31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Günaydın kizceler nasılsınız @Glz1 S silakuzu T tugbasti
Selam canım hamişlerim
Bugün avm gezeyim dedim çok yoruldum valla hava da sıcak bunaldım çok. Bi de rüyalarıma girdi hamburger çok canım çekiyordu kaç gündür bugün yaramazlık yaptım yedim
Temizlik bende çok yapmıyorum çamaşır , bulaşık , biraz yemek yapıyorum. Ufak ufak ev topluyorum sadece.
eşimde herşeye yetişemiyor tabi içime sinmiyor benimde ama napalım bebişlerden sonra da böyle olacak bi süre bakmamayı öğrendim dağınıklığa
Bende sadece koku hassasiyeti inanılmaz boyutta bi de çok çabuk yoruluyorum . Sıcakta bi yandan yoruyo, başka belirti yok, ama elim sürekli göbüşümde

Olsun kuzum benim iyi olmana sevindim benimde aynı durum daha ona cesaret edemiyorum kendi Dr uma gidiyim de rahat edicem inşallah

Temizlik kısmını saldım artık takılmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun yemek yapamıyorum o sıkıntı. Çoğu zaman dışarıdan söylemek zorunda kalıyoruz o çok sıkıntı.
Kıyamam napicaksin olsun canım benim yeter ki iyi ol sen bugünleri atlayınca inşallah herşey yoluna girecek merak etme

Olsun kuzum benim iyi olmana sevindim benimde aynı durum daha ona cesaret edemiyorum kendi Dr uma gidiyim de rahat edicem inşallah
Ay 31 mayıstan beri evdeyiz neredeyse hep valla artık çataladım dedim çıkayım ama gerçekten yoruldum kendime şaşırıp kaldım bana ne olmuş diye
Kontrolümüze az kaldı. Bende de progestan fitillerden sonra akıntı rengi biraz değişik gelmeye başladı. Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ben. Kan gibi değil, kahve gri gibi değişik bi renk. Hemşire ilaçlardan normal dedi, chatgpt ye anlattım o da normal diyo. Onu normalleştirmeye çalışıyorum bende insanın siniri bozuluyor fitillere artık vücudum isyan etti sanırım .

Cok doğal kuzum bendede oluyo arada şu an orası çok hassas olduğu için tahriş yada zedelenme yapabiliyor muyuz arada ben artık 40 dk arayla arıyorum fitilinpes peşe yapiyordum çok canım yaniyordu

Temizlik kısmını saldım artık takılmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun yemek yapamıyorum o sıkıntı. Çoğu zaman dışarıdan söylemek zorunda kalıyoruz o çok sıkıntı.
Olsun kuzum biz iyi olalım hepsi hallolur, en kötü temizlik için birini çağırırız bende öyle düşündüm . Yemek işini de biraz daha dinlen sonra düzene sokarsın bebişler daha bizden beslenmiyormış bile

Cok doğal kuzum bendede oluyo arada şu an orası çok hassas olduğu için tahriş yada zedelenme yapabiliyor muyuz arada ben artık 40 dk arayla arıyorum fitilinpes peşe yapiyordum çok canım yaniyordu
Evet ya tahriş ettik artık , ilk zamanlar akıntı rengi beyazdı şimdi değişik oldu. Ben bi kerede yapayım bitsin diyorum her seferinde . Ama çok ittiremiyorum artık son zamanlarda bende emdiğini emsin diyorum , hap iğne de var. Bi yandan bizde üretmeye başladık hormon .

Evet kuzum az kaldı hayırlısıyla bebisler için ben sabah akşam kalçadan iğne oluyorum ekstra süzgeç oldum Rabbim yardımcımız olsun inşallah dediğin gibi sene istersen daha rahat oluyor canım

Evet kuzum az kaldı hayırlısıyla bebisler için ben sabah akşam kalçadan iğne oluyorum ekstra süzgeç oldum Rabbim yardımcımız olsun inşallah dediğin gibi sene istersen daha rahat oluyor canım
Bu akşamkini dediğin gibi yapayım kuzum
Aminn aminnn full motivasyon devam inşalalh hepimiz peşpeşe doğurucaz ben aynada göbüşümü çektim her ay güncelleme yapıcam insan kendini anlamıyor ne kadar şiştiğini

Çok şükür şimdiden beni yetebilme endişesi sardı çok duygusalim maddi manevi yavruma yetmemi nasip etsin Allah bı duygusalim bugün neden bilmiyorum
Ay canım benimde aklımdan neler neler geçiyor bi bilsen. Duygusalız çok normal böyle olmamız biz onlar için nelere göğüs gerdik kimselere haber vermeden ne savaşlar verdik. Çok şükür şuan mucizelerimiz bizimle. Biz çok güzel anne baba olucaz , onları elde etmenin ne kadar zor olduğunu öğrendik çünkü. Çok kıymetlimiz onlar bizim Elimizden geldiği kadar çok güzel yetişitiricez inşalalh bebişlerimizi

İnşallah Allahimin izniyle herşey güzel olsun nasipleriyle berektleriyle gelsin yavrularımız

Çok şükür şimdiden beni yetebilme endişesi sardı çok duygusalim maddi manevi yavruma yetmemi nasip etsin Allah bı duygusalim bugün neden bilmiyorum
Yaa canım çok normal bende de oluyo ben hayatımda kucağıma bebek almadım hiç. Çevremde kimsenin bebeği yok. Bebek nasıl tutulur onu bile bilmiyorum ama öğrenicez. Çok çok da mükemmel anneler olucaz adım gibi eminim. Çünkü çok çabaladık bu bebişler için. Kucağımıza aldığımızda şuan kafamıza taktığımız her şey aşırı komik gelicek bize

Evet inşallah dediğin gibi komik gelsin bu günler ben çok pinpirikliyim ya benim bebiş yandı kimseyede elletmem eve sokmam ay neler düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…