aaa 2010 da anne olamıyor muyuz?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
ey gidi. 2006 haziranda evlendim. 2008 planlarım içinde anne olmak vardısoranlara öyle derdim..
çılgınım geçmiş olsun,, ne çıktı sonuçlar naptılar sana?
neseyi ben takip ediyorum baska topiklerde :) anneliğin heyecanıyla zıpzıpzıplıyor topikler arası. en sonunda kendi topiini açtı gene :) a.s
allahım hepimize o topikte yer versin
(modern çağın duası da anca böyle olur yerimsenibenyerimseniben)
:roflol: :roflol: :roflol:serpil gündüz giriyor. ben gündüz giremiyorum okuldan. biri gelip bilg da sayfayı görcek die kakaç göçek bakıyorum arada. evde gizli gizli sigara içenveletler gibi okulda gizli gizli bu topiğe bakıorrum. halbusi kendi odamdayım ama iste eyle.
ben de 32 yaşını hamileliğe uygun görmüştüm elimde patladı..-tatlicadiarzu-
daha bişi çıkmadı canım işte..femara diye bi ilaç kullanıyom şimdi. klasik takipteyiz. o ilişki sonrası testi yapacak bu ay. tabii yımırta güzel büyür ve olgunlaşırsa. yımırta aşamalarında takılıyorum gene yani..laelaelaelaelae
doğru valla topik transferi alkisalkisalkis
topik transferi haa çok güldüm hep beraber oluruz her yerde
femara ne işe yarıyor?
senin yımırtanda ne vardı ki?
ilişki sonrası test de hoşmuş he. ehehe alelacele terli terli bi koşu. dohtur bey biz geldik şaaptık da test olacağıdık :roflol::roflol:
hersey ne kadar normal gelio di mi :roflol: bazı evli arkadaşlara aşılamayı anlatana kadar göbeem çatlamıstı. hiiiiç alakalalır yok bu şeylerle. zırt die hamile kaldıklarından.. bizse kitabını yazcez
yazcez didim de aklıma geldi sizin oralarda gevrek satılıp sokaklarda lokma dağıtılıodu di mi:dance::dance:
femara ne işe yarıyor?
senin yımırtanda ne vardı ki?
ilişki sonrası test de hoşmuş he. ehehe alelacele terli terli bi koşu. dohtur bey biz geldik şaaptık da test olacağıdık :roflol::roflol:
hersey ne kadar normal gelio di mi :roflol: bazı evli arkadaşlara aşılamayı anlatana kadar göbeem çatlamıstı. hiiiiç alakalalır yok bu şeylerle. zırt die hamile kaldıklarından.. bizse kitabını yazcez
yazcez didim de aklıma geldi sizin oralarda gevrek satılıp sokaklarda lokma dağıtılıodu di mi:dance::dance:
benim yımırtalar taş gibi aslında da neyse, bu da yumurta geliştirici bişimiş. klomeni arka arkaya vermiyom dedi. sebepsiz infertilitede de niye boyle yumurta geliştirici veriyorlar bir anlasam..
valla yaa, ben ister miydim bu kadar bilgi ile donanayım..adet dongusunu cok iyi biliyordum o yeterdi bana..
en geç 6 saatmiş bir de kız..sabahın korunda adamı dürtücem ..en azından o işinden geri kalmasın diye. ben koşturarak gidicem..off off
tabi ya gevrek ooo..en azından burada oyle. lokma da geçenlerde dağıtmışlar yedik afiyetle:) bir de çiğdemimiz var biliyon..çıt çıt..alla hamişler aş ermesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?