31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar sabah fitil koyarken pembe çok az leke gibi bişey bulaştı .lavabo çıktım sonra orda peçeteye sanki pembe yine biseyler bulastı 1-2 damla .
Ben tedirgin oldum hastaneye gittik hemen
Çok şükür bişey görünmüyor bebişler de iyi ama ben duramadim iyi olduklarını gördük rahatladim .
Kabız olmuştum 2 gün zorladım baya tedirginlik vardı zaten leke de olunca hiç durmadim şiddetliydi baya aklım ordaydı acaba bişey oldu mu diyordum .
Şükürler olsun simdilik bişey görünmüyor cumartesi terkar gidecegim kontrol amaçlı

Canim benim korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz ama iyi yapmışsın gitmekle fitilden sonra yada hafif ıkınma gibi durumlarda geliyormuş o şekilde bendende hala fitilden sonra çok az kahve sürüntu geliyo anlık geciyo bide kese büyürken damarları catlatabiliyormus Dr demişti korkma ağrım şiddetli kanaman olmadığı sürece bebislerin büyümüş mu teyzesinin minnoslari

Büyümüşler teyzelerii hem özlemiştim de.
bunaltım olsa da gitsem bahaneyle diyordum
Leklenmeyle gittim
Evet damarlar olabiliyormuş ondan dolayı bazen hafif hafif lekelenme olabilirmiş rahim hassaslaştığı için .

Aminyonsıvısı oluşmuş öyle bişeyler dedi doktor.
Bebişin birisi 7+1
Diğeri 6+5 görünüyormuş simdilik degişebilir bu haftalar pek önemli değil dedi kalp seslerini duydum .

Allah'ım korusun onları çok şükür bak ilerliyen haftalarda kapatırlar önemli değil o banada öyle demişti Pazar çok şükür iyi gidiyoruz iyi şimdi rahatla bol.bol dinlen tadını çıkar

Allah'ım korusun onları çok şükür bak ilerliyen haftalarda kapatırlar önemli değil o banada öyle demişti Pazar çok şükür iyi gidiyoruz iyi şimdi rahatla bol.bol dinlen tadını çıkar
Öyle yapalim kuzum olabiliyor çoğumuzda böyle şeyler . Dikkat edelim biz
Sizde kabız olmayın kizlar dikkkat edin gebelikte çok oluyormuş bolbol kayisi ,meyve yiyin

Ay kuşum geçmiş olsun . Vallahi bu dönem yüreğimiz ağzımızda , çok şükür hepsi normal diyorlar . Şu fitillerden kurtulalım muhtemelen kalmayacak böyle sorunlar son 3haftamız bence.
Ay özlemişsindir tabi bebişleri maşallah gelişimleri de iyimiş büyüsünler yavaş yavaş minnoşlar
Ay şu kabızlık benim daimi sorunum vallahi duphalac içiyorum ara ara. Zeytinyağına ekmek banıp yiyorum o da iyi geliyo. Çok hareket etmiyoruz ya o da etken bence

12. Haftaya gelsek hayirlisi ile rahatlayacağız insqllah
Duphalac kullaniyorum kuzum kullandigim halde oldu
sindirim problemim var benimde tembel bagirsaklar . Hareket sıfır zaten . Hamile kaldığımı öğrenmeden daha hareketliydim. bebisler yorgun düşürüyor uyuyorum ful
Zor geliyor hersey evi toplaması falan .
Ama daha cok dikkat edecegim
Zeytinyağı evet iyi geliyormuş tüm tuşlara bastım bu günden sonra olmaz herhalde. Kefir,ayran ,kayısı bunları yedim hergün düzenli yerim artık sevdigim şeyler zaten de işte dikkat edemedim

Dinlen kuzum bol bol , rahim genişledikçe böyle ağrılarımız olurmuş kontrolün ne zamandı ?
Çok şükür dünki ağrım sızım lekelenmem geçti bel ağrım ve karında klasik batmalara dönüştü rahatsız etmiyor uzanınca rahatlıyorum.. 14 temmuzda 8 haftalıkken bi kontrole gidicem hoca o günki duruma göre ilaçlarda azaltma yapacağını söyledi ..
nasipse 12.haftada da tamamen keseceğini söyledi

