31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Benim ilk 3,4 gün hiç ağrım yoktu sonradan belirtiler başladı.

İlk gün yapılan işlemden dolayı kasık ağrısı olabiliyor benimde oluyor .
Gaz sancısı da olabiliyor .
Belirtiler genelde 5. Gün embryosuysa eğer 5 günden sonra falan basliyor .
3. Gün embryosu biraz daha geç basliyor .
Benim 3. Gündü 8 . Gün falan basladi
Regl dönemindeki belirtilere benziyor genelde .bel ağrım olmustu tek farkı .
pozitif sonuç alirsiniz insallah

benim 5. gün embriyoları aa kalite öyle dedi doktor. belirti olarak şimdilik sadece arada karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında birşey kalmadı.inşallah hepimiz için hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin Allah.

Günaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.

Günaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.
Sorun olmaz endişe etmeyin. Çok gecikmemişsiniz. Saatler geçmemiş yani ondan içiniz rahat olsun.

Sorun olmaz 1-2 saat bile atsa sorun değil sürekli olmadıkça

Hayırlı sonuçların gelsin inşallah canım amin belirti arama kuzum önceli sayfaları okuduysan çok stres yaptık biz belirti yok diye gerçekten her bünye farklıymış. Birinde çok bişey oluyo birinde hiç hissiyat olmuyo.

Kızlar günaydın nasıldı akşamınız ? Ben sabaha karşı tuvalete kalktım sonra yumurtalıklarıma sancı girdi , sonra uykum kaçtı başım ağrıdı. Böyle garip bi gece yaşadım . Bi de normalde ben uyanınca hiç yemek yiyemem nasıl aç uyandım size anlatamam

Güzel zamanlar bence keyfini çıkarın. Allah tamamına erdirsin

Amin canım teşekkür ederim , kese görmediğim için panik var hala.bekleme Faslı bitmiyormuş .
Pazartesiydi dimi senin canım test günün az kaldı seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah
Senin hangi gündü gerçekten zaman geçmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…