- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 36
- Konu Sahibi tomvejerryy
-
en efendı dedıgım bıle aldattıNiye çıkmasın ama sizde hedefe yönelik çalışın yani bad boy değilde efendi erkeklerle görüşün
Demek ki siz insanları iyi gözlemleyemiyorsunuz. Görücü usulü tanışın o zaman annenize,akrabalara falan uygun bir aday varsa evlenmeyi düşündüğünüzü söyleyin.Güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa onlara da haber verebilirsiniz.en efendı dedıgım bıle aldattı
çalıştıgım yerde bırısı var ama anlayamıyorum ne dusuncede oldugunu..Şimdi öncelikle geçmişten bir ders çıkarmanız lazım ona göre adımlarınızı sağlam atın daha düzgünü çıkar elbette
yıkıcı şeyler yaşayınca sanırım dogru kısı oldugunu da anlayamıyoruz karsımıza cıkan fırsatların..Demek ki siz insanları iyi gözlemleyemiyorsunuz. Görücü usulü tanışın o zaman annenize,akrabalara falan uygun bir aday varsa evlenmeyi düşündüğünüzü söyleyin.Güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa onlara da haber verebilirsiniz.
Anlamıyorsan bir düşüncesi yoktur. Olsaydı adım atar belli ederdiçalıştıgım yerde bırısı var ama anlayamıyorum ne dusuncede oldugunu..
Tanımadan anlayamazsın önce sevgili olma arkadaş olarak tanı.çalıştıgım yerde bırısı var ama anlayamıyorum ne dusuncede oldugunu..
sanırım haklısınız bazen kolay teslım oldum yalnızlıktan..Elbette cikar neden cikmasin?
Amma illa biri olsun dusuncesındeysenız, olur olmaz insanlarla sırf yalnız kalmamak ıcın sansınızı denersenız kandırılmaya devam ederseniz.
yaşı 45 bıraz buyuk gelıyor ve hıc evlenme nıyetınde olmaması da kafamı kurcalıyor gonul eglendırme nıyetınde olabılırTanımadan anlayamazsın önce sevgili olma arkadaş olarak tanı.
çıkar mı bu yaştan sonra doğru birisi karşıma?
Isın gucun var, saglıklısın kimseye muhtac degılsın kendı ayakların ustunde duruyorsun ıyı kotu arkadasın da vardır. 32 kadın ıcın en guzel yas. Gecmıs yas degıl ayrıca.sanırım haklısınız bazen kolay teslım oldum yalnızlıktan..
yaşı 45 bıraz buyuk gelıyor ve hıc evlenme nıyetınde olmaması da kafamı kurcalıyor gonul eglendırme nıyetınde olabılır
efendi görünümlü şeref..zle geçen yaz görücü usulü görüştüm ve sonuç hüsran..Niye çıkmasın ama sizde hedefe yönelik çalışın yani bad boy değilde efendi erkeklerle görüşün
pes etmek yok deneme devam.Dürüst ve iyi kalpli bir erkek kalmıştır herhalde bir yerlerdeefendi görünümlü şeref..zle geçen yaz görücü usulü görüştüm ve sonuç hüsran..
yok ben şahsen pes ettim artık yalnız kalmaya karar verdim:)pes etmek yok deneme devam.Dürüst ve iyi kalpli bir erkek kalmıştır herhalde bir yerlerde
Pes etmek yok yola devamyok ben şahsen pes ettim artık yalnız kalmaya karar verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?