Evet yapamiyorum. Herkese yapabilirim ama karsimdaki babaya yapamiyorum. Korkuyorum agresif ustume yuruyo travmam var bacagim titriyo korkuyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuzz30 yaşında anne babanızın karşısına çıkıp ben bu adamla evleneceğim diyecek güçte değilseniz aman ha kaçmayın. Kaçtığınız yerde sizi yerler.
Soyu sopu belirsiz ne ya? Bulgarmış işte, nesi belirsiz değil. İnsanın soyunda çok millet olabilir, bu soysuz demek değil. İğrenç bir zihniyeti var ailenizin.
Babam fena tehdit etti korkuttu beni.. anlamamaniza bi taraftan seviniyorum cunku hep boyle. Fikrim istegim saygi duyulmadi ve korkarak sindirildim hep. Babam kafayi yer yasayamaz gitsem. Namussuz olurum. Yuz yuze gelmediigmi sadece is yerinde tandiigmi dusunyyo. Yoksa giriscekti bana. Telefonu elimden alir vs diye korkuyorum kestiremiyorumE o zaman neden aileni takıyosun ki?
Türkiye'de olsan belki imkanın kısıtlıdır derdim.
İşin gücün var mı maddi olarak bağımsız mısın ne durumdasın bilmiyorum ama buraya kıyasla daha özgürsündür,imkanın vardır diye düşünüyorum.
Kaçmak değilde ben bu insanla evlenicem isteyen yanımda olur isteyen karşımda diyerek resti çek.
Sonuçta yabancı ülkedesin orda kanun,nizam daha iyi işliyodur,babanın seni şöyle yaparım ederim diyip tehdit etmesine bakma bence.
30 yaşına gelmişsin yani,çocuk değilsin.
Yurt dışında yaşayıp yabancı damat istememekte güzel kafaymış cidden.
Sen nerede yaşıyosun tam olarak? Hangi ülkedesin?Babam fena tehdit etti korkuttu beni.. anlamamaniza bi taraftan seviniyorum cunku hep boyle. Fikrim istegim saygi duyulmadi ve korkarak sindirildim hep. Babam kafayi yer yasayamaz gitsem. Namussuz olurum. Yuz yuze gelmediigmi sadece is yerinde tandiigmi dusunyyo. Yoksa giriscekti bana. Telefonu elimden alir vs diye korkuyorum kestiremiyorum
30 yaşında kadınsınız, üstüne yürünecek yaşı çoktan geçtiniz. Bu muameleyi yapan babanız bile olsa hayırdır deyin. Bu muameleye maruz kalarak saygınızı korumuş oluyorsunuz güya, kendinize saygınız ne olacak?Evet yapamiyorum. Herkese yapabilirim ama karsimdaki babaya yapamiyorum. Korkuyorum agresif ustume yuruyo travmam var bacagim titriyo korkuyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuzz
Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Aaa ilk defa duydum.cok iyi insanlar Kırklarelinde çok vardı Bulgar göçmeni tanıdığımız aynı bizim gibiler.ne önyargılı bakış açısı.
Telefonunuzu mu alır?Babam fena tehdit etti korkuttu beni.. anlamamaniza bi taraftan seviniyorum cunku hep boyle. Fikrim istegim saygi duyulmadi ve korkarak sindirildim hep. Babam kafayi yer yasayamaz gitsem. Namussuz olurum. Yuz yuze gelmediigmi sadece is yerinde tandiigmi dusunyyo. Yoksa giriscekti bana. Telefonu elimden alir vs diye korkuyorum kestiremiyorum
Yorumun icin tesekkur ederim. Butun bu yazdiklarini ben zaten biliyorum. Aileme hak vermiyorum. Zor sartlar altinda yasiyorum onlarla birlikte ve piskolojim alt ust. Bu evden gitmek istiyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuz. Dayak yemek istemiyorum oldurulmek istemiyorum gozu donecek olan insanin suyuna gidiyorum mecburen. Evet bende kendime kiziyorum ama durum bu. Boyle. Benim derdim elalem degil. Benim derdim korkuyla yasamak ve karsimdakinin neler yapabilecegini kestirememek. Beni tanimiyosunuzSenin ailen gibi iğrenç bir ailem olsaydı soyumu devam ettirmeye korkar evlat edinmek isterdim.
