31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

3 gün kalmış , 1 hafta geçmiş üzerinden… hadi bakalım bana da haber ver mutlaka
Siz hangi ilaçları kullandınız adet dönemi ve transferden öncesi sonrası ?
Evet canım heyecanla bekliyorum . Belirtim yok pek inşallah benimledir minnoşlarım
Adet olduktan sonra günde 3 kere Estrofem kullanmaya başladım. Transferden 5 gün önce progesteron iğne, progesteron fitil (sabah/akşam 2şer), oksapar iğne, coraspirin, estrofem 3 tane devam ettim. Transfer sonrası bi de Duphaston hap eklendi 2 tane sabah akşam. Ve vitaminler tabi.

L LeoDilara59 günaydınn en taze hamiş nasılsın bugün kuzum? Var mı yeni belirtiler
Günaydın Gece uyyamadim çok bitanem kasıklarımda çekilme gibi biseyler oluyo bide belimin ortası yumruk varmış gibi hissediyorum yastık bacagaimin arasında bı sağa bı sola döne döne sabah ettik şimdi iyiyim sen nasılsın Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Oy bebişler yerleşiyor iyice yaramazlık yapmışlar iyiyim canım bende tam tersi çok fazla uyuyorum açamadım hiç kendimi dün. Ufak midem ekşidi bi de bu sabah anlamadım. Onun dışında iyiyim canım belirti aramayı da bıraktım dua ediyorum sadece. Amin canım Allah’ım hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de

Erken test yapacak mısınız? Çok kararsızım. 16 sı normalde ama bilemiyorum

İnşallah kuzum benim Allah'ım snaada en güzel müjdeyi almayı nasip kız çok inatcisin ve sabirlisin valla helal olsun bak bana 3 gün duramadim ve negatif oldu diye verdim kanı beni şok oldum rabbim sanada bu şoku yaşatsın

Ay evet senin yaptığını yapamazdım ben inadım tuttu bu sefer 11 sayısını pek bi sevdim beklicem az kaldı inşallah güzel müjdemi vermek nasip olsun banada kuzum

Ben bekliyorum canım inat ve sabırla cesaretimde pek yok galiba. Sende yapacaksan 2-3 gün sonra test ver bence garanti olsun
Açıkcası sonuçla yüzleşmeye cesaretim yok hakkaten ne yapmalıyım bilemedim:) ama çok heyecanlıyım. Hepimizin olsun inşallah.

Açıkcası sonuçla yüzleşmeye cesaretim yok hakkaten ne yapmalıyım bilemedim:) ama çok heyecanlıyım. Hepimizin olsun inşallah.
Aynı durumdayız canım. Kalbim pır pır sürekli. Düşünememek için komedi dizileri açıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Benim negatif sanırım bugün 10. Gün erken gebelik testi negatif
Canım bence moralini bozma bazen betahcg değeri yavaş yükseliyor idrara da geç yansıyor. İlaçlarını bırakma kan testi gününü bekle. Belki idrarda gözükmemiştir. Dua edelim hiç belli olmaz negatif görüp pozitife dönen çok gördüm ben bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…