olmadım daha lovelicim. ama duphaston 3-4 gün sonra getirtebilirmiş adeti. heveslenmiyorum oyle hafif kasık ağrılarım var halaa..hafta sonu da gelmezse eğer o zaman bakıcam duruma. habire negatif sonuc almak cok uzuyor beni.. o yüzden ben de saldım bakalım gelirse adetim bir tur daha ilaçla kontrol yapar doktor heralde
sen nasılsın?? bebişin nasıl? doktora ne zaman gideceksin ?
Evet Çılgınım ya ben de darmaduman oldum bu habere, bugün gizli gizli işyerimde National Geography'nin anne karnında yaşama yolculukla ilgili bir belgeselini izledim, ağlamamk için kendimi zor tuttum. Kızlar duygusallaşmaya mı başladım nedir ben? Bu ne hal ya??
Canım psikolojik diyecek eşim biliyorum ama midem öyle yanıyor ki, ama kuzucuğum iyi olsun da razıyım. Hayırlısıyla herşeyi yaşayalım. İnşallah sizlerin bulantılarını da buradan takip edelim, size ipuçları verelim tabi önce kendimiz öğrenelim..:))Daha öğreneceğimiz çooooooooooooooookkkkk şey var....
Arkadaşlar bilmiyorlar hamiş olduğumu, sende bir tuhaflık var ama çözemedik diyorlar, bakalım ne zaman çözebilecekle rkaydirigubbakcemile3
serpilim ne oldu dertlendin yaşının nesi var mış eşimin anneanesi 55 yaşında doğurmuş eşim 5 yaşında falanmış yaş bizi sıkıntıya sokuyor
hele belli bir yaşa kadar yalnız yaşadıysan
evliliğin ilk yılında aynı senin gibiydim yanlış yaptım evlilik bana göre değil deyip çok ağladım ablamla arkadaşlarımla konuştum baktım bir ben değilmişim sadece alışma devresi yaşadığımız şimdi 2yıl 7 aydır evliğim dünya iyisi biriyle Allahım bozmasın
ne kadar seviyprum desen de o dönem de acabalarla boğuşuyorsun bunun geçici bir süreç olduğunu bil serpilim sıkma canını
anne olacaksınız Rabbimin izniyle size dualarımızla
bak canım ne kadar güzel, başarılı , kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. evet evlilik biraz özgürlüğü kısıtlıyor..belki arada onun sıkıntısını yasıyorsundur. Benim eşim dunya tatlısı ama ben bile yasıyorum arada. özgürlüğüne düşkün oldugun için bu ama hayatın artıları ve eksileri var işte.. eşimi çok seviyorum. Sevgi de çok güzel birşey yaa :asigim:
Biz şimdi de güçlü durmaya çalışıcaz, Tıp bize yardımcı olacak ya da olmayacak ama Allah izin verirse eğer bebişimiz olacak.
biz de bu duyguyu tadalım, arabamızda arka koltuga koyalım onu bu sefer onunla gezelimm..ah ahh
canımsın ya sağol bebbeğim evet biz anne olacağız eee adetinde gelişme varmı bak adet olsanda sil baştan herşeye tamamı üüzlmek yok leveli ve neşemeşeyi takip edeceğiz arkalarından hamiş olacağız .)) arabamızın arka koltuğuna bir tatlı koltuk ekleyeceğiz :))) oyyy oyyy hayali bile güzel ben arabamı aldığımda dedimki kızımın arabası kızmı bu arabada büyüteceğim :)) bu ay zorda olsa hamile kalırsam pc de kız göstreiyor çin takvimi :))))))) ve yumurtlama günü güya kzıım olacak :))) anası gibi zilli olsunboshayallersmile
hadi inslh. neydi sloganımız " gelmedik adetten ümit kesilmez" opuyorumnanaktan
dufostan ne ola ki hem bu arada?
günaydıınnn :)))
ben de hep esime "baby on board" yapışkanından istediğimi söyler dururdum. board kısmını hallettik sıra geldi baby kısmına hihoyyyt
arabayı aldığımız ailenin de küçük çocuğu vardı ve biz bakmaya gititğimizde arka koltuğa çocuk koltuğu takılı idi. bu da dahil mi filan die geyik yapmıstık alırken kaydirigubbakcemile3
toyotanın reklamı var ya. hani. içim gdio onu seyredince kaydirigubbakcemile3
biz de olcez onlardan olcez inslh :)
masal canım bende şu koltuk işini deneyeyim bakayım ikizde sığıyormuyuz :))) haaa bir sır vereyim benim sevgili kocacığımın hiç koltuk kültürü yok bir kaç defa teklif etmiştim ona .)))) oda ne yazıkki kibarca rededtmi,ştiii yanii çılgın karısına pek ayak uyduramıyor :))))
ayyyy :kedi: kısssss
dur şimdi anlamadım ilk anladığımsa eğer kaydirigubbakcemile koltukta hım????
