oyyy gevrek çiğdem ve lokma izmirim izmirim güzel izmirim ne kadar kendimize özgüyü değilmi ya istanbula gittiğimde kuruyemiş dükkanına girip çiğdem veririsiniz dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı çiğdem dedi evet dedim yokmu sizde bizde yok dedi arkadaşım güldü çekirdek istiyo dedi ne o ya gerçekten bilmiyorlarmı ne istediğimi yoksam dalgamı geçtiler anlamadım ne yani uzaydanmı geldim alt tarafı çiğdem istedim yahu:))))
oyyy gevrek çiğdem ve lokma izmirim izmirim güzel izmirim ne kadar kendimize özgüyü değilmi ya istanbula gittiğimde kuruyemiş dükkanına girip çiğdem veririsiniz dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı çiğdem dedi evet dedim yokmu sizde bizde yok dedi arkadaşım güldü çekirdek istiyo dedi ne o ya gerçekten bilmiyorlarmı ne istediğimi yoksam dalgamı geçtiler anlamadım ne yani uzaydanmı geldim alt tarafı çiğdem istedim yahu:))))
bir de darı belenaycım.. bu sene istanbuldan gelen arkadaşlar, çeşmede darıcı gördüler. algılamaları epey uzun sürdü..sırnaşık şey
ehehe adet döngüsü bana da yeterdi valla
:roflol::roflol:
klomen kiste dönüsteribilormus bazı kadınlarda belki ondandır. hm seninki aşılamayı bi nevi evde yaptırıo demek.
sabahın altısı mı? oyyy kolay gelsin valla size uykulu uykulu :))) ben kendimi zor açıorum
bu yaz çandarlı dan geçtik bi gece kaldık. eşim bahsederdi de ben ilk defa orda rastladım. açlığımızı onunla bastırmıstık yaz günü çınar altında bi leziz gelmisti..güzel de yapıolar he. bayaa bayaa makineli tesisatlı sirketli lokmacılar varmıs..
anaa darı ne ola ki..bah onu kaçırmışım
zaytung komikmiş yaa.. benim fala bakın..
Yeni haftada tek motivasyonunuz bilgisayarınızı servisten almak, kredi kartınızı ve dijitürkünüzü iptal ettirmek olacak ancak herhangi bir müspet sonuç almanız pek olası gözükmüyor...
pek renkli bir hafta gibi duruyo
amin amin.
burda iyi kafa dağıtılıyor. yani benim kafa iyi dağılıyor. üç kuruş aklım var dünden razı dağılmaya zati. :sm_cool:
bu işin stresi anca hafifliyor bu sekilde..:sm_cool:
çiğdeme bu tepkiyi veriyorlarsa artık klorağı düşünemem bilekaydirigubbakcemile3iyi ki bakkala girip klorak istememişsin :))) ne dion la sen laklak deyü kovalardı
darı yazın göztepe sahilinde közlenmişi kaynamışı ohh valla mısırda neymiş hıh basbayağı darı iştelaelaelaelaelaebir de darı belenaycım.. bu sene istanbuldan gelen arkadaşlar, çeşmede darıcı gördüler. algılamaları epey uzun sürdü..sırnaşık şey
sana biz sözlük hazırlayalım en iyisi izmir lehçesi sözlüğüzemuszemusanaa darı ne ola ki..bah onu kaçırmışım
:lepi:mısır = darı..mesela haşlanmış, közlenmiş de olsa darı. patlamış da olsa darı bizde:)))
ooyy oyyy oyyyyy güzeller akşam kaynatmışlar yerim ben hepinizi özledim ya sizi sabah sabah hepinizi okudum ve beynime yazım fıstıklar akşama hepinize tek tek yazıcam şimdi vaktim yok ya evet eşim evde neti iptal edince akşamları giremiyorum gündüzde iş yoğunluğu dün kendimi nasıl yalnız hissettim anlatama sizleri görmeyince kötü oldum ya hepinizi seviyorum mucuxxxxxxxxxxxxxxxx canlarım haa aunutmadan şu çiğdem işine güldüm biizm erzurumddad çekirdeğe sımışka derler antalyaya ilk geldiğimiz dönem annem bakkaldan sımışka istedi adamda dumur bir halde anneme bakmıştı o hatıralar gözümde canlandı birden :)
aaa 2010 da anne olamıyor muyuz?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
ey gidi. 2006 haziranda evlendim. 2008 planlarım içinde anne olmak vardısoranlara öyle derdim..
