31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Yaşınız kaç acaba yanlış anlamazsanız sorun var mıydı yoksa sebepsiz mi

Yaşınız kaç acaba yanlış anlamazsanız sorun var mıydı yoksa sebepsiz mi
28 yaşındayım sebepsiz di bizim esimdede bendede problem yoktu bı doğal yolla gebeliğim oldu dış gebelikti bu gün üstünden tam 2 sene geçti hiç bı sekilde olmayınca direk tüp bebeğe geçtik Dr umda çok destek oldu herşeyi güzel ilerledi inşallah kucağıma almakta nasip olur hepimize nasip olsun

Bence tutundu iki bebişinde seninle kuzuummm değerin 7. Güne göre güzel çıkmış buradan az çok bizde tecrübeli olduk bu konularda geliyo bebişler

Bence tutundu iki bebişinde seninle kuzuummm değerin 7. Güne göre güzel çıkmış buradan az çok bizde tecrübeli olduk bu konularda geliyo bebişler
İnşallah canım benim çok sağol seninde sımsıkı tutunur inşallah ya Allah'ım hepimiz subat annesi olalım inşallah çok içimden geliyo burdaki herkes Şubat anneleri grubu açalım inşallah

İnşallah canım benim çok sağol seninde sımsıkı tutunur inşallah ya Allah'ım hepimiz subat annesi olalım inşallah çok içimden geliyo burdaki herkes Şubat anneleri grubu açalım inşallah
Aminn aminn kuzum ben inatla beklicem galiba 11 ini allahtan eczanelerde kapalı test alamıyorum

Transfer sürecince nelere dikkat ettiniz ne kadar yattınız biraz bahsedebilir misiniz? Ben çok eğildim mesela yerde bişey görsem hep eğilip aldım hata mı ettim ? Kolumu uzatıp yukardan bişeyler aldım .
Canım Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ben gidama dikkat ediyorum hala öyle günde 4 litreye yakın su içtim hep onun dışında hep yatmadım ama hamileymiş gibi davrandım açıkçası elim hep karnimdaydi manevi olarak rahatlarsan bebeğin tutunur ben sürekli yayıp hareket etmeyenlerin tutmadığını çok gördüm bişey olmaz ama sen yinede çok eğilip kalkma bu tutunma sürecinde özellikle çokta kendini dinlenmeye bağlama bence inşallah sağlıkla ilerler benim sürecinde hepimizinkide ama ben beslenmeme ve ilaclarima çok dikkat ediyorum sadece herşeyin dakik Allah'ım hepimize güzel.haberler almayı nasip etsin

Hiç eğildiğiniz olmadı mı ya da bi yere uzanıp bişey almadınız mı yemek yaparken ister istemez yaşadım ben bunları

Deodorant ve makyaj malzemesi kullandınız mı

Hiç eğildiğiniz olmadı mı ya da bi yere uzanıp bişey almadınız mı yemek yaparken ister istemez yaşadım ben bunları
Hiç kaygılanmayın. Sürekli yatmak istenen bir şey değil rahime kan gitmesi lazım akış olması lazım. Kendinizi çok ciddi yoracak şeyler dışında içiniz rahat olsun. Dengeli davranmak en güzeli bu süreçte.

Ben yapmadım eşim annem yaptı sagolsunlar uzanıp egilmedin hiç canım ama korkma ve dikkatli olmanı tavsiye ederim en azından öğrenene kadar inşallah rabbim gonlunuzdeki nasip eder ben makyaj yapan biri değilim genelde bebek kremi kullanıyorum cildime o konuda bı fikrim yok canım deodorant olarak alerjik ciltler için alkolsüz var ama bu trasnfer süreci için değil genel olarak bu şekildeyim ergenlik döneminden beri

Kesinlikle öyle ben her gün merdiven inip çıktım 3 kat hastaneye iğne olmaya gittim dikkatli bı şekilde doktorum senin için çok iyi olur dedi hatta sorduğumda nasibi olan yavruyu rabbim korur her zaman

Transfer sürecince nelere dikkat ettiniz ne kadar yattınız biraz bahsedebilir misiniz? Ben çok eğildim mesela yerde bişey görsem hep eğilip aldım hata mı ettim ? Kolumu uzatıp yukardan bişeyler aldım .
Canım öncelikle hayırlı olsun transferin kaçıncı gündesin? Çok abartmadığın müddetçe Herşeyi yapabilirsin . Tutunacağı varsa bebişin seninledir zaten . Doktorlar önlem amaçlı istirahat diyorlar ona da 2 gün diyorlar zaten. Ben çok zorlamıyorum kendimi dikkatliyim ama yürüyüşte yapıyorum. Tezgahta ufak tefek işte yapıyorum . Ara ara çok duygusallaşıp geriliyorum öyle olunca nefes egzersizi yapıyorum sana da tavsiyeri ederimm İnşallah bebeklerimiz içimizde bize alışmaya çalışıyorlardır.

Deodorant ve makyaj malzemesi kullandınız m

Kesinlikle öyle ben her gün merdiven inip çıktım 3 kat hastaneye iğne olmaya gittim dikkatli bı şekilde doktorum senin için çok iyi olur dedi hatta sorduğumda nasibi olan yavruyu rabbim korur her zaman
Aynen ben de iğneye gittim hastaneye. Teste kadar 12 gün boyunca yatmak (kanama, aşırı ağrı yoksa) kanıtlanmış faydalı bir şey değil; doktorum yatalakmışsın gibi davranma abartma dedi. Rabbim “Ol” der olur bizler de makul ölçülerde dikkat ediyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…