kızlar şubaat ayı ayın üyesine çok sevdiğim arkadaşım çakıl_822 üye ona oy veri misinizz
Tentation canım Yaradan sediği kulunun Ona yalvarmasını çok severmiş, bu yüzden isteklerini hemen vermezmiş. Sevmediği kulu bişi isteyince meleklerine, onun sesini duymak istemediğini ve her ne istiyorsa hemen vemelerini söylermiş. Belki de bu sayede cennetteki derecelerimiz artıyor. Bizi yaratan O olduğuna göre ihtiyaçlarımızı, isteklerimizi de en iyi O biliyor. Kendi adıma eğer her istediğim olsaydı Mevlayı unuturdum gibi geliyor..
neşecim,
valla senin uyarınla baktım da ben hakkaten hamileler için zaralı bir üye haline gelmişim ya... hem kahve hem lokum hem de çilek... biri olmazsa diğerini ister insanın canı... tamam canım hemen değiştiriyorum...
canım.. iyi olun.. hep iyi olun... sizinle moral buluyoruz biz... pek giremiyorum ama fırsat bulunca hemen bi bakıveriyorum nasılsınız diye...
oyladım canım. hem de memleketimdenmiş kendisi:))
evet çılgınım evet..umarım uğurlu gelir ikimize deopuyorumnanaktanaa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.
verdim seve seve lovelicimkızlar şubaat ayı ayın üyesine çok sevdiğim arkadaşım çakıl_822 üye ona oy veri misinizz
Kızlar ben bişi yaptım:)) bu topiğin devamını getiridim. İnşallah hepiniz yavaş yavaş oraya geleceksiniz. Burayı bırakmayacağım tabi ki..Ancak burada bulantıları, problemleri yazmak sizi kıracak, içinizi burkacak diye korkuyorum. Ne yalan söyleyeyim ben diğer topiklerde bunu yaşıyordum. Oraya da herzaman gelebilirsiniz. Lovelim bekliyorum bak ilk katılımı senden. Kızlar Yasin sayılarınızı tekrar yazar mısınız? KK yenilenince gitti hepsi...
30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
canım lovelicim bugün senin dr olduğun saatlerde içimden seni geçirdim dua ettim ve pıt pıt kalp atışlarını duyduğun için çooook sevindim..canım kimbilir ne de heyecanlanmışsındır..zaman çabucak geçsin sağlıkla kavuş bebişine inşallah..çok sevindim..ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii
canım neşecim ne güzel bir topik açmışsın ne kadar düşüncelisin..en kısa zamanda o topikte olmak istiyorum ben de..inşallah..herkes hikayelerini yazsın ne aşamalardan geçtiklerini neler yaptıklarını da bizlere moral olsun örnek olsun..Eskiye dönmek güzel de yazdıklarımız nereye gitti???? Ya Yasin sayılarımız??? offff birileri elimde kalacak şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?