30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

eğer dogruysa üzüldüm kıza.. kimin başına gelirse gelsin çok zor bir olay..
neşecim bulantıların mı başladı..yeğen kendini göstermeye başladı deseneee

bulantı iyidir canım yeğenim iyi maşallahhhh

İnşallah bitanem ya...Canım sen keseyi görmüş müydün? Unuttum kusuruma bakma canım ya..

kendine dikkaet et şimdiz zor dönemlerdesin tabbiki kolay değil giremesende sorun etme biz sana pozitif enerjilerimizi yollarız rahatlarsın :))

Canım dualarınızı bekliyoruz, biz de size dualrımızı göndericez inşalalh. Ceyda Hanıma üzüldüm. Rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı...

eğer dogruysa üzüldüm kıza.. kimin başına gelirse gelsin çok zor bir olay..
neşecim bulantıların mı başladı..yeğen kendini göstermeye başladı deseneee

Evet Çılgınım ya ben de darmaduman oldum bu habere, bugün gizli gizli işyerimde National Geography'nin anne karnında yaşama yolculukla ilgili bir belgeselini izledim, ağlamamk için kendimi zor tuttum. Kızlar duygusallaşmaya mı başladım nedir ben? Bu ne hal ya??

Canım psikolojik diyecek eşim biliyorum ama midem öyle yanıyor ki, ama kuzucuğum iyi olsun da razıyım. Hayırlısıyla herşeyi yaşayalım. İnşallah sizlerin bulantılarını da buradan takip edelim, size ipuçları verelim tabi önce kendimiz öğrenelim..:))Daha öğreneceğimiz çooooooooooooooookkkkk şey var....

Arkadaşlar bilmiyorlar hamiş olduğumu, sende bir tuhaflık var ama çözemedik diyorlar, bakalım ne zaman çözebilecekle rkaydirigubbakcemile3

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

kızlar nedense ben her cuma bir garip oluyorum yine böyle karalar bağlanmışım kendimi rahatlatayım diyorum ama işte olmuyor ben 40 da evlendim hemen dr koştum yaklaşık değil tam 1 yıllık evliyim offf 7 ayrı dr gezdim
klomen çatlma iğnesi aşılma vs vs vs ne bir sorun bulundu nede bebeiş oldu ve oldum 41 vayy be zaten bende inananmıyorum yaşıma ama saçlarımdaki aklar ve kırışıklıklar bana evet 41 sin diyorlar ve ben çokmu saçma bebek takıntısından geberiyorum niye böyleyim ben aslında bu sorunuda aşarım ama sevgili eşim aşmama iizn vermiyor ben bekarken kendi başına buyrukk biriydim stresimi atacak çok şeyler yapıyordum mesal spor veya seyahat veya arkadşlarla bir gece dağıtma yaniii yıllarca bu tarz yaşamış bir ben var şimdi farklı bir ben var iki ben arasında kaldım şaşkınım bebek olsaydı sorun hiç olmayacaktı ama bende ciidi sorunlar var eşimin 2 dünya tatlısı oğlu var o beni anlayamzkii çünkü o zaten baba yanii offffff galiba sıkıldım ve sıkılıyorum kızlar ben anne olamayackmıyım yada bu yaşat neden anne olucam diye tuturdum bir akıl verin

yani kızlar benim ilk evliliğim eşimin ikinci onun tattalı bebeişleri var bense anne olmadım hiç kardeşlerim için yıllarca annelik yaptıum ve yaşamımı erteledim kendiişini yapan biriyim hiç erkeğe veya evliliğe ihtiyaç duymadım ben bir yerde yalnış yaptım galiba ama nerede çözemiyorum

canım benim bu duyguların cok normal. ben de regl gelmedi heyecan yapıyorum ama kasık agrılarım var duphaston kullandım o yüzden de gecikirmiş. oyle stresteyim yani bugun. cok takıyorum ve elimde değil.

ben de senin gibiydim spor için geç saatte iş çıkısı az yollar katetmedim, bir de müzikle ilgileniyorum amatör. hafta içi nerdeyse her gunum bir aktivite ile dolu. Seyahati deli gibi severim, kız kıza atlayıp uzak diyarlara cok gitmişliğim vardır.. birbirimize cok benziyormusuz bak.. Ben bir de futbol severim biliyor musun?? deli gibi hem de.. sengözlerimebaksanab
ama sonucta kadınız, ve bu bizim en dogal hakkımız..Tanrı bizi boyle yaratmış. doğal bir içgüdü bu..
anne olucaksın sen, umudunu kaybetme, ben de kaybetmeyeyim. Yani hayat eşini karsına sonradan cıkarmıs, cocugun hemen olmamıs diye bunun suclusu sen değilsin. ayrıca babalık annelik gibi değil. annelik apayrı bişi..
antalyalı şekerim benim..hadi gül biraz bizee genee

sen gormyor musun ayrıca artizleri..kaç yasına geliyorlar o zaman çocuk yapıyorlar. sen de artiz gibi kızsın işteee..opuyorumnanaktan

sen gormyor musun ayrıca artizleri..kaç yasına geliyorlar o zaman çocuk yapıyorlar. sen de artiz gibi kızsın işteee..opuyorumnanaktan

