32 yaşına geldim ama erkekler tarafından hep kandırıldım sizce cıkar mı artık dogru bırısı?

en efendı dedıgım bıle aldattı
Demek ki siz insanları iyi gözlemleyemiyorsunuz. Görücü usulü tanışın o zaman annenize,akrabalara falan uygun bir aday varsa evlenmeyi düşündüğünüzü söyleyin.Güvendiğiniz arkadaşlarınız varsa onlara da haber verebilirsiniz.

yıkıcı şeyler yaşayınca sanırım dogru kısı oldugunu da anlayamıyoruz karsımıza cıkan fırsatların..

çıkar mı bu yaştan sonra doğru birisi karşıma?

Erkeklere acımayacaksın Erkekler inanılmaz kurnaz çoğunlukla kullanmaya çalışıyor
Erkeğe fazla değer verme bence Allaha dua et
İnş iyi bir eş çıkar karsına

sanırım haklısınız bazen kolay teslım oldum yalnızlıktan..
Isın gucun var, saglıklısın kimseye muhtac degılsın kendı ayakların ustunde duruyorsun ıyı kotu arkadasın da vardır. 32 kadın ıcın en guzel yas. Gecmıs yas degıl ayrıca.

Ne diye yalnızlık dıyıp kendını dibe cekersın?

yaşı 45 bıraz buyuk gelıyor ve hıc evlenme nıyetınde olmaması da kafamı kurcalıyor gonul eglendırme nıyetınde olabılır

35 geçen erkek kolay kolay evliliği düşünmüyor
O yastan sonra evlilik erkeğe zor gelir

Şimdi insanız hata yapabiliriz , bir kere kanmış ve aldatilmis.olabiliriz
Ama bir insan bir durumu defalarca kez yaşıyorsa biraz da kendine dönüp bakmali ben nerede hata yapıyorum diye
Yani kandirildim.demek "ben safım iyi niyetliyim.ama erkekler kötü " demektir
Eee bu kafa yapısındayken de karsiniza düzgün adam cikmaz çünkü siz zaten "kötü erkekler gelsin" enerjisi yayiyorsunuz.
Önce bunu içinizde çözüme kavuşturun.
Bir de yaşa takilmayin, akista kalin, illa biri olsun dusuncesinde olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…