- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Fistik nasilsinnn :):)
ıyıyım canım eve geldım bı huzun coktu ustume ya ben hıc kendıme gelemeyecegım hem kendımı hem baskalarını kandırmaktan yoruldum artık ıyı hıssedıyormusum kendımı gıbı oyun oynamaktan duygularımı dısarı vuramaktan derdımden kederımden ınsanları sıkmaktan bırde bunun ustune kendımı ıyı guclu gosterdıgımde ınsanların annemın olumune cabuk alısmakla yorumlamasından nefret edıyorum alıstım mı sanıyorlar hayır hayır ne yasadıgımı ne hıssettıgımı kımse bılmıyor ben dısa vurmamaya calısıyorum sadece herseyden sıkıldım artık ne yapacagım beyazbegonvıl ben cok yoruldum ısyan degıl benım kı ALLAH tan baska sıgınacak kımsem yok kımse benı anlamıyor bılıyorum benden daha kotu durumda olan gercekten yalnızlıga mahkum edılmıs ınsanlar falan halıme sukretmelıyım bunuda bılıyorum ama artık gucum hergecen gun tukenıyo benı hayata baglayan kım ıcın ne ıcın bırseyler yapacagım eve gelmem ıcın nedenım vardı annem oda yok eve gelmek bıle ıstemıyorum
Kul oyle zor zamanar gecirir oyle aglarmis ki papatyam. Omzundaki melekler dayanamaz goge yukselir yalvarirlarmis Allah a. " rabbim cok zorluklar cekti cok agladi ne olursun yardim et ". Derlermis yaradan da kendi takdirini uygularmis. Biz surekli izleniyoruz papatya. Bilirmisin melekler sabah ve ikindi ezaninda gorev degisimi yapar. O yuxpzden cok onemlidir sbah ve ikindi ezanlari. Ben deger her ezanda yaparimda cook dualar ederim sende et.
İnsallah mukafatin buyuk olacak papatya. Dua ediyorum rabbim sana eslerin en hayirli olanindan yuvalarin en huzurlusu olanindan versin. Salikli omur versin dpsana ve evlatlarina. Dayan canim bir gun acin hafifleyecek rabbim yardimcin olacak. Zaten suana kadar hayatta kaldiysan, hala uyanmanin, ise gitmenin, ayakta kalmanin sebebi varsa oda Allah tir papatya. Dayanilirmi yoksa boyle bir kayiba. Sen inancli birisin inancini yitirme gun gelecek bu gunlerini huzunle hatirlayacaksin. Dahada guclenecek ihtiyaci olan insanlara yardim edeceksin insallah...
Buarada oku diyorum sikintikarin seni eke gecirmesine izin verme her hangi bisi oku dua oku kendini bos birakma.
Yarin guzel bir gun olacak sen hayallerine bir gun daha yaklasacaksin.....[/QUOTE
haklısın canım da ıste bazen dayanılmaz hal oluyor hayat ama sukredıyorum bugunume belkı gececek belkı boyle surup devam edecek hayat elımden geldıgınce dua etmeye calısıyorum zaten Ailaha sıgındıgımda bı huzura kavusuyorum cok yalan dunya cok yalnızlık zor ben hıc boyle hayal etmemıstım kı ne umutlar ne hayallerım vardı hepsı yok oldu bı anda kendımı guclu sanıyorum ama degılım sadece karsıdan bakıldıgında oyle duruyorum ama yasaadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor
Arkadaslar sizin oldumu bilmem ama ben en yakin dostumu sildim cocukluk dostumu. 10 yil oldu. Muthis kazigini yedim hala sinirlenrim. Belkide derinlerde bu var o yuzden dostum olmasini cok istiyor ama yapamiyorum. Amaan olmasin daha iyi diyorum ama dost lazim bir sey.