çılgınım geçmiş olsun,, ne çıktı sonuçlar naptılar sana?
neseyi ben takip ediyorum baska topiklerde :) anneliğin heyecanıyla zıpzıpzıplıyor topikler arası. en sonunda kendi topiini açtı gene :) a.s
allahım hepimize o topikte yer versin
(modern çağın duası da anca böyle olur yerimsenibenyerimseniben)
günaydın çıtırlar nasılsınız
canım benim yasin sayım 17 ydizemuszemus
ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii
benim 9 oldu canım
canım neşecim ne güzel bir topik açmışsın ne kadar düşüncelisin..en kısa zamanda o topikte olmak istiyorum ben de..inşallah..herkes hikayelerini yazsın ne aşamalardan geçtiklerini neler yaptıklarını da bizlere moral olsun örnek olsun..
inan her gece dua ediyorum kendime ben gibi hamile olan arkadaşlarıma bebek isteyen arkadaşlarıma Rabbim inşallah duyacak
sezen Rabbim o kadar büyük ki minicik bebeğin içinde kalp var atıyor hayatımıda gördüğüm en güzel şeydi bizim için
gözün aydın loveli... hep güzel haberlerle gelirsin inş..7
çılgın.. ben iyiyim canım... koşturuyorum... sen de iyisin umarım..
ya neşecim.. neden yeni topik açtın... ben burda olmanızı tercih ederdim açıkcası... üzüldüm...sizin güzel haberlerinizle moral buluyoruz aslında.. ne kadar geleceğiz deseniz de bir süre sonra unutulur bu topik..
amin canım .. elimden amin demekten başka bişi gelmiyor..
neşecim yeni topiğe mi geçtinnn?? ama ama biz mutluyduk burada hamiş haberi almaktan sizden.
bu kadınlar kulubune ne olmus yaw. sanki pek yavas gibi:uhm:
aaa 2010 da anne olamıyor muyuz?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesenağlamasenağlama
ey gidi. 2006 haziranda evlendim. 2008 planlarım içinde anne olmak vardısoranlara öyle derdim..
çılgınım geçmiş olsun,, ne çıktı sonuçlar naptılar sana?
neseyi ben takip ediyorum baska topiklerde :) anneliğin heyecanıyla zıpzıpzıplıyor topikler arası. en sonunda kendi topiini açtı gene :) a.s
allahım hepimize o topikte yer versin
(modern çağın duası da anca böyle olur yerimsenibenyerimseniben)
iyi akşamlar ya yasin sayfasını bulamadım 3tane daha okudum bulursanız yazarmısınız toplam 6 tane oldu benim
yasin sayfamız uçmuş galiba, nese soylenip duruyordu
ehehe adet döngüsü bana da yeterdi valla
:roflol::roflol:
klomen kiste dönüsteribilormus bazı kadınlarda belki ondandır. hm seninki aşılamayı bi nevi evde yaptırıo demek.
sabahın altısı mı? oyyy kolay gelsin valla size uykulu uykulu :))) ben kendimi zor açıorum
bu yaz çandarlı dan geçtik bi gece kaldık. eşim bahsederdi de ben ilk defa orda rastladım. açlığımızı onunla bastırmıstık yaz günü çınar altında bi leziz gelmisti..güzel de yapıolar he. bayaa bayaa makineli tesisatlı sirketli lokmacılar varmıs..
mısır = darı..mesela haşlanmış, közlenmiş de olsa darı. patlamış da olsa darı bizde:)))
günaydınn, bugun yogun bir gün olacak fırsat varken bir yazayım dedim..
akşam seni aradık serpilim vallaa..
sabah accık eşimle atıştık. :mymeka: aslında garibim bana destek olmaya çalışıyor ama ruh halimi anlamaya çalışmak yeterli. ben kimseden akıl istemiyorum ki.. :çok üzgünüm:
oy oyy .. hadi güzel günler olsun inşallahh :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?