Hem yaşla alakası yok de,hemde milleti anormal diye yaftala..30 'undan önce evlenen anormal aslında ,bence yaşla alakası yok
Hayırlı uğurlu olsun..24 yaşındayım nasipse ay sonu evleneceğim ama ben evliliğin kesinlikle nasip kısmet olduğuna inanıyorum. Bir şeyler ters gidiyor nikah bile erteleniyor her şey yolunda gidiyor 2 güne evlisin. Ben evliliğin güzellikle yaşla maddi durumla alakası olduğuna inanmıyorum. Tabi güzelliği için maddi durumu iyi de evlenen insanlar vardır o mantık ve tercih meselesi. Ama biriyle tanışırsın dış görünüş maddiyat değil kişiliği kalbi ruhu kendine çeker bağlanırsın işte ruh ikizim dersin. Bu kaderdir. Ben nişanlımla 9 yıldır birlikteyim 6 aydır nişanlıyım onu ilk başta istemedim 7 ay peşimden koştu sonra kabul ettim ve kısa bir süre sonra sanki hayatımda olacak son erkek bu diye hissettim o anı unutamıyorum. Ve şimdi yıllar sonra kısa bir süre kaldı artık evli olacağız. Bana inan ki muhteşem güzellikte değilim mükemmel işim iyi bir birikimim yok ama aşık olmak ruh ikizini bulmak bunlara bağlı değil. Hangi yaşta o ruh ikizini bulursun bilemem ama inşallah doğru zamanda doğru yerde denk gelirsin ve güzel hayırlı bir evliliğin olur. Kendini böyle düşüncede ki insanların sözlerine kulak verip üzme.
Anormal olan Ben gibi 18 I de evlenen 20 sinde daha cahil kafaya cocuk dogurandirBu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Belki bunu Erkekler için kullanmıştır.Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Evlendiğimde 32 yaşindaydım. Eşimse 42Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?