30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hehehee mersi güzeller
vay yaz sezonu başlıyor deniz kum güneşşşşş

evet canım başlıyor ama beni ilgilendiren boyut ekonomi tarafı :) şimdilik orayla alaklıyım :) hee hadii sexsi ham,işer ve diğer attalı kızlar antalyaya gelin hepiniz unutmayın bir eviniz var burada

bunu duymak yeter kız sağol Rabbim sana senini gibi iyi şeker espirili bir bebiş versin
tabi hepinize güzel dostlarım

neşemeşe canım bana 6 yasin daha eklermiisn kuşum akşam siz hamişleri vie biz hamile adaylarına dua ettim okuduğum her satırda sizleri kafamda şekillendirdim sanala dostlarımı reale çevirdim işte

Canım ya çok teşekkürler, siz de benim dualarımdasınız. Yasinlerini ekledim ve bir de ne göreyim, benigeçmişsin, hemen arayı kapatmam gerek:))
Ben şekillendirdiğin biçimde değilim, her iddiasına girerim:))boshayallersmile

Sezenim inşallah herşey çok güzel gider ve sonuca bu ay hayırlısıyla ulaşırsın. Sonuçlarından haberdar et bizi..

Yaradan henüz vermediği için lütfen kendinizi hırpalamayın, bu hatayı ben çok yaptım..

kızlarrrr yüreğim sızlar :)) tatlı hamişler bebeişlerinize iyi bakın

Teyzesi siz de olmasanız ben hamiş olduğumu unutuyorum inanın ki, hiçkimse bilmiyor ya iyice günlük hayata kaptırdım kendimi. Laf aramızda makyaj yapmayı özledim, acaba bebişe zararı olur mu?

Çılgınım sperm allerjisinden ben d eşüphelenmiştim ama aşılamada o sorun aşılıyor, çünkü çok ötelere gönderiliyormuş spermler. Gene de tutmamıştı.

Canım eve gelince 2 dk sonucunu yaz çok merak ediyoruz burada seni bekleyeceğiz. İnşallah pıt pıtları hayırlısıyla duyarsın. Bak sonra takvimini ekleyeceksin unutma..Aklıma gelmişken mide bulantısı için bir dilim limonu ağzına al gerçekten iyi geliyor. Sanırım midemiz bazik,asit dengeliyor.

Ben seksi değilim, bu sıra olmamalıyım, aklıma karpuz kabuğunu getirmeyin yaaaaa...

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-16
loveli-8
Serpil02507-17
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10-2
belenay
masal0663-2

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. Baştaki ve sondaki [quiate] ları silin sadece olur.

Serpilim bu akşam seni geçmeliyim inşallah...

Lovelim burada kokudan rahatsız olup başka odaya gidip geldim o yüzden takıldım. Bebişim iyi olsun da ben razıyım onun nazına...

Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içerisinde yumurta içinde bulnduğu keseden atılıyor (çatlıyor) ve tüplerin ucundaki siller tarafından tutulup tüpte yolculuk başlıyor, yaklaşık 1 gün yaşıyor orada. Bu sırada orada sperm varsa hazırda döllenme gerçekleşebiliyor. Spermlerin bizim vücudumuzda 1 haftaya kadar canlı kalabildiği biliniyor tabi herkesin kendine özel. Sen canını üzme Serpilim olacağı varsa olur. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüğüm zamanlarda hiç çalışma olmamıştı. Nasipmiş geldi bak...

aa öyle bi test mi varmıs. rahim ağzı spermelerin ulasıp ulasmadığı hiç duymamıstım..

benim de rahim filmi filan çeklimsti hormonlara bakılmıstı. bisi yoktu bende de ama öyle bi test olduğunu bilmiyordum??

bu ay da siparis verdim su ovulasyon testinden. ucuz ama içinde çok sayıda olanından aldım 18 adet. adetim bittiği gibi testlere baslamayı düsünüyorum.. bakalım umarım bi ise yarar.

ufff.. millet zırt die kazayla hamile kalıo. bizim döktüğümüz paralara bak.. bi araba alınırdı...sonuç; fol yok yumurta yok.
gerçi yumurta var da döl yok:roflol:

hehehe biliom iğrenç bi espri oldu :sm_cool:

Tentation canım yine formundasın bu akşam maşallah...

nesemnesem napim. isi delilee vuruyorum :)
senin hamislik nasıl gidio. kıymetli bebis o.. bebis bile diil. elma çekirdee :) aman kimseye söyleme bosver. biz bilelim.. allah nzarlardan saklasın seni de loveli yi de

benim ilk asılamadan sonra çok sancım olmustu. eve dönene kadar ağlayıp kıvranıp durmustum arabda. aklıma da sürekli arkadaslar geliodu. kazayla hamile kalan filanca, iki çocuğunda da korumayı bıraktığının ikinci ayında hamile kalan falanca, gebeliğini hasta olduğu için gittiği hastenede öğrenen 3 aylık evli kuzen.. liste uzar gider.. düsündükçe hem onlara küfrediodum hem de kendime :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ama biz uğrasalım didinelim..

geçen gün durumumu bilen ve paylaştığım okuldan din kültür öğrt arkadaş allah sevdiği kuluna dert verirmis dedi..:)

isyan etmek istemiyorsun ama sabır da tükeniyor mu ne?.
allah bu günlerimizi aratmasın..

sadece sabır versin. bol sabır..

salavatın yanında bi de ya sabır çekeyim ben bari :)

Tentation canım Yaradan sediği kulunun Ona yalvarmasını çok severmiş, bu yüzden isteklerini hemen vermezmiş. Sevmediği kulu bişi isteyince meleklerine, onun sesini duymak istemediğini ve her ne istiyorsa hemen vemelerini söylermiş. Belki de bu sayede cennetteki derecelerimiz artıyor. Bizi yaratan O olduğuna göre ihtiyaçlarımızı, isteklerimizi de en iyi O biliyor. Kendi adıma eğer her istediğim olsaydı Mevlayı unuturdum gibi geliyor..

Kahvelokumum ya şu isminin altıdaki meyve yazan yeri değiştirsene...Kuzum gece gece adamı göndericem şehre, bak sorumlsu sen olucan:)) boshayallersmile şaka şaka...aklinialirimsmile

Çok şükür iyiyiz yani biz öyle hissediyoruz. Teyzeleri için Yasin okumaya hazırlanıyorduk. ınşallah tez zamanda yeğenler yola düşsün...

neşecim,
valla senin uyarınla baktım da ben hakkaten hamileler için zaralı bir üye haline gelmişim ya... hem kahve hem lokum hem de çilek... biri olmazsa diğerini ister insanın canı... tamam canım hemen değiştiriyorum...
canım.. iyi olun.. hep iyi olun... sizinle moral buluyoruz biz... pek giremiyorum ama fırsat bulunca hemen bi bakıveriyorum nasılsınız diye...

güzelim işte bunu kısırlık konusunda uzmanlaşmış doktorlar yapıyorlar. rahim ağzı spermlere uygun olmalı, ayrıca allerji filan da anlasılıyormus..
bunu da atlatalım bakalım da inşallah..

kızlar şubaat ayı ayın üyesine çok sevdiğim arkadaşım çakıl_822 üye ona oy veri misinizz

çok komiksin kızzz.. aşermeler mi başladı. seni tatlı hamiş seniii :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…