31.hafta ve cinsellik

kızlar merhabalar aşılama ıle hamıle kaldım 28.haftamdayım ve karın agrısı cekıyorum yasayanlar varmı bu durumu bılgılerınızı beklıyorum:)

valla 28.haftada bizde kestik ilişkiyi. doktorumuz dedi tabi o yüzden! erken doğum riskim olduğu için. ama bir sorun yokkende isteksizlik olabiliyor. gebelik sürecinde bu çok normal. bebeğe zarar verme endişesi olabiliyo. daha birçok sebebi var tabi. ama bu geçici birşey. doğumdan 1 2 ay sonra normale dönüyormuş.

36. haftamdayim bizde devam ediyoruz. DR bisi demedi. Sadece birazcik agrim oluyo ama sonra geçiyor. bu haftadan sonra yapmayiz artik herhalde bilmiyorum :)

benim dr.da bişi demedi bende unuttum sormayı ama erken doğum tehlikem fln olmadığını sölemişti zaten bebek solumda :) hla ama eşim korkuyoo istemiyo ona bişi olur die olmaz diyorum ama psikolojik elinde değil maleseff:kedi::utangac:

benimde hiç isteksiz zamanım olmadı ama eşim 6.aydan sonra karnım iyice büyüdükten sonra istemedi hiç bende şuan 37 . haftadayım hafta da 1 kez yapıyorz oda benim zorumla :) eski vucudumu özledim dedim geçen gün bende özleidm dedi korkuyorum bişi olucak diye dedi ben bilinçliyim araştırıyrm sürekli ona da anlatıyrm ama yine de korkuyo işte neyse ki doguma az kaldı gerçi dogumdan sonra yine belli bi süreç var ama ne yapalım sonrası daha güzel olur :)

sanırım erkeklerin bir çoğu böyle (arkadşalrım hamile kalınca söylemişti) bişi olacak diye korkuyor benimki de. zar zor 33e kadar devam edebildik :) neyse doğuma az kaldı sonrasına bakacağız...

Herhangi bi riskim bişeyim olmadığı halde dr 27 haftalıkken tamam dedi artık yapmayın bende ben iyiyim diyorum ama eşim korkuyo kaçıyo:)

Ben de kardes oldum artık esımle kaydirigubbakcemile4 Daha gecenlerde foruma bız hala yapıyoruz dıyordum sankı kocam bunu duymus gıbı valla sempatiksalakcinni Bende ıstek bakımından bır degısıklık yok sogukluk hıssetmıyorum ama esım korkuyorum bısı olucak dıyor.Bu da kardeslıgımızın ılanıdır olumunekankayizsmile

eşler psikolojik olarak korkuyolar evet bizde şimdi 35.haftanın içinndeyiz 7.ayımdan sonra zar zor benim çabalarımla 15 günde 20 günde bir oldu sanıırım bundan sonra yapmayız artık zaten o istemiyor korkudan ben zar zor ikna ediyorum inş.doğumdan sonrada problem yaşamayız..

Ili$kiye giren arkada$lar, e$leriniz istiyor diye mi yapiyorsunuz?
Ve sizde isteksizlik felan olmuyormu yav hamile olan sizsiniz ve birçogunuz biz yapiyoruz hatta ben istiyorum gibi yazilar yazmi$.

8. ayim bimak uzere ve 4.aydan itibaren bizde esimle kardes olduk resmen..
dokt hersey normal bi sknti yok demesine ragmen esimde ciddi bi isteksizlik seziyorum..
hani bende can atmiyorum ama esimde ki bu fazla isteksizlkte beni dusundurmuyor degil..
dogumdan sonrada olmaz artik falan filan gibi konusuyor..
merakla bekliyorum 40.gunden sonra nolcak

benim dogumuma 10 gün var ama hala devam:D
tabi son 1 aydır haftada 1kere oluyor..oda benim zorumla :))
eşim kaçıyor ben kovalıyorum çok komik bi hale düştüm :)
hayrlısıyla dogursakta eski düzenimize kavuşsak

Back
X