31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Küçük biyerde yaşıyorum cihazlarda eski
İlla fark ediyordur.
Kendi doktorumun güzeldi ona gidemiyorum artık

Guzel haberlerle gel kuzum
Saglikla büyüsün hepsi

Merhaba bebeğinizi inşallah sagkikla kucağınıza alırsınız bende ilk denemede bir kızım oldu şükürler olsun ikinci denemede dondurulmuş embriyo transferi yaptık tutmadı ve vücudum çok fazla hormon aldığı için troid hastası oldum ömür boyu şimdi tekrar istiyorum hamile kala bilirmym değerim 18 çıktı 75 mg ilaç kullanıyorum sizin değer kaçtı

Bu topik uğurlu geldi
Rabbim herkese yaşatsın inşallah pozitifleri görmeyi .
Dualarım sonuç bekleyenlerle
Topiği en başından beri okuyorum, 28 Haziran Transferim ve şu an test günümü bekliyorum. Maşallah ne güzel peşpeşe müjdeler almışsınıızz. Hamişler bize de dua edin biz de bu kervana katılalımm

O mucizelere kavuşmak sizlere de nasip olsun inşallah .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah'ım sizede nasip etsin güzel haber almayı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım zor ama güzel bi süreç

Günaydın kuzum akşamüstü gidicez, çıkınca haber vericem size bakalım inşallah güzel olucak. Sen nasılsın bugün
Hadi inşallah İyiler annesi merak etme onlarda heycanli sen gorucegin için hepimiz icin herşey güzel olcak inaniyorum ben burası hepimize iyi geldi uğurlu geldi iyiyim canım iğneleri oldum geldim hafif kahve sürüntu geliyo arada ama normal ağrım sızım biseyim yok hamdolsun sadece çok açım kurt gibi bizde eşimle kendi Dr muza 2 hafta sonra şükür yarın gidicez ilaçların bitiyor çünkü pazartesiye yetmiycek oda gelin dedi yarın sabahta biz gidicez herşeyi daha net ogrencem tüp bebeği bilmeyen dr farklı hesap yapıyor haftası günü vs yanlış cikiyo ilaçları da bilmiyorlar uymuyo bende tedirgin oluyorum bu sefer yarın daha çok rahatliycam inşallah bende

İnşallah kuzum valla bu topik Bencede uğurlu geldi bize ne güzel denk geldik birbirimize
Bende de kahverengi sürüntü gibi değişik bi akıntı devam ediyo ilaçlardan sonra özellikle, artık takmıyorum :) Aynen kuzum kendi doktorun bi baksın için rahat etsin. Bizde 3. Aya kadar onunla devam edip sonra normal doktora geçicez. Daha güvenli tarafta kalmış oluyoruz bu şekilde tüm hikayeleri biliyorlar . Hadi sende yarın muhteşem haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…