Neşeneşe canım bende 2 Yasin-i Şerif okudum eklersin canım...Bu arad tüm 30 luk çıtırlar günaydınnn....Hadi bakalım sırada kim var bu ay...Zincir kırıldı bundan sonra içimden bir ses hepimiz sırayla hamile kalacağız diyor hayırlısıyla...
günaydın kızlarrr,,
serpilim gelmedi ama eli kulağında gelecekbugun sabah dayanamayıp test yaptım bir tane erken testim vardı evde duruyordu. tek çizgiiiiii.. gelecek yani anlasıldı gene.
kandilimiz mubarek olsun. bu gece regl olmazsam okuyup, dua edeceğim hepimize inşallahh
ben buradayımm tatlı çıtır
sağ sol hafif ağrılar oluyor tabii..
en garanti yol doktor ama LH yukselmesi de yumurtanın catladığını gosteriyor..sen testte gormustun ya..
benim de reglim gelmedi daha. bu ay duphaston kullandım ondan mı şaşırdı acaba? erken gebelik testi negatif. off hersey güzel su işleri takip etmek ne sıkıntılı yaa? gerçi cok siskinlik sıkıntı yok ara ara kasık ağrısı. keşke gelmese de hamile olsam ama umutlarım iyice azaldı
kızlarrr ben geldimm.. beni özlediniz mi??? :smiley-cool:
calısan kazanır elması kızarırr..cok calıstım geldim bugun..
tentation dağıldım fıkradan..eşime de anlattım o da su an dağılmış durumda..:roflol:
sinemayı da pek severim tiyatroyu da..cok da sık giderim. izmire ne gelirse en onden alırım hemen bilet..tabi internette satılıyorsa:)) o yüzden film önerinizi değerlendiricem güzellerr..
serpill şarapları haa..süpper neşee..
evet evet bahar geliyorr. cıvıl cıvıl olalımm..
nesecim yasine 1 katılım da bendeenn:)
ezinecim burada dertleşiyoruz, gülüyoruz birlikte ağlıyoruz. gel katıl bize sen de...a.s.
lovelicim, nesecim hersey yolunda gidecek insallahh..yeğenlerimiz sağlıkla dogacaklar. içinizi ferah tutunn
neeş dün bir yasin daha okudum ekler misin
tamam arkadaşım,nöbetlerden fırsat bulduğum bi zaman da katılmaya çalışırım inşallah Yasin sayısına...yemek tarifleri ise yazamayacağım kadar çok verdiğim linkte..öpüyorum hepinizi..
geçmiş olsun neşecim..
ben de gebeliğimin ilk aylarında kabızdım...loveli akşam yatarken kayısı önermiş sana bende sabah aç karnına 3 tane öneriyorum...hangisi işine gelirse..kayısı suyu da iç aralarda...
ya bi de şu sizi gülmekten öldüren fıkrayı bulamadım...çok okuyamıyorum...boyun fıtığım var...
fıkrayı bi yapıştırın yine kızlar biz de gülelim :dance:
neşemeşe 8 yasin okudum eklermisin canım kendine ve bebeişine mucux bu arda tüm çıtırlar hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmmm
Neşeneşe canım bende 2 Yasin-i Şerif okudum eklersin canım...Bu arad tüm 30 luk çıtırlar günaydınnn....Hadi bakalım sırada kim var bu ay...Zincir kırıldı bundan sonra içimden bir ses hepimiz sırayla hamile kalacağız diyor hayırlısıyla...
günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum rabbim hayırlı olan bütün dualarınızı kabul etsin inşallah amin
günaydın kızlarrr,,
serpilim gelmedi ama eli kulağında gelecekbugun sabah dayanamayıp test yaptım bir tane erken testim vardı evde duruyordu. tek çizgiiiiii.. gelecek yani anlasıldı gene.
kandilimiz mubarek olsun. bu gece regl olmazsam okuyup, dua edeceğim hepimize inşallahh
ayyy şekerim aşkolsun ben 40 lık çıtırım benide al 30 lukların arasına sırada ben varım benim acelem var önce ben olmalıyım değilmibiyalojik saatimi çok hızla ilerliyor evet burda herkes hamiş olacak bundan eminim zemuszemus
sendede sol kasığında hiç ağrı oluyormu? diyorumki acaba benim yumurtam çatlamıyorda kistemi dönüşüyor böyle birşey olabilirmi çatlayıp çatlamdığını illede dr danmı öğrenmeliyiz kendimiz öğrenemezmiyiz
sağ sol hafif ağrılar oluyor tabii..
en garanti yol doktor ama LH yukselmesi de yumurtanın catladığını gosteriyor..sen testte gormustun ya..
benim de reglim gelmedi daha. bu ay duphaston kullandım ondan mı şaşırdı acaba? erken gebelik testi negatif. off hersey güzel su işleri takip etmek ne sıkıntılı yaa? gerçi cok siskinlik sıkıntı yok ara ara kasık ağrısı. keşke gelmese de hamile olsam ama umutlarım iyice azaldı
canım benim o çift çizgi yumurtanın çatladığnı gösteriyor değilmi hımmm o zaman iş allaha kaldı rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin sabah namazmı kıldım sizlere hepinize dua etim birde 3 yasin okudum dün zaten 5 okumuştum 500 buluncaya kadar okuyucaz inşallha adet olmasın 3cü sen olursun arkadan masal arkandan sezen ve herkessssssssssssssopuyorumnanaktan
mevlüt kandiliniz mübarek olsun çıtırlarım benim
Rabbim dualarımzı karşılıksız bırakmaz inşallah dualarım tüm arkadaşlarımla öptüm sizi
neşecim bana bir yasin yazarmısın
neşecim,Kızlar bugün dr gittik hem kese için hem bu basur fena bir hal aldı. Keseyi çok zor gördü doktor, rahmim ters olduğu için vaginal ultrosonla bile zor görüldü. Çok şükür ki gördük..(maşallah). Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi. 6 haftalık gebesin dedi, bir de bir kitapçık verdi, içinde merak ettiğim pek çok şey var. ıçindekileri size de aktarırım zaman zaman..Bolca dinlen, kendini yorma, ilk 3 ay çok önemli dedi. Kabızlığım ve basurum için ilaçlar verdi ama az önce eşim prospektüslerini okudu, gebeler için kategorisi C diyor ve fetüse geçen bazı hastalklardan bahsediyor. Çok mecbur kalmadıkça almayı düşünmüyorum, inşallah geçer, biraz zaman alacak.
Bu arada hepinizin KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN.
Dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri. Çünkü biz bu akşam teyzeleri için dua edicez Bol bol inşalah...
aa koymuş elma çekirdeenin gelisimini :) hadi bakalım..
ya bu facebook çıktı çıkalı uyuz oluorum he :) tüm lise arkadasları tek tek birbiri birbirimizi birbirlerini buluolar.. bulmakla kalmayıp bebelerinin göbeklerinin kızçalarının kızanlarının fotoloranı dolduruolarklava: teeyttsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?