Madem yabancılar çok iğrenç,pislik,soysuz,gavur niye gavurun ekmegini yiyor, onların vergisi sosyal yardım olarak boğazından geçiyor (düzgün dili,işi gücü olmayan, sosyal yardımlardan destek alan bir aile hayal ettim), el toprağında yaşıyor? Madem Türklüğü çok kıymetli,çocukların Türkiye'de yasatsaymis,o zaman zaten türk bulurdun.
Cidden Les gibi insanlar, zihniyetlerinden iğrendim.
Ayrica ailen TRT 1 izleyip izleyip gaza mi geliyor?yedi cihana hukmettik,herkes bize hayran falan...
AB ülkesi adam ne yapsin TC vatandaşlığıni?
Ne saçma sapan muhabbetler.
Bence sen o adamı bırak, git bir Türk bul.
Çünkü ailen seni kendi gibi yetiştirmiş. Bulgar'i bile sansurleye sansurleye yazıyorsun. Ailen ne derse korkup Pısıp 'he' diyorsun , hem deli gibi korkuyorsun,hem onlardan uzak adım atacak,hayata başlayacak cesaretin yok
Zaten pasif,pisirik yetistirmisler. Elalem sözü senin için kıymetli
Eeee ..
Bulgar koca senin neyine?
Kendine güvenen yapsın böyle işleri.
eSmerimSin üyesinin konularına bak . O da senin gibi, Avrupa'da yaşayıp ortaçağ geleneklerini sürdüren bir aileye sahip, sırf yabancı diye sevgilini istemediler,hatta hem kızı hem çocuğu dövdüler falan . Kız da kaçmak zorunda kaldı.
Ama ailesi kendisine muhtac yetiştirdiği için aileden uzak kalmak kızı çok kotu etkiledi, evliliğini ailesinden onu ayıran kötü bir şey olarak görmeye başlayıp kavgalar edip en sonunda ayrıldı, ailesine geri döndü. Zar zor kabul ettiler falan... Sen de kaçsan bence Ayni hayatı yaşayacaksın.
O yüzden yol yakınken dön , boşuna maceralara girme
Yok ben seni anladim canim.Kendine de haksizlik etme,kafa basmamak ne demek,oyle seyler soyleme:/Keske bende sizin hayati yasamis olsaydimda boyle seyler var mi diye sasirsaydim.. saka degil bende iste anfa bukadar basiyo kafam
Evet korku var. Cunku gozu doner ustumuze yurur etrafa zarar verir kestiremem. Aciyorum su an kendime cok ezik hissettirdiniz beni.Telefonunuzu mu alır?Öfff baksan üfürük kadar adamdır, nasıl korku vermiş ama.
Iki senedir asla ve asla. Kesinlikle kabul etmeyecekker. Belli oldu. O p*c 0cocugu buraya gekemez dedi babam. Duyarsam gorustugune mesul kabul etmem haberin olsun uyarmadi deme dedi
Aynen oyle. Soysuz sopsuzla evlenilmez ne oldugu belli degil. Kaninda var degismez dedi. Annemde dedi ki babama. Nasil alabilirsin onu evine dusunsene tanimazsin etmezsin evde karin var baska kizlarin var. Sanki irz dusmaniİğrenç bir zihniyet. Adamın anne babası boşanmışsa günahı ne? Bunca küfür, yetişkin kızına baskı hakaret, baban Müslüman olsa ne olmasa ne kafası Ortaçağ köylüsündne hallice.
Geçen gün bir suriyeli türk vatandaşı olmuşTürk vatandaşlığı almak için biriyle evlenmek isteyecek pek kimse yoktur bence
30 yaşındasınız yahu. 30. Telefonunu almak, üstüne yürümek, odaya da kilitler bu şimdi. Bunun yarısına burda 18 yaş ergenler maruz kalsa şikayet ediyor savcılığa.Evet korku var. Cunku gozu doner ustumuze yurur etrafa zarar verir kestiremem. Aciyorum su an kendime cok ezik hissettirdiniz beni.
Dayı Avrupa'daki yaşayıp Türkiye'm, vatanım cennet cennet, nesini beğenmiyorlar diye kurulan tiplerden bence.Türk vatandaşlığı almak için biriyle evlenmek isteyecek pek kimse yoktur bence
Hergün yeni bi ekşınlı konuBu ne biçim konu la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?