ne oldu serpilcimmm yaa??
ben de alısamıyorum anicim. ne biçim iştir bu anlayamadım.. bu da bir test heralde. ama ara ara soyle dusunuyorum bu dunyada cok şükür ne kadar şanslıyım dediğim cok sey var.. bunlar benim için kolay ve güzel oldular.. bu iş de biraz zor oluyor ama napalım zorluk bu konuda denk geldi bize. kolayca bebişlerine kavusanların da zorluk yasadıkları baska sıkıntılar vardır...
boyle avutmaya çalışıyorum kendimiii..boshayallersmile
kızlar şekerler tattlılar balllar kayamaklar bugün depresifim ama bu halim bebebk muhabetinden değil sadece ülkemizn haline içim acıyor bugün şunu daha iyi gözlemeledim herşey bebek değil yapabileceğim çok şey var kızlar adeti gelenler adet olanlar şöyle düşünün adet olamayan ne çok kadın var bakın sizler ve ben adet olabiliyoruz bu ne büyük nimet öyle düşünnün ve halinize halimize bin şükürrr
bebbişler size yazarken misafir geldi yarım yamalak yazdım şimdi bakın halimize bin şükür ben eminim hepiniz anne olacaksınız zamanı gelince eğer zamanı gelmemeişse yırtınsanız olmayacak bundan emin olun :) hepimiz sabırla bekleyeceğiz üzülmeyeceğiz her adet görüşümüzde şunu diyeceğiz bana vurulan her bir kırbaç beni bir kere daha kendime getiriyor tamamı :) hadi bakalım depresif olan topiğin en yaşlı hanımından size kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn mucuxlar hımmmmm bizim topiğe kimse nazar değdiremez :)
canlarım bugün karanlıksa yarın güneş doğar canlarım benimm dualarımızdasınız unutmayın
evet her inişin bir çıkışı olduğu gibi her geceninin gündüzü gibi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sallayın gitsin kocalarınıza iyi davarnın hemen hemen hergece olmasada arada bir verin :)) ya yalnış anlamayın yani bir kitapta verebilirsiniz bir börekte ama verin :))) ne verirseniz verin biliyorsunuzki veren el alan elden üstündürlülülülülülü
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor.Ben size hikayemi anlatayım.2yıl önce evlendik.ogünden beri bebek istiyorduk.1 sene boyunca olmayınca dr gittik.Eşimin tüm testleri normal benim ise bir tüpüm tıkalı çıktı.Bu arada 33 yaşında evlendim.Dr yaşın geçiyor seni 35e kadar doğurman lazım dedi,bizi endişelndirdi ve aşılama yapalım dedei.Kabul ettik.3 kere arka arkaya tabletli 2 tanede iğneli aşılama yaptırdık ama olmadı.bu tdaviler beni çok yordu ve çok üzdü.ben hep bebeğimin olacağına inanıyordum inancımı kaybetmemiştim.aradan 1 yıl daha geçti geldim 35 yaşına.Eşimle karar verdik tüp bebek yaptıralım diye 9 şubata gün aldık.Benim adetimin 3.günü olacaktı ve bahçeci kliniğine gidecektik.o da ne adet olmadım.1 gün,2 gün,3gün,5 gün test aldım evet inanamadım ama hamileyim.allahım sen çok büyüksün...bu arada benim toplantılarımdan dolayı eşimle 2 kere birlikte olmuştuk.bende geç döllenme olmuş...hep derler yumurtlama 13-17 dir diye ..inanamayın 20.günde hamile kaldım ben.Darısı başınıza.bebişim simdi 6 haftalık.Allah size de versin inşallah...yemek olarak neler yedim hangi vitaminleri aldık isterseniz anlatırım....
