alemsiniz valla kızlar "tırt çıkmak" kırk yıl düşünsem aklıma gelmicek bi söz...
Allah tırtlatmadan bi doğurabilsek :CüvCüv:
bugün hatta az önce 2 tane Yasin okudum...Allah kabul etsin...
maşallah diyinarapçadan okuyorum...20 dk da anca bitiriyorum bir tanesini ama çok azmettim benim için de pratik olacak okuyup okuyup bağışlayalım...
hamişlerimize ve hamiş olmayı bekleyenlere...
neşecim bebiş büyümüş takvimde baya baya büyük görünüyor...
canım ben bu ay preseed kullanıyorum...preseed sayfasını detaylıca inceliyim derken seni gördüm...bir sene önceki yazılarını...
valla gülüm ne yaparsan yap hakkın sen çooktaaaaaaaaaan güzel olanı hak etmişsin...
aferim sanaaaaaaaaa canım benim ya ben arapçayı unutum bu yaz öğreneceğim kafaya taktım ama ben türkçe yazılımdan okuyorum rabbim kabul etsin inşallah evet şu tırttttttt modeli çok hoş oldu yazınca bile gülüyorum :) ben yasini çok hızlı okuyabiliyorum canım birde salati tefriceyi hızlı okurum geçen yıl 5 kere bitirmiştim bu sene başladım 1800 de kaldımneyse rabbim nasip edrse okurum :)))
neşemeşe vallhi doğru anacım ne yapalım bizi kimsecikler anlamaz yaşamımda çokda pişman değilim erken evlenmediğime evet rabbime bin şükür işimiz gücümüz var kimselere muhtaç değiliz hele türkiyede genelde çok sığ düşünen toplumlarda tek başına mücadiele etemek ve başarmakta kolay değil bundan dolayı yaradana ne kadar şükretsek az evet biz kariyer ve iş hayatını tercih ettik bir koltukta ikiz karpuz olmadı şimdide yaşamda artık anne olmak istiyoruz biz bilinçli kadınlar rabbimin izniyle bunuda başaracağız ben kendime çok inanaıyorum başaracağım bu yıl anne olacağıma tüm kalbimle inanıyorum ne yapayım böyle bir his var içimde ne yalan söyleyyeyim :)))) gerekirse 1000 yasin okuyucam gerekirse 10 bin :)) muhakak dualarımzı geri çevrilmeyecek :)) biz zeki kadınlar nerden ne alacağımızı biliriz değilmi ? :))))
kızlarr ne cok yazmıssınız ama ne güzel seyler yazmıssınızzz..Güldürdünüz beni..sırnaşık şey
Ben de tırt çıktım bugunn.. kızancıklar gelmeye başladı hafiften.. zaten hissetmiştim..genelde hislerim cok güclüdür, içime dogar. "Gelmeyen adetten ümit kesilmez" e ise soylediğim gibi hala inanıyorum o ayrıı..
tabi ben gene biraz ağladım, isyan ettim. :çok üzgünüm: simdi iyiyim..
Karpuzz olayına çok güldüm. Ben de geç evlendim, ama Allah bana tam gönlüme göre bir eş verdi. Tabii ki didiştiğimiz zamanlar oluyor ama ben çok mutluyum..Allah bozmasınn tabii.Belki bebişim de geç gelecek ama boyle güzel sonuçlanacaksa geç gelsin napalım..
Toyota reklamına biz de bayılıyoruz. üstüne bizim toyotamız var.:)) araba hazır ama bebiş yok be yaw. bebiş gelene kadar araba iyice eskiyeceekk
cisini yaparken bırakırsın da sonra tutarsın sonra gene bırakırsın ya. öyle bisiymis. ben de ha sinci gogıl abla dan öğrendim
deneyelim kıss.. ne çıkar.. bu egzersizin yararını cok soyluyorlar..vardır bir hikmeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?