32 yaşına geldim ama erkekler tarafından hep kandırıldım sizce cıkar mı artık dogru bırısı?

konuyu evlılıkle bagdastırıp uygun ortamı alkol vs ıle oluşturup yataga atanın da bıraz suçu olmalı bence

Ama şöyle bir gerçek varki Olgun erkeklerin çoğunluğu evlenmek istemiyor yani genç erkekler gibi duygusallık aşk sevgi evlilik vs duygular olmuyor yani vardır ama nadir
Kadınlar evlilğe meyilliylen belli yastan sonraki erkekler aksine evlenmek istemiyor

kimseyle cinsel ilişkiye girdiğiniz için evlenmek zorunda değilsiniz ki? karşılıklı rızayla ilişkiye girmişsiniz bunda kandıran zorlayan yok.pişman olacağınız şeyler yapmayın
rıza,alkol,guvendıgını sanma vs vs benım de vardır sucum ama onunda az degıldır emın olun

Ben de tam tersi düşüncedeyim.
Şöyle ki, belli yasa kadar kendince gönül eglendirmistir ne biliyim yasayacagini yasamistir belli bir yastan sonra da düzenli hayat isterler.
Bu da olaya baska bir bakis...
Yani sizin dediginiz gibi erkekler de vardir benim dediğim gibi de.
Genellememek lazim

evet ıkı turlu de var ancak gonul eglendırmeye calısan daha cok benım karsıaştıgım

konuyu evlılıkle bagdastırıp uygun ortamı alkol vs ıle oluşturup yataga atanın da bıraz suçu olmalı bence
Alkol icmemek ya da onunla basbasa kalmamak da bir tercih
Birseyler yasadiysaniz da bunun sorumlulugunu alabilmeli insan.
Zorla irziniza gecmediyse ki onun adi baska bir sey oluyor, pek de kandırılmış olmuyorsunuz.
Ayrica yasamissiniz olmus bitmis gecmisi degistiremezsiniz ama karsiniza sizi oldugunuz gibi kabul eden seven biri elbet cikar yasiniz daha genc.

Ne kadar zamandir yalnizsiniz?
Ya da yalnizliktan kastınız nedir?
Insan kendiyle barisik olmalı, yalnizlikla da...
Bir seyi beklersen gelmez, en ummadigin anda karşına cikar. Boyle düşünün

sorumlulugunu aldım zaten o cok eskı bır konuydu ancak guvensızlıgım onunla basladıgı ıcın soyledım yoksa bır sorunum yok bakırelıkle vs

Ne kadar zamandir yalnizsiniz?
Ya da yalnizliktan kastınız nedir?
Insan kendiyle barisik olmalı, yalnizlikla da...
Bir seyi beklersen gelmez, en ummadigin anda karşına cikar. Boyle düşünün
2 yıl kadar oldu açıkçası konustuklarımda hep konuyu cınsellıge getırdıler artık dogru kısıyı bulamayacak gıbı hıssettırıyor herkes

sorumlulugunu aldım zaten o cok eskı bır konuydu ancak guvensızlıgım onunla basladıgı ıcın soyledım yoksa bır sorunum yok bakırelıkle vs
Bakin sizdeki erkeklere olan güvensizliği siz asamadiginiz sürece, kimse sizin yerinize bu sorumluluğu almaz.
Ilk yazdığım yorumdaki gibi, sizin bakis acinizi değiştirmeniz lazım.
Yaşadığınız travmanin etkilerinden kurtulmak sizin elinizde, hayatınıza biri girmeden önce bu güvensizliğinizi aşın önce.
Zaten siz o özgüven enerjisini yaydikca karsiniza da özgüveni olan ve size güven veren bir adam illa ki cikacaktir.

2 yıl kadar oldu açıkçası konustuklarımda hep konuyu cınsellıge getırdıler artık dogru kısıyı bulamayacak gıbı hıssettırıyor herkes
Peki konu sizce nasıl cinselliğe geliyor? Size gecmisinizi mi soruyorlar? Tavrınız nasil.oluyor da onlar size farklı yaklaşabilme haddini kendinde buluyor, bunu düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…