tresorcum maşallah hikayen o kadar tanıdık ki buradaki arkadaşlara seninle benzer şeyleri yaşadık
allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin
ben de arkadaşım neşe de tam aşılama tüp bebek yaptıracağımız zaman bebek haberlerimizi aldık şimdi duamız sağlıkla hayırlısıyla doğurabilmek ve dğer arkadaşlarımızın da tez zamanda anne olması
dokturunu aradın mı ki? kayısı filan yiyosundur muhakkak da
çok geçmis olsun ya. berbat bisidir o
"romantik komedi" film. tavsiye ederim. türk filmine sinemada gitmem pek. hatta doğru dürst gidilcek film yok die sinemaya da gitmem aslında :) . arkadaslar anlata antala bitiremedi. aldım kocamı gittim. ii iki de gitmisim.. insan pek bi relaks relaks çıkıo sinemadan. :1rolleyes: hele de antalyadaysan hava da günestir filan. tam bööle sabun köpüü kıvamında raat raat izlencek bi film. :) bu aksam gittik. sanırım bi hafta yeter bana.hihoyyyt
yaz gelsin artık günes açsın. bööle tiril tiril giyinelim cıvıl cıvıl dolanalım.. lingir lingir gezelim :dance:
hahahahaha :roflol::sm_cool::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey
allah seni iyi yapsın serpil :))) iyi kötü koclaarmız var sağlığımız var. alllah bu günlerimizi aratmasınn. aminnnnn :lepi:
bilmem siz duydunuz bu aralar kadınlar arasında çok sık dolanan bi fıkra var.
Adamın biri sexsi cok ama aşırı cok severmiş.Evlendikleri günden beri hergün bazen günde 3 veya 4 kez ilişkide bulunurmuş.Akşam sabah demez hatta dükkanı kapatır gelir yine hanımıyla birlikte olurmuş.Ama gel git kadın dayanamaz olmuş neyapsam ne etsedem de şu adamın elinden kurtulsam diye kara kara düşünürmüş.Komşusuyla bir gün otururken komşusuna derdini anlatmış.
- Ay komşucum hic sorma bıktım bu adamdan üstümden inmez oldu benimkide can dayanamıyorum artıkdemiş.Komşusuda:
-Bak komşucum akşam senin herif gelince falan akrabam öldü yastayım de. siyah çamasır giy. en azından 3 veya 5 gün rahat edersin demiş.
Kadında komşusunun lafını dinlemiş. Giymiş siyah çamasırlarını Akşam beyi gelip de isteyince aglamaklı bir sesle:
- Bey benim falanca akrabam öldü sakın yanıma yaklaşma demiş.
Adam tamam hanım desede ''ulan ne yapsakta şu karıyı yataga atsak'' diye düşünmeye başlamış.
Düşünmüş düşünmüş pipisinin üzerinede siyah bir kurdele baglamış.Karısına dürtüp
- karıcım bizim ufaklık sana bir baş sağlığı dilemek için hemen bi girip çıkıcak
:roflol:
masalah masalah. allah sağlık versin. ne güzel böyle seyler duymak. ümit verio. enerjimiz artıo alkisalkisalkis
bi iki sene evvel doktora gitmistim . doçente. smear alcaktı. ve reglimin eli kulağındaydı. doktor muayene etti bak dedi yumurtan var. bu aksamı değerlendirin. bir hastama söylemistim de sonra teskküre geldiler filan :) . ben nasıl yani hani 14. gün filan falan. die sordum. hiç onlara kafayı takmda çok değişir o tarih demişti.
gerçi o gün kocamla küs olduğum bisi yapmamıstık ertesi gün de regl olmustum :sm_cool:
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım işe başlamadan bir kaçamak yapim dedim 2 gün önce gazetede okudum 240 kiloluk kadın doğum yapmış sancılrı tutunca ambulans çağırmışlar ambulansa sığmayınca itfaiyeden yardım istemişler doğumu yapmış kendisi ve bebeğide çok sağlıklıymış 2kilo800gr kız çocuğu dünyaya getirmiş bu bebeği çok istiyordum diyor demekki neymiş Allahtan umut kesilmez bu işler kloyla yaşla alakalı değil rabbim ol dedimi oluyor elbet bizlerede ol diyecektir yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin meleklerimiz amiiiiiiiiiiiiiiiin
gününüz aydın yüzünüz gülücük dolsun Rabbim duaları kabul eder zamanını biliyor aylardır hep bunu dedim beynime ama kalbim ağladı dışarıya hamile kaldığım ay aktı sadece çok ağladım sarıldım kocama olmadı diye çünkü tüm adet belirtilerim olmuştu arkadaşlarım test yap dediler kırmamamk için aldım öyle ümitsizdim heyecan bile yoktu yaptım ve çıktı çok şaşırdım kan testi yaptırdım kan testini ancak ertesi gün aldım hamileydim inanamadım ama korkum bittimi hayır kalp atışı olacak mı diye bekliyorum her gece Rabbime beni evlat acısıyla ikinci defa sınama evlat hasretiyle sınama diye yalvarıyorum dualar ediyorum uykumda bile dua ediyorum inanın
ay çok duygusallaştım pardon güzeller yani Rabbimin ol demesi yeter biz sadece aracıyız mucizedir bebek Rabbimin mucizesi
Cnım sakin olmaya çalış, aslında bir Çılgından sakin olması nasıl beklenir bilmiyorum da opuyorumnanaktan..Senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun...
