aa koymuş elma çekirdeenin gelisimini :) hadi bakalım..
ya bu facebook çıktı çıkalı uyuz oluorum he :) tüm lise arkadasları tek tek birbiri birbirimizi birbirlerini buluolar.. bulmakla kalmayıp bebelerinin göbeklerinin kızçalarının kızanlarının fotoloranı dolduruolarklava: teeyttsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
neşecim,
çok sevindim ne güzel mübarek gün görmüşsünüz bebişin keseyi...nasıl da heyecanlanmışsındır..içinden hep dua etmişsindir..çok şükür iyi haberler verdin bize çok sevindim.15 mart gelmez sana artık...
basurun için bir de zeytinyağı ye olur mu kahvaltıda içine kekik fln koyup ekmeğinle yersen seni rahatlatacaktır.inşallah ilaç pek kullanmana gerek kalmadan geçer
herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlarım..
tekrar iyi kandiller..
neşemmmmm ne güzel maşallah kesecik görünmüş ne güzell maşallah
tentation cok güldürüyorsun kız beni..:) Allah da seni güldürsün hep..:roflol:
benim de aynen..tüm ilkokul ortaokul arkadaşlarım 2 şer deneyi patlatmışlar. nerdeyse düğün çağları gelmişşş çocukların..
neşecim şimdi bu aşamadı mı yeğen..vay bee.
loveli güzelim hadi sen de koy..
Lovelim Allah kabul etsin. Listeyi de güncellemişsin, teşekkürler canım.
Allah kimsenin umutlarını yarıda kesmesin, hepimizin hamişliği hayırlısıyla tamamına ersin inşallah...
Belenay'ım canım ne zaman okursan ekleriz, sen hiç tasalanma, şimdi bol dua et bitanem.
Kızlar haftasonu giremezsem merak etmeyin, fırsat bulursam girerim inşallah. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Kızlar bugün midem çok bulandı ama hayırlısıyla bebişim iyi olsun da...Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaannnnn öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?