canım o testte iki gün sonra çatlyorsa başka bahara kaldı benim sevdam o zaman tatlım biz isteyemeyenler gurubundayız biliyorumki sende isteyemeyeceksin boşver biz asiliz diye kendimizi avutalım :)) geçenlerde bir arkadaşım evlendi kadını barda tanımış 15 yaşında kızı var şuan 3 ayylık hamile ve arkadşım ona 5 yıldız otelde düğün yaptı ve jeep aldı biz bir yerde yalnış yaptık ama nerde ?
arkadaşlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum..ben regl oldum malesef..halbuki bu ay yumurtlamam herşey çok güzeldi ama tutmamış yine..3. günü tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak bir yandan sevindim hafta sonuna denk gelmedi en azından ne varsa bir an önce bileyim tedavisi ne ise yapılsın..böyle beklemek çok zor..bu akşam incir kürüne başlıcam yine..
hadi hayırlısı olsun canım çılgınım senin yaşın kaçtı?canım geçmiş olsun, sıkma canını dicem ama o sırada sıkmamak mümkün değil..
benim de kaç aydır süpper yumurtalarım var neden tutmuyor ben de anlamıyorum bu yumurtayı..yaşadığımız stresler tutunmayı engelliyormus gerçi ondan mıdır nedir?
ben de bugün yeni merkeze gidiyorum bakalım..
inşallah hiçbir sorunun çıkmaz. sadece zamanımız gelmediğinden bekliyoruzdur.
opuyorum seni opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı olsun canım çılgınım senin yaşın kaçtı?
yeni yere gidince neler olduğunu yazarsın tamam mı?
ben de perşembe günü tahlile gidicem inşallah..adetin 3. günü yapılan testlerden yapılmışmıydı sana?
aynı yaştayız oleeey33 yaşındayım canım. 3. günü yapılmıştı bana östrojen(e2), fsh vs . başka bir test var mı bilmiyorum tabi.. güzel çıkmıştı onlar.
tabii bugun olan görüşmemle ilgili size de haber veririm. sen de sonuclarından haber ver..
aa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.
neşemeşe canım bana 6 yasin daha eklermiisn kuşum akşam siz hamişleri vie biz hamile adaylarına dua ettimokuduğum her satırda sizleri kafamda şekillendirdim sanala dostlarımı reale çevirdim işte
canım geçmiş olsun, sıkma canını dicem ama o sırada sıkmamak mümkün değil..
benim de kaç aydır süpper yumurtalarım var neden tutmuyor ben de anlamıyorum bu yumurtayı..yaşadığımız stresler tutunmayı engelliyormus gerçi ondan mıdır nedir?
ben de bugün yeni merkeze gidiyorum bakalım..
inşallah hiçbir sorunun çıkmaz. sadece zamanımız gelmediğinden bekliyoruzdur.
opuyorum seni opuyorumnanaktan
cılgınım sen nie gidion merkeze. atladım ben galiba? :kedi:
napcekler sana.
çılgınım bence tamamen strse bağlu tutunmaması ama yinede kontrolünü yaptır bende adet olunca dr uma gideceğm beni tekarar muayene etsin bakalım nasılmışım ama ben yinede soğan kürü uygulamak istiyorum adet olunca bakalım işe yarayacakmı*?
işte son bir kontrol daha var. o da düzgünse bence de stres..sempatiksalakcinni
amman serpilim üzerime düşeni yaptım artık bu tıbbi konuları konusmak istemiyorum..keyifler nasıl , hamişlerimiz nasıl?
canlarım ben geldim
tahililleriniz umarım güzel çıkar
bana dua edin ne olur yarın dr gideceğiz bebeğimin kalbi atıyor mu bakacağız kalbim küt küt atıyor
yarın saat 2.30 randevu ama eve gelişim geç olur merak etmeyin beni
neşeee ben 2 yasin okudum ekle beni
biz iyiyiz inşallah dr iyisiniz der rahatlarız
ben de 32 yaşımdayım veee seksiyim heheheheheh
ayyyy al bendende o kadar bu tıbbi kelimeler out oldu iğrençççç mi,dem bile almaz oldu bebeşim ben ne yapayım şubat ayı iğrenç bir aydı mart inşalahh güzel geçer şimdilik iyi başladık sayılır bakalım antalyada sezon yavaş yavaş açılıyor umarım bereketli bir tuzrm sezonu olur bizim inşaat sektörüde buna keza açılır öyle yada böyle açılmak zorunda ama biz sıkıldık işte .( tatalım iyi bak kendine şöyle güzel fıkralar bulursak kopyalayaım biraz güleleim değilmi :)) ihtiyacımız var buna yaşam 101 diye bir kitap var okursan sevinirim çok güzel bir kitapkaydirigubbakcemile2
canlarım ben geldim
tahililleriniz umarım güzel çıkar
bana dua edin ne olur yarın dr gideceğiz bebeğimin kalbi atıyor mu bakacağız kalbim küt küt atıyor
yarın saat 2.30 randevu ama eve gelişim geç olur merak etmeyin beni
neşeee ben 2 yasin okudum ekle beni
biz iyiyiz inşallah dr iyisiniz der rahatlarız
ben de 32 yaşımdayım veee seksiyim heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?