31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Hahah ayy ne güldüm valla 9-10 haftalik olucak 3 hafta sonra
Çok uzun
Kendi doktorun da baksın için rahat etsin
Dayanilmaz derece mide bulantim olursa eğer bende belki erken giderim belli olmaz

Her gebelik farklı mide bulantısı hiç olmayan gebeler de var
Bazen 7.haftadan sonra başlayabiliyormuş.
Bebişimiz küçük belki daha o yuzden başlamamista olabilir. Mideniz bulanmazsa da hic korkmayın keyfini çıkarın
Canımın istediği şeyler de oluyor genelde tuzlu şeyler şuan .Tuzlu olursa yerim

Hanımlar merhaba, dün akşam kasıklarımda ve karnımın yanlarında sağlı sollu çekme hissi vardı ve sabah kahverengi lekelenme gördüm, sürekli akma hali yok şükür ama az da olsa ikinci sefer baktığımda yine vardı leke. İnşallah herşey yolundadır

Normal canım kırmızı yoğun kanamaya dönmediği sürece ama şiddetli ağrım varsa olursa ihmal etme derin benimde oldu öyle çok şükür 1 buçuk haftadır kesildi arada fitilden sonra hafif soluk kahve sürüntu geliyo anlık bitiyor

Benimde fitiller sonrası biraz kahverengi cıvık bi akıntı geliyor, normalmiş ilaç kalıntısı dedi bana hemşire . Yoğun kanama ve ağrı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.

Evet şükür atlattın sen canım.. Rabbim yardım etsin çok tedirgin edici bir durum. Allah büyüktür inşallah atlatırım

Benimde fitiller sonrası biraz kahverengi cıvık bi akıntı geliyor, normalmiş ilaç kalıntısı dedi bana hemşire . Yoğun kanama ve ağrı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.
İnşallah canım benim.. adet olacakmışım gibi belim ve karnımda ağrı var.. geçecek inşallah..

Doktoruna haber verdinmi?
Belki progestan iğnenin veya fitilin dozunu artırabilir .
Çoğu kişi yaşıyor lekelenme durumunu sağlıkla ilerlesinler

Kızlar merhaba 7+1 hamileyim az evvel kanamam oldu sanki adet olmuşum gibi korkmalı mıyım
Kanama mı yoksa leklenme tarzı bişey mi ?
Leklenmeyse pek bişey yapmıyorlar da kanam olduysa doktor muayneye çağırabilir.
Sağlıkla ilerlesin insallah çoğu kişi yaşıyor bu durumu
Tabi doktorun muayne etmesi gerekir yine de kanama alanı vs. Var mı bakar ultrasonda

Kanama şeklinde oldu aşırı panik oldum acilde bir doktora gittik kendi doktorum değil ufak bir kanama alanı var tüp bebekte beklediğimiz bir şeydir genelde olur dedi. Vajinal progestanı ağızdan almaya başla dedi coraspini kes bir müddet dedi; umarım kimseler yaşamaz, tüm süreçlerimiz sağlıkla kolaylıkla ilerlesin

Geçmiş olsun dinlen biraz kendini yorma pek ayağa da kalkma istersen şuan.
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama genelde wc den wc ye kalkiyorlar kanama alanı gibi bir durumda.
Umarım kapanır gider
Sen kendini yorma dikkat et insallah .
Ağızdan progestan sersem yapabilir baya yan etkisi çok oluyormuş ağızdan alınca.
Kendi doktoruna da sor ne diyorsa onu yap.

Ne güzel benim OKSAPAR göbekten kalçadan progestan 1 hafta sabah akşam kullanicam hafif leke geldi diye estrofem 6 tane 4 tane vajinal fitil prograf dekort bağışıklık hapları corasprin valla haline şükret kuzum
Prograf ve Dekort u ne zaman kullanmaya başladınız Ve dozu nedir öğrenebilir miyim? Benim de 5.haftada 1 kimyasal gebeliğin ve 7.haftada 1 düşüğüm var. Cd158a NK hücre değerim yüksek çıktı. Şimdi baskılayıcı tedavi uygulanacak p yüzden soruyorum. Teşekkürler.

Merhabalar benim bağışıklık yada başka bir problemim yoktu ama Dr ilk denemede bütün tuşlara basmak istedi sanırım çok şükür rabbim sizede sağlıkla hayırlı bir evlat nasıl etsin inşallah benim trasnferden 8 gün önce başladı prograf sabah akşam içiyorum halada başından beri öyle Dekort öğlen tek içiyorum dekortu kestik prografta bitince keser muhtemelen ama çok önemlisi dr bebeği hem kabul etmesi için vücut hemde beslemesi için çok önemli demişti

Günaydın kızlarr nasılsınız bugün
Günaydın canım iyiyim valla. İğneye gidiyorum hemşireye dedim sanki ben hamile gibi değilim hamdolsun çok rahatım şu an mide yanmam yok göğüs ağrım yok bir tek sabah uyanınca bulantım oluyo oda geçiyor ve halsizlik var uyumak istiyorum. Genel olarak o kadarcij sen nasılsın canım bazen diyorum ordamisinnn

Oh maşallah kuzum ya genel olarak bende iyiyim . Çok duygusalım herşeye ağlıyorum . Durduk yere ağlamaya başlıyorum dondurma istiyorum diye ağlar mı insan oradalar mı değiller mi diye düşünüyorum sürekli ikna olamıyorum . Cuma günü gideyim rahatlayayım inşallah

İnşallah orda sessiz sessiz büyüyorlar da biz merak ediyoruz az kaldı inşallah cuma rahatliycaksin minnoslarini görüp canım benim bende pazartesi kendi Dr uma gidicem çok şükür o zaman rahatliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…