31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Senin değerlerin normal çıkıyordu zateb neden veriyorsun ki kanı
Çarşamba günü Dr umu çok gerdim dış gebelik diye adamın muaynesini bastım ağrım çok oldu oda muayne etti rahim gayet sağlıklı tüplerde bişey yok dedi şu an ama nette konusmadi adam yani dış gebelik olmaz korkma dedi keseyi görene kadar net konuşmuyor drlar o da keseye gelene kadar kan ver çok streslin iyi değil dedi inşallah bugün son olur daha verdirtmez benim suçum birazda

Benden de 13. Gün tekrar kan istediler sabah verdim sonucumu bekliyorum inşallah çok güzel çıkar değerlerimiz bütğn stresimiz ortadan kalkar

Benden de 13. Gün tekrar kan istediler sabah verdim sonucumu bekliyorum inşallah çok güzel çıkar değerlerimiz bütğn stresimiz ortadan kalkar
İnşallah kuzum hayırlısıyla Allah'ım izniyle mübarek gün herşey yolunda gider inşallah çıkınca haber ver dualrim seninle

Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor
MERHABA CANIM. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÖNCELİKLE HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN. SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH. SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA 2020 YILINDA Kİ TÜP BEBEK SÜRECİM GÖZÜMDE CANLANDI. ŞİMDİ O HEYACANI TEKRAR YAŞAMAK İÇİN HAZIRLANIYORUM. BENİM BİR OĞLUM OLDU TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE, 5 GÜNLÜK DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFER EDİLDİ O DA METEHAN ŞUAN 4,5 YAŞINDA. O ZAMAN SOL KASIĞIMDA OLUR DU BATMALAR. YANİ TAM TERSİ, HATTA KAYINVALİDEM SORDU, BATMALAR OLUYORMU OLUYORSA HANGİ TARAFTA DİYE, SOL DEYİNCE (BU DA ERKEK) DEDİ. KENDİSİNİN 2 OĞLU VAR VE ELTİN DE 1 OĞLU VAR

Ben sadece iki kez verdim sonra haftaya salı kese için gel dedi .

KİMYASAL GEBELİKTE KAN DEĞERLERİN TUTARSIZ OLUR. BİR DÜŞER BİR YÜKSELİR. SONRA KANAMA BAŞLAR. HİÇ ENDİŞE EDİP BEBİŞİNİ ÜZME, DEĞERLERİN ÇOK GÜZEL. SAĞLIKLA GELECEK KUCAĞINA İNŞALLAH

İnşallah rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine bebeklerimizi kucağimiza almayı nasip eder.

İnşallah Allah'ım razinolsun mübarek olsun tek duamız bu

Haha yaaa yazık kocalara
ben daha çok yesem cok kilo alacağım belki o yüzden yiyemiyorum
Yeterince kilo aldim ilaçlardan stresten .üst üste tüp bebek tedavisi görmekten mahvoldum

İnşallah güzel anne inşallah gitmeden bı yasin okuycam hepimiz için yine Allah'ım hepimizi Ocak Şubat annesi olup o mis kokuyu içimize gece gündüz çekmeyi nasip etsin
İnşallah Allah razı olsun senden,senin benim burdaki arkaşlarimizin hepsinin duası kabul olsun transfer için gün sayanin Allah içine ferahlık versin,kan sonucunu bekleyenin işi rast gitsin bizim gibi keseyi dört gözle bekleyenin Allah bütün dualarını kabul etsin inşallah amin

Yaaa çok tuhaf tek taraflı olunca bi garipsemiştim acaba oraya mı tutunuyor diye .demekki erkek de olabiliyormuş .
Elbette kız erkek hiç fark etmez saglıkla sıhatle Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin .sonuç bekleyenler de güzel haberler alsin

Allah bagislasin cocugunuzu.
Tekrar kardeş nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…