30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arkadaşlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum..ben regl oldum malesef..halbuki bu ay yumurtlamam herşey çok güzeldi ama tutmamış yine..3. günü tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak bir yandan sevindim hafta sonuna denk gelmedi en azından ne varsa bir an önce bileyim tedavisi ne ise yapılsın..böyle beklemek çok zor..bu akşam incir kürüne başlıcam yine..

serpilim demiştim ya testten sonra 36 saat içinde çatlıyor normalde yumurta. spermler ise tabi kişiden kişiye değişir. 3 güne kadar yaşayanlar bile var. ama garanti değil tabii. Y kromozomu tasıyanların ömrü daha kısa oluyor ama onlar diğerlerine gore daha hızlı.
Bu bilgiler kitaptan internetten değil, dogrudan süper bir doktordan edinilen bilgilerdir.
o yüzden her an hersey olabilir:) bu ay hiç umut yok diye dusunmee

canım geçmiş olsun, sıkma canını dicem ama o sırada sıkmamak mümkün değil..
benim de kaç aydır süpper yumurtalarım var neden tutmuyor ben de anlamıyorum bu yumurtayı..yaşadığımız stresler tutunmayı engelliyormus gerçi ondan mıdır nedir?
ben de bugün yeni merkeze gidiyorum bakalım..
inşallah hiçbir sorunun çıkmaz. sadece zamanımız gelmediğinden bekliyoruzdur.
opuyorum seni opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı olsun canım çılgınım senin yaşın kaçtı?
yeni yere gidince neler olduğunu yazarsın tamam mı?
ben de perşembe günü tahlile gidicem inşallah..adetin 3. günü yapılan testlerden yapılmışmıydı sana?

günaaydın güzellerim
serpilim inşşşallah Rabbim dualarımızı duyacak ve daha fazla bekletmeyecek bizi
anaaa biri göbek atmak mı dedi dayanamam bayılırım kaşık sesi olsun oynarım iyi de oynarım haaaa
sezenim her adet ağlıyoruz üzülüyoruz tamam bu ay takmayacam diyoruz ama yok kafa bıraksa kalbimiz bırakmıyor bebek isteğini kolay değil inşallah testlerin güzel çıkar canım için rahatlayınca bebiş de gelir heee
hadi ben kaçtım kavaltı edeyim yemeğimi yapıp işe gideyim

33 yaşındayım canım. 3. günü yapılmıştı bana östrojen(e2), fsh vs . başka bir test var mı bilmiyorum tabi.. güzel çıkmıştı onlar.
tabii bugun olan görüşmemle ilgili size de haber veririm. sen de sonuclarından haber ver..

aynı yaştayız oleeey

aa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.

vereliniortak
aa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.

vereliniortak evet hepiniz sexsi yaşlardasınız bir kadının en güzel yaşları kadın olduğunu hissettiği yaşalar keyfini çıkartın lüüzmsuz şeylere kafanızı yormayın bebişler

cılgınım sen nie gidion merkeze. atladım ben galiba? :kedi:
napcekler sana.

çılgınım bence tamamen strse bağlu tutunmaması ama yinede kontrolünü yaptır bende adet olunca dr uma gideceğm beni tekarar muayene etsin bakalım nasılmışım ama ben yinede soğan kürü uygulamak istiyorum adet olunca bakalım işe yarayacakmı*?

ben geldimmm..

cılgınım sen nie gidion merkeze. atladım ben galiba? :kedi:
napcekler sana.

canım ben hafiften tedaviye başladım ya, işte testler yapıldı, rahim filmi çekildi filan. daha onceden bu konuda deneyimli arkadaşlardan ve doktorlardan tavsiye, kısırlık konularına girildiyse normal doktorlardan cok, bu işte deneyimli olana gidin. biz de oyle yaptık..aldık kan tahlilerini, rahim filmini vs gittik . muayene etti doktor. dedi ki hemen hemen tüm testler yapılmıs. yumurtalıklar gayet güzel, bir sorun yok. 6 ay kadar hafif tedavilerle takip yapıcaz. Yalnız bu ay rahim ağzının spermler için uygun durumda olup olmadığını, spermlerin rahat bir şekilde ulasıp ulasmadığını kontrol etmek amacıyla ilişki sonrası bir test yapacak. hem benim hormonlarım o esnada düzgün oluyor mu, sperm allerjisi vs var mı bakacak.. bu onemli bir testmiş. eğer bu yoksa devam, varsa o zaman ugrasmadan asılama vs çaresiymiş.

böyle işte.

işte son bir kontrol daha var. o da düzgünse bence de stres..sempatiksalakcinni
amman serpilim üzerime düşeni yaptım artık bu tıbbi konuları konusmak istemiyorum..keyifler nasıl , hamişlerimiz nasıl?

canlarım ben geldim
tahililleriniz umarım güzel çıkar
bana dua edin ne olur yarın dr gideceğiz bebeğimin kalbi atıyor mu bakacağız kalbim küt küt atıyor
yarın saat 2.30 randevu ama eve gelişim geç olur merak etmeyin beni
neşeee ben 2 yasin okudum ekle beni
biz iyiyiz inşallah dr iyisiniz der rahatlarız
ben de 32 yaşımdayım veee seksiyim heheheheheh

işte son bir kontrol daha var. o da düzgünse bence de stres..sempatiksalakcinni
amman serpilim üzerime düşeni yaptım artık bu tıbbi konuları konusmak istemiyorum..keyifler nasıl , hamişlerimiz nasıl?

ayyyy al bendende o kadar bu tıbbi kelimeler out oldu iğrençççç mi,dem bile almaz oldu bebeşim ben ne yapayım şubat ayı iğrenç bir aydı mart inşalahh güzel geçer şimdilik iyi başladık sayılır bakalım antalyada sezon yavaş yavaş açılıyor umarım bereketli bir tuzrm sezonu olur bizim inşaat sektörüde buna keza açılır öyle yada böyle açılmak zorunda ama biz sıkıldık işte .( tatalım iyi bak kendine şöyle güzel fıkralar bulursak kopyalayaım biraz güleleim değilmi :)) ihtiyacımız var buna yaşam 101 diye bir kitap var okursan sevinirim çok güzel bir kitapkaydirigubbakcemile2

güzel hamiş, hepimizin duaları seninle. kalp atışlarını duyacaksın inşallahh..
sen seksi hamişsin kaydirigubbakcemile3

evet ya inşallah işlerin de açılır, benimkiler de açılırr.. gülmeye ihtiyacımız var yaaww..
tamam canım bulursam alayım hemen.

evet yaşam 101 çok şey anlatıyor tavsiye edrim ezan okunuyor rabbim iş versin işsizlk gerçekten kötü benim 4 personelim var evli bunlar yani iş yapmak zorundayım ee işimiz iyi olunca inan moralimizde iyi oluyor herşey moralle olmuyormu? bazan şöyle bir yürüyüş bile parayla oluyor hani olurya canımız simit istdei yürüken :)))) ana ne örnek verdim ama .)) sen anladın benim ne demek istedğimi...

hoşgeldinnnnnnnnnnnn nasılsın bakalım :))) heee valaha sexsisiin bacım neşemeşeyle sen topicisin sexsi hamileleri seçildiniz .)))) tarafımdan ve doğuruncaya kadarda öyle kalacaksınız :))) bebeşimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…