ikinci anladığımda koltuk kültürü derken benim eşim urfalı mesela yerde otururlar...öyle bişey mi???
hadi cevap yaz bekliyorum boshayallersmile
alemsiniz ya kızlar koltuk kültürüü haaa ne şekersiniz
kahveyi ben de okudum biliyorum hep diyordum içireyim diye ama unutuyordum ben
uyarıc etkisi ar spermleri harekete geçiriyor
ben bi de ilşki sonrası kegel egzersizi var ya onu yaptım tv doktorum programında dr söylemiş sevdiğim bir öğretmen ablam hamile kalmaya yardımcı
bu kegel egzersizi spermleri içeri vakumluyor o yüzden
hani idrar kaçırmada önerilir ya ayrıca bu iş içinde öneriliyor
iyiki aklıma geldi paylaşayımpolen yedim ba yedim
eşim e vitamini kullnıyordu
denesenize kızlar denemekten zarar gelmez
hahaha. kahve işe yarasaydı bizim sindiye kadar bi futbol takımı kurmamız gerekidi. esim gurme dir çünkü bu konuda. çekirdek alır çeker ezer bisiler yapar da öle içer tüm gün :roflol:
valla koltukta yerde tatilde annede doktor masasında( aşılama) yani her yerde ama sonuç ı ıh:roflol::roflol:
ayrıetten ben itibariyle relg oldum kızlar. hadi gözüm aydın :roflol::roflol::roflol: tırt çıktı medismart..
dün bi velim törenden önce beni beklemis. tören bitti yanıma geldi. "hocam dün aksam yattığımda sanki gaipten bi ses sizin için salavat" allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyiidina muhammet" getirsin dileği olur dedi" dedi. ben de geldim size söylüyorum hem kutlu doğum haftası filan çekin istediğiniz kadar dedi..
şaştım kaldım. ne alaka nedir ne değildir hani o kadınla o kadar samimiyetim de yok filan ama.. vardır bi hayır dedim. aklıma geldikçe çekiyorum
kızlar nedense ben her cuma bir garip oluyorum yine böyle karalar bağlanmışım kendimi rahatlatayım diyorum ama işte olmuyor ben 40 da evlendim hemen dr koştum yaklaşık değil tam 1 yıllık evliyim offf 7 ayrı dr gezdim
klomen çatlma iğnesi aşılma vs vs vs ne bir sorun bulundu nede bebeiş oldu ve oldum 41 vayy be zaten bende inananmıyorum yaşıma ama saçlarımdaki aklar ve kırışıklıklar bana evet 41 sin diyorlar ve ben çokmu saçma bebek takıntısından geberiyorum niye böyleyim benaslında bu sorunuda aşarım ama sevgili eşim aşmama iizn vermiyor ben bekarken kendi başına buyrukk biriydim stresimi atacak çok şeyler yapıyordum mesal spor veya seyahat veya arkadşlarla bir gece dağıtma yaniii yıllarca bu tarz yaşamış bir ben var şimdi farklı bir ben var iki ben arasında kaldım şaşkınım bebek olsaydı sorun hiç olmayacaktı ama bende ciidi sorunlar var eşimin 2 dünya tatlısı oğlu var o beni anlayamzkii çünkü o zaten baba yanii offffff galiba sıkıldım ve sıkılıyorum kızlar ben anne olamayackmıyım yada bu yaşat neden anne olucam diye tuturdum bir akıl verin
yani kızlar benim ilk evliliğim eşimin ikinci onun tattalı bebeişleri var bense anne olmadım hiç kardeşlerim için yıllarca annelik yaptıum ve yaşamımı erteledim kendiişini yapan biriyim hiç erkeğe veya evliliğe ihtiyaç duymadım ben bir yerde yalnış yaptım galiba ama nerede çözemiyorum
canım benim bu duyguların cok normal. ben de regl gelmedi heyecan yapıyorum ama kasık agrılarım var duphaston kullandım o yüzden de gecikirmiş. oyle stresteyim yani bugun. cok takıyorum ve elimde değil.
ben de senin gibiydim spor için geç saatte iş çıkısı az yollar katetmedim, bir de müzikle ilgileniyorum amatör. hafta içi nerdeyse her gunum bir aktivite ile dolu. Seyahati deli gibi severim, kız kıza atlayıp uzak diyarlara cok gitmişliğim vardır.. birbirimize cok benziyormusuz bak.. Ben bir de futbol severim biliyor musun?? deli gibi hem de.. sengözlerimebaksanab
ama sonucta kadınız, ve bu bizim en dogal hakkımız..Tanrı bizi boyle yaratmış. doğal bir içgüdü bu..
