30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canlarım ciğerlerim kuzu sramalarım hepinize günaydın neşemeşe bebeşini biizm yerimize sev bizede bol bol dua et öpüldünüz hepiniz

benim face'deki resimlerime bakıp "orada hiç çocuk görmedim yoksa çocuğunuz mu olmuyor" diyenelerre inat olsa da koymayacağım inşallah:))
canım dr 6 hafatlık dedi ama ben geç yumurtluyorum, sanırım 6. haftanın içindeyim daha..Sağlıkla gelsin de hesaba o kadar da takılmıyorum..Zaten çok zor gördük, saklanmış edepsüz, göstermiyor kendini annesine..karından göremedik, vajinadan göremedik, dr git mesaneni boşalt gel dedi, wc arızalıymış acile gittim. İçeride bir bayan, çıkmak bilmiyor..Dr beni bekliyor...En sonunda çıktı da mesanemi boşaltabildim:)) dr bekliyormuş tekrar vajinadan baktı, döndür Allah döndür görünmüyor. Bu arada bacağım kabloya dolandı, ebnde bir panik bir panik sormayın..Tam ümidimi kesmiştim ki, dr teyzesi "işte burda, daha çok küçük" dedi..Çok şüküüüüüüüüüüüüürrrrrrrrr diye bağırmışım..Çok ilginç kızlar dr eşimi çağırmadı, ona göstermedi bebişi..Zavallım bekledi içeride kuzu kuzu, benim de hiç aklıma gelmedii. Eve gelince düşündüm.O beni üzerse işte böyle göremez dedim sonra da :))) hemen kendime pay çıkardım:))
gene gevezeliğim tuttu, biri beni sustursun..

canım önceden kahvaltıda zeytinyağı yerdim unutmuşum tekrar başlayayım iyi fikir. Mubarek bir günde bunun olması gerçekten çok güzel maşallah. daha görüntüye bakıp çok şükür dedikten hemen sonra Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip et dedim zaten. Randevuya gitmekte acele etmemek gerek aslında, rahmimin dönmesi zaman alacakmış, o zaman daha rahat görülecek inşallah. Sağlıklı olsun da..Annesi bu kadar bekledi onu, bunu da bekler inşallah...gece teyzeleri kaldırdı beni yaramaz, namaz kılıp dua ettik teyzelerine...

neşemmmmm ne güzel maşallah kesecik görünmüş ne güzell maşallah

canım sen görmüş müydün keseyi? İyice balık akıllı oldum ben ya..

canım dr 6 haftalık deyince ona göre yapmıştım ama sonradan düzelttim sanırım 5+ lıkım daha çünkü kesem çok küçüktü. Hayırlısı, hiç acelemiz yok..Çılgınım bir gün inşallah buradaki herkesin haftalarını sayıcaz bir bir , görürsün bak..Şimdiye kadar kaç topik açtıysam hepsi böyle oldu inşallah, burası da öyle olacak..Yeni gelenlere bişi diyemem ama devam edenler, dualara amin diyenlerden mutlaka birinin duası kabul oluyor Allah'ın izniyle...

fıstık çıtırlar günaydın..güzel bir gün olsun hepinizeee..
Allah dualarımızı kabul etsin ..Sizlere güzel dilekler gönderdim, hissettiniz mi bakayım olumunekankayizsmile
Neşecim yasin sayımıza 2 adet ile ufak bir katkım daha var, ekler misin?
Valla ben senin ugurlu olduguna inanıyorum canım..
Facebook konusunda ben de hiç oyle abartı fotolar koymayacağım olursa. Sadece uzakta olup gerçekten görmek isteyenler için yaparım birşeyler. nerdeyse tuvalete gittiklerini bile yazacaklar oraya..

çılgınım face'in de suyunu çıkardık diyorsun, bakalım sırada hangi program var dimi???
Kızlar bugün biraz ders çalışıcam inşallah, siz sohbete devam edin, vakit buldukça takılırım size...

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-16
loveli-3
Serpil02507-8
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10
belenay
masal0663

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim..

Çılgınım yazmayı unutmuşum Allah kabul etsin. Hissetmez miyiz? Gece miniş hissetti ki, beni kaldırıp teyzelerine dua etmemi istedi:))

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-16
loveli-3
Serpil02507-8
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10-2
belenay
masal0663

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. Baştaki ve sondaki [quiate] ları silin sadece olur.

Allah kabul etsin kızlar, bu gidişle çabucak okuruz biz bunu maşallah...

nesemese-16
loveli-4
Serpil02507-8
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10-2
belenay
masal0663[/B]

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. Baştaki ve sondaki [quiate] ları silin sadece olur.

Allah kabul etsin kızlar, bu gidişle çabucak okuruz biz bunu maşallah...
ben ekleme yaptım bir tane neşecmkaydirigubbakcemile5

"ceydaca

Gun karanlik ve puslu baslamisti sebebi benim icin belli oldu hamisligim bugun son buldu ((

ceyda düvencioğlunun bugün twitter da bıraktıı msj :sinifsinif: "
allah sabır versin

neşecim yasin okuyamadım ben ama okuyacağım adetim bitsin inşallah pazartesi yada salı başlar yetişirim ben size :))

Lovelim Allah kabul etsin. Listeyi de güncellemişsin, teşekkürler canım.
Allah kimsenin umutlarını yarıda kesmesin, hepimizin hamişliği hayırlısıyla tamamına ersin inşallah...
Belenay'ım canım ne zaman okursan ekleriz, sen hiç tasalanma, şimdi bol dua et bitanem.
Kızlar haftasonu giremezsem merak etmeyin, fırsat bulursam girerim inşallah. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Kızlar bugün midem çok bulandı ama hayırlısıyla bebişim iyi olsun da...Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaannnnn öpüyorum...

kendine dikkaet et şimdiz zor dönemlerdesin tabbiki kolay değil giremesende sorun etme biz sana pozitif enerjilerimizi yollarız rahatlarsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…