benim de keyfim yok. regl oldum ya ondan. aksam üst alısveris merkezine girdik bi saaatliine. anam bebeeeni veledini kapan gelmis. yok ben vazgeçtim. iki kisilik yasama hazırliim de kendimi. olur da gelirse eğer süprüz olsun.
artık ağlayamıorum da ööle salak bi durumdayım iste. son çırpınıslarım mı diorum bazen. hani bi iki daha ümit sonrası bosluk.. öle hissediorum :1no2:
bulurum di mi?? şimdiye kadar hep zorlar çıktı zaten hep buldum yolunu..ben de bismillah dedim giydim spor ayakkabılarımı şöyle çıktım yürüdüm..yürümek hep iyi geliyor. kuşlar da cıvıl cıvıldı..iyi geldi serpilimm
canım benim cok haklısın.. bugun süpper güçlerinle geri dönmüşsün valla.. Allah nazarlardan korusun seni..
lovelicimm nasılsın bakalım?? nese ve sen, bize sürekli durumunuzu bildirin..yeğenler nasıllarr??
bazen ben de aynen hissediyorum işte. gücüm kalmıyor. bana hep çok güçlüsün çok güçlüsün derler. guclubacismile bazen güçlü olmak istemiyorummmm ya kardeşim. bişiler de hazır ayağıma gelsin diyorum ama demek yetmiyor tabii..
güzel yazıymış.. umut ve umutsuzluk hep içiçe..
çok da derin düşünmemek lazım heralde ama bu yaştan sonra da nasıl değişecek bizim huylarr değişmeezzz...
günaydın canlarım ne güzel yazmışsınızneşemeşe 3 yasin okudum eklersen sevinirim
birtanem benim ağlama ya bak ne güzel şeyler yazmışsın bahar geliyor bak çiçekler böcekler açıyor bizimde ruhumuz açsın herşey pskolojik değilmi bunu kabbullenirsek ağlamalar bitecek yerine keyifli bir bakış açısı gelecek gülümse sanada yakışmıyor ağlamak hadi bakalım günün haftdan dünden güzel olsun bu hafta gülümse yaşama ve bize buna ihtiyacımız var öpüldünkaydirigubbakcemile5l
teyzeleri bebişim inşallah iyidir bulantılarla hissettiriyor özellikle akşamları daha fazla
çarşamba kontrolümüz var dua edin ne olur çok korkuyorum kalbini göremeyeceğiz diye her gün dua ediyorum Rabbim acısını yaşatma ne olur sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla diyorum öyle işte güzeller
neşem ben de 2 tane okudum canım ekler misin
sezenim bekle adet olmadın dimi hesabına göre ne zaman ne kadar sürecek dr danış durumu anlat ne yapayım acilde yaptırabilir miyim falan de
arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..günler sağlık getirsin mutluluk getirsin..bakalım bu hafta neler yaşayacağız..ben bu ay çok güzel yumurtladığımı hissettiğim halde sanırım bugün yarın regl olucam belirtiler başladı..olunca da 3. günü tahlillerim var inşallah hafta sonuna denk gelmez:-(
teyzeleri bebişim inşallah iyidir bulantılarla hissettiriyor özellikle akşamları daha fazla
çarşamba kontrolümüz var dua edin ne olur çok korkuyorum kalbini göremeyeceğiz diye her gün dua ediyorum Rabbim acısını yaşatma ne olur sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla diyorum öyle işte güzeller
merhabalar arkadaslar,
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
gecen gece ruyamda hamile bir arkadasim ben orumcek yedim oyle hamile kaldim, sen de ye sen de kalirsin dedi. Ben de oturup orumcegi yedim. uyandigimda inanamadim kendime. Saglikli dusunce yetimi kaybedip bu kadar egitime ragmen neler denedigime, neler dusundugume, bilincaltimin nasil bu hale geldigine vs. vs.bilmiyorumkismile Allah herkese tasiyabilecegi yuku verirmis, bizim de sinavimiz bu. Daha sakinim artik ama ozellikle annemin tup bebek yap, ilerde pisman olursun la baslayan cumleleri daha sık aklima geliyor.
