- 23 Ocak 2021
- 1.488
- 1.103
- 83
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.601
Hahah ayy ne güldüm valla 9-10 haftalik olucak 3 hafta sonraHayatım senin ki 18 temmuza kreşe başlar maşallaho zamana sen bin10 hafttaligi geçersin Allah'ın izniyle sağlıkla gelelim inşallah hepimiz kendi Dr uma gitmek nasip olmadı bana bı kere gidebildim bide Haftaya pazartesi gidicem inşallah o zaman herşey yoluna giricek ya umarım
Her gebelik farklı mide bulantısı hiç olmayan gebeler de varGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Kalp atışını duymak bizlere de nasip olsun inşallah. Mutluluğunuz daim olsun.
Burası gördüğüm en güzel topik sanki tek tek seçilmiş gibi herkes.
O kadar haklısınız ki sürekli belirti arayıp strese sokuyoruz kendimizi.
Keşke bende yemeklerden bir nebzede olsa tiksinsem. Herkesin aksine o kadar yiyorum ki yemekten başka bir şey düşünemez oldum.
Normal canım kırmızı yoğun kanamaya dönmediği sürece ama şiddetli ağrım varsa olursa ihmal etme derin benimde oldu öyle çok şükür 1 buçuk haftadır kesildi arada fitilden sonra hafif soluk kahve sürüntu geliyo anlık bitiyorHanımlar merhaba, dün akşam kasıklarımda ve karnımın yanlarında sağlı sollu çekme hissi vardı ve sabah kahverengi lekelenme gördüm, sürekli akma hali yok şükür ama az da olsa ikinci sefer baktığımda yine vardı leke. İnşallah herşey yolundadır
Benimde fitiller sonrası biraz kahverengi cıvık bi akıntı geliyor, normalmiş ilaç kalıntısı dedi bana hemşire . Yoğun kanama ve ağrı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.Hanımlar merhaba, dün akşam kasıklarımda ve karnımın yanlarında sağlı sollu çekme hissi vardı ve sabah kahverengi lekelenme gördüm, sürekli akma hali yok şükür ama az da olsa ikinci sefer baktığımda yine vardı leke. İnşallah herşey yolundadır
Evet şükür atlattın sen canım.. Rabbim yardım etsin çok tedirgin edici bir durum. Allah büyüktür inşallah atlatırımNormal canım kırmızı yoğun kanamaya dönmediği sürece ama şiddetli ağrım varsa olursa ihmal etme derin benimde oldu öyle çok şükür 1 buçuk haftadır kesildi arada fitilden sonra hafif soluk kahve sürüntu geliyo anlık bitiyor
İnşallah canım benim.. adet olacakmışım gibi belim ve karnımda ağrı var.. geçecek inşallah..Benimde fitiller sonrası biraz kahverengi cıvık bi akıntı geliyor, normalmiş ilaç kalıntısı dedi bana hemşire . Yoğun kanama ve ağrı olmadığı sürece korkmana gerek yok canım benim.
Dinlen kuzum bol bol , rahim genişledikçe böyle ağrılarımız olurmuşİnşallah canım benim.. adet olacakmışım gibi belim ve karnımda ağrı var.. geçecek inşallah..
Doktoruna haber verdinmi?Hanımlar merhaba, dün akşam kasıklarımda ve karnımın yanlarında sağlı sollu çekme hissi vardı ve sabah kahverengi lekelenme gördüm, sürekli akma hali yok şükür ama az da olsa ikinci sefer baktığımda yine vardı leke. İnşallah herşey yolundadır
Kanama mı yoksa leklenme tarzı bişey mi ?Kızlar merhaba 7+1 hamileyim az evvel kanamam oldusanki adet olmuşum gibi korkmalı mıyım
Kanama şeklinde oldu aşırı panik oldum acilde bir doktora gittik kendi doktorum değil ufak bir kanama alanı var tüp bebekte beklediğimiz bir şeydir genelde olur dedi. Vajinal progestanı ağızdan almaya başla dedi coraspini kes bir müddet dedi; umarım kimseler yaşamaz, tüm süreçlerimiz sağlıkla kolaylıkla ilerlesinKanama mı yoksa leklenme tarzı bişey mi ?
