- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
beyazbegonvilim merhabaaaa
nasılsın canım nasıl gidiyor hayat bebişle hayata ne kadar kaldı,bayadır yazamadım iş güç valla hep aynı şeyler işte arada bazen hayatın getirdiği güzelliklerin ucundan tutup yaşamaya devam onlardan güç olarak zaman bizi sanki içine çekiyor hiç birşey anlamıyorum vakit o kadar hızla geçiriyor ki seninde ölemi hani ya bakıyorum hafta başı bi bakıyorum hafta sonu gelmiş ne yaptın diyorum kendi kendime hiç birşey sanki elle tutulur gözler görülür birşey yok çalış çalış hep aynı vakit öldürüyormuşum gibi geliyor seninde öle oluyormu öle işte ben her zaman ki gibi ben parçalı bulutlu ben öle işte canım neyse yine yazarm ben kendine iyi bak görüşürüzzz...
Selam caniiiiim. Sorma kafamda bedenimde cok yogunduk. Sene sonu bizim isler yogun olur. İyiyim tatile gidesim varrr
Sen neler yapiyorsunnnnn
canım merhaba nasılsın böle arada ziyaret ediyorum seni sanalda olsa:) bende iyiyim canım hep koşturmaca aynen devam bende çok bunaldım işlerden bende izne çıkmak istiyorum artık ama bakalım nasip kısmet ne zaman olur artık biraz uzaklaşmak istiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor hayat bebiş napıo
Cok guzel bir konu gercekten..
Dostluk cok onemli ozverili zamanla ilmek ilmek dokunan bir kavram...benim de cok vardi her telden gezerdik cosardik yer icerdik..evlendik coluga cocuga karistik is cocuk ev derken durup iki lafin belini kirabilecegim guvenebilecegim pek kimse yokmus gibi geliyor..bir fincan kahveyle..oysa annemin babamin ne guzel dostluklari var yasadiklari yerde..bunu suna bagladim dusununce,sehir hayati..
Cunku bizimkiler ilcede kaliyor yillardir ve herkes birbirini tanir oralarda sokaga bir cikariz selamlasip konusmaktan aksami ederiz oralarda.annemin 30 senelik arkadaslari dostlari var boru degil..onlarin cocuklarina biz gider gelirdik aksamlari yuruyerek.zaten heryer yurume mesafesindeydi o ilcede..sevmezdim orayi sehire gitcem universte okucam burdan evlenmem falan..pisman degilim cok guzel hayatimda bir cok sey..ama dusununce birisini cagirsam iki adim otede degil gelmesi zor arabayla illa..veya komsular..hepsiyle yeni taniscam yeni tasindigimdan ama onlar da zile basinca kapi acmiyorlar pek..herkes isinde gucunde aksmdan aksma..ne bileyim hayat hizlandikca "hayat"yavasladi..eski dostlar da hayat gailesinde baska baska sehirlerde..
En azından 30'una kadar sahtede olsa dost görünümlü insanlar varmış çevrende. Ben 20'den sonra anladım hepsinin sahte olduğunu :)
Yalnızlık, dertleşecek birinin olmaması, güvenememk gerçekten kötü...
