31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Tamam inşallah dikkat edeyim özellikle ilk 3 gün önemli diyorlar tutunma ozMan olurmuş sanırım ama yinede 10 gün dikkat etmekte fayda var çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Çok şükür bı sikitnimiz yok sanki hamiş degilmisim gibi çok rahatım bugün ama çok sıcak evde klimada yok Allah'tan açık alanda oturuyorum dün gece iyiydi serinlesin ya mafoluyorum kuzum dün 3 kere duş aldım bebiş diyorum ordamisin bı belirti ver koyamıyor bana sanırım şu an
Günaydınn canımm çok iyiyiz biz. Çok sıcak sadece gece uyandım birkaç kere sen de İstanbuldaydın değil mi? Neyseki haftaya hava serinlicekmiş sen ve bebişin nasılsınız

Günaydın kuzum
Bişey hissetmiyorum pek durumlar aynı bende de merak ediyorum ne yapıyorlar diye . İnstagram da bebek videoları izliyorum devamli karsima çıkıyorlar
Bende öyle telefonun ekranına mavi gözlü turuncu saçlı kız erkek Bebek koydum manifestledim şu an eşimde sarışın mavi gözlü bizim ailedede bı tek benle annem kahverengi gozluyuz inşallah boncuk gibi bı yavrum olur sağlıklı sihatli eşim işte sabah göbeğimi çekip elimde yaban mersini ile fotoraf attım bebeğimiz bu ladar diye agliyarak beni aryliyo sanki o hamile

Yaaa ne güzel mavi gözlü olma olasılığı yüksek
Bende mavi gözlü sarisin cocuklara bakiyirum ama zor bizde mavi göz yok
Kocalara da güncelleme geliyor bence onlar da belirti yaşıyorlar

Yaaa ne güzel mavi gözlü olma olasılığı yüksek
Bende mavi gözlü sarisin cocuklara bakiyirum ama zor bizde mavi göz yok
Kocalara da güncelleme geliyor bence onlar da belirti yaşıyorlar
Sağlıkla gelsinler de hiç belli olma esmerleren bile sarışın çıkabiliyor doguralimda inşallah ama çok merak ediyorum nasıl bişey olcak acaba of çok heycanli bişey keşke ultrason cihazı evde olsa sürekli gelişirken görsek

Ben kumralım eşim esmer
Biri bana biri eşime benzer diye tahmin ediyorum
Ayy keske onları evde de izleyebilseydik .
Daha çok var 3 hafta sonra gideceğim doktora

Ben kumralım eşim esmer
Biri bana biri eşime benzer diye tahmin ediyorum
Ayy keske onları evde de izleyebilseydik .
Daha çok var 3 hafta sonra gideceğim doktora
İnşallah sağlıkla gelsinler evde biseyler yapmaya başladım mi canım iş falan dinleniyormusun yoksa

İnşallah sağlıkla gelsinler evde biseyler yapmaya başladım mi canım iş falan dinleniyormusun yoksa
Çok yorgun hissediyorum kendimi bulasiklar var yıkanıcak ,kıyafetler var katlanacak
Hava sıcak kalkamiyorum pek uyumak istiyorum şuan
Yemek ,bulaşık ,çamaşır bunlari yapiyorum normalde .
Süpürge,vileda yapmadim hiç.
Eşim istemiyor yoksa yapacağım da sizler basladiniz mi ?

Bende yapmıyorum yemek yaptım bı kaç kez temizlik daha 2 hafta daha atlatmayı düşünüyorum ev işi yapılır kalsın eşim annem yardımcı oluyorlar zaten hiç olmasa bile olur şu an bebeğim daha önemli riskli dönemi biraz atlatsak rahat edicem kendi adıma en azından çünkü belirtilerin kaybolunca tedirgin oluyorum hala salı günü kalbini duysamda çok tuhaf bi duyguymus ne biliyim inşallah iyidir hep dua ediyorum konuşuyorum sabah akşam ama

Bencede 2-3 hafta daha geçsin içimiz rahat etsin enazından
Her zaman yapıyoruz bitmiyor ki ev işi

Ben bütün ev işlerini yapıyodum evde kedi var diye mecbur hergün süpürüyodum, ütü yapıyodum falan. Kanamam olunca doktor kesinlikle yatak istirahati 2 hafta dedi 3 gündür yataktan çıkmıyorum ama hiç içime de sinmiyo. İş yapmayı geçtim yemek de yapamıyorum baya dertliyim o konuda. Evin her yeri kedi tüyü sanki ama süpüremiyorum

Benimde öyle eşim akşam gelince yorgun olmasaa süpürüyor ama bebegimden kıymetli değil canım

Oyyy kedili ev evet öyle hergün süpürge istiyor
Olsun kuzum sagliğimiz yerinde olsun olur gider biraz daha toparlayalim kendimizi
Yardimici olabilecek biri varsa haftada bir destek olsa iyi olurdu
Benim öyle bir destekçim yok eşim yaparsa oluyor yapmazsa kaliyor. biraz daha sabır
Robot süpürge aldırmayı dusunuyordum faydası olur belki diye hala da düşünüyorum

Benimde öyle eşim akşam gelince yorgun olmasaa süpürüyor ama bebegimden kıymetli değil canım
Temizlik kısmını saldım artık takılmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun yemek yapamıyorum o sıkıntı. Çoğu zaman dışarıdan söylemek zorunda kalıyoruz o çok sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…