Leklenmeyse pek bişey yapmıyorlar da kanam olduysa doktor muayneye çağırabilir.
Sağlıkla ilerlesin insallah çoğu kişi yaşıyor bu durumu
Tabi doktorun muayne etmesi gerekir yine de kanama alanı vs. Var mı bakar ultrasonda
Geçmiş olsun dinlen biraz kendini yormaKanama şeklinde oldu aşırı panik oldum acilde bir doktora gittik kendi doktorum değil ufak bir kanama alanı var tüp bebekte beklediğimiz bir şeydir genelde olur dedi. Vajinal progestanı ağızdan almaya başla dedi coraspini kes bir müddet dedi; umarım kimseler yaşamaz, tüm süreçlerimiz sağlıkla kolaylıkla ilerlesin
Prograf ve Dekort u ne zaman kullanmaya başladınız Ve dozu nedir öğrenebilir miyim? Benim de 5.haftada 1 kimyasal gebeliğin ve 7.haftada 1 düşüğüm var. Cd158a NK hücre değerim yüksek çıktı. Şimdi baskılayıcı tedavi uygulanacak p yüzden soruyorum. Teşekkürler.Ne güzel benim OKSAPAR göbekten kalçadan progestan 1 hafta sabah akşam kullanicam hafif leke geldi diye estrofem 6 tane 4 tane vajinal fitil prograf dekort bağışıklık hapları corasprinvalla haline şükret kuzum
Merhabalar benim bağışıklık yada başka bir problemim yoktu ama Dr ilk denemede bütün tuşlara basmak istedi sanırım çok şükür rabbim sizede sağlıkla hayırlı bir evlat nasıl etsin inşallahPrograf ve Dekort u ne zaman kullanmaya başladınız Ve dozu nedir öğrenebilir miyim? Benim de 5.haftada 1 kimyasal gebeliğin ve 7.haftada 1 düşüğüm var. Cd158a NK hücre değerim yüksek çıktı. Şimdi baskılayıcı tedavi uygulanacak p yüzden soruyorum. Teşekkürler.
Günaydın canım iyiyim valla. İğneye gidiyorum hemşireye dedim sanki ben hamile gibi değilim hamdolsun çok rahatım şu an mide yanmam yok göğüs ağrım yok bir tek sabah uyanınca bulantım oluyo oda geçiyor ve halsizlik var uyumak istiyorum. Genel olarak o kadarcij sen nasılsın canımGünaydın kızlarrnasılsınız bugün
Oh maşallah kuzum ya genel olarak bende iyiyim . Çok duygusalım herşeye ağlıyorum . Durduk yere ağlamaya başlıyorum dondurma istiyorum diye ağlar mı insanGünaydın canım iyiyim valla. İğneye gidiyorum hemşireye dedim sanki ben hamile gibi değilim hamdolsun çok rahatım şu an mide yanmam yok göğüs ağrım yok bir tek sabah uyanınca bulantım oluyo oda geçiyor ve halsizlik var uyumak istiyorum. Genel olarak o kadarcij sen nasılsın canımbazen diyorum ordamisinnn
İnşallah orda sessiz sessiz büyüyorlar da biz merak ediyoruzOh maşallah kuzum ya genel olarak bende iyiyim . Çok duygusalım herşeye ağlıyorum . Durduk yere ağlamaya başlıyorum dondurma istiyorum diye ağlar mı insanoradalar mı değiller mi diye düşünüyorum sürekli ikna olamıyorum . Cuma günü gideyim rahatlayayım inşallah
İnşallah kuzum, rahatlayalım ihtiyacımız var güzel şeyler duymayaİnşallah orda sessiz sessiz büyüyorlar da biz merak ediyoruzaz kaldı inşallah cuma rahatliycaksin minnoslarini görüp canım benim bende pazartesi kendi Dr uma gidicem çok şükür o zaman rahatliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?