anne olucaksın sen, umudunu kaybetme, ben de kaybetmeyeyim. Yani hayat eşini karsına sonradan cıkarmıs, cocugun hemen olmamıs diye bunun suclusu sen değilsin. ayrıca babalık annelik gibi değil. annelik apayrı bişi..
antalyalı şekerim benim..hadi gül biraz bizee genee
canımösın ya çılgınım 23 yaşında kendi işimin sahibi oldum senelerce antalyada kendi sektörümde tek ve idallı bayan oldum ağır sorumluluklar yüklendim ama bu yük ağır değildi çok sıkıldığımda günübirlik bodrtuma arabamla giitim canım sıkıldı havalnına giidp istanbula ilk uçağı alıp kaçtım zaman zaman arabamla iş stresimi atmak için delidolu direksiyon nereye giitiyse giitim ama hep tek giitim canım ve dediğim gibi ben boşanmış aşileden geliyorum evlilk bana göre çokmu çok tersti bir bebek olsun istedim onuda yücerabbim şimdilk vermedi isyanım yok sadce ya ben birşeylere alışamadım yada çokmu acle ediyorum bunu bilmiyorum belkide eşimin aşırı tutucu olması ve kıskançlığı beni rahatsızmı ediyor çözemedim onun için her haftasonu beni resmen boğuyor birgün antalyayay yolun düşerse bilki başımın üstünde yerin var kapın açık güzel arkadşım
oyyyyyyyyyyyyyy resmen yine türkçeyi katletmişim :)))))
bak canım ne kadar güzel, başarılı , kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. evet evlilik biraz özgürlüğü kısıtlıyor..belki arada onun sıkıntısını yasıyorsundur. Benim eşim dunya tatlısı ama ben bile yasıyorum arada. özgürlüğüne düşkün oldugun için bu ama hayatın artıları ve eksileri var işte.. eşimi çok seviyorum. Sevgi de çok güzel birşey yaa :asigim:
Biz şimdi de güçlü durmaya çalışıcaz, Tıp bize yardımcı olacak ya da olmayacak ama Allah izin verirse eğer bebişimiz olacak.
biz de bu duyguyu tadalım, arabamızda arka koltuga koyalım onu bu sefer onunla gezelimm..ah ahh
olmadım daha lovelicim. ama duphaston 3-4 gün sonra getirtebilirmiş adeti. heveslenmiyorum oyle hafif kasık ağrılarım var halaa..hafta sonu da gelmezse eğer o zaman bakıcam duruma. habire negatif sonuc almak cok uzuyor beni.. o yüzden ben de saldım bakalım gelirse adetim bir tur daha ilaçla kontrol yapar doktor heralde
sen nasılsın?? bebişin nasıl? doktora ne zaman gideceksin ?
dün nöbetçiydim...hala kendime gelemedim...
nasılsınız diye şöyle bir baktım yazdıklarınıza..
ben sizden hiç uzak değilim..pc de fazla kalamıyorum boynum çok ağrıyor kızlar dualarımdasınız...
Allah sana da bağışlasın...sağlıklı hayırlı evlatlar canım...
yaşı falan boşver...51 olsak ne olacak 25-30 yaş arasına verilmiş bir hak mı çocuk istemek???
eşin de anlamayıversin...amaaanerkekler ne anlamış ki bu güne kadar..tek anladıkları kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
oooooooh canım doya doya yaşa gebeliğini....
eşine de "gebelik psikolojisi" diyiver...yap nazını...,hakkın...hem de çok hak sana!!!
kaydirigubbakcemile3 çılgınım doğru diyorsun...hem moda bu 30 yaşın üstünde gebe kalmak...
hepimizin ki tez zamanda gelsin de bebeklerimizi golf ve tenis (kort) kursuna göndercez daha.... zemuszemus
duphaston nedir???ilk kez duyuyorum...
canım gelmesin inşallah...gebe kal önümüzü aç hadi :CüvCüv:
sealm kizlar nesemese canim bak senle yazismistik burda
rabbim ikimizede ekim annesi olmayi nasip etti.ne kadar güzel
insallah darisi burdaki diger arkadslarimiza olsun insallahhhhhhhhhhh
rabbim onlarida sevindirsin
ümidini yitirme. bi gün bakmışsın 40 yaş bebişi gelmiş hem de ne tatlı gelmiş
sıdıka nın annesi bile( füsun demirel) 50 sinde ikiz bebek sahibi olmustu. senin ondan ne eksiğin var. 10 yaş ekisğin var tabi. :lepi:
evet ben de ilk yıl aynı şeyi yaşamıştım. 4 yıl olcak evleneli ama ilk yılım hele hele ilk aylarımı hatırlamak bile istemiyorum. millet cicim ayları yaşar benimki gidiim bari ayları olmustu..sürekli küs küs geziodum kaydirigubbakcemile3 halbuki adamı ikna etmek için ne uğras vermistim :sm_cool::sm_cool:
evlilğil ilk yılını dar bi kotluğu sıkısmaya çalısan iki koca dötlüye benzetiorum. ite kaka ite kaka kendilerine yer açmaya çalısıolar da bi zaman soora sığışıyolar bence:sm_cool:
simdi çok sükür iyiyiz. sığdık koltuğa nihayet :lepi:
hadi inslh. neydi sloganımız " gelmedik adetten ümit kesilmez" opuyorumnanaktan
dufostan ne ola ki hem bu arada?
