30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi inslh. neydi sloganımız " gelmedik adetten ümit kesilmez" opuyorumnanaktan

dufostan ne ola ki hem bu arada?

nesem hamisim sizleri üzeceğim bileydim yollamazdım ya sry
tvitirda görünce üzüldüm de paylasiim didim birden
:çok üzgünüm:

canım benim bana moral oldu yazdıkların evet sorun belki 30 lardan sonra yaşın ve zamanın çabuk akışına karşı koyamama duygusu zorluyor bizi evet biz anne olacağız buna inanıyorum sabırla bekleyeceğiz 55 bakarsak ciidi moral bana yanii çok takmamamlıyım evet buna kendimi ben inannadırmalyım yolumuz uzun daha çıtırız değilmi :) dün kötüydüm şimdi siiznle çok iyim ilgine ve alakana tşk canım

canımsın ya sağol bebbeğim evet biz anne olacağız eee adetinde gelişme varmı bak adet olsanda sil baştan herşeye tamamı üüzlmek yok leveli ve neşemeşeyi takip edeceğiz arkalarından hamiş olacağız .)) arabamızın arka koltuğuna bir tatlı koltuk ekleyeceğiz :))) oyyy oyyy hayali bile güzel ben arabamı aldığımda dedimki kızımın arabası kızmı bu arabada büyüteceğim :)) bu ay zorda olsa hamile kalırsam pc de kız göstreiyor çin takvimi :))))))) ve yumurtlama günü güya kzıım olacak :))) anası gibi zilli olsunboshayallersmile

günaydıınnn :)))

ben de hep esime "baby on board" yapışkanından istediğimi söyler dururdum. board kısmını hallettik sıra geldi baby kısmına hihoyyyt

arabayı aldığımız ailenin de küçük çocuğu vardı ve biz bakmaya gititğimizde arka koltuğa çocuk koltuğu takılı idi. bu da dahil mi filan die geyik yapmıstık alırken kaydirigubbakcemile3

toyotanın reklamı var ya. hani. içim gdio onu seyredince kaydirigubbakcemile3

biz de olcez onlardan olcez inslh :)

günaydın fıstıklaaar bayanssulusmile

tetation canım ne güzel benzetmeydi koltuğa sığmaya çalışma durumu...canım geç evlendim ben biraz ya eşimde öyle bizim koltuk açılmıştı epey önceden çok şükür ilk günden sığıverdik kocişimle birbirimizi itelemeden Şeniz
ha 3 yıldır herşey çok mu güllük gülistanlık değil elbet...arada bir zaten alsanaalsanasmile çapışacaksın ki tadı çıksın evliliğin değil mi şekerler???

ömür böööööyle sürünmekle kaydirigubbakcemile geçmez arada bir beni nereye götürüyorsun diye sormak gerek klava:
:roflol:

canım ben şimdi bir slogan daha bulmuştum ama unuttum bak şimdi yazamıyorum bilmiyorumkismile aaa gerçekten de hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

canımsın ya sen hamiş ol bebeişin arabası benden :)) ya ben inanıyorum bebeişler gelecek tatım yarın eşim geliyor malum şehir dışındaydı bende gideyim şöyle kaş yüz işini halledeyim akşamda saçımı boyayyım ve onu bekleyeyim yarın için galiba onuda çok özledim birde sanki içimde hepp bir umut var yakında hamile kalıcam diye tabii henüz adetime 9 gün var ama yinede kendimce umut ediyorum :)) 2 gün öncesine kadar gögüslerim şiti şimdii fooo oldu :)) sabah uyandığımda dedimki şu erken hamilelk belirtileri tamamen uydurma hani şöyle sıralıyorlar gazım var, göğüslerim şiş,sık sık wc gidiyorum,adet sancım var, yani maşallahh varda var.... anam ben bunları evlendiğimden beri yaşıyorumm :))))) nerden bulurlar bu kadar belirtiyi bizim tatlı kk kadınları anlamış değilim :)) inan sabah bunlar aklıma geldi ve güldümm yaaaaaaaaaa ne hallere düşmüz diyede içim burkulmadı desemde yalan olur bilmiyorumkismile haaa unutmadan dün eşime ya benim yumurtam çatlamdımı dedim odaaa bana aynenen offfffffffffffffffffffff serpoşşşşşşşşşş dedi :))))))) yanii cevap harikaydıı:icecream:

masal canım bende şu koltuk işini deneyeyim bakayım ikizde sığıyormuyuz :))) haaa bir sır vereyim benim sevgili kocacığımın hiç koltuk kültürü yok bir kaç defa teklif etmiştim ona .)))) oda ne yazıkki kibarca rededtmi,ştiii yanii çılgın karısına pek ayak uyduramıyor :))))

hemen öğrendiğim birşeyi yazıyorum kızlar....olur da uygularsınız diye...
bu sitede selmas88 arkadaşımızın bir önerisiydi...
ilişkiden önce şekersiz ya da az şekerli kahve içiyorsunuz eşinizle karşılıklı uyarıcı etkisi varmış....:içelim:

ama yine de araştırmadan tabiki denemeyin bir bakın...
selmacık şu an gebe :lepi:

