- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Evet garanti olsun diye öyle tarih verdiler heralde , sorgulamadımSenin daha çok varmış
Çarşamba günü Dr umu çok gerdim dış gebelik diye adamın muaynesini bastım ağrım çok oldu oda muayne etti rahim gayet sağlıklı tüplerde bişey yok dedi şu an ama nette konusmadi adam yani dış gebelik olmaz korkma dedi keseyi görene kadar net konuşmuyor drlar o da keseye gelene kadar kan ver çok streslin iyi değil dedi inşallah bugün son olur daha verdirtmez benim suçum birazdaSenin değerlerin normal çıkıyordu zateb neden veriyorsun ki kanı
Benden de 13. Gün tekrar kan istediler sabah verdim sonucumu bekliyorum inşallah çok güzel çıkar değerlerimiz bütğn stresimiz ortadan kalkarÇarşamba günü Dr umu çok gerdim dış gebelik diye adamın muaynesini bastım ağrım çok oldu oda muayne etti rahim gayet sağlıklı tüplerde bişey yok dedi şu an ama nette konusmadi adam yani dış gebelik olmaz korkma dedi keseyi görene kadar net konuşmuyor drlar o da keseye gelene kadar kan ver çok streslin iyi değil dedi inşallah bugün son olur daha verdirtmez benim suçum birazda
İnşallah kuzum hayırlısıyla Allah'ım izniyle mübarek gün herşey yolunda gider inşallah çıkınca haber ver dualrim seninleBenden de 13. Gün tekrar kan istediler sabah verdim sonucumu bekliyorum inşallah çok güzel çıkar değerlerimiz bütğn stresimiz ortadan kalkar
MERHABA CANIM. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÖNCELİKLE HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN. SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH. SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA 2020 YILINDA Kİ TÜP BEBEK SÜRECİM GÖZÜMDE CANLANDI. ŞİMDİ O HEYACANI TEKRAR YAŞAMAK İÇİN HAZIRLANIYORUM. BENİM BİR OĞLUM OLDU TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE, 5 GÜNLÜK DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFER EDİLDİ O DA METEHAN ŞUAN 4,5 YAŞINDA. O ZAMAN SOL KASIĞIMDA OLUR DU BATMALAR. YANİ TAM TERSİ, HATTA KAYINVALİDEM SORDU, BATMALAR OLUYORMU OLUYORSA HANGİ TARAFTA DİYE, SOL DEYİNCE (BU DA ERKEK) DEDİ. KENDİSİNİN 2 OĞLU VAR VE ELTİN DE 1 OĞLU VARNe kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor
Ben sadece iki kez verdim sonra haftaya salı kese için gel dedi .Çarşamba günü Dr umu çok gerdim dış gebelik diye adamın muaynesini bastım ağrım çok oldu oda muayne etti rahim gayet sağlıklı tüplerde bişey yok dedi şu an ama nette konusmadi adam yani dış gebelik olmaz korkma dedi keseyi görene kadar net konuşmuyor drlar o da keseye gelene kadar kan ver çok streslin iyi değil dedi inşallah bugün son olur daha verdirtmez benim suçum birazda
O YANMAYI ÇUBUK KRAKER VEYA LEBLEBİ İLE BASTIRABİLİRSİNİZ.Doktoruma soylerim 1 hafta sonra. ilac veriyormuş sanirim yanma olunca
Ha bire su içmekten wc den cikamiyorum ya yaniyor diye
KİMYASAL GEBELİKTE KAN DEĞERLERİN TUTARSIZ OLUR. BİR DÜŞER BİR YÜKSELİR. SONRA KANAMA BAŞLAR. HİÇ ENDİŞE EDİP BEBİŞİNİ ÜZME, DEĞERLERİN ÇOK GÜZEL. SAĞLIKLA GELECEK KUCAĞINA İNŞALLAHKimyasal gebelik nasıl bilmiyorum 2 sene önce dış gebelik geçirdim ben çok erken öğrendim Allah'tan oda siddetlinagri ve siyah kanama olmuştu Allah korusun ama şimdi bir sürü ilaç iğne falan kullanıyoruz ya ne biliyim haftaya olsun biban once bide sonucumu alıyım bugün biraz daha rahatliycam inşallah kuzum Allah'ım hepimizi yavrularımızı korusun mübarek cuma günü inşallahkorkutmasın rabbim her anında dua ediyorum hepimiz için kizlar
Benide Çarşamba cagardi işte inşallah bugün güzel sonuç alalım rahat geçsin günlerimizBen sadece iki kez verdim sonra haftaya salı kese için gel dedi .
