neşemeşe heee vallaha taş gibi hatunlarız giitim tartıldım 52 klo 300 grammışım :)) yani bu bebek sevdasına çok klo kaybetmiştim şimdi işatah açıcı şurup içiyorum iştahım açıldı ve başlamışım klo almaya eee nedersin yapacak bişi yok :)) ya şu yasin işinde sana yetişemedim aslında çok seri okurdum hatat birgün 39 yasin okumuşrum ama bu aralar bendede fazla iniş çıkışlar olduğu için okuyamadıminşalalh bu hafta okurum senide geçerim :))))) rekabete bak vat be .)))) mucuxx canım
insallah hepimizin bebisleri surpriz yapar arkadaslar. cok sagolun verdiginiz pozitif enerji icin.Sizlerle paylastıklarımı en yakın arkadaslarımla hatta annemle dahi paylaşmıyorum, paylaşamıyorum.
Allah'im hepimize hayırlı, saglıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Lovelicim inşallah bebişinin kalbini duyacaksın bu çarşamba. opuyorumnanaktan
süper bir hafta olsun hepimiz için.
haklısın serpilcim bir de şöyle düşünmek lazım..kafaya takınca ya da düşününce bişey değişmiyor herşey olacağına varıyor zaten..bize düşen sabretmek beklemek ve dua etmek ve anne adayları olarak üzerimize düşen şeyleri yapmak..kendimize şimdiden iyi bakmak..gerisi yaradanın bileceği iş..Allahım sen bilirsin. sen büyüksün..sezenim yumurtaların için maşalhh bak ne güzel yumurtalamayan arkadaşlar var onları düşünerek halimize şükredelim inşallh adet olmasın olursanda ne olacakki yeni tur yani şans diyeceksin hepsi bu kadar sıkma canını allah can sağlığı versin opuyorumnanaktan
neşemeşe heee vallaha taş gibi hatunlarız giitim tartıldım 52 klo 300 grammışım :)) yani bu bebek sevdasına çok klo kaybetmiştim şimdi işatah açıcı şurup içiyorum iştahım açıldı ve başlamışım klo almaya eee nedersin yapacak bişi yok :)) ya şu yasin işinde sana yetişemedim aslında çok seri okurdum hatat birgün 39 yasin okumuşrum ama bu aralar bendede fazla iniş çıkışlar olduğu için okuyamadıminşalalh bu hafta okurum senide geçerim :))))) rekabete bak vat be .)))) mucuxx canım
insallah hepimizin bebisleri surpriz yapar arkadaslar. cok sagolun verdiginiz pozitif enerji icin.Sizlerle paylastıklarımı en yakın arkadaslarımla hatta annemle dahi paylaşmıyorum, paylaşamıyorum.
hıh :umursamaz: benim vaktim olsa görürsün sen, çabucak okurum ama hiçbir işe yetişemez oldum son zamanlarda. Mart sonu ÜDS sınavına giricem, bu hafta hocaya en az 2 ünite İngilizce konuyu çevirip götürücem inşallah. Bu işler beni yavaşaltıyor. Yoksa bana yetişemezdin ya kaydirigubbakcemile3...
Canım hangimiz arkadaşalrımızla yada annelerimizle paylaşabiliyoruz ki burada anlattıklarımızı? Bizimkiler tedavi gördüğümüzü bile bilmiyor. Bazen bana birilerini anlatıyor, kendine bir sürü problem buluyor annem ama bana bunalr öyle saçma sapan geliyordu ki...O sıralar ben rahim filmi çektiriyorum, aşılama oluyorum, hayalkırıklıkları, tartışmalar...Oysa annem bana gereksiz insanları anlatmaya çalıştıkça patlayasım geliyordu. Çok şükür şimdi hepsi geride kaldı.
Kızlar az önce burada bayanların açtığı bir pazar var, el işlerini sattıkları..Oraya gittim öğle tatilinde..Çok şirin bebek kıyafetleri gördüm, hiç uğraşmayacak insan, oradaki herşeyi toplayıp alasım geldi ama cepte para yok bu ay, hayırlısı...Hele bebek patik ve yeleklerinin önünden zor topladım kendimi...Sizin bebişler de gelsin de topluca alışveriş yapalım hadi...Battaniyeler, tulumlar alalım:))
masalım nerlerdesin kız seni başka topiclerdede takip ediyorum gülüm :)))) en süper topic bizimkii öyle değilimi nerde çatlaklar varsa toplandık :)) en büyük çatlak benim galiba ama olsun ben kendimi seviyorumm kızlarr
merhabalar kıslar....
