- 4 Eylül 2023
- 749
- 520
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.761
Benim vajinadan baktı cumartesi günü dr ama hiç bı leke kanama yaşamadım çok şükür onla ilgisi yok onun dedi karından gözüküyor ama net ölçü almak takip amaçlı gelişimi bu şekilde dedi 12. Haftaya kadar zaten her dk cagarmiyorlar ki pazartesi 9+2 olucam mesela Allah nasip ederse bu daha ne zaman cagarir bilmiyorum süreç çok değişik ya heycanli ve endişe verici görünce rahatlıyorum 2 gün suruyo sonra acaba iyimiler basliyoAllah hiçbirimize bi daha kanama yaşatmasın kuzum. Ömürden ömür gidiyormuş gerçektenbende kademeli duydum genelde , 2 Aydır içiyoruz neredeyse ama şu 2-3 hafta fazla geldi artık bana ilaçlar konusunda hele şu fitili bi an önce bırakmak istiyorum ikişer ikişer fenalık geldi içime sen kanama olduktan sonra hep göbekten mi baktırdın ? Yarın bende yine gidicem kontrole vajinadan bi daha baktırmak istemiyorum korku geldi içime.
Başka bi doktorla daha anlaştım bende hem tüp bebek hem ona gidiyorum . Fetal dna dan sonra tüp bebek doktoruma veda edip diğer doktorla devam edicem gibi gözüküyor. 3 ay takip edicem demişti zaten.Senin güzel olmuş hikayeni bilen biriyle sonuna kadar gitmen
Ay bu arada aile hekimi sonunda aradı benitetanoz aşısından bahsetti doktoruna sorarsın ilerleyen aylarda aşı öneriyo sağlık bakanlığı dedi
Benimde öyle kuşum hergün göresim var gerçekten . Benim çevremde herkes yaptırıyor. Detaylı bi kan testi veriyorsun sanırım yurtdışına gönderiyorlar genetik bir sorun var mı Allah korusun down sendromu vs var mı diye bakılıyor. Benim tüp bebek doktorum tüm hastalarıma öneriyorum demişti bizde hiç sorgulamadık zaten tamam dedik benim iki bebiş olduğu için doğruluk payı biraz azalıyormuş ama yinede tamam dedik. Cinsiyetlerde biraz daha erken belli oluyormuş bu testle 12-14 haftalıkken yapılıyormuş .Benim vajinadan baktı cumartesi günü dr ama hiç bı leke kanama yaşamadım çok şükür onla ilgisi yok onun dedi karından gözüküyor ama net ölçü almak takip amaçlı gelişimi bu şekilde dedi 12. Haftaya kadar zaten her dk cagarmiyorlar ki pazartesi 9+2 olucam mesela Allah nasip ederse bu daha ne zaman cagarir bilmiyorum süreç çok değişik ya heycanli ve endişe verici görünce rahatlıyorum 2 gün suruyo sonra acaba iyimiler basliyoher gün göresin var
Bende sorarım ama ben istemiyorum açıkçası Dr desede zaten tarama testleri yapilcak genetik bir rahatsızlığının yok bu fetal DNA testi uzun zamandır yok kisa zamandır hayatımızda yurtdisina genlerimi gonderememBenimde öyle kuşum hergün göresim var gerçekten . Benim çevremde herkes yaptırıyor. Detaylı bi kan testi veriyorsun sanırım yurtdışına gönderiyorlar genetik bir sorun var mı Allah korusun down sendromu vs var mı diye bakılıyor. Benim tüp bebek doktorum tüm hastalarıma öneriyorum demişti bizde hiç sorgulamadık zaten tamam dedik benim iki bebiş olduğu için doğruluk payı biraz azalıyormuş ama yinede tamam dedik. Cinsiyetlerde biraz daha erken belli oluyormuş bu testle 12-14 haftalıkken yapılıyormuş .
Benim o kanama travma oldu muhtemelen alakası yoktur ya da hassas olduğu için tetiklemiştir ama bakalım ne derse öyle olacak zaten muayenede.
