30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben de 32 yaşını hamileliğe uygun görmüştüm elimde patladı..-tatlicadiarzu-
daha bişi çıkmadı canım işte..femara diye bi ilaç kullanıyom şimdi. klasik takipteyiz. o ilişki sonrası testi yapacak bu ay. tabii yımırta güzel büyür ve olgunlaşırsa. yımırta aşamalarında takılıyorum gene yani..laelaelaelaelae

doğru valla topik transferi alkisalkisalkis

serpil gündüz giriyor. ben gündüz giremiyorum okuldan. biri gelip bilg da sayfayı görcek die kakaç göçek bakıyorum arada. evde gizli gizli sigara içenveletler gibi okulda gizli gizli bu topiğe bakıorrum. halbusi kendi odamdayım ama iste eyle.

öyle valla okulda girilmiyor benimde odam var ama diğer arkaaşla paylaşıyoruz odayı girmiyorum

:roflol: :roflol: :roflol:
hah gündüz aynı ben.. ekran da kabak gibi ortada. gelen geçen, yanıma damlayan.
bugun 2 dk bağlanayım dedim, adamın biri geldi tepeme, zor kapattım..

femara ne işe yarıyor?
senin yımırtanda ne vardı ki?

ilişki sonrası test de hoşmuş he. ehehe alelacele terli terli bi koşu. dohtur bey biz geldik şaaptık da test olacağıdık :roflol::roflol:
hersey ne kadar normal gelio di mi :roflol: bazı evli arkadaşlara aşılamayı anlatana kadar göbeem çatlamıstı. hiiiiç alakalalır yok bu şeylerle. zırt die hamile kaldıklarından.. bizse kitabını yazcez

yazcez didim de aklıma geldi sizin oralarda gevrek satılıp sokaklarda lokma dağıtılıodu di mi:dance::dance:

kız Allah ne etmesin çok güldüm vallaŞeniz
kızlar ben çıkıyorum yatayım dün uyumadım valla Şeniz

benim yımırtalar taş gibi aslında da neyse, bu da yumurta geliştirici bişimiş. klomeni arka arkaya vermiyom dedi. sebepsiz infertilitede de niye boyle yumurta geliştirici veriyorlar bir anlasam..
valla yaa, ben ister miydim bu kadar bilgi ile donanayım..adet dongusunu cok iyi biliyordum o yeterdi bana..

en geç 6 saatmiş bir de kız..sabahın korunda adamı dürtücem ..en azından o işinden geri kalmasın diye. ben koşturarak gidicem..off off

tabi ya gevrek ooo..en azından burada oyle. lokma da geçenlerde dağıtmışlar yedik afiyetle:) bir de çiğdemimiz var biliyon..çıt çıt..alla hamişler aş ermesinn

iyi akşamlar ya yasin sayfasını bulamadım 3tane daha okudum bulursanız yazarmısınız toplam 6 tane oldu benim

masalll kız, naber?? sen bu aralar çalışıyordun di mi???
artık özelimiz filan kalmadı suraya bak..:roflol::roflol:

oyyy gevrek çiğdem ve lokma izmirim izmirim güzel izmirim ne kadar kendimize özgüyü değilmi ya istanbula gittiğimde kuruyemiş dükkanına girip çiğdem veririsiniz dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı çiğdem dedi evet dedim yokmu sizde bizde yok dedi arkadaşım güldü çekirdek istiyo dedi ne o ya gerçekten bilmiyorlarmı ne istediğimi yoksam dalgamı geçtiler anlamadım ne yani uzaydanmı geldim alt tarafı çiğdem istedim yahu:))))

ehehe adet döngüsü bana da yeterdi valla
:roflol::roflol:

klomen kiste dönüsteribilormus bazı kadınlarda belki ondandır. hm seninki aşılamayı bi nevi evde yaptırıo demek.
sabahın altısı mı? oyyy kolay gelsin valla size uykulu uykulu :))) ben kendimi zor açıorum

bu yaz çandarlı dan geçtik bi gece kaldık. eşim bahsederdi de ben ilk defa orda rastladım. açlığımızı onunla bastırmıstık yaz günü çınar altında bi leziz gelmisti..güzel de yapıolar he. bayaa bayaa makineli tesisatlı sirketli lokmacılar varmıs..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…