- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Benim ilk 3,4 gün hiç ağrım yoktu sonradan belirtiler başladı.merhaba kızlar, benimde iki embriyo transferim oldu 4 hazıranda. benim ilk birkaç gün kramp girdi kasıklarıma, şimdilerde ise arada kuru karın sancısı oluyor. kabız olmuştum hemen şurup aldım. geçti şükür. ama karnım biraz şiş. onun dışında regl dönemimde de göğüslerim şişip hassasiyet oluyordu. şimdi de öyle. yani bu hamilelik belirtileri mi değil mi anlayamıyorum regl öncesi aynı semptomlara sahip olunca. onun dışında ekstra bir farklılık yok bende. inşallah güzel haberler alırız.
İlk gün yapılan işlemden dolayı kasık ağrısı olabiliyor benimde oluyor .merhaba kızlar, benimde iki embriyo transferim oldu 4 hazıranda. benim ilk birkaç gün kramp girdi kasıklarıma, şimdilerde ise arada kuru karın sancısı oluyor. kabız olmuştum hemen şurup aldım. geçti şükür. ama karnım biraz şiş. onun dışında regl dönemimde de göğüslerim şişip hassasiyet oluyordu. şimdi de öyle. yani bu hamilelik belirtileri mi değil mi anlayamıyorum regl öncesi aynı semptomlara sahip olunca. onun dışında ekstra bir farklılık yok bende. inşallah güzel haberler alırız.
bana 16 haziranda gel test vermeye dedilerNe zaman kan vereceksin ?
3.gün embriyosu mu sizinbana 16 haziranda gel test vermeye dediler
benim 5. gün embriyoları aa kalite öyle dedi doktor. belirti olarak şimdilik sadece arada karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşey kalmadı.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin Allah.İlk gün yapılan işlemden dolayı kasık ağrısı olabiliyor benimde oluyor .
Gaz sancısı da olabiliyor .
Belirtiler genelde 5. Gün embryosuysa eğer 5 günden sonra falan basliyor .
3. Gün embryosu biraz daha geç basliyor .
Benim 3. Gündü 8 . Gün falan basladi
Regl dönemindeki belirtilere benziyor genelde .bel ağrım olmustu tek farkı .
pozitif sonuç alirsiniz insallah
benim 5. gün embriyosu3.gün embriyosu mu sizin
Ayın 14 gibi vermeniz gerekiyordu.benim 5. gün embriyosu
Saol cnm inşallah senin de haberlerini duyarız.Hanımlar merhaba, topiğiniz çok uğurlu duruyor diye bir selam vermek istedim. Ben de tedaviye yeni başladım belki nasiplenirim
Her birinizi tebrik ediyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Doktor bu şekilde gün verdiAyın 14 gibi vermeniz gerekiyordu.
Sorun olmaz endişe etmeyin. Çok gecikmemişsiniz. Saatler geçmemiş yani ondan içiniz rahat olsun.Günaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.
Sorun olmaz 1-2 saat bile atsa sorun değil sürekli olmadıkçaGünaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.
Hayırlı sonuçların gelsin inşallah canım aminbenim 5. gün embriyoları aa kalite öyle dedi doktor. belirti olarak şimdilik sadece arada karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşey kalmadı.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin Allah.
Güzel zamanlar bence keyfini çıkarın. Allah tamamına erdirsinKızlar günaydın nasıldı akşamınız ? Ben sabaha karşı tuvalete kalktım sonra yumurtalıklarıma sancı girdi , sonra uykum kaçtı başım ağrıdı. Böyle garip bi gece yaşadım . Bi de normalde ben uyanınca hiç yemek yiyemem nasıl aç uyandım size anlatamam
İnşallah ya inşallah sorun olmazSorun olmaz 1-2 saat bile atsa sorun değil sürekli olmadıkça
Amin canım teşekkür ederim , kese görmediğim için panik var hala.bekleme Faslı bitmiyormuş .Güzel zamanlar bence keyfini çıkarın. Allah tamamına erdirsin
Senin hangi gündü gerçekten zaman geçmek bilmiyoAmin canım teşekkür ederim , kese görmediğim için panik var hala.bekleme Faslı bitmiyormuş .
Pazartesiydi dimi senin canım test günün az kaldı seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah
Sorun olmaz endişe etmeGünaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?