- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
Arkadaşın evliyse bence erken evliliğin pişmanlığını yaşıyorBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
(Çevremde 30 yaş üstü evlenmemiş normal ve malesef anormal insan çok. Ama bunu anormal kesimin evlenememesine değil karakterine bağlıyorum ben hep. Mesela birisi herkesin içinde ondan yapamayacağı (!) bir şey isteyerek onu küçük düşürmüşüm diye küstü. İşle alakalı bir şey istemiştim oldukça da samimiydik. Pekala da yapardı ama böyle bir bahane sunup küstü ve bu kadın yaklaşık 10 kişi ile daha küs. Ya da bir diğeri bana İnstagram resimlerimin hepsini beğenmedin diye, arkadaşıma da bana sürekli adımla hitap ediyorsun yanına Ayşe hoca diye eklemen gerek diyerek küstü.Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Düşünmeden konusmus bi örneğe rastladıysa aslında onu istinaden soylemek istemiştir lafin size dokunacagini dusunmemistir...en iyi arkadasinizin niyetini siz bilirsiniz hemen bozulmayın benceBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Emin ol yaş uysa nezaman evlilik derler evlenirsin çocuk cocuk dogar digeri nezaman sanki kendilerine dert tasa yuk anlamıyorum yorum yapmak kendilerini varım diye mi hissettiriyo nedir25 yasında evlenecegim kısmetse, nişanlım da 30 üstü. Bizim halkımız neden bu kadar takar yaş olayına anlamıs degilim...işte bunlar hep cahillik ve boşluk.. dırdırdır herseye bir kulp baskasının olayı seni niye dellendiriyor arkadas derim ben adama.. herkesin nasibi farklıdır, Allah nasibini verecegi yaşı bilir.. beş parmagın beşi bir mi? Genelleme yapmaya ne de bayılırlar..
Emin ol yaş uysa nezaman evlilik derler evlenirsin çocuk cocuk dogar digeri nezaman sanki kendilerine dert tasa yuk anlamıyorum yorum yapmak kendilerini varım diye mi hissettiriyo nedir
Sanada hayırlı ugurlu olsun arkadasım mutlu mesut guzel gunlerinin bol oldugu bi evliliğin olsun Allah tamamına erdirsin
Sagol canım guzel dileklerin için teşekkür ederimKesinlikle çok doğru söylüyosun. İssiz gücsüz bos insanlar kendilerine meze yaratma cabasındalar istemilletin agzı torba degil ki büzesin, önce biz kendi icimizde huzuru yakalayıp kendimizden emin olalım..her yaşın ayrı güzelligi var.:)) çokk teşekkür ederim canım çok tatlısın amininşallah daha güzelleri başına olsun, senin gibi iyiniyetli iyi dilekli insanlara Allah daha da güzellerini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?