ayyyy :kedi: kısssss
dur şimdi anlamadım ilk anladığımsa eğer kaydirigubbakcemile koltukta hım????
ikinci anladığımda koltuk kültürü derken benim eşim urfalı mesela yerde otururlar...öyle bişey mi???
hadi cevap yaz bekliyorum boshayallersmile

hahaha. kahve işe yarasaydı bizim sindiye kadar bi futbol takımı kurmamız gerekidi. esim gurme dir çünkü bu konuda. çekirdek alır çeker ezer bisiler yapar da öle içer tüm gün :roflol:

valla koltukta yerde tatilde annede doktor masasında( aşılama) yani her yerde ama sonuç ı ıh:roflol::roflol:
ayrıetten ben itibariyle relg oldum kızlar. hadi gözüm aydın :roflol::roflol::roflol: tırt çıktı medismart..

dün bi velim törenden önce beni beklemis. tören bitti yanıma geldi. "hocam dün aksam yattığımda sanki gaipten bi ses sizin için salavat" allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyiidina muhammet" getirsin dileği olur dedi" dedi. ben de geldim size söylüyorum hem kutlu doğum haftası filan çekin istediğiniz kadar dedi..

şaştım kaldım. ne alaka nedir ne değildir hani o kadınla o kadar samimiyetim de yok filan ama.. vardır bi hayır dedim. aklıma geldikçe çekiyorum

alemsiniz ya kızlar koltuk kültürüü haaa ne şekersiniz
kahveyi ben de okudum biliyorum hep diyordum içireyim diye ama unutuyordum ben
uyarıc etkisi ar spermleri harekete geçiriyor
ben bi de ilşki sonrası kegel egzersizi var ya onu yaptım tv doktorum programında dr söylemiş sevdiğim bir öğretmen ablam hamile kalmaya yardımcı
bu kegel egzersizi spermleri içeri vakumluyor o yüzden
hani idrar kaçırmada önerilir ya ayrıca bu iş içinde öneriliyor
iyiki aklıma geldi paylaşayımpolen yedim ba yedim
eşim e vitamini kullnıyordu
denesenize kızlar denemekten zarar gelmez

canım ilk anladığın :kedi:delikafadulden

ayy kegel neymiş ben azıcık cahilim açıkca yazarsan sevinirim :) ugulayalım ben kahve işinide denedim

cisini yaparken bırakırsın da sonra tutarsın sonra gene bırakırsın ya. öyle bisiymis. ben de ha sinci gogıl abla dan öğrendim

çatladım gülmekten demek bu medismartta tırt çıktı bende bu ay denemiştim ya çiftçizgi gördüm ertesi günü eşim şehir dışına çıktı bakalım bendede tırtt çıkacakmı gerçi bende çok şiey tırrt çıktıda :))kaydirigubbakcemile2

Yaaaaaaaaaaaa ne çok yazıyonuz okuyup akşama kadar cevap yazmak gerek:)) Hatunlar ya gülmekten öldürdünüz beni burda, Allah da sizi güldürsün. Eşim de neye gülüp duruyorsun diye meraklandı:))

Canım ya biyolojik saatin alarm verse de sen onu pek dinleme. Herşeyin hayırlısını iste. Biliyorsun şimdi bize 30 ne kadar geç geliyor sana ise normal, aynen aslında bakılan yere göre değişiyor. İnşallah sen yakında bebişini kollarına alacaksın ve 2. bile düşünmeye başlayacaksın. Gör bak...Başka bir topikte Rüzgardeniz diye dünyalar tatlısı bir ablam vardı, ben ona moral vermeye çalışırken, öbür aya tüpe başlayacaklarken bebişi sürpriz yapıverdi. Şimdi dünyalar tatlısı Rüzgar'ı oğluşu kollarında. Serpilim sen de hiç tasalanma..

Canımsın ya, bu topiğin açılma nedeni de bu işte. 18-20sindeki bayanların bizi anlamaları zor. Hele bazısı bebişinin kıymetini bilmiyor ya bak biz bir anne olalım hayırlısıyla nasıl harika anneler olucaz inşallah. Burada genelde ayaalrı üstünde durmaya çalışmış, bunu başardıktan sonra evlenmeiş ve şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışan hatunlar var. Bir de öbür türlü olduğunu düşün. Erkenden evenseydik, bir sürü çocuk paçamızda, bir onlardan kurtulmaya çalışıyoruz, eşimizin eve bırakacağı 1 lira ekemk parasına muhtacız. Düşünsenize ne kadar mutlu olurduk ki? Bir koltukta 2 karpuz olmuyor, birini seçtik ve seçimimiz bizi bugünlere getirdi. O erkeğe bağlı bayanalrın ayakları üstünde durması zor ama bizim bebiş sahibi olmamız hala mümkün:))

Anam burda da hep çılgın bayanlar toplanmış, eyvahlar olsun..Tam feminist derneği gibi olduk:))

Anam senin gibi bir özgür ruhu sevmek de mangal gibi yürek ister. Biz erkek olsak biz de bizim gibi özgür bir hatunu sevsek herhalde daha fazlasını yapardık kızlar. Laf aramızda ben erkek olsam kıskançlığın alasını yapardım şarap gibi hatunuma...aklinialirimsmile

oyyyyyyyyyyyyyy resmen yine türkçeyi katletmişim :)))))

Benim eski laptop da aynı, evden yazdığımda benim de "a" harfleri öne geliyor, siz anlıyorsunuz benim dilimi artık:)) Serpilim biz seni anlıyoruz canım..

