30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nesem dogru dedin valla, aslında sabırlı olmak lazım. Allah bana hep geç verdi, zor verdi ama hep en güzelini verdi şimdiye kadar, çok şükürr.. ben neden şimdi isyan ediyorum demi?? etmemem lazım. bu da sonunda çok güzel olacakk.. hepimizinki çok güzel olacak..

kahvelokum, lokum kızz. biz iyiyiz işte ..sen nasılsın bakalım?? neler yapıyorsun

Eskiye dönmek güzel de yazdıklarımız nereye gitti???? Ya Yasin sayılarımız??? offff birileri elimde kalacak şimdi...

Kızlar ben bişi yaptım:)) bu topiğin devamını getiridim. ınşallah hepiniz yavaş yavaş oraya geleceksiniz. Burayı bırakmayacağım tabi ki..Ancak burada bulantıları, problemleri yazmak sizi kıracak, içinizi burkacak diye korkuyorum. Ne yalan söyleyeyim ben diğer topiklerde bunu yaşıyordum. Oraya da herzaman gelebilirsiniz. Lovelim bekliyorum bak ilk katılımı senden. Kızlar Yasin sayılarınızı tekrar yazar mısınız? KK yenilenince gitti hepsi...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11891265#post11891265

canım benim yasin sayım 17 ydizemuszemus

nerelerdesiniz beni nasıl bırakırsınız boynu bükük kaçkere sayfayı açtım yoksunuz ne oluyoruz bileleim ya

ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii
canım lovelicim bugün senin dr olduğun saatlerde içimden seni geçirdim dua ettim ve pıt pıt kalp atışlarını duyduğun için çooook sevindim..canım kimbilir ne de heyecanlanmışsındır..zaman çabucak geçsin sağlıkla kavuş bebişine inşallah..çok sevindim..

canım sezenim duaların için çok teşekkür ederim tez zamanda sağlıklı hyırlı bebişler versin size canım benim

Eskiye dönmek güzel de yazdıklarımız nereye gitti???? Ya Yasin sayılarımız??? offff birileri elimde kalacak şimdi...
canım neşecim ne güzel bir topik açmışsın ne kadar düşüncelisin..en kısa zamanda o topikte olmak istiyorum ben de..inşallah..herkes hikayelerini yazsın ne aşamalardan geçtiklerini neler yaptıklarını da bizlere moral olsun örnek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…