Normalleşmek istiyorum bi de artık daha aktif olan hayatımıza kavuşalım :) bi sürü araştırma yapıyorum bi de alışveriş vs için ama daha çok erken zatenYouTube’tan doğum çanta videolarına kadar izledim
Aynen kuzum sen yine danış doktoruna bizimki direkt yaptıralım dedi bize . Sağlıkla gelsinler inşallah hepsi çok bekledik biz kuzucuklarımızıBende sorarım ama ben istemiyorum açıkçası Dr desede zaten tarama testleri yapilcak genetik bir rahatsızlığının yok bu fetal DNA testi uzun zamandır yok kisa zamandır hayatımızda yurtdisina genlerimi gonderemem
Bende bakıyorum cinsiyetini öğrenip 5. Aydan sonra almayı düşünüyorum ben ne olur ne olmaz yaçatlak kremi içinde eczaciyla bide hemsirelerle konuştum bana iğne yapan Hindistan cevizi yağı ve Halis zeytinyağı önerdi sadece günde iki defa sabah akşam sur deri yeterli öyle yapicam bende 1 2 haftaya baslarim erken den alışsın gobusum
Bende geçen cuma günü sağlık ocağına gittim gebelik kaydı için bana 17. Haftada aşı olacağını söylediİnşallah canım benim bende dün sabah aile hekimine gittim gebelik kaydı açtılar bı daha 11 Eylül'de izlem plucak aşılar başlıyor ama Dr u na Sor senin tüp bebek belki farklı durum vardr ona göre başlarız dedi fetal DNA testini demedi bana Dr um senin dr mi söyledi canım yada önemli bı test mi bu
Canım çatlak kremi aldığın da bana da haber verir misin ? Yada buraya yazar mısın bende araştırıyorum ama hangisi iyi bilemiyorumBende sorarım ama ben istemiyorum açıkçası Dr desede zaten tarama testleri yapilcak genetik bir rahatsızlığının yok bu fetal DNA testi uzun zamandır yok kisa zamandır hayatımızda yurtdisina genlerimi gonderemem
Bende bakıyorum cinsiyetini öğrenip 5. Aydan sonra almayı düşünüyorum ben ne olur ne olmaz yaçatlak kremi içinde eczaciyla bide hemsirelerle konuştum bana iğne yapan Hindistan cevizi yağı ve Halis zeytinyağı önerdi sadece günde iki defa sabah akşam sur deri yeterli öyle yapicam bende 1 2 haftaya baslarim erken den alışsın gobusum
Benim doktorum 11. Hafta da ikili tarama gibi biseyden bahsetti onun yapılması gerekiyor dediBende sorarım ama ben istemiyorum açıkçası Dr desede zaten tarama testleri yapilcak genetik bir rahatsızlığının yok bu fetal DNA testi uzun zamandır yok kisa zamandır hayatımızda yurtdisina genlerimi gonderemem
Bence doktoruna güveniyorsan ve kendini bu sürece yeniden hazır hissediyorsan neden olmasın? Belki de ara vermeden devam etmek de iyi gelir. Tabii bu benim fikrim, bu konuda herhangi bir bilgim yok o ayrı
Esime Hindistan Cevizi yağıyla kakoa yağı aldırdım eczaciyla hemşire önerdi bide arastirdim çok iyiymiş ben Bulgaristan göçmeni tüm kuzenlerimi aradım kimse kullanmamış onlarda Halis yağ kullanmışlar herşey organik te ne varsa faydalı bebislerimiizide besler rahatlatirCanım çatlak kremi aldığın da bana da haber verir misin ? Yada buraya yazar mısın bende araştırıyorum ama hangisi iyi bilemiyorum
Benim Dr um zamanı gelince konuşuyorBenim doktorum 11. Hafta da ikili tarama gibi biseyden bahsetti onun yapılması gerekiyor dedi
Negatif maalesefSizin test sanırım bugün yapılacaktı, yaptırdınız mı ? Sonuç nedir
Ben sormadım ama hoca kendisi söyledi. 9.haftaya kadar fitiller bitmeden ilişki yok dedi. Bunca acılar çektik ayol azıcık daha beklesinler beyfendiler. Ben 9.haftadan sonra yaklaştırmam herhalde yanıma hiç belli olmazKızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum yaeşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş
Ben hamilelikten dolayı mıdır nedir bilmiyorum kocamdan bile tiksiniyorum yaBen sormadım ama hoca kendisi söyledi. 9.haftaya kadar fitiller bitmeden ilişki yok dedi. Bunca acılar çektik ayol azıcık daha beklesinler beyfendiler. Ben 9.haftadan sonra yaklaştırmam herhalde yanıma hiç belli olmaz
Canım sen kaç haftalık hamilesin?Ben sormadım ama hoca kendisi söyledi. 9.haftaya kadar fitiller bitmeden ilişki yok dedi. Bunca acılar çektik ayol azıcık daha beklesinler beyfendiler. Ben 9.haftadan sonra yaklaştırmam herhalde yanıma hiç belli olmaz
Ben cuma gününe kadar beklicem daha çok var?Benim Dr um zamanı gelince konuşuyoro yüzden pazartesi söyler muhtemelen
Ben korkuyorum yoksa kocamı çok istiyorum ama öpünce bile içim gidiyo 2 buçuk ay oldu tövbe yarabbimKızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum yaeşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş
Ben korkuyorum yoksa kocamı çok istiyorum ama öpünce bile içim gidiyo 2 buçuk ay oldu tövbe yarabbimeşimde çocuk var Dr desede korkarım olmaz dedi sanırım ben seneye Mayıs'ta anca siz devam edin
bizimki çok korkuyo valla bende korkuyorum ama o kadar da değil bakalım zaman ne gostericek geçen gün günü geçmiş hamilelerin doğum için dr ilişki öneriyormus dedim o zaman olur dedi günümün geçmesi lazım benim 41. HaftadaBen eşime diyorum 9 ay hamilelik bı 40 gün de lohusalık felan sen bı yıl ilişkiyi unut diyor kalbime mi indireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?