İnşallah keseyi görürüzBenide Çarşamba cagardi işte inşallah bugün güzel sonuç alalım rahat geçsin günlerimiz
İnşallah rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine bebeklerimizi kucağimiza almayı nasip eder.Kimyasal gebelik nasıl bilmiyorum 2 sene önce dış gebelik geçirdim ben çok erken öğrendim Allah'tan oda siddetlinagri ve siyah kanama olmuştu Allah korusun ama şimdi bir sürü ilaç iğne falan kullanıyoruz ya ne biliyim haftaya olsun biban once bide sonucumu alıyım bugün biraz daha rahatliycam inşallah kuzum Allah'ım hepimizi yavrularımızı korusun mübarek cuma günü inşallahkorkutmasın rabbim her anında dua ediyorum hepimiz için kizlar
İnşallah Allah'ım razinolsun mübarek olsunKİMYASAL GEBELİKTE KAN DEĞERLERİN TUTARSIZ OLUR. BİR DÜŞER BİR YÜKSELİR. SONRA KANAMA BAŞLAR. HİÇ ENDİŞE EDİP BEBİŞİNİ ÜZME, DEĞERLERİN ÇOK GÜZEL. SAĞLIKLA GELECEK KUCAĞINA İNŞALLAH
İnşallah güzel anne inşallahİnşallah rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine bebeklerimizi kucağimiza almayı nasip eder.
Haha yaaa yazık kocalaraYa Ben nerdeyse kocamida yiycem aşkım dün mide yanmam çok oldu göğüslerim cok kötüydü gece kasıklarımda batismalar başka biseyim yok çok yiyorum bide iki gündür melemene taktımdün akşam uyumadan yedim sabahta yedim ahahaha
İnşallah Allah razı olsun senden,senin benim burdaki arkaşlarimizin hepsinin duası kabul olsun transfer için gün sayanin Allah içine ferahlık versin,kan sonucunu bekleyenin işi rast gitsin bizim gibi keseyi dört gözle bekleyenin Allah bütün dualarını kabul etsin inşallah aminİnşallah güzel anne inşallahgitmeden bı yasin okuycam hepimiz için yine Allah'ım hepimizi Ocak Şubat annesi olup o mis kokuyu içimize gece gündüz çekmeyi nasip etsin
Maşallah sağlikla ilerlesin.Kızlar 13. Gün 1473’e yükselmiş. Ayy bana da kese gğnü verirler artık umarım
Ay kuşum benim çok güzel değerin maşallah Allah'ım nazardan saklasınKızlar 13. Gün 1473’e yükselmiş. Ayy bana da kese gğnü verirler artık umarım
Maşallah kuzum çok güzel yükselmişKızlar 13. Gün 1473’e yükselmiş. Ayy bana da kese gğnü verirler artık umarım
Yaaa çok tuhaf tek taraflı olunca bi garipsemiştim acaba oraya mı tutunuyor diye .demekki erkek de olabiliyormuş .MERHABA CANIM. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÖNCELİKLE HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN. SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH. SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA 2020 YILINDA Kİ TÜP BEBEK SÜRECİM GÖZÜMDE CANLANDI. ŞİMDİ O HEYACANI TEKRAR YAŞAMAK İÇİN HAZIRLANIYORUM. BENİM BİR OĞLUM OLDU TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE, 5 GÜNLÜK DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFER EDİLDİ O DA METEHAN ŞUAN 4,5 YAŞINDA. O ZAMAN SOL KASIĞIMDA OLUR DU BATMALAR. YANİ TAM TERSİ, HATTA KAYINVALİDEM SORDU, BATMALAR OLUYORMU OLUYORSA HANGİ TARAFTA DİYE, SOL DEYİNCE (BU DA ERKEK) DEDİ. KENDİSİNİN 2 OĞLU VAR VE ELTİN DE 1 OĞLU VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?