zamanında bizimde çok dostumuz vardı ama dulkalınca h epsi çevremdenbir bir uzaklaştı..sanki kocalarını elinden alıcam,insanlar artık çok tuhaf oluolar diyecek söz bulamıyorum bazen
Ciddimisin? Uzuldum senin adina. Maesef oyle gun geliyor yalniz kala kaliyorsun. Yinede umidini yitirme insallah bir tanede olsa harika bir dostun olur
okur okumaz vay be dedim daha dün eşimle balkonda bizde bu konuları konuştuk ben dertlendim zavallım beni dinledi :)hayatta hep yumuşak oldum mütevazi oldum uyumlu oldum kimseyi kırmamaya özen gösterdim,gerçekten anlaşabildiğim arkadaşlarıma, dostlarıma,hep verici oldum ama kaybedende ben oldum.bir çok arkadaşım oldu ,dost zannettiğim insanlar oldu ama gördüm ki bellibir süre sonra insanlarda bir çekememezlik ,senin mutsuzluğunla mutlu olma ,böyle garip garip davranışlar hissettim,sonra da ister istemez soğudum ,evliyim 1 kızım var çalışıyorumda ama bunları hiç bahane etmedim sevdiklerime hep zaman ayırmaya çalıştım ,ama fark ettim ki hep ben özen gösteriyorum .benim aramamla görüşüyoruz ,evi işi bahane ediyorlar(ama sürekli bahaneleri bu)ve bıraktım çünkü kendimi değersiz hissetmeye başladım .gerçekten şu zamanda iyi bir dost bulabilmek çok zor ilişkiler hep menfaate dayalı .o yüzden yalnızız kızlar
okur okumaz vay be dedim daha dün eşimle balkonda bizde bu konuları konuştuk ben dertlendim zavallım beni dinledi :)hayatta hep yumuşak oldum mütevazi oldum uyumlu oldum kimseyi kırmamaya özen gösterdim,gerçekten anlaşabildiğim arkadaşlarıma, dostlarıma,hep verici oldum ama kaybedende ben oldum.bir çok arkadaşım oldu ,dost zannettiğim insanlar oldu ama gördüm ki bellibir süre sonra insanlarda bir çekememezlik ,senin mutsuzluğunla mutlu olma ,böyle garip garip davranışlar hissettim,sonra da ister istemez soğudum ,evliyim 1 kızım var çalışıyorumda ama bunları hiç bahane etmedim sevdiklerime hep zaman ayırmaya çalıştım ,ama fark ettim ki hep ben özen gösteriyorum .benim aramamla görüşüyoruz ,evi işi bahane ediyorlar(ama sürekli bahaneleri bu)ve bıraktım çünkü kendimi değersiz hissetmeye başladım .gerçekten şu zamanda iyi bir dost bulabilmek çok zor ilişkiler hep menfaate dayalı .o yüzden yalnızız kızlar
Canim iyiyim benim ilk sanal arkadasim
Vefasizsin inan bebek buyudu okula basladi bile
Cook mesgulsun demek
Sevindim hayatin akisinda olman mutlu edici
Arasira ugra
Kendinden bahset neler yaptin mujdeli haberlerin varmi bana
İnan merak ettim seniii
beyazbegonvilim deme öle yaa ,farkındasındır zaten birtek işte sana yazmak seninle konuşmak için giriyorum onun dışında yazmıyorum.Çok meşguliyetten değil aslında kendi kendimin ilacı olmaya çalıştım bu süreçte tabi bazı iyi dostlarımın arkadaşlarımın aileminde etkisini olmadı diyemem saolsunlar ama hiç birşey eskisi gibi olmuyor evet yaşıyorsun hayat devam ediyor gülüyor ,eğleniyor ,üzülüyor ,ağlıyorsun ama bi şekilde yaşıyorsun.Bu boşlukta biri oldu ama oda vefasız çıktı yani benim şansım yok sanırım bu konuda gerçekten sorun bende değil inan hani hayatımda sanırım yanlış insanları tercih ediyorum ve yine yanıldım,yine üzüldüm ve hayal kırıklığı.Kendime diyorum güçlü olcaksın ama öle bi an oluyor yine tökezliyorum ve umudum yitiriyorum bi insanın yaşaması için hayattan zevk alması için umuda ihtiyacı var bi sebebe insan sadece kendisi için yaşamak istemiyor ki bende inanmak istiyorum bunun gerçekleşeceğine umut etmek istiyorum.Yani benden yana pek müjdeli iç açıcı birşey yok ondna işte senin kafanıda şişirmek hep olumsuzluklardan bahsetmek bekledim iyi birşeyler olsun ama olmadı:)
Sen nasılsın ,bebek nasıl iyisinizdir umarım bi gün bende umarım kendimle ilgili iyi birşeyler yazarım bi bebeğimin olduğunu özelliklle olur mu dersin :)arkadaşım inan çok istiyorum güzelliklerden bahsetmeyi sana güzel şeyler anlatmayı.İYİ BAKIN KENDİNİZE ÖPÜYORUM SİZİ UĞRARIM YİNE BEN .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?