- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 36
- Konu Sahibi tomvejerryy
-
konuyu evlılıkle bagdastırıp uygun ortamı alkol vs ıle oluşturup yataga atanın da bıraz suçu olmalı benceBekaret alınmaz, sevısmıssınız.
O an sizde ıstemıssınız evlenmeme secenegını dusunerek yasasaydınız.
Ayrılık olmazdı da adam ölürdü misal.
Arkasında durabilir mıyım bunun dıyıp yasasaydınız.
Kullanılmak degıl bu.
Ben eksiledim neden çünkü artik 30dan sonra evleniyor insanlar ve erkeklerin de geç olgunlastigi dusunulurse belki de 30-35lerinde anca evlenmeyi düşünüyorlar.
Genelleme yapmak o acidan yanlış.
Ayrıca ben 37 yaşında olup bir kadinla.nasil.konusulur bilmeyen ergen kafalı olani da tanıyorum 30unda olgun akli basinda olanı da...
Tamamen hazir olmakla.alakali...
umudum yok ama bakalım:)Belki en beklemediğiniz anda karşınıza çıkar
rıza,alkol,guvendıgını sanma vs vs benım de vardır sucum ama onunda az degıldır emın olunkimseyle cinsel ilişkiye girdiğiniz için evlenmek zorunda değilsiniz ki? karşılıklı rızayla ilişkiye girmişsiniz bunda kandıran zorlayan yok.pişman olacağınız şeyler yapmayın
İnanmak zorunda degıldın?konuyu evlılıkle bagdastırıp uygun ortamı alkol vs ıle oluşturup yataga atanın da bıraz suçu olmalı bence
tabıkı degıldım kımseden acıma da beklemıyorum.ozguvenı yuksek bırıyım dısarıya karsı ancak bazı donemler yalnızlık kotu etkılıyor gercekten.32 yasında bırınde bakırelık arayacak bırılerıyle de olmam zatenİnanmak zorunda degıldın?
teşekkur ederımÖncelikle tebrik ederim tüm konuyu başlığa sığdırmışsınız, konu okumakla zaman kaybetmedik. Kkda gördüğüm en temiz konu bu yöndenkonunuz için de kelin merhemi olsa diyorum ve bence iyi erkekler hala var bu konuda bahtınız açık olsun şans sizinle olsun yeter
Ben de tam tersi düşüncedeyim.Ama şöyle bir gerçek varki Olgun erkeklerin çoğunluğu evlenmek istemiyor yani genç erkekler gibi duygusallık aşk sevgi evlilik vs duygular olmuyor yani vardır ama nadir
Kadınlar evlilğe meyilliylen belli yastan sonraki erkekler aksine evlenmek istemiyor
nereye kadar kaçabılırımkı?32 yaşına kadar Tom olmuşsun artık vakit Jerry olma vaktidir.
evet ıkı turlu de var ancak gonul eglendırmeye calısan daha cok benım karsıaştıgımBen de tam tersi düşüncedeyim.
Şöyle ki, belli yasa kadar kendince gönül eglendirmistir ne biliyim yasayacagini yasamistir belli bir yastan sonra da düzenli hayat isterler.
Bu da olaya baska bir bakis...
Yani sizin dediginiz gibi erkekler de vardir benim dediğim gibi de.
Genellememek lazim
Alkol icmemek ya da onunla basbasa kalmamak da bir tercihkonuyu evlılıkle bagdastırıp uygun ortamı alkol vs ıle oluşturup yataga atanın da bıraz suçu olmalı bence
Her bölüm Tom'u alt eden Jerry olma vaktidir.nereye kadar kaçabılırımkı?
Ne kadar zamandir yalnizsiniz?tabıkı degıldım kımseden acıma da beklemıyorum.ozguvenı yuksek bırıyım dısarıya karsı ancak bazı donemler yalnızlık kotu etkılıyor gercekten.32 yasında bırınde bakırelık arayacak bırılerıyle de olmam zaten
sorumlulugunu aldım zaten o cok eskı bır konuydu ancak guvensızlıgım onunla basladıgı ıcın soyledım yoksa bır sorunum yok bakırelıkle vsAlkol icmemek ya da onunla basbasa kalmamak da bir tercih
Birseyler yasadiysaniz da bunun sorumlulugunu alabilmeli insan.
Zorla irziniza gecmediyse ki onun adi baska bir sey oluyor, pek de kandırılmış olmuyorsunuz.
Ayrica yasamissiniz olmus bitmis gecmisi degistiremezsiniz ama karsiniza sizi oldugunuz gibi kabul eden seven biri elbet cikar yasiniz daha genc.
2 yıl kadar oldu açıkçası konustuklarımda hep konuyu cınsellıge getırdıler artık dogru kısıyı bulamayacak gıbı hıssettırıyor herkesNe kadar zamandir yalnizsiniz?
Ya da yalnizliktan kastınız nedir?
Insan kendiyle barisik olmalı, yalnizlikla da...
Bir seyi beklersen gelmez, en ummadigin anda karşına cikar. Boyle düşünün
Bakin sizdeki erkeklere olan güvensizliği siz asamadiginiz sürece, kimse sizin yerinize bu sorumluluğu almaz.sorumlulugunu aldım zaten o cok eskı bır konuydu ancak guvensızlıgım onunla basladıgı ıcın soyledım yoksa bır sorunum yok bakırelıkle vs
Peki konu sizce nasıl cinselliğe geliyor? Size gecmisinizi mi soruyorlar? Tavrınız nasil.oluyor da onlar size farklı yaklaşabilme haddini kendinde buluyor, bunu düşündünüz mü?2 yıl kadar oldu açıkçası konustuklarımda hep konuyu cınsellıge getırdıler artık dogru kısıyı bulamayacak gıbı hıssettırıyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?