- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.501
Çok şükürAaa çok ilginç olmuş hamileyken hamile kalmışsın o zaman sen
Bebişe zararı da olmamış maşallah
Maşallah Rabbimin mucizeleriYok çift yumurta ikizleridr da baya şaşırdı ama Rabbimin mucizesi ol desin yeter ki
İşk zamanlar hiç geçmiyor gibi geliyor ama şimdi bi kaç gündür zaman geçiyor hareketlerini yavaş yavaş hissediyorum o biraz olsun tatmin ediyor zaman geçiyor
Bende Mayıs doğumluyum ama kış kadınıyım hiç sevmem sıcağı iyi zamanda gelicekler hayırlısıyla inşallahEvet evet ona şükrediyorum.
Rahatlik anlaminda kışın rahat ederim. buralar kışı da çok soğuk geçmiyor
Yazı kavurucu .
Ben kış insanıyım biraz
Evet ben de ilk 3 ay kadar bişey hissetmedim sadece aşırı uyku halim vardı resmen gün 24 saat ben 25 saat yatıyordumMaşallah Rabbimin mucizeleri
Hareketlerini hissedince tabi orda olduklarini biliyorsun hissediyorsun biraz olsun rahatlatıyorsun
Ben son regl tarihime göre 7 haftalığımpek bişey hissetmiyorum normal mi onu da bilmiyorum daha küçükler mide bulantim bi geliyir bi gidiyor
Evet bi kaç kere hissettim bugün de sanki kayıyor gibi hissettim çok kısa sürdü ama sürekli dürtüp duruyorum bi hareket etsinler diye ama pek oralı değiller pek bi nazlılarMaşallah Rabbimin mucizeleri
Hareketlerini hissedince tabi orda olduklarini biliyorsun hissediyorsun biraz olsun rahatlatıyorsun
Ben son regl tarihime göre 7 haftalığımpek bişey hissetmiyorum normal mi onu da bilmiyorum daha küçükler mide bulantim bi geliyir bi gidiyor
Uyku hali evet var çok derin uyuyorum bende bu ara.Evet ben de ilk 3 ay kadar bişey hissetmedim sadece aşırı uyku halim vardı resmen gün 24 saat ben 25 saat yatıyordumkalp atışını duydunuz mu ben 8 haftalığa yakındı duymuştum ondan sonra da hiç geçmiyor zaman hep görmek istiyorsun ve çok çabuk büyüyor
Bu zamanların kıymetini bil ben şimdi gece hiç uyuyamıyorum saatte bir mutlaka kalkıyorum sıcakların da etkisi var tabiki ama olsun bol bol uyuUyku hali evet var çok derin uyuyorum bende bu ara.
normalde uyku problemim vardi uyuyamiyordum .uyusam bile uyudugumu hissetmiyordum sanki beynim açik uyuyor gibiydim .
Ama bu aralar kafami koydugum an derin uykulara daliyorum
Kalp atışını bu gün duydum çok şükür
İkisinin de atıyordu birisi çok güçlü atmıyordu kalbi .doktor geride kalmış biraz o yüzden öyle daha çok küçükler dedi
Şimdi uyuyayım sonra bende uyuyamam büyük ihtimalle şikayet etmiyeyimBu zamanların kıymetini bil ben şimdi gece hiç uyuyamıyorum saatte bir mutlaka kalkıyorum sıcakların da etkisi var tabiki ama olsun bol bol uyubenimkiler de ilk öyleydi biri daha güçlüydü diğeri daha zayıftı ama şimdi eşitler çk şükür düzeliyor
Benim 3. Gün embryosu ama 4ab 4bb kaliteli embryolar diye biliyorum .Kızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı
Amiiiin amiiin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı şimdi bu 10 gün nasıl geçecekBenim 3. Gün embryosu ama 4ab 4bb kaliteli embryolar diye biliyorum .
Daha önceki transferimde bu sekilde transfer oldum kimyasal gebelik yaşadım.
Onlar nasip olmadı .
Embryolog kaliteli embryo demişti arastirdigim kadariyla da gebe kalan çok kişi vardı
Hayırlı olsun transferiniz umarim pozitif sonuç alırsınız
Emeklerinizin karşılığını en hayırlı şekilde alırsınız inşallah sımsıkı tutunsun bebeişiniz ben hiç bilmiyorum sadece kaliteli dendi gerisini sormadım hangi kaliteyi diyeKızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı
Çok teşekkür ederim âmin inşallah Allah razı olsunSizin ne zaman oldu transferİnizEmeklerinizin karşılığını en hayırlı şekilde alırsınız inşallah sımsıkı tutunsun bebeişiniz ben hiç bilmiyorum sadece kaliteli dendi gerisini sormadım hangi kaliteyi diye
Malatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyiŞimdi uyuyayım sonra bende uyuyamam büyük ihtimalle şikayet etmiyeyim
Yaaa içim rahatladı.bunu duyunca eşim birisinin kalbi çok güçlü atmıyor diye ona takilmisti . hemen söyliyim ona
Nerede tedavi görmüştünüz?
BenimÇok teşekkür ederim âmin inşallah Allah razı olsunSizin ne zaman oldu transferİniz
Mart 15de oldumÇok teşekkür ederim âmin inşallah Allah razı olsunSizin ne zaman oldu transferİniz
Hamile misinizBenim
Mart 15de oldum
Ben diyarbakir zeki akkumda tedavi gördümMalatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyi
Aynen korkacak bişey yok düzeliyor zamanla daha çok küçükler büyüsünler hayırlısıyla o da güçlenecek inşallahhh
Belirti araya araya geçiyor geneldeAmiiiin amiiin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı şimdi bu 10 gün nasıl geçecek
Doktor gerçekten şans işi bi ara daha tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama doktorumuzdan memnun kalmadığımız için vazgeçtik erteledik şimdi ben de çok memnun kaldım doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasipseBen diyarbakir zeki akkumda tedavi gördüm
Çok memnun kaldım doktorumdan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?