- 11 Mart 2025
- 102
- 31
- 13
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
16 Haziran kontrolüm var o gün belli olacak inşallahhayırlı olsun canım , güzel haberlerini alalım inşallahtransferin ne zaman
Siz ne zaman oldunuzhayırlı olsun canım , güzel haberlerini alalım inşallahtransferin ne zaman
16 Haziran kontrolüm var o gün belli olacak inşallah
Hadi inşallah en güzeli olsun , mucizelerine kavuş tez vakitteSiz ne zaman oldunuz
3 gün kalmış , 1 hafta geçmiş üzerinden…Hadi inşallah en güzeli olsun , mucizelerine kavuş tez vakitteben 31 mayısta transfer oldum çift embriyo . Test günüm 11 Haziran beklemedeyim
Siz hangi ilaçları kullandınız adet dönemi ve transferden öncesi sonrası ?Hadi inşallah en güzeli olsun , mucizelerine kavuş tez vakitteben 31 mayısta transfer oldum çift embriyo . Test günüm 11 Haziran beklemedeyim
3 gün kalmış , 1 hafta geçmiş üzerinden…hadi bakalım bana da haber ver mutlaka
Evet canım heyecanla bekliyorum . Belirtim yok pek inşallah benimledir minnoşlarımSiz hangi ilaçları kullandınız adet dönemi ve transferden öncesi sonrası ?
Günaydın Gece uyyamadim çok bitanem kasıklarımda çekilme gibi biseyler oluyo bide belimin ortası yumruk varmış gibi hissediyorum yastık bacagaimin arasında bı sağa bı sola döne döne sabah ettik şimdi iyiyim sen nasılsın Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Oy bebişler yerleşiyor iyice yaramazlık yapmışlarGünaydın Gece uyyamadim çok bitanem kasıklarımda çekilme gibi biseyler oluyo bide belimin ortası yumruk varmış gibi hissediyorum yastık bacagaimin arasında bı sağa bı sola döne döne sabah ettik şimdi iyiyim sen nasılsın Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Erken test yapacak mısınız? Çok kararsızım. 16 sı normalde ama bilemiyorumOy bebişler yerleşiyor iyice yaramazlık yapmışlariyiyim canım bende tam tersi çok fazla uyuyorum açamadım hiç kendimi dün. Ufak midem ekşidi bi de bu sabah anlamadım. Onun dışında iyiyim canım belirti aramayı da bıraktım dua ediyorum sadece. Amin canım Allah’ım hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de
İnşallah kuzum benimOy bebişler yerleşiyor iyice yaramazlık yapmışlariyiyim canım bende tam tersi çok fazla uyuyorum açamadım hiç kendimi dün. Ufak midem ekşidi bi de bu sabah anlamadım. Onun dışında iyiyim canım belirti aramayı da bıraktım dua ediyorum sadece. Amin canım Allah’ım hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de
Ay evet senin yaptığını yapamazdım ben inadım tuttu bu seferİnşallah kuzum benimAllah'ım snaada en güzel müjdeyi almayı nasip kız çok inatcisin ve sabirlisin valla helal olsun bak bana 3 gün duramadim ve negatif oldu diye verdim kanı beni şok oldum rabbim sanada bu şoku yaşatsın
Ben bekliyorum canım inat ve sabırlaErken test yapacak mısınız? Çok kararsızım. 16 sı normalde ama bilemiyorum
Açıkcası sonuçla yüzleşmeye cesaretim yokBen bekliyorum canım inat ve sabırlacesaretimde pek yok galiba. Sende yapacaksan 2-3 gün sonra test ver bence garanti olsun
Aynı durumdayız canım. Kalbim pır pır sürekli. Düşünememek için komedi dizileri açıp kafamı dağıtmaya çalışıyorumAçıkcası sonuçla yüzleşmeye cesaretim yokhakkaten ne yapmalıyım bilemedim:) ama çok heyecanlıyım. Hepimizin olsun inşallah.
İşte sanki idrar testinde önceden görürsem rahatlayacakmışım gibiAynı durumdayız canım. Kalbim pır pır sürekli. Düşünememek için komedi dizileri açıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum
bilemedim ki kuzum nasıl rahat hissedeceksen ama test günün 16sıymış yine idrar içinde bekle biraz dahaİşte sanki idrar testinde önceden görürsem rahatlayacakmışım gibi
Tabi tabi daha çok erkenbilemedim ki kuzum nasıl rahat hissedeceksen ama test günün 16sıymış yine idrar içinde bekle biraz daha
İnşallah Allah'ım seninde sevinçle hamileyim yazdığını görmek nasip olsun bı kaç güneAy evet senin yaptığını yapamazdım ben inadım tuttu bu sefer11 sayısını pek bi sevdim beklicem az kaldı inşallah güzel müjdemi vermek nasip olsun banada kuzum
Canım bence moralini bozma bazen betahcg değeri yavaş yükseliyor idrara da geç yansıyor. İlaçlarını bırakma kan testi gününü bekle. Belki idrarda gözükmemiştir. Dua edelim hiç belli olmaz negatif görüp pozitife dönen çok gördüm ben bu sitedeBenim negatif sanırım bugün 10. Gün erken gebelik testi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?