30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zaytung komikmiş yaa.. benim fala bakın..

Yeni haftada tek motivasyonunuz bilgisayarınızı servisten almak, kredi kartınızı ve dijitürkünüzü iptal ettirmek olacak ancak herhangi bir müspet sonuç almanız pek olası gözükmüyor...

pek renkli bir hafta gibi duruyo

iyi ki bakkala girip klorak istememişsin :))) ne dion la sen laklak deyü kovalardı

bir de darı belenaycım.. bu sene istanbuldan gelen arkadaşlar, çeşmede darıcı gördüler. algılamaları epey uzun sürdü..sırnaşık şey

ben de uykuya pek düşkünüm..açamam heralde. rezalet!!
tabii tabii tesisatlar sağlamm.. tatlıyla pek aram yoktur ama canım çekti gece gece şimdi..

seninki gene iyi. benim gezegenler tatile çıkmıs bugün git yarın gel diyolar :)))
onlar bile..:)))

amin amin.
burda iyi kafa dağıtılıyor. yani benim kafa iyi dağılıyor. üç kuruş aklım var dünden razı dağılmaya zati. :sm_cool:

bu işin stresi anca hafifliyor bu sekilde..:sm_cool:

amin amin.
burda iyi kafa dağıtılıyor. yani benim kafa iyi dağılıyor. üç kuruş aklım var dünden razı dağılmaya zati. :sm_cool:

bu işin stresi anca hafifliyor bu sekilde..:sm_cool:

bence sen de pek üç kuruşluk değil epey bir akıl var güzelim :)
dağılmak iyi oldu valla..
:içelim:

iyi ki bakkala girip klorak istememişsin :))) ne dion la sen laklak deyü kovalardı
çiğdeme bu tepkiyi veriyorlarsa artık klorağı düşünemem bilekaydirigubbakcemile3

bir de darı belenaycım.. bu sene istanbuldan gelen arkadaşlar, çeşmede darıcı gördüler. algılamaları epey uzun sürdü..sırnaşık şey
darı yazın göztepe sahilinde közlenmişi kaynamışı ohh valla mısırda neymiş hıh basbayağı darı iştelaelaelaelaelae

anaa darı ne ola ki..bah onu kaçırmışım
sana biz sözlük hazırlayalım en iyisi izmir lehçesi sözlüğüzemuszemus

mısır = darı..mesela haşlanmış, közlenmiş de olsa darı. patlamış da olsa darı bizde:)))
:lepi:

ooyy oyyy oyyyyy güzeller akşam kaynatmışlar yerim ben hepinizi özledim ya sizi sabah sabah hepinizi okudum ve beynime yazım fıstıklar akşama hepinize tek tek yazıcam şimdi vaktim yok ya evet eşim evde neti iptal edince akşamları giremiyorum gündüzde iş yoğunluğu dün kendimi nasıl yalnız hissettim anlatama sizleri görmeyince kötü oldum ya hepinizi seviyorum mucuxxxxxxxxxxxxxxxx canlarım haa aunutmadan şu çiğdem işine güldüm biizm erzurumddad çekirdeğe sımışka derler antalyaya ilk geldiğimiz dönem annem bakkaldan sımışka istedi adamda dumur bir halde anneme bakmıştı o hatıralar gözümde canlandı birden :)

günaydınn, bugun yogun bir gün olacak fırsat varken bir yazayım dedim..
akşam seni aradık serpilim vallaa..
sabah accık eşimle atıştık. :mymeka: aslında garibim bana destek olmaya çalışıyor ama ruh halimi anlamaya çalışmak yeterli. ben kimseden akıl istemiyorum ki.. :çok üzgünüm:
oy oyy .. hadi güzel günler olsun inşallahh :1hug:

eyvahh.. ben biraz ortalığı karıştırdım mı ne? yok arkadaşlar sizin içn hala umut var.. benim için yok :) sizler çalışmaya devam :)

Tentation.. olaylara getirdiğin yorumlara bayılıyorum :) seni bi de hamile olunca dinlemek var :) inş..

günaydın çıtırlar nasılsınız

günaydınnnnn...

Günaydın tatlı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Akşam yemekten sonra bulaşıkları bile toplayamadan sızıp kalmışım, sabah uyandım. Maşallah ben yokken iyi kaynatmışsınız. Üzerinize afiyet grip gibi allerji oldum salya sümük gidiyor. İnşallah size cavp yazabilecek gücü bulabilirim. Maşallah çıtırlarıma benim...

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-21
loveli-9
Serpil02507-17
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10-2
belenay-6
masal0663-2

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. Baştaki ve sondaki [quiate] ları silin sadece olur.

canım benim yasin sayım 17 ydizemuszemus

Seni geçtim:)) hehe

ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii

Ay çok şükür, dualarımız sizinle canım. Çok ama çok sevindim, darısı başıma ve buradaki tüm hatunlara inşallah..Ayın 15i bir türlü gelmiyor. Neler hissettin canım?

benim 9 oldu canım

Allah kabul etsin hepimizinkini..

Yazarım oraya canım, anlayışın için teşekkür ediyorum..

Ay maşallah ya...Ben de duymak istiyorum, ben de...Acaba başka bir dr gidip numara mı yapsam belki daha önce duyabilirim:))

Olur mu hiç öyle şey canım...Lütfen ben sizin kırmamak için açtım orayı hem yakında hepimiz orada olucaz, o zaman bile bırakmam burayı ben...

amin canım .. elimden amin demekten başka bişi gelmiyor..
neşecim yeni topiğe mi geçtinnn?? ama ama biz mutluyduk burada hamiş haberi almaktan sizden.
bu kadınlar kulubune ne olmus yaw. sanki pek yavas gibi:uhm:

Çılgınım ben buradayım daha ama ne bileyim seviyorum ben böyle topikler açmayı, lütfen üzülmeyin...

Tentation beni nasıl tanımış bak? İnşallah bu kadarı da yetmeyecek, yakında 30luk çıtır anneler topiği de açıcaz inşalalh. Hem orası da burası da hepimizin. Ben bu topiği açtığımda diğer topiklerimdekiler de sizin gibi kızmışalrdı ama bakın ne güzel bir grup olduk, ortak paydalarımız çok.

iyi akşamlar ya yasin sayfasını bulamadım 3tane daha okudum bulursanız yazarmısınız toplam 6 tane oldu benim

Yazdım canım, Allah kabul etsin...

yasin sayfamız uçmuş galiba, nese soylenip duruyordu

:)) aynen...

Bizim buralarda da var, hatta kuzucuğumun kalp atışlarını duyayım inşallah ben de hayrına yaptırıp insanlara dağıtmayı istiyorum..

mısır = darı..mesela haşlanmış, közlenmiş de olsa darı. patlamış da olsa darı bizde:)))

Kuzum ya mamalardan bahsetmesenize, şimdi bana yapıp getirmek zorunda kalacaksınız.

canım ben de eşimle az didişmedim hele de o aşılama zamanalrında. Hepsi geçecek inşallah. Onlar bizden farklı, canını üzme gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…