpilde demedi demeyin hemde öyle tek atışta kaldım havasını atanlara inat tek atışla işi kıvıracağım hemde ikiz olacak :)) ahada yazdım buraya görün bakın ya vallhi hepinizi çok sevdim ben herkes kafa dengi muhteşemiz biz ya ( şarap markalarını bilmiyorum hangisi iyi ....) hava atayım bariii yazda şu markayım diyeyeyim

kızlar olmayan bebeğimi nette hesapladım güya 2 haftalık hamileyim :))))))))))))) vallhi bilgisayarın yalancısıyım bebeğin tüm bilgilerini sundu bana haaa bu arda sabahki fıkra muhteşemdi arkadşlarıma anlltım tabbiki yetmedi eşimi aradım beni dinle diye yırtındım oda şaşırdı önmeli bişi var zannetii anlatım fıkrayı adamacağız servisteymiş ama gülmekten kırıldı :)) eeeeeeeeee sabahtan beri benimde 32 dişim ortada fıkra sayesinde

arkadaşım kafamı dağıtmak için belki de mümkün olduğunca bebek ile ilgili konulara girmiyorum.malum 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra insanda bebek diycek psikoloji kalmıyo..genelde hep burdayım :
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/273805-iyi-sonuc-ovgu-aldigimiz-tarifleri-puf-noktalari-beraber-paylasalim.html
hayıt tohumunu 2 ay kullandım bıraktım..tek belirgin değişiklik fsh 8,5 tan 5,5 lara filan düştü..belki motive olmayı başarırsam bi daha soğan kürü başlarım..sorun yok ki Allaha şükür çözüm ariim..Allah biliyo neden olmuyosa artık gerisi dualar ve tevekkül...

Son düzenleme:

En iyi markayı bilmiyor musunuz? Aaaaaa Serpil Şarapları canım.....:))

Serpilim ben de o hesapları hep yapardım, şimdi olsa ne zaman doğacak hesaplar dururdum:) yapmayan var mıdır acaba???

Ezinem zor bir dönemden geçiyorsun, lütfen birazcık daha sabır. Biliyorsun bebişlerin bir vakti var, o dolmadan gelmeyecekler. Hiçbirimizin hiçbir konuda garantisi yok. İnşallah senin bebişin de doğal yoldan sana birgün sürpriz yapıverir...Canım sorun olmasın gene de. Bir sürü kadın var bebiş için uğraşırken başka bir problemi ortaya çıkıyor da ameliyatlar, tedaviler yüzünden bebiş işini unutuyor, halimize şükür. Olacak inşallah. Hep birlikte dua edicez.
Bu arada güzel tariflerin varsa bize de yazsana.
Son birşey daha, sen de bizimle birlikte Yasin okuyabilir misin? Ne zaman okuyabilirsen bize yaz, 1-2 ne okuduysan, hemen ekelyelim. İnşallah hep birlikte 500'e tamamlamaya çalışıcaz.

tamam arkadaşım,nöbetlerden fırsat bulduğum bi zaman da katılmaya çalışırım inşallah Yasin sayısına...yemek tarifleri ise yazamayacağım kadar çok verdiğim linkte..öpüyorum hepinizi..

kızlarrr ben geldimm.. beni özlediniz mi??? :smiley-cool:
calısan kazanır elması kızarırr..cok calıstım geldim bugun..

tentation dağıldım fıkradan..eşime de anlattım o da su an dağılmış durumda..:roflol:
sinemayı da pek severim tiyatroyu da..cok da sık giderim. izmire ne gelirse en onden alırım hemen bilet..tabi internette satılıyorsa:)) o yüzden film önerinizi değerlendiricem güzellerr..
serpill şarapları haa..süpper neşee..

evet evet bahar geliyorr. cıvıl cıvıl olalımm..

nesecim yasine 1 katılım da bendeenn:)
ezinecim burada dertleşiyoruz, gülüyoruz birlikte ağlıyoruz. gel katıl bize sen de...a.s.
lovelicim, nesecim hersey yolunda gidecek insallahh..yeğenlerimiz sağlıkla dogacaklar. içinizi ferah tutunn

Lovelicim ben çok feci durumdayım, korkunç kabız ve basurum. Napıcam bilmiyorum. Krem kullanmaya da korkuyorum. bana bir akıl ver ne olur..Kanıyor ve çok canım yanıyor, şuanda oturamıyorum...

geçmiş olsun neşecim..
ben de gebeliğimin ilk aylarında kabızdım...loveli akşam yatarken kayısı önermiş sana bende sabah aç karnına 3 tane öneriyorum...hangisi işine gelirse..kayısı suyu da iç aralarda...

ya bi de şu sizi gülmekten öldüren fıkrayı bulamadım...çok okuyamıyorum...boyun fıtığım var...
fıkrayı bi yapıştırın yine kızlar biz de gülelim :dance:

Adamın biri sexsi cok ama aşırı cok severmiş.Evlendikleri günden beri hergün bazen günde 3 veya 4 kez ilişkide bulunurmuş.Akşam sabah demez hatta dükkanı kapatır gelir yine hanımıyla birlikte olurmuş.Ama gel git kadın dayanamaz olmuş neyapsam ne etsedem de şu adamın elinden kurtulsam diye kara kara düşünürmüş.Komşusuyla bir gün otururken komşusuna derdini anlatmış.
- Ay komşucum hic sorma bıktım bu adamdan üstümden inmez oldu benimkide can dayanamıyorum artıkdemiş.Komşusuda:
-Bak komşucum akşam senin herif gelince falan akrabam öldü yastayım de. siyah çamasır giy. en azından 3 veya 5 gün rahat edersin demiş.
Kadında komşusunun lafını dinlemiş. Giymiş siyah çamasırlarını Akşam beyi gelip de isteyince aglamaklı bir sesle:
- Bey benim falanca akrabam öldü sakın yanıma yaklaşma demiş.
Adam tamam hanım desede ''ulan ne yapsakta şu karıyı yataga atsak'' diye düşünmeye başlamış.
Düşünmüş düşünmüş pipisinin üzerinede siyah bir kurdele baglamış.Karısına dürtüp
- karıcım bizim ufaklık sana bir baş sağlığı dilemek için hemen bi girip çıkıcak

sempatiksalakcinni

teşekkürler canım paylaşımın için...
güzel fıkraymış....

günaydınnnnnnnnnnnn bebeişler çılgınım özledik aklım sendeydii işimiz olsunda çalışalım bende biraz yoğunum adetini bekliyordun ne oldu varmı bir gelişme?

neşemeşe 8 yasin okudum eklermisin canım kendine ve bebeişine mucux bu arda tüm çıtırlar hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmmm

Neşeneşe canım bende 2 Yasin-i Şerif okudum eklersin canım...Bu arad tüm 30 luk çıtırlar günaydınnn....Hadi bakalım sırada kim var bu ay...Zincir kırıldı bundan sonra içimden bir ses hepimiz sırayla hamile kalacağız diyor hayırlısıyla...

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum rabbim hayırlı olan bütün dualarınızı kabul etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…