nesem hamisim sizleri üzeceğim bileydim yollamazdım yasry
tvitirda görünce üzüldüm de paylasiim didim birden
:çok üzgünüm:
canımsın ya sağol bebbeğim evet biz anne olacağız eee adetinde gelişme varmı bak adet olsanda sil baştan herşeye tamamı üüzlmek yok leveli ve neşemeşeyi takip edeceğiz arkalarından hamiş olacağız .)) arabamızın arka koltuğuna bir tatlı koltuk ekleyeceğiz :))) oyyy oyyy hayali bile güzel ben arabamı aldığımda dedimki kızımın arabası kızmı bu arabada büyüteceğim :)) bu ay zorda olsa hamile kalırsam pc de kız göstreiyor çin takvimi :))))))) ve yumurtlama günü güya kzıım olacak :))) anası gibi zilli olsunboshayallersmile
günaydıınnn :)))
ben de hep esime "baby on board" yapışkanından istediğimi söyler dururdum. board kısmını hallettik sıra geldi baby kısmına hihoyyyt
arabayı aldığımız ailenin de küçük çocuğu vardı ve biz bakmaya gititğimizde arka koltuğa çocuk koltuğu takılı idi. bu da dahil mi filan die geyik yapmıstık alırken kaydirigubbakcemile3
toyotanın reklamı var ya. hani. içim gdio onu seyredince kaydirigubbakcemile3
biz de olcez onlardan olcez inslh :)
günaydın fıstıklaaar bayanssulusmile
tetation canım ne güzel benzetmeydi koltuğa sığmaya çalışma durumu...canım geç evlendim ben biraz ya eşimde öyle bizim koltuk açılmıştı epey önceden çok şükür ilk günden sığıverdik kocişimle birbirimizi itelemeden Şeniz
ha 3 yıldır herşey çok mu güllük gülistanlık değil elbet...arada bir zaten alsanaalsanasmile çapışacaksın ki tadı çıksın evliliğin değil mi şekerler???
ömür böööööyle sürünmekle kaydirigubbakcemile geçmez arada bir beni nereye götürüyorsun diye sormak gerekklava:
:roflol:
canım ben şimdi bir slogan daha bulmuştum ama unuttum bak şimdi yazamıyorum bilmiyorumkismile aaa gerçekten de hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
masal canım bende şu koltuk işini deneyeyim bakayım ikizde sığıyormuyuz :))) haaa bir sır vereyim benim sevgili kocacığımın hiç koltuk kültürü yok bir kaç defa teklif etmiştim ona .)))) oda ne yazıkki kibarca rededtmi,ştiii yanii çılgın karısına pek ayak uyduramıyor :))))
hemen öğrendiğim birşeyi yazıyorum kızlar....olur da uygularsınız diye...
bu sitede selmas88 arkadaşımızın bir önerisiydi...
ilişkiden önce şekersiz ya da az şekerli kahve içiyorsunuz eşinizle karşılıklı uyarıcı etkisi varmış....:içelim:
ama yine de araştırmadan tabiki denemeyin bir bakın...
selmacık şu an gebe :lepi:
hahaha. kahve işe yarasaydı bizim sindiye kadar bi futbol takımı kurmamız gerekidi. esim gurme dir çünkü bu konuda. çekirdek alır çeker ezer bisiler yapar da öle içer tüm gün :roflol:
valla koltukta yerde tatilde annede doktor masasında( aşılama) yani her yerde ama sonuç ı ıh:roflol::roflol:
ayrıetten ben itibariyle relg oldum kızlar. hadi gözüm aydın :roflol::roflol::roflol: tırt çıktı medismart..
dün bi velim törenden önce beni beklemis. tören bitti yanıma geldi. "hocam dün aksam yattığımda sanki gaipten bi ses sizin için salavat" allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyiidina muhammet" getirsin dileği olur dedi" dedi. ben de geldim size söylüyorum hem kutlu doğum haftası filan çekin istediğiniz kadar dedi..
şaştım kaldım. ne alaka nedir ne değildir hani o kadınla o kadar samimiyetim de yok filan ama.. vardır bi hayır dedim. aklıma geldikçe çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?