Canım umut hiç bitmesin, umut Yaradan'a güvenden geliyormuş yeni öğendim. Yaşadığımız hiçbirşey boşuna değil, hiçbirşey tesadüf değil. Serpilim Canım Alah kabul etsin. Ben de sizin için Yasin okuyorum hepimize dua ediyorum. "Rabim hamişlere hayırlı hamilelikler ve doğumlar, hamiş olmak isteyen candostlarıma hayırlısıyla hamilelikler ver, bekar olup da evlenemk isteyenlere de kendisi, ailesi, çevresi hayırlı eş ver" diyorum..
Size bir öneri; 500 Yasini tek başıan okumak çok zor, hele ezbere bilmiyorsanız. Gelin isterseniz hep birlikte hepimiz için okuyalım, herkes günlük kaç adet okuduysa yazar, birimiz görevli olur, çetelesini tutar. Bakmışsınız 500 tamamlandığında topiğimizde göbişi bebişsiz kimse kalmamış inşallah..Ne dersiniz? Kimler var????
Canım Yaradan ol dedi mi belirti falan olmasa da oluyor, bende hala belirti yok. Hayırlısı, belirtilere kafayı takmayın...
Canım 2,5 sene dile kolay, neler öğrendim de size en özetinden anlatıyorum. ışe yarayanları söylüyorum. Dikkat edin bazı yerlerde günü geçmiş testleri gönderiyorlarmış, günü geçince de çift çizgi çıkabiliyor ve hayalkırıklığı ile bir teste bir kendinize bakakalabilirsiniz. 3 kuruşun hesabını yaparken bazı şeyleri gözden de kaçırmamak gerek..Çok şükür benim aldığım yerler hep güvenilir çıktı. Dikaktli olun. Şu anda gerek tüp bebek piyasasında gerek testlerde büyük bir pazar oluştu. Kendinizi yem etmeyin...
Serpilim bu yumurtlama herkesin kendine özgü. Çatlamaya çok yakın olabilir, dikkatli ol. En emin yolu test yap..
Belenayım iyiyiz şükür malum ahftasonu evde işler bitmiyor, gece gece gelip yazıyorum size bakın. Yarın fırsatım olmayabilir diye..
Çılgınım ne güzel sporu hiç bırakma güzelim, ben hala hipotezime inanıyorum yakında sin ahberini de alıcaz inşalalh.
Lalehan Çılgına sormuşsun ama ben de burnumu sokayım; yumurtlama öncesi 3. pararaf, akıntı hep var amaa özelliği değişiyor. Sen kaliteye, çokluğa falan da takılma 1 yumurta1 sperm yeterli:))
Canım çift çizgi çıkysa LH hormonun çok yükseldi yani yakın bir vakitte yumurtan çatlayacak demektir inşallah. Görür görmez başla alışmaya 2-3 gün devam et. Ne zaman yumurtlayacağını kim bilebilir?
Canım rüyan da hayır olsun. Erken yumurtluyor olabilirsin canım bu çok büyük avantaj, benim yumurtlamam çok düzensizdi. Erken yumurtlarsan adete kadar geçen süre uzun demektir bu da bebişinin tutunması için daha çok şans demektir. hayırlısı olsun, sen bolca dua et çok bu işleri kafana takma. Düşün tüp bebekte dr'lar döllenmi yumurtayı elleriyle rahme koyuyorlar da tutmayınca tutmuyor. Yaradan en iyisini bilir.
