- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Benim de bı kaç ayda sürekli arıyorlardı.daha bı 3,4 ay önce aradilarBeni ha bire ariyorlardi bi ara en son cocugum olmuyor tup bebek tedavisi goruyorum negatif oldu dedim bidaha da aramadilar .
Ama gebelik olursa mutlaka bildir dediler
Ahahahahah o kadar doğru kiAşkım cinsiyetide söylerler sana 2 hafta sonra
İstanbul avrupa yakasındaSiz nerede yaşiyorsunuz
İki katından bile fazla artmışKizlar değerim 895.87 gelmişaz değilmi
Hamdolsun Dr da iyi dedi herkesin değeri başka başka ister istemez kıyas yapıyorum kuzum ya benimki bana biraz az geliyo ama sağlıklı olsun inşallahİki katından bile fazla artmış
Ayy evet bildirmek gerekiyomuş. Ben de okudum bunu dün bir yerde. Zorunlu değilmiş ama bildirirseniz daha iyi gibi bir şey yazıyo chatgpt’de de.Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Benden komple vazgeçmişler demek ki hiç arayan soran olmadıBenim de bı kaç ayda sürekli arıyorlardı.daha bı 3,4 ay önce aradilar
2 artmış ônemli olan o .Hamdolsun Dr da iyi dedi herkesin değeri başka başka ister istemez kıyas yapıyorum kuzum ya benimki bana biraz az geliyo ama sağlıklı olsun inşallah
Benim sol tarafta oluyor . Ozellikle sağ tarafima yatınca, sırt üstü uzanınca ,yorulunca oluyor bide ara araKızlar benim sağ kasığım da baya bı ağrı var sizin de öyle oluyo mu?
Haftaya Salı günü kese için doktora gideceğim. Kendi doktorum 21 haziranda gel bakalım dedi ama sabredemeyeceğim sanırım :)Tebrik ederimmm canım benim amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişkolarıkese görme ne zaman
Benimki de 20 haziranda çağırdı günler geçmiyoHaftaya Salı günü kese için doktora gideceğim. Kendi doktorum 21 haziranda gel bakalım dedi ama sabredemeyeceğim sanırım :)
Benimde sabit bi ağrı yok ama bi huzursuzluk var. Bi de vücudum çok sıcak ellerim ayaklarım buz gibiBenim sol tarafta oluyor . Ozellikle sağ tarafima yatınca, sırt üstü uzanınca ,yorulunca oluyor bide ara ara
Devamlı sabit bi ağrı degil gelip geçiyor
Ateşimiz yükselebiliyor genelde 37 falan çıkıyormuş okuduğum kadarıyla belki ateşiniz hafif çıkmış olabilirBenimde sabit bi ağrı yok ama bi huzursuzluk var. Bi de vücudum çok sıcak ellerim ayaklarım buz gibi
Beklemek zor gerçektenBenimki de 20 haziranda çağırdı günler geçmiyo
Benimde sol ve orta rahmim şanlı bı agarlik var sabah çekiliyordu batış batış kalbim ağzımda ilk defa hamile kaldığım için şaşkınımKızlar benim sağ kasığım da baya bı ağrı var sizin de öyle oluyo mu?
Olabilir bu sıcakta niye üşüdüm anlayamadım çünküAteşimiz yükselebiliyor genelde 37 falan çıkıyormuş okuduğum kadarıyla belki ateşiniz hafif çıkmış olabilir
Tebrik ederim canım hayırlı olsunKızlar benim hiç belirtim yoktu sadece 7. Gün bel ağrım başladı 9. Günde bel ağrım da kesildi ve bu benim altıncı denememde tüp bebek tedavisinde lütfen belirti aramayın Rabbime binlerce şükür bugün öğrendim ki hamileyim asla umudum yoktu Rabbim bu yoldaki herkese nasip etsin elim ayağım titriyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?