Tabiki mantikli gelmiyo.. beni karsilarinda ciddi biri gibi gorup dinlemiyolar ki. Kendi sozlerinin ustun soz kabul etmiyolar oturup dinliyorum sadece bi zaman sonraya hiç mantıklı geliyor mu sana? niye türke salyaları aksın memleketlerinde kadın mı yok?
bizim türk milleti gayri müslüm geline bayılır damata gelince kan derler,Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
pardon da karşınızda ki nereli?Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Anlasamiyoruzfarklı konularda ailenizle anlaşabiliyor musunuz yoksa başka fikirleriniz de aileniz tarafından desteklenmiyor mu
Hic gulmedim biliyomusunCaminiza tas da atacak mi kacirirken?
Gerçekten mi?Aynen öyle güzelim ama bak bu nesil öyle inatçı bir nesilki , düşün almanyada yaşayıp almanca öğrenmedikleri için , almanlar Türkçe öğrendi
EvetGerçekten mi?
Maalesef doğruEvetgerçek hatta Berlinde yanlış hatırlamıyorsam, küçük İstanbul dedikleri bir yer var.
konu sadece soy sop mu bilmiyorum. eğer farklı konularda da size genelde hak vermiyorlarsa daha önceki yaşadığınız şeylerden dolayı aileniz söylediğiniz bu durumu güven verici bulmuyordur.Anlasamiyoruz
Aile rızası önemli ve aile olacaksanız aile onayı gerekliMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar lütfen olsun çünküBilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Anlasamiyoruz. Giyindigim kiyafetler dar degil acik degil yinede tesettur istiyolar. Birkac gun arka arkaya ciktigimda utanmiyomusun saygisizlik yapiyosun diye kiziyolar. Yada butun gunumu kizlarla gecirsem oda yanlis fazla uzun cikmamam lazim. Fikrimi dusuncemi her zaman soyleyemem cunku dinlemiyolar. Bosa konusuyorum ne konuda olursa olsun. Cekiniyorum.konu sadece soy sop mu bilmiyorum. eğer farklı konularda da size genelde hak vermiyorlarsa daha önceki yaşadığınız şeylerden dolayı aileniz söylediğiniz bu durumu güven verici bulmuyordur.
kim haklıdır buradan bilemem ama genelde aileniz haklı çıkıyorsa durumu bir düşünün. yoksa ikna etmeye çalışın derim, kaçmayın
Saka gibi demi. Ama cok uzucu bi durumdayim cunku bizim bu evdeki dunyada inanc bu ve kim ne derse desin sasmaz. Yok olmak istiyorumBöyle bir şey olabilir mi arkadaşlar lütfen olsun çünkü
Babanız padişah mı sadrazam mı pardon da ? Soyağacımız ney yaMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?