Dün kabızlık sorunuyla beraber lekelenme ve ağrılar yaşadım ben de. Bugün kabızlık şikayetim ve ağrım lekelenmem geçti şükür. Bolca ayran içiyorum kayısı yiyiprum iyi geldi. İnşallah siz de hareketlerinizi kısıtlayın bol bol dinlenip atlatın bugünleri

Bende bende ağlıyorum uyuyorum , acıkıyorum uyuyorum çok komik hormonlar ele geçirdi bizi . Vücudumuzda artık üretiyo artı ilaçlar hormon canavarı olarak geziyoruz
Şifa olsun kuzum hepsi bende içiyorum ama bazen ona rağmen yavaşlıyor gerçekten. Bi de son dönem salatalık iyi geldi bana aklında olsun azıcık limonlayıp yiyorum üstüne su içince fark etti sanki biraz

Oh şükür geçmiş olsun
Az kaldık kızlar dayanalım zoru bitiyor inşallah keyifli hamişlik kısımına girmek üzereyiz

Kabızlık tetikliyor sanırım .
Doktor karın içi basınçtan dolayı kılcal damarlara baskı yapmis olabilir dedi. Gaz da çok fazlaydi kuru fasulye yemistim üstüne karnım 6 aylık gibi şişmişti ee kabızlık da olunca .
Dikkat edelim insallah tekrar yasamayalim
Çok şükür iyiler önemli olan o .Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Sen duygusalmiydin önceden yoksa gebelikten dolayi mi ben duygusal aşamaya geçemedik ağlamadim hiç
Görüyorum ağliyorlar daha aglamadim bakalim ama içim cız ediyor instagramda bişeyler görüyorum etkileniyorum
Salatalik kalmamiştı dün aldirdim. bolbol yerim artik sabah akşam
faydalı mideyi de yatıştırıyor .
Dediğin gibi naparsak yapalim sindirim yavas şuan zorlamamak lazim

Ya evet yine ağlardım ama bu kadar asla değildim . Dondurma diye ağladım gerçekten öyle düşün sonra kendime de gülüyorum naptım ben diye komik geliyo
Oh iyi yapmışsın şifa olsun soğuk soğuk iyi geliyo valla salatalık karpuz takılıyorum bu ara. O mide bulantımda azaldı benim şükür senin ne durumda?

Yaaa dondurma diye mi ağladınn cidden
Mide bulantım bi geliyor bi gidiyor.
Hafif beslenirsem olmuyor ama ağır beslenirsem bulanıyor onu fark ettim .belki sen şuan hafif besleniyorsun ondan olmuyordur. Bi gelecek bi gidecek gibi duruyor belirtiler hep

Evet eşim şok oldu sonra çok güldüm kendime.
Ya Bencede kuzum az yemek mutluluk bu süreçte galiba Allahtan havada sıcak ağır yemek insanın canı çekmiyo .
Bakalım her hafta yeni bi güncelleme geliyo çok eğlenceli

Bencede şuan bebeklere cok bi faydası da yokmuş yedigimiz yemeklerjn
Şuan kanımızdan besleniyorlarmış ama yinede biz faydalı şeyler yiyelim kandan onlara geçer
Asıl 3 ay sonra yeme ataklarına geçeriz şuan iştahımız pek yok
Hamilelik garip bişeymiş dedigin gibi her hafta bişeyler güncelleniyor.

Günaydın kuzum crl kaçtı bebisleri ölçtümu Dr dün senin Glz1
Günaydın kuzum bişeyler söyledi ama çok anlamadım hafta olarak söylemişte olabilir
Birisi 7+2 diğeri 6+5 görünüyordu
Ultrason kagidinda da yazmiyor belki ölçmemistir boyunu
Kağıtta crl yazan yeri yarım veriyor hep ne yazdığı görünmüyor .

He anladım kuzum sağlıkla buyusunler her Dr un ölçümü şeyi farklı oluyor sanırım cumartesi kendi Dr uma gidicem konuştuk pazartesiydi ilaclarim.bitiyo. Yine cumartesi gel dedi net o zaman ogrencem bende sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…