Rüyalar güzel yorumlanınca güzel çıakrmış Masalım, hatta şöyle diyelim; topikteki tüm bayanların göbişleri bebişlerle dolacakmış, bereket gelecekmiş:))
Çıgınım 36 saat sonra değil, 36 saat içinde. Aman yanlış bilgilendirme olmasın. Düşün aşılama için çatlatma iğnesi veriyor dr'lar aşıla için ertesi gün çağırıyorlar ve de 2-3 gün hergün ilişki diyorlar. Demekki bir sınır yok. Spermler de bilimsel olarak7 güne kadar kadın vücudunda canlı kalabiliyor. Benim ismim Ukala Biyolog olmalıymış ya..Kendine hayır olmayan ukala...
Ezine nerelerdesin sen?klava: Ceza kesicem bak..Amin diyorum dualarına ama çok kzıgınım birkaç kişiye. Onalr kendilerini biliyor. Ezinecim hayıtı düzenli kullandın mı? Ne kadar içtin?
Serpilim genetik olarak şansın büyük, anne tarafından gelir bu gen. Hayırlısı bence olabilir.
Sen testte koyu yakaladın mı? Sonrasında çalıştın mı? Yumurtan çatladığında orada sperm olma olasılığı yüksek. Bence umutlu ol, ben umutluyum. Hayırlısı. Dualarını eksik etme bitanem..
Çılgınım doğru dedin,kim bilebilir kimin duası tutar? Bana burada çoka rkadaşım dua etti, saolsunlar doğumlarında bile bana dua ettiler. Benim tek bildiğim Yaradan herşeyi kararlaştırmış, bize düşen verdiklerine şükretmek. Aksi halde kndimizi hırpalamaktan başka birşeye yaramıyor. Tv de izlemiştim. Doğacak bir bebek için %100 mükemmel diyorlar çocuk özürlü doğuyor, bir arkadaşıma Down Sendromlu olabilir dediler, maşallah aslanlar gibi sağlıklı. Bilim bir yere kadar..
Görelim Mevlam neyler neylerse en güzel eyler...
Tentationklava:sana da oklava geliyor, nasıl sözler bunalr? Gelrsem saçını başını yolarım bak. Senin ufaklığı küstürücen böyle konuşma...
Masalım haberler iyi şükür önümüzdeki hafat kese görmeye gideceğiz , inşallah hayırlsıyla herşey yolunda gider. Aslında çarşamba görebiliriz ama eşim cuma gidelim, umutlanıpda göremzsek kötü oluruz diyor, haklı da. Hayırlısı bakalım. Veren de alan da O. Rabbim neylerse güzel eyler.
Hayıtı burada prolaktini ve diğer hormonlar düzenlediğini okur okumaz ertesi gün alıp başladım. Adetimden sonraydı. 3 hafta içtim baktım adet gelmiyor, topik açtım hayıt adeti geciktiri mi diye, aklıma bile gelmiyor bebiş düşün artık. Bence hemen başla ama bil ki hayıtta, başka şeyler de vesile...
Canım geçmiş olsun, kim hastaydı? Aman ndine dikkat et canım..
Kızlar yarın açamazsam kızmayın, topluca cevaplamaya çalışıcam. Bu Yasin okuma işini düşünün derim. Burada kaç kişiyiz maşalalh herkes günde 1 tane okusa ki fazla olur, inşallah tez vakitte hayırlı haberler yağmaya başlar...Meryem Suresini okumayı unutmayın aman ha..Bir de bulabilirseniz hergün 1 hurma. Hem gebeliği kolaylaştırıyor hem hamilelikte bebişiçin gerekli herşey varmış. Benden söylemesi..
Hepiniz Yaradan' emanet olun. Çok ama çok öpüyorum..
