30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inan her gece dua ediyorum kendime ben gibi hamile olan arkadaşlarıma bebek isteyen arkadaşlarıma Rabbim inşallah duyacak
sezen Rabbim o kadar büyük ki minicik bebeğin içinde kalp var atıyor hayatımıda gördüğüm en güzel şeydi bizim için

ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii

gözün aydın loveli... hep güzel haberlerle gelirsin inş..7

çılgın.. ben iyiyim canım... koşturuyorum... sen de iyisin umarım..

ya neşecim.. neden yeni topik açtın... ben burda olmanızı tercih ederdim açıkcası... üzüldüm...sizin güzel haberlerinizle moral buluyoruz aslında.. ne kadar geleceğiz deseniz de bir süre sonra unutulur bu topik..

kahvelokumum naasılsın canım sağol siz de yaşayın inşallah tez zamanda bu duyguyu
ya neden 2010da anne olamayacak yazıyor merak ettim özel değilse

kahvelokumum naasılsın canım sağol siz de yaşayın inşallah tez zamanda bu duyguyu
ya neden 2010da anne olamayacak yazıyor merak ettim özel değilse

saol tatlım...
2010 da doğurmak için en geç mart ayında hamile kalmak lazımdı.. eee bi şey olmayınca haliyle umutlar 2011 e kalıyor.. o anlamda yani :)

ay çılgınım benim inşallah sizin de hamileliklerinizi doğumlarınızı kutlarız inşallah tez zamandaaaopuyorumnanaktan

canım iyiyim ben de işte..yeni doktor yeni ilaç yeni takip. biraz moralim bozuk..kurcalanmaktan sıkılmış durumdayım
yaa mart nisan da kalsak gene olabiliyor sankim 2010..olmuyor mu yaww..2011 e mi kaldık hakkatten

kalırsın ya martta nisanda hamiş kalsanız en geç aralık oluyor yani 2010 oluyor
biliyorum canım çok sıkıntılı bir durum herşey o minik bebekler için

ay çılgınım benim inşallah sizin de hamileliklerinizi doğumlarınızı kutlarız inşallah tez zamandaaaopuyorumnanaktan
amin canım .. elimden amin demekten başka bişi gelmiyor..
neşecim yeni topiğe mi geçtinnn?? ama ama biz mutluyduk burada hamiş haberi almaktan sizden.
bu kadınlar kulubune ne olmus yaw. sanki pek yavas gibi:uhm:

hem de nasıl çılgınım yeter deyip ağladığım çok oldu ama hep anne olma isteği benim içimdeki kasfeti aldı anne olacam ddedim dua ettim

açmış evet ama hepimiz için yani sizin içinde topiğiimizin bir uzantısı o ben pek hamile topiklerinde takılmayı sevmiyorum böyle iyi

aaa 2010 da anne olamıyor muyuz?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama

ey gidi. 2006 haziranda evlendim. 2008 planlarım içinde anne olmak vardı soranlara öyle derdim..

çılgınım geçmiş olsun,, ne çıktı sonuçlar naptılar sana?

neseyi ben takip ediyorum baska topiklerde :) anneliğin heyecanıyla zıpzıpzıplıyor topikler arası. en sonunda kendi topiini açtı gene :) a.s

allahım hepimize o topikte yer versin
(modern çağın duası da anca böyle olur yerimsenibenyerimseniben)

yok bakmadım canım
olursunuz canım ben geçen bebişimde nisanda hamile kalmıştım aralığa geliyorrdu olur yani

ooo toplanıyoruz haaa
serpilimde olsaydı yaa sıkılmış bugün yoktuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…