Evet iki gundur dusunuyorum kuzenim verdi cevabi. Soy agacindan kast ettigi babamin kendi buyuklerinin buyuk hocalar imamlarmis. Bizde onlarin torunlariyiz guya. Soy agacindan kast ettigi bu halbuki babam ailesiyle gorusmez bile kimseyle gorusmedigi gibi. Kendi kendimize bi dava guduyoruzBabanız padişah mı sadrazam mı pardon da ? Soyağacımız ney yaarkanıza bile bakmadan gidin.. adamdan eminseniz.. bulgar olsa nolur yunan olsa nolur hangi devirdeyiz? Babanız bi araştırsın bakalım geçmişini yüzde yüz türk olduğuna emin miymiş ?
Çok zor bir durum aileyi dinlesen bir dert terk etsen bir dertSaka gibi demi. Ama cok uzucu bi durumdayim cunku bizim bu evdeki dunyada inanc bu ve kim ne derse desin sasmaz. Yok olmak istiyorum
Anlasamiyoruz. Giyindigim kiyafetler dar degil acik degil yinede tesettur istiyolar. Birkac gun arka arkaya ciktigimda utanmiyomusun saygisizlik yapiyosun diye kiziyolar. Yada butun gunumu kizlarla gecirsem oda yanlis fazla uzun cikmamam lazim. Fikrimi dusuncemi her zaman soyleyemem cunku dinlemiyolar. Bosa konusuyorum ne konuda olursa olsun. Cekiniyorum.
Saka gibi demi. Ama cok uzucu bi durumdayim cunku bizim bu evdeki dunyada inanc bu ve kim ne derse desin sasmaz. Yok olmak istiyorum
Bu işkenceyi çekmek zorunda değilsin, gücün var bunun için. Farkında değilsin. Seni onlara bağlayan hiçbir şey yok. Evlen o adamla demiyorum ama o aileden çıkıp gitmelisin.Evet iki gundur dusunuyorum kuzenim verdi cevabi. Soy agacindan kast ettigi babamin kendi buyuklerinin buyuk hocalar imamlarmis. Bizde onlarin torunlariyiz guya. Soy agacindan kast ettigi bu halbuki babam ailesiyle gorusmez bile kimseyle gorusmedigi gibi. Kendi kendimize bi dava guduyoruz
Yemin ediyorum klinik vaka.Evet iki gundur dusunuyorum kuzenim verdi cevabi. Soy agacindan kast ettigi babamin kendi buyuklerinin buyuk hocalar imamlarmis. Bizde onlarin torunlariyiz guya. Soy agacindan kast ettigi bu halbuki babam ailesiyle gorusmez bile kimseyle gorusmedigi gibi. Kendi kendimize bi dava guduyoruz
Evet. Kadin cok cesaretli bi adim atmis son olarak. Kendisi aileden degil kocadan kacmis daha farkli ama etkileyiciThread 'Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?' Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?
Thread 'Acaba yaşadiklarim normal mi?' Acaba yaşadiklarim normal mi?
Thread 'Hayirsiz Evlat?' Hayirsiz Evlat?
Thread 'Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...' Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...
Thread 'Unutamiyorum bir Türlü' Unutamiyorum bir Türlü
Thread 'Sizin Karariniz ne olurdu?' Sizin Karariniz ne olurdu?
Thread 'Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan' Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan
Konu sahibi, bunları oku, senin gibi sıkışmış bir kadının hikayesi var burada. Yakın zamanda yaşandı. Pek çok fark var kabul ama özü aileye bağımlılık. O kurtuldu, sen de kurtulabilirsin. Cesaret yeter
Kadın ailesinin baskısı yüzünden kocasından kurtulamıyordu. Bakın bu hayat sizin, sizi doğurup büyütenlerin bile hakkı sınırlı sizin hayatınız üzerinde. Cennet ayağının altında olan insanlar sizin aileniz gibi olanlar değil. Kurtarın kendiniziEvet. Kadin cok cesaretli bi adim atmis son olarak. Kendisi aileden degil kocadan kacmis daha farkli ama etkileyici
Çok büyük bir karar. Ben cesaret edemezdim sanırım ailemi karşıma almaya. Ama eğer iyice ölçüp biçtiyseniz pişman olamayacaksanız mutlu olduğunuz şeyi yapın derim ben. Tabii yine söylüyorum üzerine iyice düşünün. Sonrasında pişman olmayınMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Musluman. Ailesi degil gibi bisey.Valla soy sopu önemli değilde muslumanmi esas olan bu
Dini için nikah kıyılır yani dindarligi icin mali için güzelliği için soyu için sen dini seç demiştir Resulullah bu dört şeyin dortude kimde var Allah aşkına.Musluman. Ailesi degil gibi bisey.
Peygamber efendimizin bi sozu varmis uc nedenden dolayi evlenin diye. Dinin yaninda soy sopmus. Bunu bana daha bilincli olan biri anlatabilir mi?
Yani efendimiz guzel olaninida mi secin diyor. Ben cok farkli algiladim cunku sozunuDini için nikah kıyılır yani dindarligi icin mali için güzelliği için soyu için sen dini seç demiştir Resulullah bu dört şeyin dortude kimde var Allah aşkına.
Güzelden kasıt huyu güzel olandır.Yani efendimiz guzel olaninida mi secin diyor. Ben cok farkli algiladim cunku sozunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?