31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Benim vajinadan baktı cumartesi günü dr ama hiç bı leke kanama yaşamadım çok şükür onla ilgisi yok onun dedi karından gözüküyor ama net ölçü almak takip amaçlı gelişimi bu şekilde dedi 12. Haftaya kadar zaten her dk cagarmiyorlar ki pazartesi 9+2 olucam mesela Allah nasip ederse bu daha ne zaman cagarir bilmiyorum süreç çok değişik ya heycanli ve endişe verici görünce rahatlıyorum 2 gün suruyo sonra acaba iyimiler basliyo her gün göresin var

Benimde öyle kuşum hergün göresim var gerçekten . Benim çevremde herkes yaptırıyor. Detaylı bi kan testi veriyorsun sanırım yurtdışına gönderiyorlar genetik bir sorun var mı Allah korusun down sendromu vs var mı diye bakılıyor. Benim tüp bebek doktorum tüm hastalarıma öneriyorum demişti bizde hiç sorgulamadık zaten tamam dedik benim iki bebiş olduğu için doğruluk payı biraz azalıyormuş ama yinede tamam dedik. Cinsiyetlerde biraz daha erken belli oluyormuş bu testle 12-14 haftalıkken yapılıyormuş .
Benim o kanama travma oldu muhtemelen alakası yoktur ya da hassas olduğu için tetiklemiştir ama bakalım ne derse öyle olacak zaten muayenede.
Normalleşmek istiyorum bi de artık daha aktif olan hayatımıza kavuşalım :) bi sürü araştırma yapıyorum bi de alışveriş vs için ama daha çok erken zaten YouTube’tan doğum çanta videolarına kadar izledim

Bende sorarım ama ben istemiyorum açıkçası Dr desede zaten tarama testleri yapilcak genetik bir rahatsızlığının yok bu fetal DNA testi uzun zamandır yok kisa zamandır hayatımızda yurtdisina genlerimi gonderemem
Bende bakıyorum cinsiyetini öğrenip 5. Aydan sonra almayı düşünüyorum ben ne olur ne olmaz ya çatlak kremi içinde eczaciyla bide hemsirelerle konuştum bana iğne yapan Hindistan cevizi yağı ve Halis zeytinyağı önerdi sadece günde iki defa sabah akşam sur deri yeterli öyle yapicam bende 1 2 haftaya baslarim erken den alışsın gobusum

Aynen kuzum sen yine danış doktoruna bizimki direkt yaptıralım dedi bize . Sağlıkla gelsinler inşallah hepsi çok bekledik biz kuzucuklarımızı
Ay evet başlayalım yavaştan alışsın göbüşler

B
Bende geçen cuma günü sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için bana 17. Haftada aşı olacağını söyledi

Canım çatlak kremi aldığın da bana da haber verir misin ? Yada buraya yazar mısın bende araştırıyorum ama hangisi iyi bilemiyorum

Benim doktorum 11. Hafta da ikili tarama gibi biseyden bahsetti onun yapılması gerekiyor dedi

Canım çatlak kremi aldığın da bana da haber verir misin ? Yada buraya yazar mısın bende araştırıyorum ama hangisi iyi bilemiyorum
Esime Hindistan Cevizi yağıyla kakoa yağı aldırdım eczaciyla hemşire önerdi bide arastirdim çok iyiymiş ben Bulgaristan göçmeni tüm kuzenlerimi aradım kimse kullanmamış onlarda Halis yağ kullanmışlar herşey organik te ne varsa faydalı bebislerimiizide besler rahatlatir

Kızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum ya eşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş

Kızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum ya eşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş
Ben sormadım ama hoca kendisi söyledi. 9.haftaya kadar fitiller bitmeden ilişki yok dedi. Bunca acılar çektik ayol azıcık daha beklesinler beyfendiler. Ben 9.haftadan sonra yaklaştırmam herhalde yanıma hiç belli olmaz

Ben hamilelikten dolayı mıdır nedir bilmiyorum kocamdan bile tiksiniyorum ya beni öpünce öptüğü yeri siliyorum Allah beni affetsin

Ben korkuyorum yoksa kocamı çok istiyorum ama öpünce bile içim gidiyo 2 buçuk ay oldu tövbe yarabbim eşimde çocuk var Dr desede korkarım olmaz dedi sanırım ben seneye Mayıs'ta anca siz devam edin

Ben korkuyorum yoksa kocamı çok istiyorum ama öpünce bile içim gidiyo 2 buçuk ay oldu tövbe yarabbim eşimde çocuk var Dr desede korkarım olmaz dedi sanırım ben seneye Mayıs'ta anca siz devam edin
Ben eşime diyorum 9 ay hamilelik bı 40 gün de lohusalık felan sen bı yıl ilişkiyi unut diyor kalbime mi indireceksin

Ben eşime diyorum 9 ay hamilelik bı 40 gün de lohusalık felan sen bı yıl ilişkiyi unut diyor kalbime mi indireceksin
bizimki çok korkuyo valla bende korkuyorum ama o kadar da değil bakalım zaman ne gostericek geçen gün günü geçmiş hamilelerin doğum için dr ilişki öneriyormus dedim o zaman olur dedi günümün geçmesi lazım benim 41. Haftada

Yani o kadar çabalamiş bebişler için ilişki de olmayı versin bı zahmet ama kadınlarla erkekler aynı düşünmüyor erkekler nefsine hakim olamıyor ya çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…