- 23 Ocak 2021
- 1.471
- 1.093
- 83
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.641
Küçük biyerde yaşıyorum cihazlarda eskiHe anladım kuzumsağlıkla buyusunler her Dr un ölçümü şeyi farklı oluyor sanırım cumartesi kendi Dr uma gidicem konuştuk pazartesiydi ilaclarim.bitiyo. Yine cumartesi gel dedi net o zaman ogrencem bende sanırım artık
Guzel haberlerle gel kuzumHe anladım kuzumsağlıkla buyusunler her Dr un ölçümü şeyi farklı oluyor sanırım cumartesi kendi Dr uma gidicem konuştuk pazartesiydi ilaclarim.bitiyo. Yine cumartesi gel dedi net o zaman ogrencem bende sanırım artık
Önemli olan sağlıkla buyumesi cihazları boşverKüçük biyerde yaşıyorum cihazlarda eski
İlla fark ediyordur.
Kendi doktorumun güzeldi ona gidemiyorum artık
Amin amin kuzumÖnemli olan sağlıkla buyumesi cihazları boşverAllah'ım yavrularimizi korusun
Merhaba bebeğinizi inşallah sagkikla kucağınıza alırsınız bende ilk denemede bir kızım oldu şükürler olsun ikinci denemede dondurulmuş embriyo transferi yaptık tutmadı ve vücudum çok fazla hormon aldığı için troid hastası oldum ömür boyu şimdi tekrar istiyorum hamile kala bilirmymHerkese Merhabalar,
Sürecimin en başından beri sizlerin güzel hikayelerini tebessümle ve dualarla okuyorum. Hepinizi uzun yıllardır tanıyormuşum gibiyim.
Biraz uzun olacak yazacaklarım şimdiden kusura bakmayın lütfen
Ben 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım. İleri seviye pcos ve tiroid hastasıyım. 2024 Aralıkta tüp bebek sürecimize başladık. Normalde transferim 22 Nisan da olacaktı fakat tiroid değerim çok yüksek olduğu için erteledik. 1 ay içerisinde istediğimiz değerlere ulaştık ve rahim hazırlığının ardından 10 Haziranda 5. Gün çift embriyo transferi gerçekleşti. Normalde geçmişimde bir gebelik kaybı olmadığı için ve ilk denemede ve belirli bir yaş altında olduğum için tek embriyo transferi olacaktım. Hazırlanmam için beni odaya aldıklarında doktorum, 2 embriyo transfer edelim mi ister misin dedi. Şaşırdım bilmiyorum hocam böyle konuşmamıştık vs dedim beklemediğim bir durumda dondum kaldım açıkçası. İlk çözülen embriyonun kalitesini beğenmediğini sonraki çözüleninde çift embriyo olduğunu söyledi ve biri tanesinin tutma ihtimalinin zaten %15 olduğunu belirtti. Ama dilersen yeni bir tane tek embriyo çözebiliriz dedi. Ben de bunu istemedim. Demekki kaderimde bu var hayırlısı buymuş böyle olması gerekiyor dedim ve eşimle kabul ettik. Transfer çok rahat geçti ama idrara sıkışıklık dayanılmazdı
İlk 15 dakikamda lavaboya gittim sonrasında toplamda Yarım saat uzandım. Maksimum 1-2 gün dinlendim fakat full yatak olarak değil bunu kendimde istemedim. Evin içinde hep gezindim. İkinci günden sonra yemeğimi evimin günlük işlerinide yaptım (temizlik hariç) Daha sonra 5. Gün bir göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda çekilme batma hissi başladı. Eşim dayanamadı test aldı. Yaptım ilk 5 dakika bir şey çıkmadı o sıra dışarıya çıkmıştık döndüğümüzde çok hafif bir çizgi vardı. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Ertesi gün şikayetlerim daha da arttı sıtma tuttu belim ağrıdı kasık ve göğüs hassasiyeti iyice arttı. Erken gebelik ve kaset test aldık ama ilk idrarla değil bayağı gece 11-12 gibi yaptık testi ilk 1 dakikada ikisindede çizgi çıktı. Dayanamadım ertesi gün yani transfer +7. Gün kan verdim. 93 çıktı her 48 saatte %75 artış oldu. Doktorum 3 den sonra daha kan verme gayet iyi ilerliyor dedi. Transfer +16. Gün de ise çok şükür keseyi gördük. 12 Temmuz da kalp atışı için çağırdı. Günlerim çok stresli ve endişeli geçiyor. Bazen belirtilerim oluyor bazı günler ise olmuyor. Olmadığı günlerde çok üzülüp acaba sonlandı mı diye paniğe kapılıyorum sürekli evde kaset test yapıyorumSizce belirti aramakla hata mı yapıyoruz? Kasık ağrılarım 2 gündür artık yok diyecek kadar ve bu beni endişelendiriyor. Normalde de bel fıtığı olan bir insan olarak belim beni bir tık zorluyor bu süreçte. Çok şükür bulantı vs yok sadece akşamları erken uyuyorum. Çabuk yoruluyorum o kadar. Çalışırken beni tek zorlayan şey uyku. Umarım hepimiz bu süreci sağlıkla ilerler ve bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
Maşallah hayırla ilerlesin inşallah canımKızlar en son 23 Haziran transfer olcam diye yazmıştım. Sonuç pozitif 10.gün 859 beta HCG.
