31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Nasılsın kuzum ? Napıyorsun
Kuzum iyi olacagim ama 3 gündür zonklayan bi baş ağrım var geçmiyor bir türlü .
Doktor tansiyon ilaci yazmisti biraz sersemletir vucud alisasiya kadar demisti kendime gelemiyorum .
Vücud alişsa bari cabucak
Baş agrisindan mahvoldum.

Oy çok zor ya benimde bazen tutuyor öyle başım parol etkilemiyor, buz koy ensene başına .bana iyi gelmişti , bi de arada tülbentle falan başına bant yapmayı dene. Inşalah faydasını görürsün. Tansiyonun nasıl oldu normalleşti mi biraz ?
Havuç suyuna başladın mı?

merhaba tüp bebek tedavisinden kalan ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ankara içi elden teslim edebilirim estrofem duphaston progestan fitil bir de iğne var adını hatırlamadım ama dönüş yaparım

Migrenim var zaten tetikliyor sanirim.
Parol etkilemiyor malesef.
Denerim buz la tülbeti

Tansiyonum normaldi canim tansiyon için vermedi aslinda rahimde kasılma falan olmasın diye vermiş tansiyon ilacini.
Ne gibi bir etkisi var bilmiyorum kullananlar varmış .
Sabah akşam içiyorum.
Havuç suyuna da başladım belki bi faydası olur hiç belli olmaz fayda görenler olmuş
Sen nasilsin iyimisin ?

Bende de migren var kuzum baya işe yaradı buz inşalalh sana da iyi gelir
Hadi şifa olsun hepsi, dinlen hep bakalım inşallah herşey yolunda gidecek inanıyorum ben. İyiyim hep dinleniyorum evden çıkmıyorum , kafam dağılsın diye sürekli Avrupa yakası falan izliyorum . Hiç bakmıyorum internetten de olumsuz şeyler düşünmemeye çalışıyorum.
İnşallah kontrollerimizde güzel haberler alıcaz kuzucum dualarımdasın

Amin kuzucum insallah ikimizden de güzel haberler almak nasip olsun
Dualarimdasin
Bolbol dinlen ağır kaldırma çok da yürüme yorma kendini hiç.
Kaç çikmisti bu arada rahim uzunluğun?

Amin kuzucum insallah ikimizden de güzel haberler almak nasip olsun
Dualarimdasin
Bolbol dinlen ağır kaldırma çok da yürüme yorma kendini hiç.
Kaç çikmisti bu arada rahim uzunluğun?
Aminnn inşallah
yine ilk aylara geri döndüm valla uzanıyorum genelde.
2.6 cm çıktı kuzum, yani kötünün iyisi en azından erken farkedildi çok şükür ben normal hayatıma devam etsem belki daha çok sıkıntı olacaktı

Merhaba, dekort ve prografı ben de kullanmaya devam ediyorum. Kese görmeye gidince soracağim. Siz kacınci güne kadar kullandınız.

Merhaba, dekort ve prografı ben de kullanmaya devam ediyorum. Kese görmeye gidince soracağim. Siz kacınci güne kadar kullandınız.
Ben 10. Haftaya kadar kullandım canım Dr um öyle ilerledi fitilide yeni kesti 17. Haftaya giriyorum oksapar detaylı ultrasondan sonra kesilcek inşallah kullanıyorsan aense

Ben 10. Haftaya kadar kullandım canım Dr um öyle ilerledi fitilide yeni kesti 17. Haftaya giriyorum oksapar detaylı ultrasondan sonra kesilcek inşallah kullanıyorsan aense
Ya cnm benim bebeğimin kilosu çok az siz neler yiyorsunuz bebeğin kilo alması için

Ya cnm benim bebeğimin kilosu çok az siz neler yiyorsunuz bebeğin kilo alması için

Erken fark edilmesi iyi bişey tabi ki ,bir süre çok ayaklanma bolbol dinlen
Sağlıkla alacağız insallah kucağımıza

Peki bişey söyledimi canim kese durumu suyu falan nasıl?
Bende ikizlere hamileyim 1 tane bebisimin kilosu düşük dedi doktor .geriden geliyor haftasina göre 1 hafta geride gibi bisey soyledi.
Benim plesantam küçükmüş kadin dogum doktorlari göremiyor bence perinatolog görün.
Bebgim kucuk diye oraya yönlendirildim ve plenstamin da kucuk oldugunu beslenemedigini öğrendim .
Benim bebegim 120 gr görünüyor 16 haftalikti o zaman .
Suyunu da azalmiş gördüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…