- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.281
Benim 17+0 haftada dedi kilosu 85 gram boyu 16 cm ama dedi normaldir herşey başka bir şey demedi ben hani burdan baktım sizinkiler benden fazla ya ondan dedim diyeyim.Peki bişey söyledimi canim kese durumu suyu falan nasıl?
Bende ikizlere hamileyim 1 tane bebisimin kilosu düşük dedi doktor .geriden geliyor haftasina göre 1 hafta geride gibi bisey soyledi.
Benim plesantam küçükmüş kadin dogum doktorlari göremiyor bence perinatolog görün.
Bebgim kucuk diye oraya yönlendirildim ve plenstamin da kucuk oldugunu beslenemedigini öğrendim .
Benim bebegim 120 gr görünüyor 16 haftalikti o zaman .
Suyunu da azalmiş gördüler.
Kuzum dr um normal dediyse hiç aorun etme şimdiden sonra kilo almaya basliycak şöyle ben transfer zamanı daha sağlıklı güzel.besleniyordum benim hala bulantım var ama kendimi en çok muz kefir ve kuruyemiş yemek için zorluyorum onların faydası oldumu bilmem keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum normalde yumurta et balık bunları yememiz lazım mesela ben yumurta 2 aydır ağzıma süremi yorum onların yerine yeşil mercimek yemeği yiyorum ev yogurduyla ordan aliyorum proteini sende bı bunları dene istersen ama bı dahaki kontrolde dahada artar strese girme hicYa cnm benim bebeğimin kilosu çok az siz neler yiyorsunuz bebeğin kilo alması için
Cinsiyeti kızKuzum dr um normal dediyse hiç aorun etme şimdiden sonra kilo almaya basliycak şöyle ben transfer zamanı daha sağlıklı güzel.besleniyordum benim hala bulantım var ama kendimi en çok muz kefir ve kuruyemiş yemek için zorluyorum onların faydası oldumu bilmem keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum normalde yumurta et balık bunları yememiz lazım mesela ben yumurta 2 aydır ağzıma süremi yorum onların yerine yeşil mercimek yemeği yiyorum ev yogurduyla ordan aliyorum proteini sende bı bunları dene istersen ama bı dahaki kontrolde dahada artar strese girme hicboyu çok güzel maşallah boylu bebiş cisniyett söyledimi
Oyy bı tane daha prenses he kibarcıkCinsiyeti kız
Saol cnm inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağimiza alırızOyy bı tane daha prenses he kibarcıkRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım sen ikizlere hamile değil misin?Kızlar ödem olmaya başladı mı ayaklariniz?
Benim 3-4 gündür ayakta kalınca ödem olmaya başladı erken değilmi biraz sanki ?
şişiyor sonra iniyor dinlenince .
İkiz canımCanım sen ikizlere hamile değil misin?
Peki neden açıklama kısmında sadece bı bebeğin tek boyu ve kilosu varİkiz canım
Bide bu açıklama kısmında ki bebişlerle ilgili bilgileri nasıl yazdınız ben kaç gün giremedim forma kaçirmişim bunlariİkiz canım
Çift bebek için olmuyor sanirim tek bebek için oluyorPeki neden açıklama kısmında sadece bı bebeğin tek boyu ve kilosu var
Şuan sende de yazıyor. onlar günlük değişiyor yazılar o yüzden herkesin aciklamasinda farkli bilgiler yazıyor gün günBide bu açıklama kısmında ki bebişlerle ilgili bilgileri nasıl yazdınız ben kaç gün giremedim forma kaçirmişim bunlari
Maşallah senin bebişin kilosu iyiymiş neler tüketiyorsun cnm ? Diğer bebişinin durumu nasıl?Şuan sende de yazıyor. onlar günlük değişiyor yazılar o yüzden herkesin aciklamasinda farkli bilgiler yazıyor gün gün
Diğer bebişi simdilik bilmiyorum umarim iyidirMaşallah senin bebişin kilosu iyiymiş neler tüketiyorsun cnm ? Diğer bebişinin durumu nasıl?
İnşallah cnm iyidir .Ben kırmızı et yiyemiyorum midem bulanıyor hala sütte içmiyorum onun yerine yoğurt ,peynir yiyorum bı tane haşlanmış yumurta kahvaltı da bende muz ceviz madem yiyorumDiğer bebişi simdilik bilmiyorum umarim iyidir
Faydalı olan herseyi yiyorum canim sen yiyebiliyormusun ?
Ceviz,badem,fındık,muz .
Günde 1-2 bardak süt.
Meyvesuyu falan da içiyorum el yapımı olursa daha iyi olur .
Et,tavuk,balık .sebze ne varsa o an fasulye gibi .günlük yumurta tüketiyorum bazen 2 tane yiyorum omlet şeklinde
Taze meyveler yiyorum seftali,elma gibi.
Bazen canım istemese de yiyorum beslensinler diye.
Mide bulantisi icin hap kullaniyormusun canim ?İnşallah cnm iyidir .Ben kırmızı et yiyemiyorum midem bulanıyor hala sütte içmiyorum onun yerine yoğurt ,peynir yiyorum bı tane haşlanmış yumurta kahvaltı da bende muz ceviz madem yiyorum
Balık ,tavuk tüketebiliyorum bilmiyorum ben normalde kırmızı eti çok seviyorum hem haşlama tarzı hem normal kavurma ama hamile olduğumdan beri asla yiyemiyorum çok kötü gözüküyor gözüme.Mide bulantisi icin hap kullaniyormusun canim ?
Kirmizi et yiyebilsen daha iyi olur tabi ama yiyemiyorsan da yapacak bisey yok .
Bende 3 ay yiyemedim hiç 1 aydir yiyebiliyorum.
Bulansa hala yiyemezdim.
Balik,tavuk tüketebiliyormusun?
Proteine de ihtiyaclari var suan bebislerin
Yoğurt ,peynir de karsiliyor süt yerine .
Balık,tavuk da protein canim onları tüket o zamanBalık ,tavuk tüketebiliyorum bilmiyorum ben normalde kırmızı eti çok seviyorum hem haşlama tarzı hem normal kavurma ama hamile olduğumdan beri asla yiyemiyorum çok kötü gözüküyor gözüme.
Amin inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur bı an önce kucağımıza alırızBalık,tavuk da protein canim onları tüket o zaman
Kefir içebiliyorsan kefir tüket bebeğe kilo aldiriyormuş kaşar peynir bide.
Ben bi ara iciyordum kefir artik içmiyorum çok içince tiksiniyorum ara ara içiyorum.
Kaşar da yiyorum güzel kilo yaptiği söyleniyor
Sifa olsun hepsi bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?