31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Maşallah Rabbimin mucizeleri
Hareketlerini hissedince tabi orda olduklarini biliyorsun hissediyorsun biraz olsun rahatlatıyorsun
Ben son regl tarihime göre 7 haftalığım pek bişey hissetmiyorum normal mi onu da bilmiyorum daha küçükler mide bulantim bi geliyir bi gidiyor

Evet evet ona şükrediyorum.
Rahatlik anlaminda kışın rahat ederim. buralar kışı da çok soğuk geçmiyor
Yazı kavurucu .
Ben kış insanıyım biraz
Bende Mayıs doğumluyum ama kış kadınıyım hiç sevmem sıcağı iyi zamanda gelicekler hayırlısıyla inşallah

Evet ben de ilk 3 ay kadar bişey hissetmedim sadece aşırı uyku halim vardı resmen gün 24 saat ben 25 saat yatıyordum kalp atışını duydunuz mu ben 8 haftalığa yakındı duymuştum ondan sonra da hiç geçmiyor zaman hep görmek istiyorsun ve çok çabuk büyüyor

Evet bi kaç kere hissettim bugün de sanki kayıyor gibi hissettim çok kısa sürdü ama sürekli dürtüp duruyorum bi hareket etsinler diye ama pek oralı değiller pek bi nazlılar

Uyku hali evet var çok derin uyuyorum bende bu ara.
normalde uyku problemim vardi uyuyamiyordum .uyusam bile uyudugumu hissetmiyordum sanki beynim açik uyuyor gibiydim .
Ama bu aralar kafami koydugum an derin uykulara daliyorum
Kalp atışını bu gün duydum çok şükür
İkisinin de atıyordu birisi çok güçlü atmıyordu kalbi .doktor geride kalmış biraz o yüzden öyle daha çok küçükler dedi

Bu zamanların kıymetini bil ben şimdi gece hiç uyuyamıyorum saatte bir mutlaka kalkıyorum sıcakların da etkisi var tabiki ama olsun bol bol uyu benimkiler de ilk öyleydi biri daha güçlüydü diğeri daha zayıftı ama şimdi eşitler çk şükür düzeliyor

Kızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı

Şimdi uyuyayım sonra bende uyuyamam büyük ihtimalle şikayet etmiyeyim

Yaaa içim rahatladı.bunu duyunca eşim birisinin kalbi çok güçlü atmıyor diye ona takilmisti . hemen söyliyim ona
Nerede tedavi görmüştünüz?

Kızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı
Benim 3. Gün embryosu ama 4ab 4bb kaliteli embryolar diye biliyorum .
Daha önceki transferimde bu sekilde transfer oldum kimyasal gebelik yaşadım.
Onlar nasip olmadı .
Embryolog kaliteli embryo demişti arastirdigim kadariyla da gebe kalan çok kişi vardı
Hayırlı olsun transferiniz umarim pozitif sonuç alırsınız

Amiiiin amiiin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı şimdi bu 10 gün nasıl geçecek

Emeklerinizin karşılığını en hayırlı şekilde alırsınız inşallah sımsıkı tutunsun bebeişiniz ben hiç bilmiyorum sadece kaliteli dendi gerisini sormadım hangi kaliteyi diye

Malatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyi

Aynen korkacak bişey yok düzeliyor zamanla daha çok küçükler büyüsünler hayırlısıyla o da güçlenecek inşallahhh

Malatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyi

Aynen korkacak bişey yok düzeliyor zamanla daha çok küçükler büyüsünler hayırlısıyla o da güçlenecek inşallahhh
Ben diyarbakir zeki akkumda tedavi gördüm
Çok memnun kaldım doktorumdan .

Ben diyarbakir zeki akkumda tedavi gördüm
Çok memnun kaldım doktorumdan .
Doktor gerçekten şans işi bi ara daha tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama doktorumuzdan memnun kalmadığımız için vazgeçtik erteledik şimdi ben de çok memnun kaldım doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…