neşemeşe harbi şarabım galiba :))) ya ne yapalım bebeiş yaşamda geyikde olmasa kavgalarımızın üzerinden nasıl gelebileceğiz ki :)) canlarım bakın ben bu ay hamile kalıcam serpilde demedi demeyin hemde öyle tek atışta kaldım havasını atanlara inat tek atışla işi kıvıracağım hemde ikiz olacak :)) ahada yazdım buraya görün bakın ya vallhi hepinizi çok sevdim ben herkes kafa dengi muhteşemiz biz ya ( şarap markalarını bilmiyorum hangisi iyi....) hava atayım bariii yazda şu markayım diyeyeyim
kızlar olmayan bebeğimi nette hesapladım güya 2 haftalık hamileyim :))))))))))))) vallhi bilgisayarın yalancısıyım bebeğin tüm bilgilerini sundu bana haaa bu arda sabahki fıkra muhteşemdi arkadşlarıma anlltım tabbiki yetmedi eşimi aradım beni dinle diye yırtındım oda şaşırdı önmeli bişi var zannetii anlatım fıkrayı adamacağız servisteymiş ama gülmekten kırıldı :)) eeeeeeeeee sabahtan beri benimde 32 dişim ortada fıkra sayesinde
arkadaşım kafamı dağıtmak için belki de mümkün olduğunca bebek ile ilgili konulara girmiyorum.malum 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra insanda bebek diycek psikoloji kalmıyo..genelde hep burdayım :
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/273805-iyi-sonuc-ovgu-aldigimiz-tarifleri-puf-noktalari-beraber-paylasalim.html
hayıt tohumunu 2 ay kullandım bıraktım..tek belirgin değişiklik fsh 8,5 tan 5,5 lara filan düştü..belki motive olmayı başarırsam bi daha soğan kürü başlarım..sorun yok ki Allaha şükür çözüm ariim..Allah biliyo neden olmuyosa artık gerisi dualar ve tevekkül...
En iyi markayı bilmiyor musunuz? Aaaaaa Serpil Şarapları canım.....:))
Serpilim ben de o hesapları hep yapardım, şimdi olsa ne zaman doğacak hesaplar dururdum:) yapmayan var mıdır acaba???
Ezinem zor bir dönemden geçiyorsun, lütfen birazcık daha sabır. Biliyorsun bebişlerin bir vakti var, o dolmadan gelmeyecekler. Hiçbirimizin hiçbir konuda garantisi yok. İnşallah senin bebişin de doğal yoldan sana birgün sürpriz yapıverir...Canım sorun olmasın gene de. Bir sürü kadın var bebiş için uğraşırken başka bir problemi ortaya çıkıyor da ameliyatlar, tedaviler yüzünden bebiş işini unutuyor, halimize şükür. Olacak inşallah. Hep birlikte dua edicez.
Bu arada güzel tariflerin varsa bize de yazsana.
Son birşey daha, sen de bizimle birlikte Yasin okuyabilir misin? Ne zaman okuyabilirsen bize yaz, 1-2 ne okuduysan, hemen ekelyelim. İnşallah hep birlikte 500'e tamamlamaya çalışıcaz.
Lovelicim ben çok feci durumdayım, korkunç kabız ve basurum. Napıcam bilmiyorum. Krem kullanmaya da korkuyorum. bana bir akıl ver ne olur..Kanıyor ve çok canım yanıyor, şuanda oturamıyorum...
Adamın biri sexsi cok ama aşırı cok severmiş.Evlendikleri günden beri hergün bazen günde 3 veya 4 kez ilişkide bulunurmuş.Akşam sabah demez hatta dükkanı kapatır gelir yine hanımıyla birlikte olurmuş.Ama gel git kadın dayanamaz olmuş neyapsam ne etsedem de şu adamın elinden kurtulsam diye kara kara düşünürmüş.Komşusuyla bir gün otururken komşusuna derdini anlatmış.
- Ay komşucum hic sorma bıktım bu adamdan üstümden inmez oldu benimkide can dayanamıyorum artıkdemiş.Komşusuda:
-Bak komşucum akşam senin herif gelince falan akrabam öldü yastayım de. siyah çamasır giy. en azından 3 veya 5 gün rahat edersin demiş.
Kadında komşusunun lafını dinlemiş. Giymiş siyah çamasırlarını Akşam beyi gelip de isteyince aglamaklı bir sesle:
- Bey benim falanca akrabam öldü sakın yanıma yaklaşma demiş.
Adam tamam hanım desede ''ulan ne yapsakta şu karıyı yataga atsak'' diye düşünmeye başlamış.
Düşünmüş düşünmüş pipisinin üzerinede siyah bir kurdele baglamış.Karısına dürtüp
- karıcım bizim ufaklık sana bir baş sağlığı dilemek için hemen bi girip çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?