- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.521
Bir çok tedavi geçmişim var.Doktor gerçekten şans işi bi ara daha tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama doktorumuzdan memnun kalmadığımız için vazgeçtik erteledik şimdi ben de çok memnun kaldım doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasipse
Hayırlısıyla duyarsınız inşallah kalp atışınıHanımlar benim de yarın doktor kontrolüm var inşallah sizler gibi kalp atışını duyarım bende.. sabırsızla bekliyorumtek keseydi iki hafta önce ama doktor daha erken demişti. Bakalım neler görünecek, bulantı var ara ara. Kasıkta batma çekme de o kadar sık olmasa da ara ara oluyor
Benimki hem muayene hem de doğumu yapıyor sadece doğumu kendi kliniğinde yapamıyor o yüzden başka bir hastaneyle anlaşmalılar orda yaptırıyor ama yine kendisi giriyor doğuma o yüzden içim çok rahat en azından bildiğim kişi şimdi doktor bulmak da malesef çok zor en azından bizim burda öyle çünkü iyi doktor kalmadı hepsi gitmişBir çok tedavi geçmişim var.
Gerçekten şans işi .
Bir türlü olmadı diğerlerinde .doktor iyi olsa bile labortouvarlar kötüydü.
Benim başka kadin doğumcu arasitrmam lazim. doktorum artik bakmıyor malesef.
Doğumu da doktorum yapsa ne güzel olurdu
Maşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunnnnEvet çok şükür ikizlere hamileyim
Çok kendimi dinlemek istemiyorum artıkBelirti araya araya geçiyor genelde
Rahat ol. kendini meşgul etmeye çalış bişeylerleÇok kendimi dinlemek istemiyorum artıkama bakalım
Evet öyle yapacağım nasip olursa ilk transferimde hep yattım olmadı 2. De hiç yatmadım ama ağır iş de yapmadım kimyasal oldu bunda ikisini de karışık yapacağım hem yatıcam hem gezicem inşallahRahat ol. kendini meşgul etmeye çalış bişeylerle
Film,dizi izle kitap oku
Ara ara yürüyüş yap kendini dinlememek en güzeli
Komple yatmak da iyi değil bende önceki transferlerimde hep yattım hasta gibi ama olmadı.Evet öyle yapacağım nasip olursa ilk transferimde hep yattım olmadı 2. De hiç yatmadım ama ağır iş de yapmadım kimyasal oldu bunda ikisini de karışık yapacağım hem yatıcam hem gezicem inşallah
Ne güzelBenimki hem muayene hem de doğumu yapıyor sadece doğumu kendi kliniğinde yapamıyor o yüzden başka bir hastaneyle anlaşmalılar orda yaptırıyor ama yine kendisi giriyor doğuma o yüzden içim çok rahat en azından bildiğim kişi şimdi doktor bulmak da malesef çok zor en azından bizim burda öyle çünkü iyi doktor kalmadı hepsi gitmiş
Benim de 4ab ydi. Hamile kaldımKızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı
Amin inşallah hepimiz içinMaşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunnnn
Ben de ful yattım ama tuttu çok şükür 10 gün boyunca evin içinde küçük yürüyüşler dışında hiç kalkmadım desem yeridir ama transferden hemen sonra kabuklu elma yememi söylediler günde bir tane mutlaka ye demişlerdi ve ekmek yemedim tam buğday ekmeği ye demişlerdi belki faydası olur nasip tabiki herşey hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini yazmak da nasip olsunEvet öyle yapacağım nasip olursa ilk transferimde hep yattım olmadı 2. De hiç yatmadım ama ağır iş de yapmadım kimyasal oldu bunda ikisini de karışık yapacağım hem yatıcam hem gezicem inşallah
Değiştirmemek en güzeli aslında ya da zaman geçmeden bi doktorda karar kılmak sürekli değiştirince doğumda da sorun oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diyorlarNe güzel
Burdada öyle küçük bir sehirde yaşıyorum iyi bildiğim doktor gitti.
Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum ama doğuma kadar gidermiyim bilmiyorum .
Ne zaman gitsem bomboş
Yaaaa çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsinBenim de 4ab ydi. Hamile kaldım
Amiiinnn amin inşallah Çok teşekkür ederim canım dikkat ederim söylediklerine bende dinleniyorum şuan ama bakayım durabilirsem duracağım hersey Allah’tanBen de ful yattım ama tuttu çok şükür 10 gün boyunca evin içinde küçük yürüyüşler dışında hiç kalkmadım desem yeridir ama transferden hemen sonra kabuklu elma yememi söylediler günde bir tane mutlaka ye demişlerdi ve ekmek yemedim tam buğday ekmeği ye demişlerdi belki faydası olur nasip tabiki herşey hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini yazmak da nasip olsun
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar almak nasip olur bende bu ara yatıyorum ama günlük hayat dediğin mesela arabayla gezmeye gitmiş miydin ben kafa dağıtmak için aslında gezmek istiyorum kendimi yormadan diğer türlü düşünmeden edemiyorum sizde anlarsınız beniKomple yatmak da iyi değil bende önceki transferlerimde hep yattım hasta gibi ama olmadı.
Bir öncekinde az yattım kimyasal oldu .
Bunda ilk 2 gün yattım kalktım dikkat ettim sonra normal hayatıma döndüm .
Olacaksa oluyor bir şekilde komple yatmak benim fikrim zararlı kan akışını engelliyor.
Dikkat et ama arada evde yürüyüş de yap 2 saate bir kalk kan akışı olsun
Umarim güzel sonuclar alırsın 10 gün sonra
Evet son zaman özellikle sorun yaşaniyor .Değiştirmemek en güzeli aslında ya da zaman geçmeden bi doktorda karar kılmak sürekli değiştirince doğumda da sorun oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diyorlar
Arabayla gezmedim ama yürüyüş olsun diye yürüdüm yavaş yavaş kendimi yormadan hava alacak şekilde akşamlarıİnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar almak nasip olur bende bu ara yatıyorum ama günlük hayat dediğin mesela arabayla gezmeye gitmiş miydin ben kafa dağıtmak için aslında gezmek istiyorum kendimi yormadan diğer türlü düşünmeden edemiyorum sizde anlarsınız beni
Gönlüne göre birini bulursun inşallah kısa zamandaEvet son zaman özellikle sorun yaşaniyor .
Bir an once karar vermem lazim bende biraz arastiracagim hiç arastirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?