Haftaya cuma ultrason randevum var
Maşallah sağlıkla ilerlesin değeriniz güzelKızlar en son 23 Haziran transfer olcam diye yazmıştım. Sonuç pozitif 10.gün 859 beta HCG.
Topiği en başından beri okuyorum, 28 Haziran Transferim ve şu an test günümü bekliyorum. Maşallah ne güzel peşpeşe müjdeler almışsınıızz. Hamişler bize de dua edin biz de bu kervana katılalımmBu topik uğurlu geldi
Rabbim herkese yaşatsın inşallah pozitifleri görmeyi .
Dualarım sonuç bekleyenlerle
O mucizelere kavuşmak sizlere de nasip olsun inşallah .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTopiği en başından beri okuyorum, 28 Haziran Transferim ve şu an test günümü bekliyorum. Maşallah ne güzel peşpeşe müjdeler almışsınıızz. Hamişler bize de dua edin biz de bu kervana katılalımm
Aaamiiinnnn, aaaamiinnn. Rabbim dualarımızı, gönlümüzdekileri biliyor. İnşallah bizlerr de mucizelerini nasip ederO mucizelere kavuşmak sizlere de nasip olsun inşallah .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah'ım sizede nasip etsin güzel haber almayı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımTopiği en başından beri okuyorum, 28 Haziran Transferim ve şu an test günümü bekliyorum. Maşallah ne güzel peşpeşe müjdeler almışsınıızz. Hamişler bize de dua edin biz de bu kervana katılalımm
Ay maşallah maşallah çok tebrik ederimKızlar en son 23 Haziran transfer olcam diye yazmıştım. Sonuç pozitif 10.gün 859 beta HCG.
Pıtpıtpıt kalp seslerini duyup gel bize de güzel haberler ver kuzumGünaydın kuzum akşamüstü gidicez, çıkınca haber vericem sizebakalım inşallah güzel olucak. Sen nasılsın bugün
Hadi inşallah İyiler annesi merak etme onlarda heycanli sen gorucegin için hepimiz icin herşey güzel olcak inaniyorum ben burası hepimize iyi geldi uğurlu geldiGünaydın kuzum akşamüstü gidicez, çıkınca haber vericem sizebakalım inşallah güzel olucak. Sen nasılsın bugün
Ayy inşallah canım benim valla benim kalbim daha pıtpıtPıtpıtpıt kalp seslerini duyup gel bize de güzel haberler ver kuzum
Dimi dimi öyle oluyor. bizim de kalbimiz dışarda atıyorAyy inşallah canım benim valla benim kalbim daha pıtpıt
İnşallah kuzum valla bu topik Bencede uğurlu geldi bize ne güzel denk geldik birbirimizeHadi inşallah İyiler annesi merak etme onlarda heycanli sen gorucegin için hepimiz icin herşey güzel olcak inaniyorum ben burası hepimize iyi geldi uğurlu geldiiyiyim canım iğneleri oldum geldim hafif kahve sürüntu geliyo arada ama normal ağrım sızım biseyim yok hamdolsun sadece çok açım kurt gibi bizde eşimle kendi Dr muza 2 hafta sonra şükür yarın gidicez ilaçların bitiyor çünkü pazartesiye yetmiycek oda gelin dedi yarın sabahta biz gidicez herşeyi daha net ogrencem tüp bebeği bilmeyen dr farklı hesap yapıyor haftası günü vs yanlış cikiyo ilaçları da bilmiyorlar uymuyo bende tedirgin oluyorum bu sefer yarın daha çok rahatliycam inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?