30yasinda kocaya kacmak

Evet anlattim acik acik. Biliyo destek cikmaya calisiyo ve babama cok kizdi kendince. Kendini savunamayan birinin ustune nasil yuruyo vs.

Evdekiler sari cizmeli mehmet aga diyo. Kimdir nedir evimize nasil alcaz vs

Yakisiklilik bi yana cok karakterli davrandi bastan beri. Dediginiz gibi yapamam belki ama cekip giderim iste. Daha cok taze dusunuyorum nasil etsem napsam
Evlilik aşırı kişisel bir karar mesela borç harç bir araba alırsın babamın dediği olsun neyse dersin ama evlilik böyle değil ki. Çekim, ten uyumu, bir ömrü beraber geçirme durumları vs vs. Bu tamamen senin karar vereceğin bişey aileni bu kadar müdahil etme bence. Kaldı ki ne Türk iyi aile evlatları kadına şiddet uyguluyor, aldatıyor görüyoruz. Sen ailene ben kararımı verdim X yarın gelip beni istiyor de gitsin.
İtalyan erkeklerini öneririm
İtalyan erkeğini zehir olsa yut derler ahaha
Var mı tanıdık İtalyan? Alırım bi dal

Yanlış anlamisim başta net yazmamıştım Bulgar mi gocmen mi diye.hadi diyelim Bulgar kişi iyi değil ailesi bu zihniyette çok mu haklı.
Degil tabiki ama ailemi biliyorum oyle olsa dahada eberbat. Bana diyo hic mi dusunmedin getire getire bunu mu geldin anlatiyon bana vs

Evet anlattim acik acik. Biliyo destek cikmaya calisiyo ve babama cok kizdi kendince. Kendini savunamayan birinin ustune nasil yuruyo vs.

Evdekiler sari cizmeli mehmet aga diyo. Kimdir nedir evimize nasil alcaz vs

Yurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu.

Bu arada erkek arkadasin bulgar mi bulgaristan Turku mu bir daha sor sen. Bulgar bir erkegin boyle öldürmeli angaryayla ugraşmasina aklim ermedi daha yolun başinda. Farkinda degil mevzunun hala herhalde.

Cok guzel anlattiniz.. bizim evdeki mentalite evlensin kocasinin evinde otursun gerisi onemli degil.

Kardesim bi saat mesafede yasayan biriini seviyo. Annel mesela onuda istemicek ve diyo uzak olmaz.

Anlattığın kadarıyla tanıyoruz işte
30 yaşındasin
Yirmilerinin başında görücü usulü evlenmişsin
Kaynanadan , erkek ailesinden çekmişsin
Ailene gitmek istediğinde 'bana ne, cek' demişler
Bir senelik evliyken koca evi daha kötü olduğu için geri dönmüşsün
Ailenin iki lafından biri gavur, hava almak için çıkman bile "gavura özenme" oluyor onlar için, Avrupa'nın göbeğinde yobaz küçük bir bölgede sadece kendi gibi insanlarla iletişim kuruyorlar
O küçük çevrenin lafı her şeyden önemli,onlardan laf duyacagina baban tren altında kalmayı tercih eder
Daha önce defalarca fiziksel şiddet gördün.
Ailen sadece tehdit,zorbalık,hakaret,şiddet ile iletişim kurdu, seni bir gün olsun övüp desteklemedi. Bu yüzden özgüvenin sifir
Böyle bir ailede yetistigin için onların beyni sana da geçmiş, ister istemez onları haklı görüyorsun. Kendin için bir şey yapmak istesen bile cesaretin yok.

Bence gayet tanıyoruz,üstüne eklenecek bir şey varsa ekleyebilirsin... Yani ne denir ki? Sen kendini iyice kurban rolüne almışsın.
Gören sanar ki doguanadoluda küçük bir köyde yaşıyorsun.
Avrupa'nın gobeginde yaşıyorsun, tüm Avrupa ülkeleri gibi kadınlara karşı hassas olmak zorunda olan,çünkü yasaların böyle emrettiği bir ulkedesin. Bir polise siginsan belki sana hem maddi hem kalacak hem manevi tonla yardım yapıp senin yeni hayat kurmana yardım edecekler, belki yediğin dayak sonrası babanı abini hapse atacaklar, senin ağzından çıkan laf ile hapisten çıkacaklar.
Ah, neler neler yapabilirsin işte, ama malesef ezik yetistigin için bunların hiçbirisini yapmayacaksın.
O yüzden boşuna kendini üzme, bulgurdan ayrıl, ailenin görüş dediği insanlardan birini bul işte.
Boşuna kendi canını da ailenin canini da sıkma . Kendi ayaklarının üstünde kalabilme cesaretin olsaydı ailenden uzak sehirde düzen kurmusken boşanıp koşa koşa seni istemeyen ailenin dizinin dibine kosmazdin, o zaman kendine yeni hayat kurardin

Bir dakika,bu kişi Bulgar'mı ya da Bulgaristan Türkü mü?

Danilo olur mu,basi da bagli degil:))

Belki yurtdışı dediği İran Irak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…