31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ay maşallah maşallah çok tebrik ederim bende 10. Gün 822 ile öğrenmiştim iki bebiş geliyo inşallah sağlıkla ilerlesin inşallah tüm süreçlerimiz
Sende çift kese mi görüldü
Çok teşekkür ederim inş hepimizin süreci güzel olsun 2026 Şubat/ Mart anneleri olalım

İnşallah canım benim Sen hayırlısıyla git gel bakalım Allah'ım korusun sizi

Aaaamiiinn inşallah, hep birlikte hayırla kolaylıkla geçen süreçlerimiz olsun Gerçekten öyle, artık iyice dengem şaşmaya başladı
Hiç stres yapma sıkma kendini ilacın varsa iç dinlen güzel şeyler düşün belirtilere takılma tecrubelendigimiz için kendini dinleme dua et gerisini Rabbim inşallah saglikla nasip etsin biz sabah akşam igneler fitiller hepimiz aynıyız ama iyimi oluyoruz diyoruz yavrularımız için

İlaçlar olmaz mı poşet dolusu, şifa niyetine deyip içiyoruz belirtim de yok öyle günler beklerkrn geçip gidiyor, dediğşn gibi bol bol dua ediyorum ben de İnşallah hayırlı haberler alırız

Beni stress sardı
İnşallah birtanedir bende
Rabbim sağlıkla sihhatle ne sahip ettiyse öyle olsun canım hiç öyle deme günah madem tek istiyordun neden iki tane embriyo transfer ettirdiniz peki yani Dr söylemesi gerekir bana riskleri söyledi mesela tek tuttu benim ama iki de olsa benim tercihimdi sonuç olarak

Böyle bir yorum bekliyordum açıkçası, o yüzden şaşırmadım. Ne kadar da kolay yargılamak, değil mi?
İki embriyo transfer edildi çünkü bu karar geçmişteki hikayeme dayanıyor. Doktorum beni 2018’den beri tanıyor ve bu süreçte neler yaşadığımı en iyi o biliyor.
Her karar, insanın kendi içinde bir yolculuktur. Ben de Allah neyi nasip ettiyse, onun hakkımda hayırlı olduğuna inanıyorum — hem kendim hem de cümlemiz için.
Ama şunu hatırlatmak isterim: Lütfen kimseyi sadece fikirlerini veya duygularını dile getirdiği için yargılamayın. Çünkü siz, benim yazdıklarım kadar beni tanıyorsunuz. Benim gerçek hikayemi bilmiyorsunuz

Ben yargılamadim sadece şu an karnında ikiside tutunduysa bu Allaha isyan ve bana göre şımarıklik olur benim kişisel fikrim bu hepimiz yıllardır çabalıyoruz bu günler icin bende ikisininde tutmasını isterdim şimdi keşke ikiside tutsaydi desem bu isyan ve kadere bı tepki olur yiycek ekmeği olan dünyaya geliyor biseyleri söyler ve dile getirirken sadece ben o söylediğim şeyle sinancagimi bilirim o yüzden benim düşüncem seni yargılamak benim haddim değil Allah gönlüne göre versin . Umarım tek tutmuştur sağlıkla dünyaya gelir çünkü diğerine üzülürüm insan olarak .

Kuzum gittim herşey yolundaydı 2sinde kalbini duyduk. ama çıktıktan yarım saat sonra günlük pedimi full dolduran bi kanama oldu. Pıhtılı ve kanlı, aradık hemen iğne ve başka fitil al dedi. Çok trafikte vardı Eve geldim dinleniyorum şimdi. Çok ağladım çok korkuyorum

Bol bol dinlenin. İğneler çok önemli. Hiçbir şey yapmayın yatın ki kanama kesilsin.

Korkma muayneden kaynaklıdır dinlen bol bol Rabbim yavrularını sana bağışlasın sağlıkla kuzum ayaklarını yukarı dik Allah'ın izniyle bisey olmiycak ben dua ederim sizin için bol bol Rabbim esirgesin stres yapma ağlama bak klapleri atıyormuş hamdolsun iyiler

Senin yazdıklarını okuyunca gerçekten hayret ettim. Hem ‘yargılamıyorum’ diyorsun hem de ‘umarım tek tutmuştur çünkü diğerine üzülürüm’ gibi son derece hoyratça, duygusuz ve haddini aşan cümleler kuruyorsun. Sen kimsin ki Rabbimin ne nasip ettiğine, hangi canın tutup tutmadığına bu şekilde yorum yapıyorsun?

Her can bir mucizedir. Sen üzülürmüşsün, sana mı kaldı üzülmek? Ben o ihtimallerin hepsiyle zaten yaşıyorum, dua ediyorum, sabrediyorum. Bu yükün ağırlığını sen bilmeden, dışarıdan ahkâm kesmek kolay tabii.
‘Umarım tek tutmuştur’ demen ise artık nezaketi falan geçtim, vicdanla bile açıklanamaz. Sırf kendi zihnindeki denkleme uysun diye, belki hayatta olan bir canın olmamasını temenni etmek nasıl bir düşünce yapısıdır?

Senin kalbinin karanlığıyla benim yolumu aydınlatmaya çalışma. Lütfen bir daha da bana yorum yapma. Destek olmak başka şey, had bilmeden insanı yargılamak bambaşka. İyi niyetle yazmadığın o kadar belli ki, bundan sonra ne düşündüğünü hiç merak etmiyorum BYE

Nerden muayne etmişti canım vajinel mi?
Geçmiş olsun dinlen geçer insallah bebekler iyiymiş
Çoğunda olan bir durum malesef olmasa iyi ama .

O zaman inşallah bir tanedir diye laga luga yapma burda bak işine

Baska sayfaya yaz hadi canım burda sen gelene kadar kimse böyle boş yapmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…