Biz de bu sene eşimle araba alırken arkada bebek koltuğu için gerekenler var mı diye bakmıştım da eşim gülmüştü, bakın:)) maşallah bebiş koltuğu ahzır olmadan gelmedi:)) edepsüz, babası gibi rahatına düşkün...

sen bizim sloganımızı unuttun galiba:))

Daha işkencelerime başlamadım aklinialirimsmile, dün biraz bulantı olunca korktu zaten:)) bekleyin beni daha ne maceralar yaşayacağız, ama hak etti dimi???sempatiksalakcinni
Canım dinlen sen de..Dediğini sevdim, erkeklerin anladıkları 1-yemek,2-yaramazlık, 3-kumandayı elinden bırakmamak..Başka da yok bence

sealm kizlar nesemese canim bak senle yazismistik burda
rabbim ikimizede ekim annesi olmayi nasip etti.ne kadar güzel
insallah darisi burdaki diger arkadslarimiza olsun insallahhhhhhhhhhh
rabbim onlarida sevindirsin

Çok şükür Feyzam, inşallah buradaki tüm arkadaşlara da dua edelim inşallah burada hamiş olmayan kimse kalmasın...Bizi burada yalnız bırakma, destek olmalıyız birbirimize...

O diziye bayılırdım :)) hele anne-kız diyalogları süperdi. Biz anneme bir laf söylesek ya küser yada pişman ederdi. Böyle çatır çatır didişmeyi isterdim:))

Tentationcum biz 3,5 senelik evliyiz hala koltuğa sığamadık siz gene ilk sene atlatmışsınız maşallah. Koltuk kırılır biz yerde de devam ederiz didişmeye alsanaalsanasmile..Bazen diyorum da eşimle sanki rakibiz, o herşeyde çok iyi, ben hep hatalı, var mı böyle maç gibi evlilik yaaa..Adam hiç toz kondurmuyor kendine..O lafı o dememiştir hiç, ben rüyamda görmüşüm...:umursamaz:

İşte bu ağzın bal yesin tentationcum..

nesem hamisim sizleri üzeceğim bileydim yollamazdım ya sry
tvitirda görünce üzüldüm de paylasiim didim birden
:çok üzgünüm:

canım yapabileceğimiz bişi olsaydı keşke inşallah birdahaki sefere mutluluğu yaşar, kendini suçlu hissetme. Gerçekler bunlar..

kız çin takvimine nerden bakıyon, benimki için ne diyor??? Ay sağlıklı hayırlı bir avlat olsun da , ben de ne diyorsam...İnsan merak da ediyor..

O reklam he rçıktığında eşime "onlardan istiyorum ben" diyordum ben de..Arabamda bebek olsa da ben yazmayacağım inşallah. Ne öyle o, sanki "biz arabamızla size çarpacaktık ama bebek varmış madem çarpmayalım" mı diyecek trafik canavarları?..Çok saçma...Annem gibi konuşmaya başladım...

Maşallah masalım, tiyolarını bana da versene, biz hala itişip duruyoruz..

:roflol::roflol::roflol: Sonra da "bunu hangi fimde gördün" diye sorarlar..Sanki hiç bilinmedik bişi gibi :roflol:

Masalım deneyin ama benim eşim gibi kahveyi sevmeyen bir eşe sahipseniz yandınız. Adam hamile kaldığıma seviniyor çünkü kahve işkencesi sona erdi:))) kusa kusa içiriyordum kaydirigubbakcemile3 ben kahvenin aromalı olanalrından hem de en koyusundan içerim, o ise nefret eder. Dışarıda otururken garsona 1 koyu kahve/çay 1 oralet söyler, adamlar getirir oraleti benim önüme koyar, kahveyi ona..Söylenir de söylenir, bir daha oraya gitmez artık:)):roflol:

Tentation canım bu veli ermiş midir nedir? Korktum ben şimdi...Salavat getirmek çok iyidir, her salavatla senin için dua eden 1 melek yaratılırmış. Çok getirenlerin etrafında meleklerden bir ordu olurmuş, şeytan o kişiye yaklaşamazmış. Dene belki senin şifan da bundadır..

Kızlar o kadar harikasınız ki, iyiki varsınız...

alemsiniz valla kızlar "tırt çıkmak" kırk yıl düşünsem aklıma gelmicek bi söz...
Allah tırtlatmadan bi doğurabilsek :CüvCüv:

bugün hatta az önce 2 tane Yasin okudum...Allah kabul etsin...
maşallah diyin arapçadan okuyorum...20 dk da anca bitiriyorum bir tanesini ama çok azmettim benim için de pratik olacak okuyup okuyup bağışlayalım...
hamişlerimize ve hamiş olmayı bekleyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…