Ne dersiniz kızlar, denemelimiyim. Bu konuda içimde hep bir kararsızlık, rahatsızlık var. Tüp bebek kisminda bu soruyu sormak daha mantıklı biliyorum ama sizleri çok daha yakın hissediyorum kendime.
Sevgiler,
haklısın lovelicim belki acilde yaptırabilirim..bir reg olayım da 3. günü hangi güne denk gelecekse o zaman ona göre hareket ederim artık..işim kötü yanı bu hafta cuma istanbula gideceğim pazar döneceğim bursa'da olmayacağım yani..bakalım..neşem ben de 2 tane okudum canım ekler misin
sezenim bekle adet olmadın dimi hesabına göre ne zaman ne kadar sürecek dr danış durumu anlat ne yapayım acilde yaptırabilir miyim falan de
arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..günler sağlık getirsin mutluluk getirsin..bakalım bu hafta neler yaşayacağız..ben bu ay çok güzel yumurtladığımı hissettiğim halde sanırım bugün yarın regl olucam belirtiler başladı..olunca da 3. günü tahlillerim var inşallah hafta sonuna denk gelmez:-(
merhabalar arkadaslar,
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
gecen gece ruyamda hamile bir arkadasim ben orumcek yedim oyle hamile kaldim, sen de ye sen de kalirsin dedi. Ben de oturup orumcegi yedim. uyandigimda inanamadim kendime. Saglikli dusunce yetimi kaybedip bu kadar egitime ragmen neler denedigime, neler dusundugume, bilincaltimin nasil bu hale geldigine vs. vs.bilmiyorumkismile Allah herkese tasiyabilecegi yuku verirmis, bizim de sinavimiz bu. Daha sakinim artik ama ozellikle annemin tup bebek yap, ilerde pisman olursun la baslayan cumleleri daha sık aklima geliyor.
Ne dersiniz kızlar, denemelimiyim. Bu konuda içimde hep bir kararsızlık, rahatsızlık var. Tüp bebek kisminda bu soruyu sormak daha mantıklı biliyorum ama sizleri çok daha yakın hissediyorum kendime.
Sevgiler,
Neşecim sen nasıl ezberledin Yasin'i ..Tebrik ediyorum seniii.. valla eskiden hafızam cok kuvvetliydi. eskiden ogrendiğim tüm dualar aklımda ama Yasini o kadar okuyorum fakat aklımda kalmıyor. oyle olsa aklımdan okurdum, regli olmak sorun olmazdı..
Yarın tüp bebek merkezinden bir doktorla gorusmeye gidiyorum.. haydi bakalım hayırlısııı.. bana da dua edinn..
haklısın lovelicim belki acilde yaptırabilirim..bir reg olayım da 3. günü hangi güne denk gelecekse o zaman ona göre hareket ederim artık..işim kötü yanı bu hafta cuma istanbula gideceğim pazar döneceğim bursa'da olmayacağım yani..bakalım..
çarşamba günü senin için dua edicem bence harika geçecek kontrol ve pıt pıt duyacaksın bebişinin kalbinin sana kavuşmak için atan sesini
sonra da neşe Allahın izni ile senin geçtiğin yollardan geçecek biz de sizi takip edicez bu topik hepimize uğur getirecek ve sırası ile hepimiz hamile olacağız inşallahhhhhhh
canım bazan senin düşündüklerini bende düşünüyorum işte geçenlerde elimi karnıuma kayup fatiha okumuş sonra uyumuştum uyumadn öce rabbime eğer hamileysem hiisettir dedim ve rüyamda bir at ikiz bebek dünyayya getirmişti bende sevmiştim .... yani bakarmısın nasıl bilinçaltı rüyasıı evet biliyorum ki bilinçaltı düşüncelerimiz bizi kontrol altına aldı ama ben şunu diyorumm biz zeki kadınlarız bunuda aşarız .)) öyle değilmii:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?