31+0 da çalışabilir raporu almak zorunda mıyım?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar bugün 31+0 dayım maşallah. yani 32. haftadayım.
32.hafta tamamlandığın da mı izin alma hakkım geliyor.

bugün dr gideceğim """ çalışabilir""" raporu almak zorunda mıyım?
14 nisanda ayrılmayı planlıyorum da..o zaman da tekrar """çalışamaz""" raporu almak gerekiyormuş sanırım.

32 den sonra çalışmaya devam edecekseniz çalışabilir raporu almanız gerekiyor.

32 hafta dolduktan sonra 37. haftaya kadar çalışabilir raporu veriliyor. 37 bittiği an son 3 hafta da çalışamaz raporu veriliyor. ben 36 dan sonra çalışamaz raporu almıştım zorlandığım için. onu doktorunuz çok iyi bilir ;)
zira yasal suç işler hata yaparsa.

sanki ben 32+0 da almıştım çalışabilir raporu .... birde doğumdan sonra o kadar laızm oluyoki o 5 hafta yerinde olsam tek bir günü bebeğimle geçirmek için işe giderdimm...

32+0 da isterseniz çalışabilir raporu alabilir ve 3 hafta kadar çalışmaya devam edebilirsiniz.

ya da raporunuzu başlatır ve işe ara verirsiniz.

31+0 da bir şey yapmanıza gerek yok.
ama diğer tarihi kaçırmayın, tam günü olmalı bildiğim kadarıyla.

sanki ben 32+0 da almıştım çalışabilir raporu .... birde doğumdan sonra o kadar laızm oluyoki o 5 hafta yerinde olsam tek bir günü bebeğimle geçirmek için işe giderdimm...
benim doğumdan sonraki izinler yaz tatiline geliyor zaten canım..tahminen 2 haziran ve d.sonrası için 4-5 hafta yeterli oluyor bana.

32+0 da isterseniz çalışabilir raporu alabilir ve 3 hafta kadar çalışmaya devam edebilirsiniz.

ya da raporunuzu başlatır ve işe ara verirsiniz.

31+0 da bir şey yapmanıza gerek yok.
ama diğer tarihi kaçırmayın, tam günü olmalı bildiğim kadarıyla.
o halde haftaya perşembe 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporu almam gerekiyor ertesi günü de idareye veririrm.

14 nisanda ayrılmayı planlıyorum da..o zaman da tekrar """çalışamaz""" raporu almak gerekiyormuş sanırım.
32+0da calisabilir raporu alman gerek. Tekrar 14nisanda da calisamaz raporu almalisin

Sağlık ocağı değil kendi kadın doğum doktorun vermeli raporu benim bildiğim kadarıyla.

32. Hafta dolunca aliyorsunuz yani 1 haftaniz var. Calismak istiyorsaniz calismasinda sakinca yoktur diye aliyorsun7z calismak istemiyorsaniz calisamaz raporu alip is yerine veriyorsunuz. Ama raporu 32 dolmadan vermiyorlat. Ben yeni aldim. Rapor kesinlikle kadin dogum doktorundan aliniyor saglik ocagi olmaz

32. haftanız bittiğinizde yani 1 hafta sonra çalışabilir raporu almanız gerekiyor.

sonuç ititbariyle:
1.32+0 dan itibaren alınıyor
2.sağlık ocağından olmaması muhtemel:KK60:
teşekkür ediyorum

almalısınız.gidin hemen veriyorlar

dün çalışabilir raporu aldım
idarem buna gerek yok sadece bırakacağınız zaman raporu getirin dedi :KK57:

Back
X