çalışmadaydım canım iki gündür başımı kaldırıp soluklanamıyorum...
ne çalışması diye sormucaksınız heralde...kaydirigubbakcemile3
tabiki kaydirigubbakcemile bazen böyleee bazen Şeniz böylee
işte bile bu kadar yorulmuyorum...
yumurtlama günlerimdeyim de...bi de şuraya tavuk resmi koysalar da yumutlama nedir bilmeyenlere anlatsak kolayca...
kocişi bu gün nöbetten eve attım valla nasıl utandım nasıl utandım...:kedi:
"hesap yapıyorum 48 saatin bitmesine 2 saat kaldı" diye adamı atıverdim..son şansım napıyım :lepi:
ben de seni yakaladım serpilim başka topiklerde sempatiksalakcinni
çok mu aranıyoz kıs nedir???başka bişey bulamayalım sonunda sırnaşık şey :roflol::roflol:
çift çisgi seysini ben de anlamadıım içün cevaplayamadım..anlasam zate bende ise yarardı :))
:) kafamdan atamıyorum hep kafamda. kafamı atsam bi yerlere, e o da lazım bana?
annem her ay bana rüyalar görüyo ama hiç bisi çıkmıo
valla bi amuda kalkmadığım kaldı.
yoruldum zorluktan.
bizi annelerimiz kötü yetistirms. kendi ayakları üstünde duran. güçlü kimseye muhtaç olayan ekmeğini kendi kazanan..
ay istemiyorum. benim yerime düsünsünler. evde oturayım. gündüz gezmeye oturmaya gideyim dakka bir gol bir doğiriimm.koca çalışsın ben harciim :))
ggeçenlerde duydum. bi arkadasın akrabası adam karısına cip almıs doğurdu die. kadın ev hanımı. oohh miss.. bazılarının şeysi harbi altından zümrütten yakuttan ya..
herşeye öfkeliyim bu günlerde :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni geçer bi kaç güne
ya evet ya millet doğuruyor diye pırlantalar geliyor ben de istiycem alır mı hayır ama istiycem isteyenin bir yüzü kara
valla ov.testi iki çizgi çıkınca 2 gün sı-onra mı ne yumurta çatlıyor heralde
çılgınımm bebebşimm tattalı hatuınn benim çatlağım hata izmir şubem :))) şöyle düşün özlenen ve beklenen şeyin tadaı bir başka oluyor biz zor kadınlar bundan zevk almıyormuyu :) öyle değilmi emin ol bu yıl içinde çok cici anne olacaksın
kızlarr bugün eşime ben hamile olabilirim dedim :))) oda yanen şöyle dedi serpoş her ay böyle bir ihtimal varcevaba bak birde benim kocam fazla romantiktir :))))
merhabalar kıslar....
çalışmadaydım canım iki gündür başımı kaldırıp soluklanamıyorum...
ne çalışması diye sormucaksınız heralde...kaydirigubbakcemile3
tabiki kaydirigubbakcemile bazen böyleee bazen Şeniz böylee
işte bile bu kadar yorulmuyorum...
yumurtlama günlerimdeyim de...bi de şuraya tavuk resmi koysalar da yumutlama nedir bilmeyenlere anlatsak kolayca...
kocişi bu gün nöbetten eve attım valla nasıl utandım nasıl utandım...:kedi:
"hesap yapıyorum 48 saatin bitmesine 2 saat kaldı" diye adamı atıverdim..son şansım napıyım :lepi:
ben de seni yakaladım serpilim başka topiklerde sempatiksalakcinni
çok mu aranıyoz kıs nedir???başka bişey bulamayalım sonunda sırnaşık şey :roflol::roflol:
çift çisgi seysini ben de anlamadıım içün cevaplayamadım..anlasam zate bende ise yarardı :))
:) kafamdan atamıyorum hep kafamda. kafamı atsam bi yerlere, e o da lazım bana?
annem her ay bana rüyalar görüyo ama hiç bisi çıkmıo
valla bi amuda kalkmadığım kaldı.
yoruldum zorluktan.
bizi annelerimiz kötü yetistirms. kendi ayakları üstünde duran. güçlü kimseye muhtaç olayan ekmeğini kendi kazanan..
ay istemiyorum. benim yerime düsünsünler. evde oturayım. gündüz gezmeye oturmaya gideyim dakka bir gol bir doğiriimm.koca çalışsın ben harciim :))
ggeçenlerde duydum. bi arkadasın akrabası adam karısına cip almıs doğurdu die. kadın ev hanımı. oohh miss.. bazılarının şeysi harbi altından zümrütten yakuttan ya..
herşeye öfkeliyim bu günlerde :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni geçer bi kaç güne
ya evet ya millet doğuruyor diye pırlantalar geliyor ben de istiycem alır mı hayır ama istiycem isteyenin bir yüzü kara
valla ov.testi iki çizgi çıkınca 2 gün sı-onra mı ne yumurta çatlıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?