neşemeşe canım bana 6 yasin daha eklermiisn kuşum akşam siz hamişleri vie biz hamile adaylarına dua ettimokuduğum her satırda sizleri kafamda şekillendirdim sanala dostlarımı reale çevirdim işte
arkadaşlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum..ben regl oldum malesef..halbuki bu ay yumurtlamam herşey çok güzeldi ama tutmamış yine..3. günü tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak bir yandan sevindim hafta sonuna denk gelmedi en azından ne varsa bir an önce bileyim tedavisi ne ise yapılsın..böyle beklemek çok zor..bu akşam incir kürüne başlıcam yine..
canım geçmiş olsun, sıkma canını dicem ama o sırada sıkmamak mümkün değil..
benim de kaç aydır süpper yumurtalarım var neden tutmuyor ben de anlamıyorum bu yumurtayı..yaşadığımız stresler tutunmayı engelliyormus gerçi ondan mıdır nedir?
ben de bugün yeni merkeze gidiyorum bakalım..
inşallah hiçbir sorunun çıkmaz. sadece zamanımız gelmediğinden bekliyoruzdur.
opuyorum seni opuyorumnanaktan
kızlarrrr yüreğim sızlar :)) tatlı hamişler bebeişlerinize iyi bakın
ben geldimmm..
canım ben hafiften tedaviye başladım ya, işte testler yapıldı, rahim filmi çekildi filan. daha onceden bu konuda deneyimli arkadaşlardan ve doktorlardan tavsiye, kısırlık konularına girildiyse normal doktorlardan cok, bu işte deneyimli olana gidin. biz de oyle yaptık..aldık kan tahlilerini, rahim filmini vs gittik . muayene etti doktor. dedi ki hemen hemen tüm testler yapılmıs. yumurtalıklar gayet güzel, bir sorun yok. 6 ay kadar hafif tedavilerle takip yapıcaz. Yalnız bu ay rahim ağzının spermler için uygun durumda olup olmadığını, spermlerin rahat bir şekilde ulasıp ulasmadığını kontrol etmek amacıyla ilişki sonrası bir test yapacak. hem benim hormonlarım o esnada düzgün oluyor mu, sperm allerjisi vs var mı bakacak.. bu onemli bir testmiş. eğer bu yoksa devam, varsa o zaman ugrasmadan asılama vs çaresiymiş.
böyle işte.
canlarım ben geldim
tahililleriniz umarım güzel çıkar
bana dua edin ne olur yarın dr gideceğiz bebeğimin kalbi atıyor mu bakacağız kalbim küt küt atıyor
yarın saat 2.30 randevu ama eve gelişim geç olur merak etmeyin beni
neşeee ben 2 yasin okudum ekle beni
biz iyiyiz inşallah dr iyisiniz der rahatlarız
ben de 32 yaşımdayım veee seksiyim heheheheheh
hoşgeldinnnnnnnnnnnn nasılsın bakalım :))) heee valaha sexsisiin bacım neşemeşeyle sen topicisin sexsi hamileleri seçildiniz .)))) tarafımdan ve doğuruncaya kadarda öyle kalacaksınız :))) bebeşimopuyorumnanaktan
ben geldimmm..
canım ben hafiften tedaviye başladım ya, işte testler yapıldı, rahim filmi çekildi filan. daha onceden bu konuda deneyimli arkadaşlardan ve doktorlardan tavsiye, kısırlık konularına girildiyse normal doktorlardan cok, bu işte deneyimli olana gidin. biz de oyle yaptık..aldık kan tahlilerini, rahim filmini vs gittik . muayene etti doktor. dedi ki hemen hemen tüm testler yapılmıs. yumurtalıklar gayet güzel, bir sorun yok. 6 ay kadar hafif tedavilerle takip yapıcaz. Yalnız bu ay rahim ağzının spermler için uygun durumda olup olmadığını, spermlerin rahat bir şekilde ulasıp ulasmadığını kontrol etmek amacıyla ilişki sonrası bir test yapacak. hem benim hormonlarım o esnada düzgün oluyor mu, sperm allerjisi vs var mı bakacak.. bu onemli bir testmiş. eğer bu yoksa devam, varsa o zaman ugrasmadan asılama vs çaresiymiş.
böyle işte.
Tentation canım yine formundasın bu akşam maşallah...
Kahvelokumum ya şu isminin altıdaki meyve yazan yeri değiştirsene...Kuzum gece gece adamı göndericem şehre, bak sorumlsu sen olucan:)) boshayallersmile şaka şaka...aklinialirimsmile
Çok şükür iyiyiz yani biz öyle hissediyoruz. Teyzeleri için Yasin okumaya hazırlanıyorduk. İnşallah tez zamanda yeğenler yola düşsün...
aa öyle bi test mi varmıs. rahim ağzı spermelerin ulasıp ulasmadığı hiç duymamıstım..
benim de rahim filmi filan çeklimsti hormonlara bakılmıstı. bisi yoktu bende de ama öyle bi test olduğunu bilmiyordum??
Kahvelokumum ya şu isminin altıdaki meyve yazan yeri değiştirsene...Kuzum gece gece adamı göndericem şehre, bak sorumlsu sen olucan:)) boshayallersmile şaka şaka...aklinialirimsmile
Çok şükür iyiyiz yani biz öyle hissediyoruz. Teyzeleri için Yasin okumaya hazırlanıyorduk. İnşallah tez zamanda yeğenler yola düşsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?