- Konu Sahibi LeoDilara59
-
10.gün kaç çıkmışti cnm seninKızlar 13. Gün 1473’e yükselmiş. Ayy bana da kese gğnü verirler artık umarım
Rabbim İnşallah Bu duyguyu tekrar tattirsin sana canım olurmu öyle şey burası hepimizin tun guzel annelerin sayfasıTÜM YAZDIKLARINIZI BAŞTAN SONA HEYECANLA OKUDUM VE SİZİNLE DUYGULANDIM, SİZİNLE SEVİNDİM. GÜZEL HABERLER OKUMAK ÇOK HEYECAN VERİCİ. BENİ DE ARANIZA KABUL EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. BENİM 2020 DE TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE BİR OĞLUM OLDU VE 2023 DE İKİNCİ DENEME DE TUTTU SONRA KALBİ DURDU, DÜŞÜK İLE SONUÇLANDI. ŞİMDİ 6. GÜN İKİ TANE EMBRİYO TRANSFERİNE BAŞLIYORUM İKİ ÜÇ GÜNE ADET OLUNCA İNŞALLAH. SİZDEN RİCAM DUALARINIZ DA BANA DA YER VERİN LÜTFEN.
Yolun açık olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun sürecinTÜM YAZDIKLARINIZI BAŞTAN SONA HEYECANLA OKUDUM VE SİZİNLE DUYGULANDIM, SİZİNLE SEVİNDİM. GÜZEL HABERLER OKUMAK ÇOK HEYECAN VERİCİ. BENİ DE ARANIZA KABUL EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. BENİM 2020 DE TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE BİR OĞLUM OLDU VE 2023 DE İKİNCİ DENEME DE TUTTU SONRA KALBİ DURDU, DÜŞÜK İLE SONUÇLANDI. ŞİMDİ 6. GÜN İKİ TANE EMBRİYO TRANSFERİNE BAŞLIYORUM İKİ ÜÇ GÜNE ADET OLUNCA İNŞALLAH. SİZDEN RİCAM DUALARINIZ DA BANA DA YER VERİN LÜTFEN.
Tebrik ederimmm canım benim amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişkolarıHanımlar merhaba 31 mayısta çift embriyo taze transferi oldum. Bugün 13.gün transferin
10.günde HCG 251 , dün 12.gün de 682 çıktı şükür. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebişlerimzii
AA ne kadar saçma bişey ilk ulttasonu ne olursa olsun onun yapması gerekir sende bu Dr araştır kuzum hemen 2 haftada beklemene gerek yok bu hafta perşembe cuma git kontroleBenim doktorum bakmıyomuş keseye. Hemşireme yazdım bana 2 hafta sonra ultrason baktırın Bülent Hoca gebe bakmıyo dedi. Nereden bulucam bir anda doktorsuz kalakaldım
Aa çok saçma olmuş . Nerede tedavi gördün?Bencede bi ilk muayene için önümüzdeki hafta git kuzum bi doktora, sonra tüm süreç için birini araştırırsın. Bende doğum paketlerine falan bakıyorum şimdiden gebelik takip paketleri de varmış.Benim doktorum bakmıyomuş keseye. Hemşireme yazdım bana 2 hafta sonra ultrason baktırın Bülent Hoca gebe bakmıyo dedi. Nereden bulucam bir anda doktorsuz kalakaldım
Canım iyiyce araştir iyi bı doktor bul kendine hem daha iki hafta var keseyi görmeye inşallah görürsün.benim de keseyi gördükten sonra kendime iyi bı doktor bulma arayaşina girecem çünkü benim gittiğim yerde her 21 günde 5200 gibi bı ücret ödemem gerekecekBenim doktorum bakmıyomuş keseye. Hemşireme yazdım bana 2 hafta sonra ultrason baktırın Bülent Hoca gebe bakmıyo dedi. Nereden bulucam bir anda doktorsuz kalakaldım
Evet canım ben de öyle düşünüyorum 2 hafta ne kadar da uzun. Sanırım tek gidişte hem kese hem kalp atışı için mi dediler anlamadım ben de ama istesem de o kadar bekleyememAA ne kadar saçma bişey ilk ulttasonu ne olursa olsun onun yapması gerekir sende bu Dr araştır kuzum hemen 2 haftada beklemene gerek yok bu hafta perşembe cuma git kontrole
Ben Maslak Acıbadem Bülent Tıraş da tedavi gördüm. Ben de gebelik paketi düşünüyorum ama şimdilik rastgele bir doktor bulurum sanırımAa çok saçma olmuş . Nerede tedavi gördün?Bencede bi ilk muayene için önümüzdeki hafta git kuzum bi doktora, sonra tüm süreç için birini araştırırsın. Bende doğum paketlerine falan bakıyorum şimdiden gebelik takip paketleri de varmış.
Bülent Tıraş’ın muayene ücreti aşırı pahalı zaten 7.500 dü en son. Sigortamın geçtiği bir kadın doğum doktoru bakıcamCanım iyiyce araştir iyi bı doktor bul kendine hem daha iki hafta var keseyi görmeye inşallah görürsün.benim de keseyi gördükten sonra kendime iyi bı doktor bulma arayaşina girecem çünkü benim gittiğim yerde her 21 günde 5200 gibi bı ücret ödemem gerekecek
Aşkım cinsiyetide söylerler sana 2 hafta sonraEvet canım ben de öyle düşünüyorum 2 hafta ne kadar da uzun. Sanırım tek gidişte hem kese hem kalp atışı için mi dediler anlamadım ben de ama istesem de o kadar bekleyemem
Siz nerede yaşiyorsunuzBülent Tıraş’ın muayene ücreti aşırı pahalı zaten 7.500 dü en son. Sigortamın geçtiği bir kadın doğum doktoru bakıcam
2 kat artmış canım 2 günde sanırım öyleyse gayet normal çıkmış .2 katı artış yeterli görüyorlarKizlar değerim 895.87 gelmişaz değilmi
Yok kuzum en son kaç gelmişti? 13. Günümüz transfer sonrası gayet güzelKizlar değerim 895.87 gelmişaz değilmi
2 gün önce 344 gelmişti Dr yazdı gayet iyi dedi salı günü kese için gel yazdı şaşırdım bende kan verme daha dediYok kuzum en son kaç gelmişti? 13. Günümüz transfer sonrası gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?