bende 30 lu yaşlardayım benimde dostum diyebileceğim kimse yok hayatımdabirkaç arkadaşım var ama dostluk daha farklı bence maalesef bu zamanda ilişkilerin çıkar ilişkisine dönüştüğünü iki yüzlülüğün kıskançlığın dedikodunun ilişkilerde başrol oynadığını düşünüyorum yani gerçek dost zor bulunuyor artık çok umursamıyorum bende
bu durumu bende yakınn bir zamnda yaşadımm dostum dediğim hem çoçukluk zamnımı hem evlilik zamnıöızı hemde onun çoçugunu birlikte büyütütgümüz zamnlar bir baktımkii bomboş
geriye kalan sadece koca bir hiçç
Gunaydin papatyam. Sen msj gorunce sabah olacak muhtemelen. Evet canim bazen yasadigimiz kotu olaylari kaldirmak cok guc oluyor malesef. Hele en zoru icin yanarken etrafa mutluyum iyiyim imajini cizmek. Ama malesef is hayatida sosyal hayatta bu rolu gerektiriyor. Eger acini aleni yasarsan dahada eziklestiriyor seni insanlar. O yuzden guclu olmaliyiz tatlim kendi kendimizin psikologu olmaliyiz. Bugun cuma senin icin dua ettim Allah yardimcin olsun insallah. Bir hocayi dinledim bugun dediki acisi buyuk olanin ödülüde buyuktur. Rabbim kusursuz isletir adaletini dedi. Ne zaman darlansalar ödülüm buyuk olacak diye kendilerini teselli etsinler dedi. Senin ödülün buyuk olacak tatlim. Goreceksin bak.
selam canım ALLAH razı olsun canım benim ya inşallah canım inşallah iyi günler görürüz hepimiz . sen nasılsın bu haftada bitti biraz arkadaşlara gideyim kafam dağılsın iyice doldu benimde kafam yoruldu hem beynim hem vücudum sanki taşıyamıyorum bedenimi o kadar ağırlık var ki. canım ya bildiğin öyle güzel kitap varmı dini bilgiler içeren insanın hayatında doğru çizgide gitmeye yönlendirecek rahatlatacak işte anlamışındır dediğimi sen cnaım benim kendine iyi bak canım iyi tatiller güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle..
Gecmis olsun canim. İlk zamanlar bu aciyi atmak zor oluyor an ve an yasiyorsun ama gecer. Umudunu yitirme senin dostlugunun kiymetini bilen cikar insallah
selam canım guzel gectı canım ya hava guzeldi dedıgın gıbıİnsallah hsonu guzel gecmistir papatyam. Bendede misafir vardi. Bugunde azcik dolastik. Hava pek guzeldi. Bahar geldiya benden mutlusu yok. Bir gezesim varkii anlatamam.
Tatlim kitap demissin kitaplarin adini hatirlama ozurluyum bakacagim bir firsatinda. Cunku ben sufizm ve mevlanayla ilgili kitaplari okuyorum. İsimleri akilda kalmiyor. Ama bana ilac gibi gelen kitaplardan birisi elif safak ask tir. Sana ilk tavsiye edecegim kitap bu. Okumusmuydun?? Bitmesin diye sayfalara yalvardigim bir kitapti. Onun disinda dedigim gibi ne zaman fkafami bosaltmak istesem sufizmle ilgili kitaplar okurum. Bu kitaplar hayati nasil mutlu yasariz, kotu insanalrla hangi dusuncelerle basa cikariz onlari ogretiyor.
bu arada bende tavsauff kitpalrını çok okrum mesnevi türünden elif şafak sinan yagmur mevlanana şems_İ tebrizi hala okumaktyaım
selam canım guzel gectı canım ya hava guzeldi dedıgın gıbı
ne kadar guzel olabilirse bu hayat bana öyle guzel ıste canım kafayı yememek ıcın baska şeylere verıyorum kendımı ama sonup dolasıp kendımle basbasa kalıyorum kafayı yemek ıcın beynım catlıyo resmen bu gun ben kendıme gelemeyecegım hıc herhalde bıraz okuyayım dedım canım ya tavsıye ettıgın kıtap alayım bıraz oyalanırım hembılgılenrım sen nasılsın canım benım
Aynen canim bende okudum onlari. Karsiliksiz sevgi ve Allah sevgisini okumak bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?