canımösın ya çılgınım 23 yaşında kendi işimin sahibi oldum senelerce antalyada kendi sektörümde tek ve idallı bayan oldum ağır sorumluluklar yüklendim ama bu yük ağır değildi çok sıkıldığımda günübirlik bodrtuma arabamla giitim canım sıkıldı havalnına giidp istanbula ilk uçağı alıp kaçtım zaman zaman arabamla iş stresimi atmak için delidolu direksiyon nereye giitiyse giitim ama hep tek giitim canım ve dediğim gibi ben boşanmış aşileden geliyorum evlilk bana göre çokmu çok tersti bir bebek olsun istedim onuda yücerabbim şimdilk vermedi isyanım yok sadce ya ben birşeylere alışamadım yada çokmu acle ediyorum bunu bilmiyorum belkide eşimin aşırı tutucu olması ve kıskançlığı beni rahatsızmı ediyor çözemedim onun için her haftasonu beni resmen boğuyor birgün antalyayay yolun düşerse bilki başımın üstünde yerin var kapın açık güzel arkadşım

bak canım ne kadar güzel, başarılı , kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. evet evlilik biraz özgürlüğü kısıtlıyor..belki arada onun sıkıntısını yasıyorsundur. Benim eşim dunya tatlısı ama ben bile yasıyorum arada. özgürlüğüne düşkün oldugun için bu ama hayatın artıları ve eksileri var işte.. eşimi çok seviyorum. Sevgi de çok güzel birşey yaa :asigim:
Biz şimdi de güçlü durmaya çalışıcaz, Tıp bize yardımcı olacak ya da olmayacak ama Allah izin verirse eğer bebişimiz olacak.
biz de bu duyguyu tadalım, arabamızda arka koltuga koyalım onu bu sefer onunla gezelimm..ah ahh

serpilim ne oldu dertlendin yaşının nesi var mış eşimin anneanesi 55 yaşında doğurmuş eşim 5 yaşında falanmış yaş bizi sıkıntıya sokuyor
hele belli bir yaşa kadar yalnız yaşadıysan
evliliğin ilk yılında aynı senin gibiydim yanlış yaptım evlilik bana göre değil deyip çok ağladım ablamla arkadaşlarımla konuştum baktım bir ben değilmişim sadece alışma devresi yaşadığımız şimdi 2yıl 7 aydır evliğim dünya iyisi biriyle Allahım bozmasın
ne kadar seviyprum desen de o dönem de acabalarla boğuşuyorsun bunun geçici bir süreç olduğunu bil serpilim sıkma canını
anne olacaksınız Rabbimin izniyle size dualarımızla

hoşbulduk benim güzel çılgınım ne oldu adet olmadın sanırım test yapmıştın negatif çıkmıştı şimdi durum ne

olmadım daha lovelicim. ama duphaston 3-4 gün sonra getirtebilirmiş adeti. heveslenmiyorum oyle hafif kasık ağrılarım var halaa..hafta sonu da gelmezse eğer o zaman bakıcam duruma. habire negatif sonuc almak cok uzuyor beni.. o yüzden ben de saldım bakalım gelirse adetim bir tur daha ilaçla kontrol yapar doktor heralde
sen nasılsın?? bebişin nasıl? doktora ne zaman gideceksin ?

dün nöbetçiydim...hala kendime gelemedim...
nasılsınız diye şöyle bir baktım yazdıklarınıza..
ben sizden hiç uzak değilim..pc de fazla kalamıyorum boynum çok ağrıyor kızlar dualarımdasınız...

Allah sana da bağışlasın...sağlıklı hayırlı evlatlar canım...
yaşı falan boşver...51 olsak ne olacak 25-30 yaş arasına verilmiş bir hak mı çocuk istemek???
eşin de anlamayıversin...amaaanerkekler ne anlamış ki bu güne kadar..tek anladıkları kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

oooooooh canım doya doya yaşa gebeliğini....
eşine de "gebelik psikolojisi" diyiver...yap nazını...,hakkın...hem de çok hak sana!!!

kaydirigubbakcemile3 çılgınım doğru diyorsun...hem moda bu 30 yaşın üstünde gebe kalmak...
hepimizin ki tez zamanda gelsin de bebeklerimizi golf ve tenis (kort) kursuna göndercez daha.... zemuszemus

duphaston nedir???ilk kez duyuyorum...
canım gelmesin inşallah...gebe kal önümüzü aç hadi :CüvCüv:

sealm kizlar nesemese canim bak senle yazismistik burda
rabbim ikimizede ekim annesi olmayi nasip etti.ne kadar güzel
insallah darisi burdaki diger arkadslarimiza olsun insallahhhhhhhhhhh
rabbim onlarida sevindirsin

ümidini yitirme. bi gün bakmışsın 40 yaş bebişi gelmiş hem de ne tatlı gelmiş

sıdıka nın annesi bile( füsun demirel) 50 sinde ikiz bebek sahibi olmustu. senin ondan ne eksiğin var. 10 yaş ekisğin var tabi. :lepi:

evet ben de ilk yıl aynı şeyi yaşamıştım. 4 yıl olcak evleneli ama ilk yılım hele hele ilk aylarımı hatırlamak bile istemiyorum. millet cicim ayları yaşar benimki gidiim bari ayları olmustu..sürekli küs küs geziodum kaydirigubbakcemile3 halbuki adamı ikna etmek için ne uğras vermistim :sm_cool::sm_cool:

evlilğil ilk yılını dar bi kotluğu sıkısmaya çalısan iki koca dötlüye benzetiorum. ite kaka ite kaka kendilerine yer açmaya çalısıolar da bi zaman soora sığışıyolar bence:sm_cool:

simdi çok sükür iyiyiz. sığdık koltuğa nihayet :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…