30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlarrr,,
serpilim gelmedi ama eli kulağında gelecek bugun sabah dayanamayıp test yaptım bir tane erken testim vardı evde duruyordu. tek çizgiiiiii.. gelecek yani anlasıldı gene.
kandilimiz mubarek olsun. bu gece regl olmazsam okuyup, dua edeceğim hepimize inşallahh

ayyy şekerim aşkolsun ben 40 lık çıtırım benide al 30 lukların arasına sırada ben varım benim acelem var önce ben olmalıyım değilmi biyalojik saatimi çok hızla ilerliyor evet burda herkes hamiş olacak bundan eminim zemuszemus

canım hayırlısı olsun sıkma canını daha çok uzun yılların var rabbim tez zamanda yüzünü güldürsünkaydirigubbakcemile5

bu ay tüm üzerime düşenleri yaptım halbuki...bu iş daha nasıl olur bilemiyorum valla.
stres de yapmıyorum artık en azından regli günlerine kadar. regli zamanı stresimi ise kontrol edemiyorum..
hayırlısı dediğin gibi.. hepimizin yüzü gülsün..

sağ sol hafif ağrılar oluyor tabii..
en garanti yol doktor ama LH yukselmesi de yumurtanın catladığını gosteriyor..sen testte gormustun ya..
benim de reglim gelmedi daha. bu ay duphaston kullandım ondan mı şaşırdı acaba? erken gebelik testi negatif. off hersey güzel su işleri takip etmek ne sıkıntılı yaa? gerçi cok siskinlik sıkıntı yok ara ara kasık ağrısı. keşke gelmese de hamile olsam ama umutlarım iyice azaldı

canım benim o çift çizgi yumurtanın çatladığnı gösteriyor değilmi hımmm o zaman iş allaha kaldı rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin sabah namazmı kıldım sizlere hepinize dua etim birde 3 yasin okudum dün zaten 5 okumuştum 500 buluncaya kadar okuyucaz inşallha adet olmasın 3cü sen olursun arkadan masal arkandan sezen ve herkessssssssssssssopuyorumnanaktan

mevlüt kandiliniz mübarek olsun çıtırlarım benim
Rabbim dualarımzı karşılıksız bırakmaz inşallah dualarım tüm arkadaşlarımla öptüm sizi

Kızlar bugün dr gittik hem kese için hem bu basur fena bir hal aldı. Keseyi çok zor gördü doktor, rahmim ters olduğu için vaginal ultrosonla bile zor görüldü. Çok şükür ki gördük..(maşallah). Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi. 6 haftalık gebesin dedi, bir de bir kitapçık verdi, içinde merak ettiğim pek çok şey var. ıçindekileri size de aktarırım zaman zaman..Bolca dinlen, kendini yorma, ilk 3 ay çok önemli dedi. Kabızlığım ve basurum için ilaçlar verdi ama az önce eşim prospektüslerini okudu, gebeler için kategorisi C diyor ve fetüse geçen bazı hastalklardan bahsediyor. Çok mecbur kalmadıkça almayı düşünmüyorum, inşallah geçer, biraz zaman alacak.

Bu arada hepinizin KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN.

Dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri. Çünkü biz bu akşam teyzeleri için dua edicez Bol bol inşalah...

Çılgınım ben deaynı dileği senin bebişin için istiyorum.

neeş dün bir yasin daha okudum ekler misin

Eklemez miyim hiç, siz okuyun ben eklerim inşallah...

tamam arkadaşım,nöbetlerden fırsat bulduğum bi zaman da katılmaya çalışırım inşallah Yasin sayısına...yemek tarifleri ise yazamayacağım kadar çok verdiğim linkte..öpüyorum hepinizi..

Bir ara bakmaya alışırım tariflerine inşallah. Canım ne zaman okuyabilirsen sana kalmış, hep birlikte okuyacağız ve birlikte anne olacağız inşallah..

Saoalsın masalım, kayısıya devam inşallah..

neşemeşe 8 yasin okudum eklermisin canım kendine ve bebeişine mucux bu arda tüm çıtırlar hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmmm

Hemen ekledim bile...

Oh oh maşallah, benim hatunlar hızlı çıktı...

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum rabbim hayırlı olan bütün dualarınızı kabul etsin inşallah amin

Amin cümlemiz için canım...

canım ona bakarsan ben de 3 gün önce kan testi yaptırdım da 0 çıktı, sen bozma moralini, Neydi paraola ????Gelmeyen adetten ümit kesilmez...

Bence senin sıran da çok yakın canımcım..

Bence bebiş yapıyor:)) Çatladı da bebiş bile oldu o...

bak bak bunları duymamış olayım...

bence 3.nün kim olacağı hiç belli olmaz...

mevlüt kandiliniz mübarek olsun çıtırlarım benim
Rabbim dualarımzı karşılıksız bırakmaz inşallah dualarım tüm arkadaşlarımla öptüm sizi

amin canım, bol dua edelim hepimize...

neşecim bana bir yasin yazarmısın

yazdım gitti

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-14
loveli-3
Serpil02507-8
çılgınkız-1
librarian-2
sezen10
belenay
masal0663

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa bu gece ekleyelim...

keseyi gördünüz müü..:lepi: çok şükürr.. teyzesi bugun onun ve lovelinin bebişi için de dua edicek birazdaann..
bugun bir duygusalım bir duygusalım kızlar sormayın gitsinn..
evet bu işlerde sıra yok. ama hepimiz kavusalım bebişlerimize insallahh.

Çılgınım biz de size, hepimize dua edicez. Allah'a şükür bu günleri de gördüm, inşallah hepiniz hayırlısıyla tez zamanda bizim yaşadıklarımızı yaşarsınız. Duadan başka elimizden gelen hçbirşey yok aslında herşey bahane..

aa koymuş elma çekirdeenin gelisimini :) hadi bakalım..

ya bu facebook çıktı çıkalı uyuz oluorum he :) tüm lise arkadasları tek tek birbiri birbirimizi birbirlerini buluolar.. bulmakla kalmayıp bebelerinin göbeklerinin kızçalarının kızanlarının fotoloranı dolduruolar klava: teeyttsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

neşecim,
çok sevindim ne güzel mübarek gün görmüşsünüz bebişin keseyi...nasıl da heyecanlanmışsındır..içinden hep dua etmişsindir..çok şükür iyi haberler verdin bize çok sevindim.15 mart gelmez sana artık...
basurun için bir de zeytinyağı ye olur mu kahvaltıda içine kekik fln koyup ekmeğinle yersen seni rahatlatacaktır.inşallah ilaç pek kullanmana gerek kalmadan geçer
herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlarım..
tekrar iyi kandiller..

tentation cok güldürüyorsun kız beni..:) Allah da seni güldürsün hep..:roflol:
benim de aynen..tüm ilkokul ortaokul arkadaşlarım 2 şer deneyi patlatmışlar. nerdeyse düğün çağları gelmişşş çocukların..

neşecim şimdi bu aşamadı mı yeğen..vay bee.
loveli güzelim hadi sen de koy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…