- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Amin teşekkürler cümlemize.. Aynen öle herkeste farklı etkiler tepkiler oluyor ya da hiç olmuyor.Hayırlı sonuçların gelsin inşallah canım aminbelirti arama kuzum önceli sayfaları okuduysan çok stres yaptık biz belirti yok diye gerçekten her bünye farklıymış. Birinde çok bişey oluyo birinde hiç hissiyat olmuyo.
Günaydın kuzum ben transferin 3. Gününden beri 2 buçuk gibi uyanıp sabah 5 e kadar uyumuyorum cami açıp manifestlerle uğraştım bu gecede ve göğüslerim patliycak gibi oldu gece cok zorlandım şu an hafifledi biraz arada kasık sancım var ve hep açım ben keseyi gördüğümde hayatimq cekinduzen vericem stres hormonlar herşey bizi etkiliyor şu an keseyi görmedik ya daha onunda etkisi çok kuzum bide biz senle sigara içen insanlardır onun yoksulluguda etkiliyor mafoldukKızlar günaydın nasıldı akşamınız ? Ben sabaha karşı tuvalete kalktım sonra yumurtalıklarıma sancı girdi , sonra uykum kaçtı başım ağrıdı. Böyle garip bi gece yaşadım . Bi de normalde ben uyanınca hiç yemek yiyemem nasıl aç uyandım size anlatamam
Ya Ben nerdeyse kocamida yiycem aşkım dün mide yanmam çok oldu göğüslerim cok kötüydü gece kasıklarımda batismalar başka biseyim yok çok yiyorum bide iki gündür melemene taktımKizlar günaydinn.
ben önceden yiyebildiklerimi yiyemiyorum tuhaf gercekten .
Dün eşim tatli almis 1 kasik aldim ve yiyemedim.
Dondurma almisti kakolu onu da zorladim kendimi resmen hiç istekli yemedim.
Elma falan çok severim normalde onu da yiyemiyorum muz vs. Suan canim hiç istemiyor.
Neden böyle oluyor acaba canım ekmek yemek istiyor sadece çıtır çıtır
Mide bulantisi değil ama yemek seçmeye basladim
Evet pazartesi kuzum. Hayırlısı olsun hakkımızda. Sende sağlıkla al inşallah bebişlerini kucağınaAmin canım teşekkür ederim , kese görmediğim için panik var hala.bekleme Faslı bitmiyormuş .
Pazartesiydi dimi senin canım test günün az kaldı seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah
Bişey olmaz kuzum korkma bende bazen yarım saat erken yada geç alabiliyorum Dr 1 2 saati geçmediği şurece sorun yok dedi bana fazla açılmasın ara sadece. Bir kereden bişey olmazGünaydın kızlar ya ben bugün uykuda kaldım ilk kez ilaçlarımı bı 20 dk geç yaptım sorun olur mu çok korkuyorum inşallah olmaz ya alarmım çalmamiş ilk defa böyle oldu.
Ama kuzum sen daha önce kan verdim ve değerlerin güzeldi: kimyasal olsa anlaşılırdı şimdiye kadar. Diğerinide düşünme içine korku salma. Her şey güzel olacakKizlar ya benim korkum var dış gebelik yada kimyasal olur diye içim gidiyor.Öğlen son kanımı vericem ama içim içimi kemiriyor
İnşallah Allah'ım korusun bu forum hem çok çok iyi geliyor sizler sayesinde hemde böyle arada yorumları okurken bazı kadınlar çok acımasız şeyler yazıyor kendi yaşadıkları Allah kimseye yaşatmasın ama korkutuyorlar evfam oluyorumAma kuzum sen daha önce kan verdim ve değerlerin güzeldi: kimyasal olsa anlaşılırdı şimdiye kadar. Diğerinide düşünme içine korku salma. Her şey güzel olacak
Hiç sorma o bende de var ama inşallah öyle bir şeyle karşilaşmayizKizlar ya benim korkum var dış gebelik yada kimyasal olur diye içim gidiyor.Öğlen son kanımı vericem ama içim içimi kemiriyor
Kimyasal gebelik nasıl bilmiyorum 2 sene önce dış gebelik geçirdim ben çok erken öğrendim Allah'tan oda siddetlinagri ve siyah kanama olmuştu Allah korusun ama şimdi bir sürü ilaç iğne falan kullanıyoruz ya ne biliyim haftaya olsun biban once bide sonucumu alıyım bugün biraz daha rahatliycam inşallah kuzum Allah'ım hepimizi yavrularımızı korusun mübarek cuma günü inşallahHiç sorma o bende de var ama inşallah öyle bir şeyle karşilaşmayiz
Benim haftaya cuma daha çok varSenin hangi gündü gerçekten zaman geçmek bilmiyo
Vallahi öyle kendimden soğudum dün akşamdan beri huysuz lanet bişi oldum ahahahaGünaydın kuzum ben transferin 3. Gününden beri 2 buçuk gibi uyanıp sabah 5 e kadar uyumuyorum cami açıp manifestlerle uğraştım bu gecede ve göğüslerim patliycak gibi oldu gece cok zorlandım şu an hafifledi biraz arada kasık sancım var ve hep açım ben keseyi gördüğümde hayatimq cekinduzen vericem stres hormonlar herşey bizi etkiliyor şu an keseyi görmedik ya daha onunda etkisi çok kuzum bide biz senle sigara içen insanlardır onun yoksulluguda etkiliyor mafolduk
Evet ya bende sürekli açım ama canım bişey çekmiyor ay garip olduk biz böyleKizlar günaydinn.
ben önceden yiyebildiklerimi yiyemiyorum tuhaf gercekten .
Dün eşim tatli almis 1 kasik aldim ve yiyemedim.
Dondurma almisti kakolu onu da zorladim kendimi resmen hiç istekli yemedim.
Elma falan çok severim normalde onu da yiyemiyorum muz vs. Suan canim hiç istemiyor.
Neden böyle oluyor acaba canım ekmek yemek istiyor sadece çıtır çıtır
Mide bulantisi değil ama yemek seçmeye basladim
Kuzum yine mi kan vereceksin artık bu son olsun cidden hiç gerek yok yazık kollarına . Kötüyü çağırma hiç . Güzel olacak inşallahKizlar ya benim korkum var dış gebelik yada kimyasal olur diye içim gidiyor.Öğlen son kanımı vericem ama içim içimi kemiriyor
Evet 2 de vericem son kez inşallah Allah'ım çok yüksek bı değer görmeyi nasip eder içim rahatlar yineKuzum yine mi kan vereceksin artık bu son olsun cidden hiç gerek yok yazık kollarına . Kötüyü çağırma hiç . Güzel olacak inşallah
Senin daha çok varmışBenim haftaya cuma daha çok var
İnşallah kuzum hadi bakalımEvet 2 de vericem son kez inşallah Allah'ım çok yüksek bı değer görmeyi nasip eder içim rahatlar yinedua edin kizlar
Senin değerlerin normal çıkıyordu zateb neden veriyorsun ki kanıEvet 2 de vericem son kez inşallah Allah'ım çok yüksek bı değer görmeyi nasip eder içim rahatlar yinedua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?